Psycho Man
کاربر سایت
دوستان.... یه سوال داشتم....
میخواستم بدونم که دموی بازی رو بگیرم بازی کنم یا تا انتشار رسمی بازی صبر کنم ؟
اگه دموشو بازی کنم، مزه بازی از بین نمیره ؟؟ :d
بازی کن حالشو ببر :d هیچ اشکالی نداره ، تازه مستحبم هست :d
پ.ن: جواب ازین کاملترو بهتر میخواستی؟ :d
یک سوالی برام پیش آمده جدیداً . دانته و ورجیل کلا با هم مشکل دارن یا ورجیل به خاطر قدرت داره با دانته می جنگه ؟
بعد احسان میگ هایپ نکن آخه مگه من مقصرم که بازی کلی قابلیت داره دوستانی که دمو رو بازی کردن مطمئنا متوجه شدن که توی این نسخه برای اولین بار قابلیت Parry وجود داره ( درسته Royal Guard توی نسخه های قبلی بود ولی اینجا به دشمن آسیب هم میرسه و یه جورایی Counter Attack حساب میشه )
حالا قابلیت جدید بازی که فکر نکنم تا الان اصلا توی هیچ بازی HnS دیگه ایی موجود بوده باشه ( حداقل توی این نسل من ندیدم ) دشمن ها هم میتونند ضربات شما رو Parry و کاری کنند که سلاحتون به خودتون آسیب برسونه !!!
اینم لینک دانلود توضیحات Greg در مورد Parry :
Download Combat Overview Part flv
ولی این قابلیت توی هیچ H&S دیده نشده (منظورم Parry هست)
به قول Jeanne :
Bayo- Fu*cking -netta!
:d
یک Parry بسیار زیبا و کارآمد داشت بیونتا
علی دقیقاً می خواستم بیام بگم که دیدم مرتضی گفته () :
یعنی علی 1% هم احتمال نده اینا چیزی کارآمد بتونن توی بازی اضافه کنن که باب بشه ولی قبل از اون استاد کامیا بهش نرسیده باشه
یعنی علی 1% هم احتمال نده اینا چیزی کارآمد بتونن توی بازی اضافه کنن که باب بشه ولی قبل از اون استاد کامیا بهش نرسیده باشه :biggrin1:به قول Jeanne :
Bayo- Fu*cking -netta!
:d
یک Parry بسیار زیبا و کارآمد داشت بیونتا :biggrin1:
هنوز ویدئو رو نگرفتماحسان مطمئنی سیستم Parry برای دشمن ها توی Bayonetta وجود داشت ؟ :biggrin1: منظورم اینه که دشمن ها حمله تو رو Parry کننده و به طرف خودت برگردونند ( مثل همون ویدئو که گذاشتم )