بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان.... یه سوال داشتم....

میخواستم بدونم که دموی بازی رو بگیرم بازی کنم یا تا انتشار رسمی بازی صبر کنم ؟

اگه دموشو بازی کنم، مزه بازی از بین نمیره ؟؟ :d

بازی کن حالشو ببر :d هیچ اشکالی نداره ، تازه مستحبم هست :d

پ.ن: جواب ازین کاملترو بهتر میخواستی؟ :d

بازی کن حالشو ببر :d هیچ اشکالی نداره ، تازه مستحبم هست :d

پ.ن: جواب ازین کاملترو بهتر میخواستی؟ :d

کاملا موافقم . اگه دمو رو بازی کنین که چه بهتر خیلی هم عالیه . دیگه منتظر چی هستی ؟ دانلود کن بعدشم بشین بازی کن . حداقل تا وقتی بازی بیاد مثل من تو کف نمیمونی .

---------- نوشته در 10:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------

یک سوالی برام پیش آمده جدیداً . دانته و ورجیل کلا با هم مشکل دارن یا ورجیل به خاطر قدرت داره با دانته می جنگه ؟

یک سوالی برام پیش آمده جدیداً . دانته و ورجیل کلا با هم مشکل دارن یا ورجیل به خاطر قدرت داره با دانته می جنگه ؟

نه اتفاقا هیچ مشکلی با هم ندارن ولی ورجیل میخواد به قدرت برسه که دانته جلوشو میگیره:|

توو DmC که فعلا کاملا دوستن :d

همین الآن یک تریلر از بازی دیدم و همه شک و تردیدهام نسبت به بازی از بین رفت . استفاده از سلاح ها بسیار عالی انجام میشه و خب سرعت rebelion هم اونقدر ها که فکر میکردم پایین نیامده و کمبوها هم بسیار عالی شده به علاوه این افت فریم که میگفتن از 60 به 30 آمده توی این تریلر که اصلا افت فریمی ندیدم و اگه با همین وضعیت برام اجرا بشه بازی عالی هست . از نظر گرافیکی هم که دیگه با این همه توضیحی که توی پیش نمایش بازی دوستان عزیز گفتن نیازی نیست بگم چون واقعا عالی هست .

درباره سلاح ها باید بگم که داس می تونه از همه بیشتر مورد استفاده قرار بگیره چون سرعتش بالاست البته اینو برای کسایی میگم که اهل سلاح های سریع هستن . ولی خب در کل اگه از همه سلاح ها در کنار هم استفاده بشه و به موقع سلاح ها رو تعویض کنیم بهتره . یک چیزی که نمیدونم اینه که آیا تو بازی فقط همین داس و تبر و rebelion و ebony & ivory هست ؟ سلاح دیگه ای نیست ؟

بعد احسان میگه هایپ نکن :| :دی آخه مگه من مقصرم که بازی کلی قابلیت داره :دی دوستانی که دمو رو بازی کردن مطمئنا متوجه شدن که توی این نسخه برای اولین بار قابلیت Parry وجود داره ( درسته Royal Guard توی نسخه های قبلی بود ولی اینجا به دشمن آسیب هم میرسه و یه جورایی Counter Attack حساب میشه )

حالا قابلیت جدید بازی که فکر نکنم تا الان اصلا توی هیچ بازی HnS دیگه ایی موجود بوده باشه ( حداقل توی این نسل من ندیدم :دی ) دشمن ها هم میتونند ضربات شما رو Parry و کاری کنند که سلاحتون به خودتون آسیب برسونه !!!

اینم لینک دانلود توضیحات Greg در مورد Parry :

Download Combat Overview Part flv

بعد احسان میگ هایپ نکن :| :دی آخه مگه من مقصرم که بازی کلی قابلیت داره :دی دوستانی که دمو رو بازی کردن مطمئنا متوجه شدن که توی این نسخه برای اولین بار قابلیت Parry وجود داره ( درسته Royal Guard توی نسخه های قبلی بود ولی اینجا به دشمن آسیب هم میرسه و یه جورایی Counter Attack حساب میشه )

حالا قابلیت جدید بازی که فکر نکنم تا الان اصلا توی هیچ بازی HnS دیگه ایی موجود بوده باشه ( حداقل توی این نسل من ندیدم :دی ) دشمن ها هم میتونند ضربات شما رو Parry و کاری کنند که سلاحتون به خودتون آسیب برسونه !!!

اینم لینک دانلود توضیحات Greg در مورد Parry :

Download Combat Overview Part flv

میگم درسته که NT یه کارایی کرد که بعضیا انتقاد کردن ولی از اون طرف با یک سری کارای دیگه جبران کرد . همین تریلری که من دیدم مربوط به جایی میشد که دانته داشت به عکس اسپاردا نگاه میکرد و بعد از اون با کشتن چند تا شیطان ، تبر رو می گرفت . توی این تریلر که من هیچ اشکالی ندیدم واقعا خوب کار شده بود در مورد parry هم باید بگم که واقعا برای من که جدیده چون تا حالا توی DMC ندیده بودم که سلاحمون به خودمون هم آسیب بزنه !!!

ایول علی من از این قابلیت خیلی خوشم میاد. توی Darksiders هم بود که ضد حمله میزد و خودش میپرید عقب و فرم اصلیش میرفت جلو و به دشمن ضربه میزن. در کل جالب بود. ولی این قابلیت توی هیچ H&S دیده نشده (منظورم Parry هست) ولی توی Dark Souls هست که دشمن موقع ضربه تو این کار رو میکنه و بعضا با فرو کردن کامل شمشیرش توی شمکت، اونو سفره میکنه و میکشتت:|:d
در بسیار عالی و خیلی هم خوب

این قابلیت Parry خیلی می تونه عالی باشه و از سوی دیگه چالش برانگیز :دی. البته تو دمویی که من بازی کردم، یک خرده احساس می کردم که بازی کمی آسون بود. ولی خب امیدوارم تو نسخه اصلی این طوری نباشه.

به قول Jeanne :

Bayo- Fu*cking -netta!

:d

یک Parry بسیار زیبا و کارآمد داشت بیونتا :> :دی

مرتضی من منظورم قابلیت Parry برای دشمن هاست که توی بازی های دیگه ندیدم :دی وگرنه خود Parry رو که اکثر HnS ها دارن :دی

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:13 PM ارسال شده بود ----------

علی دقیقاً می خواستم بیام بگم که دیدم مرتضی گفته (:دی) :

یعنی علی 1% هم احتمال نده اینا چیزی کارآمد بتونن توی بازی اضافه کنن که باب بشه ولی قبل از اون استاد کامیا بهش نرسیده باشه :دی

احسان مطمئنی سیستم Parry برای دشمن ها توی Bayonetta وجود داشت ؟ :دی منظورم اینه که دشمن ها حمله تو رو Parry کننده و به طرف خودت برگردونند ( مثل همون ویدئو که گذاشتم )

علی دقیقاً می خواستم بیام بگم که دیدم مرتضی گفته (:biggrin1:) :
به قول Jeanne :

Bayo- Fu*cking -netta!

:d

یک Parry بسیار زیبا و کارآمد داشت بیونتا :> :biggrin1:
یعنی علی 1% هم احتمال نده اینا چیزی کارآمد بتونن توی بازی اضافه کنن که باب بشه ولی قبل از اون استاد کامیا بهش نرسیده باشه :biggrin1:
-------------------
احسان مطمئنی سیستم Parry برای دشمن ها توی Bayonetta وجود داشت ؟ :biggrin1: منظورم اینه که دشمن ها حمله تو رو Parry کننده و به طرف خودت برگردونند ( مثل همون ویدئو که گذاشتم )
هنوز ویدئو رو نگرفتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or