RattleSnake
کاربر سایت
پست من رو درست بخون میگم با درجه سختی معمولی هیومن یک بار همون مرحله رو دوباره رفته.احتمالا رو یه درجه سخت بازی (Dante Must Die با اون یکی که اسمش یادم نیست) داره میره.وگرنه یهو همچین اتفاقی نمی افته
پست من رو درست بخون میگم با درجه سختی معمولی هیومن یک بار همون مرحله رو دوباره رفته.احتمالا رو یه درجه سخت بازی (Dante Must Die با اون یکی که اسمش یادم نیست) داره میره.وگرنه یهو همچین اتفاقی نمی افته
احتمالا باگ هست چون من یادم نمیاد بازی سر دور دوم سخت تر بشهپست من رو درست بخون میگم با درجه سختی معمولی هیومن یک بار همون مرحله رو دوباره رفته.
اینجا حرفی از درجه سختی بازی نبودخانمم تو DMC 4 بخاطر gold orb مرحله دوم بازی رو 1 بار دگه رفت تا بگیرتش ولی یهو اینطوری شد ماموریت مخفی اون مرحله رو نتونست کامل کنه چون دشمنان سخت تر شدند . باس اول بازی رو 2 بار توش مرد چون وحشی میشد از زیرنرو آتش در میامد و حملاتش وحشیانه بود چرا اینطور بود؟
نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما موی سفید اصلا و ابدا به این ظاهر جدید دانته نمیاد و بیشتر موجبات بالا آوردن رو فراهم میکنه
اصلا علی از پشت نگاهش کن سریعا بالا میاری مخصوصا اینکه دور موهاش کوتاهتر هست. حالا باز بالا سمت راستیه یه خورده شبیه Nero هست. یه خورده خیلی کم!دقیقا حرف دلم رو زدی الان اون عکس بالایی رو با این که توی امضای منه مقایسه کن تا به عمق فاجعه پی ببری
البته نیم رخش خوبه ولی از جلو افتضاحه
دوستان کسی لینک دانلود دمو رو با حجم بسیار کم ولی کامل داره ؟؟
مثلا الان که حجمش 1300 مگ هست ولی این یکی حداقل 500 تا 600 مگ باشه !
اگه کسی داره لطف کنه بزاره
دم همتون گرم، مرسی
اصلا علی از پشت نگاهش کن سریعا بالا میاری مخصوصا اینکه دور موهاش کوتاهتر هست. حالا باز بالا سمت راستیه یه خورده شبیه Nero هست. یه خورده خیلی کم!
ولی از روبرو افتضاحه. خدا کنه حتی به عنوان Costume هم نباشه چون هیچ رقمه نه به محیط بازی میاد نه به ظاهرش خود دانته میاد و کلا حالم به هم خورد اینو دیدم
اصلا ببین اینا یه طراحی کاملا جدید اجرا کردن که به هیچ عنوان با قبلی هماهنگی نداره (منظورم این نیست که طراحی دانته بد هست). به خاطر همین حتی کوچکترین چیزی که از دانته قبلی رو توی این یکی اعمال کنن، شدیدا تناقض پیدا میکنه و خیلی هم چندش آوره
خب اینم از دانته با موهای سفید از توی دمو این مدل Render شده اش رو استخراج کردن ولی هنوز مشخص نیست که یه Costume ـه یا اینکه داخل خود داستان موهای دانته سفید میشه
دوستان کسی لینک دانلود دمو رو با حجم بسیار کم ولی کامل داره ؟؟
مثلا الان که حجمش 1300 مگ هست ولی این یکی حداقل 500 تا 600 مگ باشه !
اگه کسی داره لطف کنه بزاره
دم همتون گرم، مرسی
خوب دوستان به مرحله برفی داخل قلعه رسیدیم اول طبقه اول رو باید برسی کنم یا دوم؟
خوب اینجا چطور بیاد رفت تا نصفش می پره بیشتر نه:منظور اون چیز نورانی رو چطور بدست بیارم؟