بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
Are you Fuuuuuuuuuuuuuucking Kidding me !!!!!

88283546978380716760.jpg

اینا کارشون از گرفتن لوله ی فاضلاب توی بازی هم گذشته
03609764126470205223.gif
ورجیل با اسنایپ !!!! :|

Are you Fuuuuuuuuuuuuuucking Kidding me !!!!!

88283546978380716760.jpg

اینا کارشون از گرفتن لوله ی فاضلاب توی بازی هم گذشته
03609764126470205223.gif
ورجیل با اسنایپ !!!! :|

چییییییی !!!!!!!!!!!!! :-o :-o این چه کاریه که اینا دارن میکنن ( یعنی کردن ) آخه ورجیل رو چه کار با اسنایپ و سلاح گرم . ورجیل شخصیتش فقط با همون یاماتو فیکس بود . بابا منم چه بدبختم . اول خودمو کشتم گفتم بی خیال دانته . کاریه که شده حالا فوقش چهرشو تغییر دادن بعدشم که دیدم یک سری تغییرات دیگه هم هست خودمو راضی کردم که زیاد ایراد نگیرم ولی حالا با این کارشون دیگه موندم چی کار کنم . اگه کسی رو که این نظر رو داده تا بازی رو این طوری کنن پیدا کنم بعدش این طوری میشه :hurted1: آخه این چه وضعیه !!!!!!!!!!!!:wallbash:

فقط یک سوال هست : اونم اینکه چه جوریه که دانته و ورجیل با هم برادرن اونم دو قلو ولی موهای ورجیل سفیده و دانته مشکی ؟!! من که نتونستم بفهمم.

فقط یک سوال هست : اونم اینکه چه جوریه که دانته و ورجیل با هم برادرن اونم دو قلو ولی موهای ورجیل سفیده و دانته مشکی ؟!! من که نتونستم بفهمم.

ژاپنی ها معتقد بودند که اگر شیطان بدن کسی رو تسخیر کنه، موهایش به رنگ سفید در میاد، حالا شیطان، بدن ورجیل رو تسخیر کرده و موهایش به رنگ سفید در اومده. اگر به نسخه های قبل نگاه کنی، می فهمی که موهای دانته هم سفیده :دی

آخرین ویرایش:
ژاپنی ها معتقد بودند که اگر شیطان بدن کسی رو تسخیر کنه، موهایش به رنگ سفید در میاد، حالا شیطان، بدن ورجیل رو تسخیر کرده و موهایش به رنگ سفید در اومده. اگر به نسخه های قبل نگاه کنی، می فهمی که موهای دانته هم سیاهه :دی

جان من تو سری های قبل سیاه بود ؟!!!!!!!!!!!!! /:) کجاش سیاه بود ؟! شما یک تار سیاه پیدا کن تو موهاش .

dante-devil-may-cry-4-10531030-1280-720.jpg

آخرین ویرایش:
میخوای بگم چرا اسنایپ دستشه ؟
cheez.png
:d

دلیل داستانی داره ، همونطوری که اینجا دلیل داستانی داشت :
albums335-picture11561.jpg

مرتیکه ترول (با اون شکلک ترولت :دی) اون اسلحه ی دانته ـس چه ربطی داره :دی ملعون دیگه اکوئیپمنت های اسلحه ی چیف هم انقدر نیست که مال این بنده خدا هست :دی

مرتیکه ترول (با اون شکلک ترولت :دی) اون اسلحه ی دانته ـس چه ربطی داره :دی ملعون دیگه اکوئیپمنت های اسلحه ی چیف هم انقدر نیست که مال این بنده خدا هست :دی

بهت میگم دلیل داره :دی اگه الان برات اسپویل کنم که سرم رو میکنی :دی یه بار دیگه تریلر TGS رو با دقت بررسی کن تا متوجه دلیلش بشی :دی

بهت میگم دلیل داره :دی اگه الان برات اسپویل کنم که سرم رو میکنی :دی یه بار دیگه تریلر TGS رو با دقت بررسی کن تا متوجه دلیلش بشی :دی

اصلاً هر دلیلی هم که داشته باشه یه سری چیزا نباید به خاطر داستان نابود بشه !
الان به خاطر داستان موهای دانته سیاه شده , به خاطر داستان پالتوی دانته چمیدونم سورمه ایه , به خاطر داستان نیمه ی انسانی دانته رو به چیز مبارک هم حساب نکردن و کردنش فرشته , به خاطر داستان دانته ربلیون و ابونی ایوری قبلی رو نداره , به خاطر داستان دانته نمی تونه ضربات سریع قبلی رو بزنه و جونش بالا میاد یه ضربه بزنه , به خاطر داستان ورجیل اسنایپ دست میگیره و هزاران چیز دیگه فردا بیان بگن به خاطر داستان دانته و ورجیل به عقد دائم همدیگه در میان ! :دی
عزیزم هر چیزی یه حدی داره , نمیشه به اسم داستان همه چیز رو کاهگل مالید روش که :دی این به خاطر مشکل توی داستان سرایی خودشون هست ! یه نویسنده باید داستان رو جوری پیش ببره که به عناصر داستانی و هویت هر فرد لطمه ای نخوره نه اینکه به خاطر داستان با بولدوزر از روش رد بشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or