بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
از همون اول می شد فهمید که وقتی DmC غربی شده، باید حال و هوای بازی های غربی را در این نسخه مشاهده کنیم، نه حال و هوای بازی های ژاپنی. ما هم سری DMC را یک عنوان ژاپنی می سازیم و باهاش بزرگ شدیم :دی، مطمئناً کمی زمان می بره تا به غربی شدن این سری عادت کنیم.
اما واقعاً این اسلحه در دست گرفتن ورجیل را نمی تونم هضم کنم، واقعاً حیف یاماتو نبود...؟:دی

راستی میگم کسی متوجه تفاوت یاماتو و ربلیون نشده ؟ به نظر میاد ربلیون فقط توی Limbo ظاهر میشه و دانته توی دنیای انسان ها نمیتونه از اون استفاده کنه ولی ورجیل خیلی راحت میتونه توی دنیای انسان ها از یاماتو استفاده کنه و اون رو همیشه همراه خودش داره ! به نظرتون دلیل این تفاوت چیه ؟ یعنی برمیگرده به قدرت ورجیل و دانته ؟

من میگم به احتمال زیاد دانته هنوز نمیتونه درست شمشیر خودش رو کنترل کنه و فقط توی لیمبو توانایی احضار کردن اون رو داره ولی ورجیل قویتر از دانته است و قدرتهاش رو تحت کنترل خودش داره برای همینه که میتونه توی دنیای انسان ها هم از یاماتو استفاده کنه

@ کیوان
باو این ورجیل بدبخت حالا یه بار یه اسنایپ گرفت دستش ها :دی آبرو براش نزاشتین :دی

معمولا توو تریلر جاهای خوب بازی رو نشون میدن که بیشتریا خوششون بیاد. جاهای بدشو دیگه خودت تصور کن :-s:-o:d
توی لانچ تریلر ها جاهای خوب و هیجان انگیز بازی رو نشون میدن توی اینجور تریلرها بخش هایی رو نشون میدن که زیاد اسپویل نداشته باشند ولی در عین حال توجه مخاطب رو هم جلب کنند و با نشون دادن ورجیل همراه اسنایپ تونستن توجه ها رو به خودشون جلب کنند :دی

به نظرتون این بازی چند مرحله داره ؟ آیا مثل سری های قبل همون 20 level هست یا بیشتره . به نظر من که 20 level کمه ، تا میایم با بازی حال کنیم تمام میشه و مجبوریم با difficulty های دیگه بازی رو از همون اول دوباره بریم .

دوستان چند وقتی ـه که می خوام این آهنگ رو ایجا بذارم، اما موقعیت مناسب پیش نمیاد. :دی یه آهنگ از DMC3 هست که مطمئنم خاطرات زیادی رو براتون زنده می کنه...

Enjoy...

DMC3.mp3

توی لانچ تریلر ها جاهای خوب و هیجان انگیز بازی رو نشون میدن توی اینجور تریلرها بخش هایی رو نشون میدن که زیاد اسپویل نداشته باشند ولی در عین حال توجه مخاطب رو هم جلب کنند و با نشون دادن ورجیل همراه اسنایپ تونستن توجه ها رو به خودشون جلب کنند :دی

حرفمو تایید کردی ولی یه جوری پیچوندیش که به نفع خودت تموم شه :d این توجه جلب کردنشون هم بخوره توو سرشون. :d
بعد از تموم کردن بازی و دیدن استفاده ورجیل از RPG و ماشین گان و رگبار میبینمت :d (این جمله شوخی بود. البته کمی :d)

دوستان چند وقتی ـه که می خوام این آهنگ رو ایجا بذارم، اما موقعیت مناسب پیش نمیاد. :دی یه آهنگ از DMC3 هست که مطمئنم خاطرات زیادی رو براتون زنده می کنه...

Enjoy...

DMC3.mp3

اینو که من هر روز گوش ندم خوابم نمیبره :d

Enjoy...

DMC3.mp3

واقعا ممنونم چند روز بود دنبال آهنگ های DMC 3 بودم که یکی از اون ها هم همین بود . تشکر تشکر

---------- نوشته در 08:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

حرفمو تایید کردی ولی یه جوری پیچوندیش که به نفع خودت تموم شه :d این توجه جلب کردنشون هم بخوره توو سرشون. :d
بعد از تموم کردن بازی و دیدن استفاده ورجیل از RPG و ماشین گان و رگبار میبینمت :d (این جمله شوخی بود. البته کمی :d)

بی خیال بابا این قدر تخیلیش نکن حالا این اسنایپ یک چیزی بود دیگه ماشین گان و RPG و رگبار که نمیتونه حتی کمی شوخی باشه ! تخیل کامله البته باز اگه از سورپرایز های همیشگی NT نباشه !!!!!

فردا قراره Greg استریمی از مرحله نایت کلاب روی دو درجه سختی Devil Hunter و Son Of Sparda از DmC انجام بده ، البته خوشبختانه تا قبل از اینکه به جاهای اسپویلیش برسه مرحله رو قطع میکنند و میشه راحت دیدش :دی

اگه چیز جالبی داخلش بود میام براتون تعریف میکنم :دی ( البته منظورم گیم پلیه نه داستان :دی )

بی خیال بابا این قدر تخیلیش نکن حالا این اسنایپ یک چیزی بود دیگه ماشین گان و RPG و رگبار که نمیتونه حتی کمی شوخی باشه ! تخیل کامله البته باز اگه از سورپرایز های همیشگی NT نباشه !!!!!

خوبه نوشتم شوخی بود :|:d ولی مطمئنن ازین سورپرایز هایی که آدمو به این شکل ":|" درمیاره زیاد داریم.

خوبه نوشتم شوخی بود :|:d ولی مطمئنن ازین سورپرایز هایی که آدمو به این شکل ":|" درمیاره زیاد داریم.

زیاد که چه بگم هنوز اون طرف تر . خدا میدونه بعد این چه چیزایی رو بشه !!

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

فردا قراره Greg استریمی از مرحله نایت کلاب روی دو درجه سختی Devil Hunter و Son Of Sparda از DmC انجام بده ، البته خوشبختانه تا قبل از اینکه به جاهای اسپویلیش برسه مرحله رو قطع میکنند و میشه راحت دیدش :دی

اگه چیز جالبی داخلش بود میام براتون تعریف میکنم :دی ( البته منظورم گیم پلیه نه داستان :دی )

حالا این Greg در حد Brea هست یا نه ؟!

به نظرت چه جوری Brea این کمبو ها رو میزنه ؟

وقتی از صبح تا شب بشینی سر یه بازی همین میشه :d مثل بچه های Dota All Stars که از یه بازی صد سال پیش هنوز دارن نکته درمیارن. مثلا الان انقدر پیشرفت کرده با اینکه من سه سال Dota بازی میکردم ولی اونا انقدر تکنیکای جدیدو بلدن من لوول میشم :lol:

وقتی از صبح تا شب بشینی سر یه بازی همین میشه :d مثل بچه های Dota All Stars که از یه بازی صد سال پیش هنوز دارن نکته درمیارن. مثلا الان انقدر پیشرفت کرده با اینکه من سه سال Dota بازی میکردم ولی اونا انقدر تکنیکای جدیدو بلدن من لوول میشم :lol:

ای بابا پس بگو چه خبره . وقتی میشینم تمام هفته ای 2 یا 3 ساعت بازی می کنم پس تعجبی نداره در حد اینا نیستم اینا دیگه کل زندگیشون بازیه .!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or