بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
پست من رو درست بخون میگم با درجه سختی معمولی هیومن یک بار همون مرحله رو دوباره رفته.
احتمالا باگ هست چون من یادم نمیاد بازی سر دور دوم سخت تر بشه
خانمم تو DMC 4 بخاطر gold orb مرحله دوم بازی رو 1 بار دگه رفت تا بگیرتش ولی یهو اینطوری شد ماموریت مخفی اون مرحله رو نتونست کامل کنه چون دشمنان سخت تر شدند . باس اول بازی رو 2 بار توش مرد چون وحشی میشد از زیرنرو آتش در میامد و حملاتش وحشیانه بود چرا اینطور بود؟
اینجا حرفی از درجه سختی بازی نبود:دی

دوستان کسی لینک دانلود دمو رو با حجم بسیار کم ولی کامل داره ؟؟

مثلا الان که حجمش 1300 مگ هست ولی این یکی حداقل 500 تا 600 مگ باشه !

اگه کسی داره لطف کنه بزاره

دم همتون گرم، مرسی

خب اینم از دانته با موهای سفید :دی از توی دمو این مدل Render شده اش رو استخراج کردن ولی هنوز مشخص نیست که یه Costume ـه یا اینکه داخل خود داستان موهای دانته سفید میشه :دی

08044409376089517544.png

نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما موی سفید اصلا و ابدا به این ظاهر جدید دانته نمیاد و بیشتر موجبات بالا آوردن رو فراهم میکنه:|

دقیقا حرف دلم رو زدی :| الان اون عکس بالایی رو با این که توی امضای منه مقایسه کن تا به عمق فاجعه پی ببری :|

البته نیم رخش خوبه ولی از جلو افتضاحه

دقیقا حرف دلم رو زدی :| الان اون عکس بالایی رو با این که توی امضای منه مقایسه کن تا به عمق فاجعه پی ببری :|

البته نیم رخش خوبه ولی از جلو افتضاحه
اصلا علی از پشت نگاهش کن سریعا بالا میاری:-& مخصوصا اینکه دور موهاش کوتاهتر هست. حالا باز بالا سمت راستیه یه خورده شبیه Nero هست. یه خورده خیلی کم!
ولی از روبرو افتضاحه. خدا کنه حتی به عنوان Costume هم نباشه چون هیچ رقمه نه به محیط بازی میاد نه به ظاهرش خود دانته میاد و کلا حالم به هم خورد اینو دیدم:|

اصلا علی از پشت نگاهش کن سریعا بالا میاری:-& مخصوصا اینکه دور موهاش کوتاهتر هست. حالا باز بالا سمت راستیه یه خورده شبیه Nero هست. یه خورده خیلی کم!
ولی از روبرو افتضاحه. خدا کنه حتی به عنوان Costume هم نباشه چون هیچ رقمه نه به محیط بازی میاد نه به ظاهرش خود دانته میاد و کلا حالم به هم خورد اینو دیدم:|

دقیقا :-&

میمردن مدل موی دانته نسخه 4 یا 3 رو میزاشتن براش ؟ حتی اگه این پایینی رو هم میزاشتن من یکی راضی بودم

زدن بازی ـو خراب کردند. این قیافه جدید دانته به نظرم با موهای مشکی بالانس تره. حداقل اگه می خواستن برای دانته موی سفید بذارن، قیافش را بر می گردوندن به حالت قبلی نه این که روی همون قیافه، مو سفید بذارن :دی

کارگردانی نامناسب :دی. امیدوارم به بازی لطمه وارد نشه.

حالا نیمه پر لیوان را نگاه می کنیم، اگر DmC موفق بشه، مطمئناً دوباره شاهد صد ها نسخه هستیم. چون از حالت کلیشه ای، فاصله می گیره.

دقیقا :-&

میمردن مدل موی دانته نسخه 4 یا 3 رو میزاشتن براش ؟ حتی اگه این پایینی رو هم میزاشتن من یکی راضی بودم
اصلا ببین اینا یه طراحی کاملا جدید اجرا کردن که به هیچ عنوان با قبلی هماهنگی نداره (منظورم این نیست که طراحی دانته بد هست). به خاطر همین حتی کوچکترین چیزی که از دانته قبلی رو توی این یکی اعمال کنن، شدیدا تناقض پیدا میکنه و خیلی هم چندش آوره:|
ببین تیپ دانته الان غربیه ولی تیپ دانته قبلی از زمان و مکان جدا بود. کلا سری قبلی زمان و مکان خاصی نداشت. به خاطر همین از روی فانتزی بودن میتونستن هزاران تیپ مختلف خلق کنن که جالب هم میشد ولی الان محدودن و مجبورن تیپی که در واقعیت وجود داره. شدیدا با هر چیزی از سری قبلی توی این شماره مخالفم (از نظر ظاهر)

خب اینم از دانته با موهای سفید :دی از توی دمو این مدل Render شده اش رو استخراج کردن ولی هنوز مشخص نیست که یه Costume ـه یا اینکه داخل خود داستان موهای دانته سفید میشه :دی

08044409376089517544.png

فک کنم دانته وقتی کت میمیره دیوونه میشه و انقدر عصبانی میشه که موو هاش سفید میشه :| (چی گفتم!:|)

:d

دوستان کسی لینک دانلود دمو رو با حجم بسیار کم ولی کامل داره ؟؟

مثلا الان که حجمش 1300 مگ هست ولی این یکی حداقل 500 تا 600 مگ باشه !

اگه کسی داره لطف کنه بزاره

دم همتون گرم، مرسی

مگه دمو هم میشه حجم کمشو گذاشت؟
مثل این میمونه که بگی این بازی 2 DVD هست ولی میتونین 2 CD ـش رو برام پیدا کنین :d

خوب دوستان به مرحله برفی داخل قلعه رسیدیم اول طبقه اول رو باید برسی کنم یا دوم؟

چقدر اعلام وضعیت میکنی :d

خوب اینجا چطور بیاد رفت تا نصفش می پره بیشتر نه:منظور اون چیز نورانی رو چطور بدست بیارم؟

یه بار بپر و بار دوم از روی دیوار بپر (بلدی یا توضیح بدم؟) و بعدش از Devil Bringer استفاده کن. (البته گرفتنش ضروری نیست.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or