بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یه بار بپر و بار دوم از روی دیوار بپر (بلدی یا توضیح بدم؟) و بعدش از Devil Bringer استفاده کن. (البته گرفتنش ضروری نیست.)

دقیقا درسته در اکثر موارد هم از Devil Bringer میشه برای به دست آوردن همین چیزا استفاده کرد . جلوتر که بری بعد از کوبوندن همون لوستر تو صورت Holliness ( البته لوستر رو تو عکسش میکوبی ) پایین که بری یک devil star میبینی که اونجا هم باید از devil bringer استفاده کنی .

مگه دمو هم میشه حجم کمشو گذاشت؟
مثل این میمونه که بگی این بازی 2 DVD هست ولی میتونین 2 CD ـش رو برام پیدا کنین :d
.................................................

فکر کنم منظورمو نگرفتی....

منظورم این بود که الان که حجم دمو 1300 مگ هستش..... کسی فشرده ترشو داره یا نه
ینی کل دمو رو بیشتر فشردش کردن
ولی وقتی از حالت فشرده خارج میکنی میشه 1300 ولی وقتی فشرده شده، مثلا 500 یا 600 مگ هستش !

فکر کنم منظورمو نفهمیدی :d

دقیقا :-&

میمردن مدل موی دانته نسخه 4 یا 3 رو میزاشتن براش ؟ حتی اگه این پایینی رو هم میزاشتن من یکی راضی بودم

راستش توی این عکس حداقل با موی سفید میشه تحملش کرد . ولی به نظرم چون که از همون اول با موی سیاه این دانته جدید رو دیدیم هر تغییر واضحی مثل همین تغییر رنگ مو زیاد جالب نیست NT یا باید از همون اول به فکر یک قیافه ای می بود که موی سفید بهش بیاد یا هم دیگه باید کلا بی خیالش بشه .

دوستان یک سئوال، این موی سفید دانته، یک چیزی مثل کاستومه؟ حداقل اگه کاستوم باشه بهتره چون این طوری قابل تحمل تره، اونوقت لابد می تونیم شخصیت را شخصی سازی کنیم دیگه.

دوستان یک سئوال، این موی سفید دانته، یک چیزی مثل کاستومه؟ حداقل اگه کاستوم باشه بهتره چون این طوری قابل تحمل تره، اونوقت لابد می تونیم شخصیت را شخصی سازی کنیم دیگه.
اینم خوبه البته باز هم باید دید که چه قدر روی این مدل کار میشه مطمئنا اگه خوب کار کنن که زیاد خراب نباشه باز هم میشه به عنوان همون custome قبولش کرد ولی شخصی سازی شخصیت ها !!! راستش تا حالا که توی DMC چنین چیزی ندیدم . معلوم نیست که باز NT چی کار می خواد بکنه !

ولی وقتی از حالت فشرده خارج میکنی میشه 1300 ولی وقتی فشرده شده، مثلا 500 یا 600 مگ هستش !

آهان. فک کنم حالا منظورتو فهميدم :d
ولى فک نکنم همچين چيزى وجود داشته باشه :d

همونطور که على گفت فعلا معلوم نيست.

دوست عزیز من که تا حالا نتونستم دمو رو کمتر از همین حجم 1300 مگ پیدا کنم . بیا همینو دانلود کن فوقش باید به خاطر ترافیک ماهیانه ADSL یه چند هزار تومنی خرج کنی . از این که بیشتر نیست .

25604447432407998077.jpg

من یه چیزی بگم واقعا خدا وکیلی طراحی این دانته از نظرگاه ظاهر خیلی خیلی متفاوت با دنیای فانتزی دویل می کرای در گذشته ست !
من می خوام اینو بگم که اینجا ما دیگه با یه دویل می کرای گوتیک و تخیلی رو به رو نیستیم ماجرا خیلی تراژدی و رئال تر شده! طراحی جدید دانته از نظر مو و چهره به جای اینکه شبیه تیم باشه منو یاده این می اندازه :
adam-lambert-dye-hair.jpg

عجب خر زوریهههههه :d

من یه چیزی بگم واقعا خدا وکیلی طراحی این دانته از نظرگاه ظاهر خیلی خیلی متفاوت با دنیای فانتزی دویل می کرای در گذشته ست !
من می خوام اینو بگم که اینجا ما دیگه با یه دویل می کرای گوتیک و تخیلی رو به رو نیستیم ماجرا خیلی تراژدی و رئال تر شده! طراحی جدید دانته از نظر مو و چهره به جای اینکه شبیه تیم باشه منو یاده این می اندازه :
adam-lambert-dye-hair.jpg

صورتش خیلی چروکیدس :d و هم چاق تره :d

به نظرم به دانته نمیخوره :d

چند سال پیش بود من می گفتم اینا توی طراحی مشکل دارن این علی می پرید به من :دی آقا اینا طراحیشون مشکل داره دانته ـش فقط به درد یه استایل می خوره به قول صلح و صفا هر جاش رو دست بزنی نابود میشه :|

@ علی پسر اسپاردا :
باز این عکس بالایی :| ببینیم دانته چقدر غیرت داره :(

سر صبحی اومدم این عکس بالایی (لمبرت) رو دیدم....:-& :دی

خب، خب! :دی من یه دو صفحه پست ندادم! :دی حالا بحث سر چهره دانته ست؟ :دی تازه حالا فهمیدین طراحیش به سری نمی خوره؟ :| :دی اما خب چه میش کرد، کاریه که شده! :دی ما باید از گیم پلی لذت ببریم و منتظر DMC5 باشیم! :دی

سر صبحی اومدم این عکس بالایی (لمبرت) رو دیدم....:-& :دی

خب، خب! :دی من یه دو صفحه پست ندادم! :دی حالا بحث سر چهره دانته ست؟ :دی تازه حالا فهمیدین طراحیش به سری نمی خوره؟ :| :دی اما خب چه میش کرد، کاریه که شده! :دی ما باید از گیم پلی لذت ببریم و منتظر DMC5 باشیم! :دی

این سری که رفت ولی واقعا چه کرد این ninja theory که وقتی چهره قبلی دانته رو به یکی که اصلا با DMC آشنایی نداره نشون میدم و بعدش چهره جدید دانته رو میگن بابا چرا این جوری کردن این جدیده رو همون قبلی خوشگل تر بود . حالا باز هم همون طور که مرتضی میگه باید منتظر DMC 5 بود و خود من این DmC رو به عنوان دنباله ای از همون DMC ی خودمون اصلا قبول ندارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or