بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه باو در اون حد هم کابوس وار نیست. :| اونا که کارشون از کابوس هم گذشته، جهنم هستن احیانا! :دی باو گفتم مثل SNJ های ناروتو هست دیگه. :دی الان Naruto SNJ رو گوگل کن عکسا رو ببین، تم این آرت ورک دستت میاد. :دی

آها حالا فهمیدم منظورت چیه :دی از اینا هم به شدت بدم میاد :دی کلا کابوسی اند برای خودشون :|

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

این چی بود!:-o من اینو ندیده بودم!:-o نسخه PC نصف کات سیناش نبود اصلا!:-o یعنی ابهت ورجیل تا فیها خالدون رفت بالا!:-o:-o:-o:-o

این رو ندیده بودی بعد داشتی از ورجیل طرفداری میکردی ؟ :| :دی یکی از مهمترین بخش های بازی همین روبرو شدن های دانته و ورجیل و حرفاشونه :دی

این چی بود!:-o من اینو ندیده بودم!:-o نسخه PC نصف کات سیناش نبود اصلا!:-o یعنی ابهت ورجیل تا فیها خالدون رفت بالا!:-o:-o:-o:-o

بعضی از کات سین های CG رو نسخه ی PC نشون نمی داد. :دی باید تو پوشه ی بازی می دیدیش. :دی
آها حالا فهمیدم منظورت چیه :دی از اینا هم به شدت بدم میاد :دی کلا کابوسی اند برای خودشون :|
این رو ندیده بودی بعد داشتی از ورجیل طرفداری میکردی ؟ :| :دی یکی از مهمترین بخش های بازی همین روبرو شدن های دانته و ورجیل و حرفاشونه :دی

دیگه کار از کار گذشت. :دی بفرمایید اینم آرت ورک شوم! :دی اصلا می خوام حس علی صلح و صفا رو مبنی بر درست نشناختن ورجیل تشدید کنم با این آرت ورک! :دی

84691610875345719511.jpeg

Sweet Nightmares! :d

این رو ندیده بودی بعد داشتی از ورجیل طرفداری میکردی ؟ :| :biggrin1: یکی از مهمترین بخش های بازی همین روبرو شدن های دانته و ورجیل و حرفاشونه :biggrin1:
نه تیکه اولشو دیدم. منظورم همونجاییه که دانته میاد بالای برج و ورجیل اونجا وایساده>:d< و اینجا بود که من طرفدار ورجیل شدم>:d<
جالب اینجاست توی نسخه PC همیشه قبل از مبارزات با ورجیل کات سین ها رو نشون میده ولی بعد مبارزه رو نه:| فقط مبارزه آخر اینجوری نبود:(
اصلا می خوام حس علی صلح و صفا رو مبنی بر درست نشناختن ورجیل تشدید کنم با این آرت ورک! :biggrin1:
بسیار عالی و خیلی هم خوب. حتی مونث هم باشه بازم مرموز بودن داره ازش میچکه>:d<

بعضی از کات سین های CG رو نسخه ی PC نشون نمی داد. :دی باید تو پوشه ی بازی می دیدیش. :دی

دیگه کار از کار گذشت. :دی بفرمایید اینم آرت ورک شوم! :دی اصلا می خوام حس علی صلح و صفا رو مبنی بر درست نشناختن ورجیل تشدید کنم با این آرت ورک! :دی

84691610875345719511.jpeg

Sweet Nightmares! :d

:d:d:d:d:d خیلی باحال بود:d:d
ورجیلو نگا مثلا ابهت داره :d نگاهش منو کشته =))

Morteza Whats Wrong With U Man? Thats Great:d

یعنی چی آقا . این چه آرت ورکی هست . آمدن دانته و ورجیلو کردن مونث !!!! )xورجیل ابهتش رفت زیر سوال . دانته چرا اینجوریه ؟ همین چیزا هست که منو عصبی میکنه دیگه . ( البته بدتر از اینا هم دیدم :-$ )

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:15 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 07:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

نه تیکه اولشو دیدم. منظورم همونجاییه که دانته میاد بالای برج و ورجیل اونجا وایساده>:d< و اینجا بود که من طرفدار ورجیل شدم>:d<

واقعا ور جیل شخصیتش عالی هست ابهتی که داره رو توی هیچ کدوم از بازی ها ندیدم به خصوص YAMATO که بهش ابهت دو برابر میده . شخصیت پردازی توی DMC واقعا خوبه . من از همه شخصیتاش مثل دانته ، نرو و ورجیل و .... خوشم میاد .

---------- نوشته در 08:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

نمیخواستم لو بدم ولی دیگه مجبورم کردی :( موندوس در حال مرگه که سعی میکنه با یه تیر زهر آلود دانته رو بکشه که ورجیل میپره جلو و خودش رو قربانی میکنه :crying1: بعدش هم در آخرین لحظات زندگیش میگه :

My Foolish Little Brother ....

:((:((:((

واقعا آخرش این جوریه علی ؟ خیلی بده آخه یکی از بهترین شخصیتها در کنار دانته همین ورجیله بابا این NT گند زد رفت چی کار کرده واقعا .

دوستان.... یه سوال داشتم....

میخواستم بدونم که دموی بازی رو بگیرم بازی کنم یا تا انتشار رسمی بازی صبر کنم ؟

اگه دموشو بازی کنم، مزه بازی از بین نمیره ؟؟ :d

دوستان.... یه سوال داشتم....

میخواستم بدونم که دموی بازی رو بگیرم بازی کنم یا تا انتشار رسمی بازی صبر کنم ؟

اگه دموشو بازی کنم، مزه بازی از بین نمیره ؟؟ :d

من خودم دمو رو بازی نکردم و میخوام صبر کنم تا نسخه کامل بازی بیاد . اگه دمو رو بازی کنی بعید میدونم مزه بازی از بین بره اتفاقا به نظرم برای آشنایی با محیط بازی خوبه . حالا باید ببینیم بقیه که بازی کردن دمو رو نظرشون چیه .

فکر کنم مشخص بود داشتم شوخی میکردم :دی

#:-s یه لحظه شک کردم آخه چه جوریه که هنوز بازی نیومده آخرش مشخصه ؟!!!! ولی بازم خوبه حداقل فهمیدم شوخیه آخه من همه چیزو اینجا جدی میگیرم اینم که همیچین گفتی علی جان که تیر پرت میکنه و ورجیل میاد جلو ، من باورم شد چند ساعت بود که ناراحت بودم

امیدوارم پایان این سری خوب باشه !!
اگر نینجا تنوری بخواد دوباره ورجیل رو بکشه که دیگه هیچی !!:دی

آخه واقعا چرا باید بعضی از شخصیت ها رو بکشن . همون MUNDUS بمیره از شرش خلاص شیم . آخه بعضی وقتا از بس که با یکی باید سر و کله بزنی و توی قسمت بعدی میبینیشون خسته میشی .

خوب همین الان مثل آب خوردن باس اول بازی رو پشت سر گذاشت خانم حتی خونش تا نصفم کم نشد خیلی راحت.چه وضعه درجه سختی هست دشمنان ماست.
منظورم نسخه 4 بازی بود.

خوب همین الان مثل آب خوردن باس اول بازی رو پشت سر گذاشت خانم حتی خونش تا نصفم کم نشد خیلی راحت.چه وضعه درجه سختی هست دشمنان ماست.
منظورم نسخه 4 بازی بود.

غیر از مد DANTE MUST DIE بقیه آسونه( اونم وقتی سخت میشه که با دانته باید با VIPER بجنگی ) . مد HEAVEN OR HELL که به نظرم از HUMAN هم آسون تره البته به سرعتت بستگی داره چون با یه ضربه می میری و با یک ضربه میکشی >:d< و از همه بهتر اون مدی که بیشترین حالو باهاش کردم LEGENDARY DARK KNIGHT بود که پر از اون شیطان ها بود و با RED QUEEN همه رو دود میکردی

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 PM ارسال شده بود ----------

راستی من یک تریلر از DmC دیدم که توش انگاری کنترل ورجیلو داشتی . واقعا تو این سری میشه با ورجیل هم بازی کرد ؟

در مورد طراحی ها نسخه 4 بگم طراحی ها خوبن رنگ بندی خوبه رنگ آب و خود آب خیلی غیر طبیعی است همینطور سایه ها ضعیف هستند انگار نه انگار MSAA بازی بود فکرکنم اون رو فعال کردم یک وضعی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or