بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
آقا من یه چیزی توی این بازی دیدم هیچ جور تو کتم نمیره . البته شاید چشای من اینجوری میبینه و مشکل از خودمه ولی این دانته ی جدید صرف نظر از عوض شدن قصه یه حالت g4y مانندی داره . قیافه ش فقط آدم و یاد g4y ها میندازه . توجیه منطقیش چیه . حتی توی اون تریلر معرفی ویرجیل جوری به ویرجیل نگاه می کرد که انگار قراره ....
ان شا الله که شاهد به انحراف کشیده شدن پسر اسپاردا توی این نسخه نباشیم .

ای بابا پس بگو چه خبره . وقتی میشینم تمام هفته ای 2 یا 3 ساعت بازی می کنم پس تعجبی نداره در حد اینا نیستم اینا دیگه کل زندگیشون بازیه .!

مهم اینه که کل هفته رو DMC بازی میکنن و کلا غیر از DMC هیچ بازی دیگه ای رو بازی نمیکنن :d

آقا من یه چیزی توی این بازی دیدم هیچ جور تو کتم نمیره . البته شاید چشای من اینجوری میبینه و مشکل از خودمه ولی این دانته ی جدید صرف نظر از عوض شدن قصه یه حالت g4y مانندی داره . قیافه ش فقط آدم و یاد g4y ها میندازه . توجیه منطقیش چیه . حتی توی اون تریلر معرفی ویرجیل جوری به ویرجیل نگاه می کرد که انگار قراره ....

کلا NT توی طراحی شخصیت خیلی خیلی ضعیفه.

کلا NT توی طراحی شخصیت خیلی خیلی ضعیفه.

آخه آدم می بینه اون ناریکو رو به اون خوبی طراحی کردن یه شیرزن بود ماشالله. حتی اون شاهی که نقششو اندی سرکیس بازی می کرد یا خواهرش بازم اونا خوب بودن . بعد اومدن با دانته این کارو کردن می مونه به خدا!!

Greg منتقد ـه ولی Brea یه DMC باز فوق العاده ـست. در نتیجه حرفای Brea خیلی خیلی (حداقل برا من) مهم تر و درست تر و بهتره :d

:shocked:
Greg یکی از اعضای کاپکامه ، منتقد کجا بود :دی

این دانته ی جدید صرف نظر از عوض شدن قصه یه حالت g4y مانندی داره .
:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
اونایی که به علایق جنسی دانته شک دارن این رو باز کنند :

:shocked:
Greg یکی از اعضای کاپکامه ، منتقد کجا بود :دی

مگه اون منتقدرو نمیگی ؟:d من اعضای کپکامو دیگه حفظ نیستم :|

خود NT هم گفته دانته G4y نیست. تمام!
:biggrin1:
بیخیال شین....
:biggrin1:

دوستمون میگه از نظر قیافه g4y میزنه. :d نگفت که واقعا g4y ـه :d

===============================
بچه ها اینو دیدین :d:

n661_114.jpg

علی، خودت می دونی که ورجیل چجوری با یاماتو و امثال آن، چگونه مبارزه می کنه، حتی می تونم بگم بهتر از دانته:دی. ولی خب این واقعاً برام زوره که ورجیل بیاد از اسلحه استفاده کنه. با حرف هایت موافقم؛ ولی خب باید صبر کرد ببینم این نسخه جدید چجوریه :دی

بچه ها یک سئوال، به نظر شما در آخر DmC، امکان داره که دانته به همون دانته DMC تبدیل بشه؟:دی

علی، خودت می دونی که ورجیل چجوری با یاماتو و امثال آن، چگونه مبارزه می کنه، حتی می تونم بگم بهتر از دانته:دی. ولی خب این واقعاً برام زوره که ورجیل بیاد از اسلحه استفاده کنه. با حرف هایت موافقم؛ ولی خب باید صبر کرد ببینم این نسخه جدید چجوریه :دی

بچه ها یک سئوال، به نظر شما در آخر DmC، امکان داره که دانته به همون دانته DMC تبدیل بشه؟:دی

به نظر من احتمالش هست ولی خب یک چیزی که هست اینه که بهتر شد دانته جدید رو طراحی کردن چون اگه همون دانته DMC رو با اون اخلاق این جوری می کردنش ( اهل خوش گذرونی و سیگار و ..... ) بیشتر عصبی میشدم .

مسخره ست که این خصوصیات بی جا رو به دانته نسبت می دن/ می دین! در ضمن I'm Wondering در مورد نوع نگاه آدما چطور می تونین نظر بدین ؟!
-----------------
از نظر من احتمال اینکه دانته ی DmC در نهایت به شکل دانته ی dmc در بیاد خیلی کمه، قبلا هم گفتیم این دو بازی و داستان در دو دنیای موازی قرار دارند

مسخره ست که این خصوصیات بی جا رو به دانته نسبت می دن/ می دین! در ضمن I'm Wondering در مورد نوع نگاه آدما چطور می تونین نظر بدین ؟!
-----------------
از نظر من احتمال اینکه دانته ی DmC در نهایت به شکل دانته ی dmc در بیاد خیلی کمه، قبلا هم گفتیم این دو بازی و داستان در دو دنیای موازی قرار دارند

والا اگه این قدر NT چیز جدید از خودش در نیاره ما هم بیکار نیستیم بیایم این ویژگی ها رو به دانته نسبت بدیم . به نظرم مقصر اصلی توی انتقادها و ... NT هست . درباره این که احتمال اینکه دانته DmC به شکل دانته DMC در بیاد واقعا کمه آخه تعجب می کنم اینا می خوان چه طوری همچین دانته ای رو به شکل دانته DMC در بیارن ؟!!!! :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or