بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام به دوستان دویلی نه
اویلی

راستی بچه ها قبل شروع صحبتم :
بهتون خیانت کردم اول نوشتم رو توی این پست ببینید#9809 ;;)

خوب در مورد اسلحه ی ورجیل والا بهش یکطورایی میخوره چون اسنایپ برای آدم های آروم و کلاسیک هست که فکر کنم اینطوری میتونیم خودمون رو در مورد این اسلحه توجیح کنیم

راستی بچه ها توی تریلر اولی که مرحله ی اول دموی بازی رو شروع میکنیم یک تیکه هایی نشون میده قبلا هم بود تو تریلر هایی که دیدیم ولی یک قسمت کوچولوش که ورجیل کلاه گذاشته بود با دانته که پشتشون یک دیوار با یک پوستر

بود که در مورد برادر ها نوشته بود کسی میتونه اون قسمت رو عکسش رو بگذارد

::::::::::::::با تشکر::::::::::::

اصلاً هر دلیلی هم که داشته باشه یه سری چیزا نباید به خاطر داستان نابود بشه !
الان به خاطر داستان موهای دانته سیاه شده , به خاطر داستان پالتوی دانته چمیدونم سورمه ایه , به خاطر داستان نیمه ی انسانی دانته رو به چیز مبارک هم حساب نکردن و کردنش فرشته , به خاطر داستان دانته ربلیون و ابونی ایوری قبلی رو نداره , به خاطر داستان دانته نمی تونه ضربات سریع قبلی رو بزنه و جونش بالا میاد یه ضربه بزنه , به خاطر داستان ورجیل اسنایپ دست میگیره و هزاران چیز دیگه فردا بیان بگن به خاطر داستان دانته و ورجیل به عقد دائم همدیگه در میان ! :دی
عزیزم هر چیزی یه حدی داره , نمیشه به اسم داستان همه چیز رو کاهگل مالید روش که :دی این به خاطر مشکل توی داستان سرایی خودشون هست ! یه نویسنده باید داستان رو جوری پیش ببره که به عناصر داستانی و هویت هر فرد لطمه ای نخوره نه اینکه به خاطر داستان با بولدوزر از روش رد بشه !!!
احسان مسئله اینجاست که تو الان توقع نابجایی از داستان بازی داری :دی این یه داستان Origin ـه و قرار نیست بیاد اون دانته قهرمان رو نشون بده ، توی DmC ما قراره ببینیم که چطور ممکنه یه شخصی مثل دانته DmC تبدیل به شخصی مثل دانته DMC بشه ! دانته که از روز اول موهای بلند و سفید نداشته ، دانته که به صورت مادرزاد شوخ طبع به دنیا نیومده ، از همون روز اول حرکات استایلیش انجام نمیداده ، از همون بچگی قدرتمند نبوده و ...

توی DmC دانته اوایل بازی هیچی براش مهم نیست چون فکر میکنه با این وضعیتی که داره و شیطون هایی که همه جوره دنبالش اند قرار نیست مدت زیادی زنده بمونه. برای همینه که اونطوری رفتار میکنه ، چون هدفی توی زندگیش نداره و فقط میخواد تا جایی که میتونه خوش بگذرونه اما با اومدن کت و ورجیل توی زندگیش کم کم یه هدف توی زندگیش پیدا میکنه ، کت تبدیل میشه به دوستش ورجیل هم میشه خانواده اش ، برای اولین بار دانته چیزی رو توی زندگیش داره تجربه میکنه که تا قبل از اون ازش بی بهره بوده و مطمئنا این موضوع کم کم روی رفتارش هم تاثیر میزاره.

اما ورجیل ! احسان طوری داری حرف میزنی انگار ورجیل اسنایپ برداشته و نشسته داره یکی یکی از راه دور شیطون ها رو هدشات میکنه :دی باو این بنده خدا هدفش از اسنایپ برداشتن چیز دیگه اییه ، از چهره اش هم کاملا پیداست که از این موضوع ناراحته و مجبور شده اینکار رو بکنه :دی

پیرو صحبت های علی بگم که، روند داستانی DmC طوری است که به NT، فضای بسیار کمی برای ساخت یک بازی ای همانند Devil May Cry های گذشته بده. چون DmC داره نشان می ده که دانته چجوری، نیمه انسانیش در حال جدا شدنه، مسلماً از توانایی ها و Skill های کمتری برخوردار است.

اما خب، این طور که به نظر می رسه، نباید انقدر را هم از DmC نا امید باشیم. بدیهی است که رفته رفته Skill های بیشتری برای دانته بوجود می آید، همینطور اتحاد برادران Sprada و ... می تونه داستان این بازی را جذاب کنه.

اما قضیه ورجیل که خیلی می تونه جالب تر از دانته باشه، مخصوصاً "Vergil's Downfall" که خیلی می تونه ابهامات زیادی را برطرف کنه؛ مخصوصاً خیلی ما را کنجکاو می کنه که ورجیل در جهنم چه کارهایی قراره انجام بده و مبارزه اون با مندوس می تونه جالب باشه.

کلاً من به این DmC جدیده خوش بینم، با وجودی که NT دست زیاد بازی برای مانور دادن بیشتر روی گیم پلی نداره، اما می تونه با خلق یک داستان غنی، کاری کنه که واقعاً طرفداران این سری راضی بشوند.

احسان مسئله اینجاست که تو الان توقع نابجایی از داستان بازی داری :دی این یه داستان Origin ـه و قرار نیست بیاد اون دانته قهرمان رو نشون بده ، توی DmC ما قراره ببینیم که چطور ممکنه یه شخصی مثل دانته DmC تبدیل به شخصی مثل دانته DMC بشه ! دانته که از روز اول موهای بلند و سفید نداشته ، دانته که به صورت مادرزاد شوخ طبع به دنیا نیومده ، از همون روز اول حرکات استایلیش انجام نمیداده ، از همون بچگی قدرتمند نبوده و ...

توی DmC دانته اوایل بازی هیچی براش مهم نیست چون فکر میکنه با این وضعیتی که داره و شیطون هایی که همه جوره دنبالش اند قرار نیست مدت زیادی زنده بمونه. برای همینه که اونطوری رفتار میکنه ، چون هدفی توی زندگیش نداره و فقط میخواد تا جایی که میتونه خوش بگذرونه اما با اومدن کت و ورجیل توی زندگیش کم کم یه هدف توی زندگیش پیدا میکنه ، کت تبدیل میشه به دوستش ورجیل هم میشه خانواده اش ، برای اولین بار دانته چیزی رو توی زندگیش داره تجربه میکنه که تا قبل از اون ازش بی بهره بوده و مطمئنا این موضوع کم کم روی رفتارش هم تاثیر میزاره.

اما ورجیل ! احسان طوری داری حرف میزنی انگار ورجیل اسنایپ برداشته و نشسته داره یکی یکی از راه دور شیطون ها رو هدشات میکنه :دی باو این بنده خدا هدفش از اسنایپ برداشتن چیز دیگه اییه ، از چهره اش هم کاملا پیداست که از این موضوع ناراحته و مجبور شده اینکار رو بکنه :دی

در مورد دو پاراگراف اول خدمتت عرض کنم که باز هم طبق صحبت من همه ی اینها برمیگرده به نویسنده یعنی الان همین جملات رو نویسنده اینجوری به تو دیکته کرده :دی و اگر می خواست می تونست چیز دیگه ای توی ذهن تو جا بندازه پس اینکه در این زمینه دستش بسته ـس نگاه سطحی به قضیه اس چون دانته نه یه موجود واقعی هست که توی این دنیا وجود داشته باشه نه یه آدم برجسته که همه ی جهانیان به شرح حالش واقف باشن :دی به خاطر همین میشه هر جوری که می خوای این جسم خام رو پرورش بدی تا محصول بشه چیزی که پایه اش رو ریختی :دی دانته می تونست تمام اینهایی که گفتی هم نباشه می تونست حتی بهتر یا بدتر باشه :دی OK ـه ؟ :دی
و اما در مورد پاراگراف آخر , ما چیزی جز یه لبخند نمیبینیم حالا کجاش ناراحته نمی دونم :دی
پیرو صحبت های علی بگم که، روند داستانی DmC طوری است که به NT، فضای بسیار کمی برای ساخت یک بازی ای همانند Devil May Cry های گذشته بده. چون DmC داره نشان می ده که دانته چجوری، نیمه انسانیش در حال جدا شدنه، مسلماً از توانایی ها و Skill های کمتری برخوردار است.
آقا کیوان این فضا رو کی خلق کرده ؟ :دی قطعاً اون شخص عمه ی من نبوده :دی خودشون این فضا رو خلق کردن در صورتی که میشد چیزی خلق کرد که هم یونیک باشه و هم جای کار داشته باشه اینکه فضاشون به قدری رئال هست که حتی یه عروسک فانتزی هم نمیشه توش جا داد مشکل خودشونه :دی

توجیه ـت منو کشته :d

الان چجوری فهمیدی ناراحته ;;) نگو از چشماش معلومه که ... :d

آقا کیوان این فضا رو کی خلق کرده ؟ :biggrin1: قطعاً اون شخص عمه ی من نبوده :biggrin1: خودشون این فضا رو خلق کردن در صورتی که میشد چیزی خلق کرد که هم یونیک باشه و هم جای کار داشته باشه اینکه فضاشون به قدری رئال هست که حتی یه عروسک فانتزی هم نمیشه توش جا داد مشکل خودشونه :biggrin1:
Capcom قصد داشت که DmC رو تبدیل به یک iP عامه پسند کنه، واسِ همین کار ساختش رو به یک استودیو غربی داد. این استودیو غربی هم کمی DmC رو از هسته اصلی خودش دور کرد (مشخص است که وقتی کار ساخت یک بازی از یک استودیو شرقی به غربی واگذار می شه، همچین اتفاقی می افته)

حالا این NT قصد داشته که یک ریسک بسیار بزرگی کنه و بازی را از حالت تکراری بکشه بیرون و با المان های جدید و ... اضافه کنه. مسلم است که می تونستند ایده های بهتری را چاشنی ساخت DmC کنند، اما خب کو گوشه شنوا؟ :دی

Capcom قصد داشت که DmC رو تبدیل به یک iP عامه پسند کنه، واسِ همین کار ساختش رو به یک استودیو غربی داد. این استودیو غربی هم کمی DmC رو از هسته اصلی خودش دور کرد (مشخص است که وقتی کار ساخت یک بازی از یک استودیو شرقی به غربی واگذار می شه، همچین اتفاقی می افته)

حالا این NT قصد داشته که یک ریسک بسیار بزرگی کنه و بازی را از حالت تکراری بکشه بیرون و با المان های جدید و ... اضافه کنه. مسلم است که می تونستند ایده های بهتری را چاشنی ساخت DmC کنند، اما خب کو گوشه شنوا؟ :دی

OK درسته :دی ولی الان گاو هم غربی سازه یا کسلوینیا هم به همچنین ولی به شدت از لحاظ هنری یا باقی قضایا از این DmC قوی تر هستن :دی در کل همون جمله ی آخرت , می تونستن فضای خیلی بهتری رو برای خلق دنیای dmc ایجاد کنن :دی

OK درسته :دی ولی الان گاو هم غربی سازه یا کسلوینیا هم به همچنین ولی به شدت از لحاظ هنری یا باقی قضایا از این DmC قوی تر هستن :دی در کل همون جمله ی آخرت , می تونستن فضای خیلی بهتری رو برای خلق دنیای dmc ایجاد کنن :دی

دقيقا :d من يه زمانى داشتم همينا رو به اينا ميگفتم ولى اين نامردا 3 نفر بودن ، من يه نفر :d

از نظر من این تنوع تو این سری لازم بود چون من تو 4 یکم احساس تکراری بودن بهم دست داد.
تا اینجای کار کسایی که دمو رو بازی کردن گفتن که NT تو گیم پلی کارش رو خوب انجام داده.
اما تو نسخه ی دمو به نظر من یک فاکتور رو نمیشه در نظر گرفت و اون داستانه.
اما چیزی که باعث شد پست بدم عکسی بود که احسان جان صفحه ی قبل گذاشت.
من تا اونجایی که یادمه تو DMC 3 ورجیل یرعکس دانته علاقه ای به استفاده از سلاح گرم نداشت.
بر عکس دانته که همیشه دو کلتش رو همراه خودش داشت ورجیل کارشو با YAMATO کارش رو انجام میداد و تنها جایی که ورجیل از سلاح گرم استفاده کرد تو
مبارزه با ارخام بود که ورجیل فکر کنم گفت بزار یکبار هم شده از روش تو استفاده کنم.
اما این عکس منو میترسونه که ورجیل شبیه villian های غربی بشه.

آخرین ویرایش:
علی جان، تا حدودی با نظرت موافقم که بازی داشت از هسته اصلی خودش، تقلید می کرد. اما ریسکی که انجام داد واقعاً خیلی بزرگ بود. اگه مثلاً بازی را در دست استودیو ژاپنی می دادن و گیم پلی را یک کم تغییر می دادن، شاید بهتر بود. نه این که بیان کلاً این بازی را دست یک استودیو غربی بدن و یک کارگردان جدید بیاد روی این بازی نظارت کنه.

البته من منکر خوب بودن NT نمی شم، حتی دمویی که از DmC بازی کردم، تا حدودی مرا راضی کرد، البته یک کم مشکلاتی داشت که عادیه، معمولاً تو دموها، ایراداتی وجود داره.

در مورد دو پاراگراف اول خدمتت عرض کنم که باز هم طبق صحبت من همه ی اینها برمیگرده به نویسنده یعنی الان همین جملات رو نویسنده اینجوری به تو دیکته کرده :دی و اگر می خواست می تونست چیز دیگه ای توی ذهن تو جا بندازه پس اینکه در این زمینه دستش بسته ـس نگاه سطحی به قضیه اس چون دانته نه یه موجود واقعی هست که توی این دنیا وجود داشته باشه نه یه آدم برجسته که همه ی جهانیان به شرح حالش واقف باشن :دی به خاطر همین میشه هر جوری که می خوای این جسم خام رو پرورش بدی تا محصول بشه چیزی که پایه اش رو ریختی :دی دانته می تونست تمام اینهایی که گفتی هم نباشه می تونست حتی بهتر یا بدتر باشه :دی OK ـه ؟ :دی
و اما در مورد پاراگراف آخر , ما چیزی جز یه لبخند نمیبینیم حالا کجاش ناراحته نمی دونم :دی

آقا کیوان این فضا رو کی خلق کرده ؟ :دی قطعاً اون شخص عمه ی من نبوده :دی خودشون این فضا رو خلق کردن در صورتی که میشد چیزی خلق کرد که هم یونیک باشه و هم جای کار داشته باشه اینکه فضاشون به قدری رئال هست که حتی یه عروسک فانتزی هم نمیشه توش جا داد مشکل خودشونه :دی
هدف نویسنده ایجاد یه شخصیت رئال بوده ، شخصیتی که بازیکن بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و برای ایجاد یه همچین شخصیتی باید یه سری چارچوب ها رو رعایت کرد :دی

حرفهای Tameem توی مصاحبه در Play Station All Access :

for us it's about character , about understanding character . going back to it's beginning , he's back story , who he is , who he is not. how he grow up , what was his relationship with his mother with his father. and kinda really making a history of him , when we were designing Dante or redesigning him , we redesigned his entire Persona and life time and then our game is about how we take it from one point in his life to another point in his life and how he grows over that .so we are telling a real story of a real person as far as I'm concern.
حالا اگه با این دید به دانته نگاه کنی میبینی که تمام رفتار و حرکاتش طبیعیه ، مطمئنا وقتی هدفی توی زندگیت نداشته باشی و مطمئن باشی که به همین زودی ها کشته میشی برات مهم نیست بقیه چطور در موردت فکر میکنند و خودت با بقیه چه رفتاری داری ! مخصوصا که هیچ خانواده ایی هم نداشته باشی و تمام عمرت رو تنها زندگی کرده باشی

NT میخواست یه دنیای رئال و تاریک بسازه و برای اینکار باید دانته رو هم تغییر میداد. NT نمیتونست دانته قبلی رو توی این دنیا قرار بده همونطوری که نمیشه دانته DmC رو توی دنیای DMC قرار داد !

در مورد ورجیل هم توی اون ویدئو معرفی صداگذارش کاملا پیداست از اسلحه دست گرفتنش ناراحته چون وقتی شروع میکنه به شلیک کردن اون نفرت رو میشه توی صورتش دید :دی

هدف نویسنده ایجاد یه شخصیت رئال بوده ، شخصیتی که بازیکن بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و برای ایجاد یه همچین شخصیتی باید یه سری چارچوب ها رو رعایت کرد :دی

حرفهای Tameem توی مصاحبه در Play Station All Access :

حالا اگه با این دید به دانته نگاه کنی میبینی که تمام رفتار و حرکاتش طبیعیه ، مطمئنا وقتی هدفی توی زندگیت نداشته باشی و مطمئن باشی که به همین زودی ها کشته میشی برات مهم نیست بقیه چطور در موردت فکر میکنند و خودت با بقیه چه رفتاری داری ! مخصوصا که هیچ خانواده ایی هم نداشته باشی و تمام عمرت رو تنها زندگی کرده باشی

NT میخواست یه دنیای رئال و تاریک بسازه و برای اینکار باید دانته رو هم تغییر میداد. NT نمیتونست دانته قبلی رو توی این دنیا قرار بده همونطوری که نمیشه دانته DmC رو توی دنیای DMC قرار داد !

در مورد ورجیل هم توی اون ویدئو معرفی صداگذارش کاملا پیداست از اسلحه دست گرفتنش ناراحته چون وقتی شروع میکنه به شلیک کردن اون نفرت رو میشه توی صورتش دید :دی

بابا علی من منکر رئال بودن دانته نیستم :دی من گفتم چی :
خودشون این فضا رو خلق کردن در صورتی که میشد چیزی خلق کرد که هم یونیک باشه و هم جای کار داشته باشه اینکه فضاشون به قدری رئال هست که حتی یه عروسک فانتزی هم نمیشه توش جا داد مشکل خودشونه :biggrin1:
می دونم رئال هست , می دونم دانته چه رفتاری داره :دی ضعف کار بیشتر روی بُعد هنری می چرخه بعد از اون یه سری نوسانات توی شخصیت ها حالا خیلی روی بخش دوم نمیشه با قاطعیت نظر داد چون باید داستان رو کامل بدونیم ولی بُعد هنری اینا چیزیه که به وضوح ضعیفه و این ربطی به رئال بودن و ... نداره چون با کنده شدن بخش های شهر و حضور اون ماده های قیر مانند , تغییر شکل برخی اجسام و ... خود به خود رئال بودن زیر سوال میره پس می تونستن در کنار رئال بودن فضای فانتزی مورد نیاز رو هم بوجود بیارن ؛ اضافه کنم که من توقع محیط فانتزی در حد قبلی ها رو ندارم ولی اینی هم که الان هست زیاده رویه :دی

Hooooooooooooooly Shit ~x(:دی

عینک بخر :دی

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

بابا علی من منکر رئال بودن دانته نیستم :دی من گفتم چی :

می دونم رئال هست , می دونم دانته چه رفتاری داره :دی ضعف کار بیشتر روی بُعد هنری می چرخه بعد از اون یه سری نوسانات توی شخصیت ها حالا خیلی روی بخش دوم نمیشه با قاطعیت نظر داد چون باید داستان رو کامل بدونیم ولی بُعد هنری اینا چیزیه که به وضوح ضعیفه و این ربطی به رئال بودن و ... نداره چون با کنده شدن بخش های شهر و حضور اون ماده های قیر مانند , تغییر شکل برخی اجسام و ... خود به خود رئال بودن زیر سوال میره پس می تونستن در کنار رئال بودن فضای فانتزی مورد نیاز رو هم بوجود بیارن ؛ اضافه کنم که من توقع محیط فانتزی در حد قبلی ها رو ندارم ولی اینی هم که الان هست زیاده رویه :دی

احسان مسئله اینجاست که ما الان بخش های کمی از بازی رو دیدیم و ممکنه تونسته باشند به اندازه کافی بخش فانتزی هم ایجاد کنند :دی مثلا اون نایت کلاب یا همون Pier ( مرحله اول بازی ) یه نظرم بیشتر فانتزی هستن تا رئال یه تیکه از این مرحله اول بازی دارم ( زبون ژاپنی ) که خیلی محیط جذاب و فانتزی ایی داره :دی میخوای Up کنم ؟ :-/

احسان مسئله اینجاست که ما الان بخش های کمی از بازی رو دیدیم و ممکنه تونسته باشند به اندازه کافی بخش فانتزی هم ایجاد کنند :دی مثلا اون نایت کلاب یا همون Pier ( مرحله اول بازی ) یه نظرم بیشتر فانتزی هستن تا رئال یه تیکه از این مرحله اول بازی دارم ( زبون ژاپنی ) که خیلی محیط جذاب و فانتزی ایی داره :دی میخوای Up کنم ؟ :-/

نه بذار سکرت بمونه :دی تو الان انقدر تریلر و ویدئو از بازی دیدی که موقع بازی کردن فقط باید مرور خاطرات بکنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or