بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
----
@ Nevan
مرتضی این عکسای Fake چیه گذاشتی :| :دی من کاملا این عکس ها رو رد میکنم :دی اینا همه اش شایعه است، میخوان برامون حرف در بیارن :دی حالا باز اگه Lady بود یه چیزی :-":biggrin1:

علی من شروع به انتشار عکس های Lady بکنم صفحه می ترکه.... :دی نمیشه ....... یه نمونه:

71857569687828257912.jpeg

Lady: Let me go!
Dante: Let you go? But it would be a waste if you ended up as just a pretty stain.
[Lady proceeds to shoot him in the head. He drops her, and she catches hold of a ledge below]
Dante: What the hell was that for? Here I am trying to help you and you show your thanks by shooting me?
[Lady shoots him again]
Dante: Whatever, do as you please.
[walks away]
Lady: So he's a demon too...
Dante: I'm beginning to think I've got rotten luck with women.
زیاد علی جان شما این عکسا رو جدی نگیر تا دلت بخواد از این عکسای بی سر و ته توی سایتای مختلف به خصوص BING ریخته .

اینا آرت ورک هایی هستن که طرفدارای سری DMC طراحی می کنن. :دی منم برای اینکه زیبا هستن گاهی اوقات می ذارمشون اینجا. :دی قصدم فقط شادی دل طرفدارا (من جمله خودم :دی) هست. :دی

اینا آرت ورک هایی هستن که طرفدارای سری DMC طراحی می کنن. :دی منم برای اینکه زیبا هستن گاهی اوقات می ذارمشون اینجا. :دی قصدم فقط شادی دل طرفدارا (من جمله خودم :دی) هست. :دی
این جور آرت ورک ها که خوبه. واقعا شادکننده هست ولی بعضی آرت ورک ها هم هستن که به جای شادی دل طرفدارا بیشتر عصبانیشون میکنه که مطمئنم توی جستجوی عکس های dmc به چشم میخوره .

این جور آرت ورک ها که خوبه. واقعا شادکننده هست ولی بعضی آرت ورک ها هم هستن که به جای شادی دل طرفدارا بیشتر عصبانیشون میکنه که مطمئنم توی جستجوی عکس های dmc به چشم میخوره .

آره..... :دی مثلا الان داشتم توی یکی از منابعم (لو نمی دم! :| :دی) می گشتم، یه عکس دیدم که شاید بعضی ها رو ناراحت کنه. :دی البته چیز بدی نبود! :دی مثل SNJ های ناروتو بود. :دی (اینم لو نمی دم که چیه! :| :دی) :دی درکل جالب بود اگه بخواین میذارم براتون....:-" :| :دی

من احساس میکنم آخر بازی یه اتفاقی میوفته که هیچکدوممون انتظار نداریم و راه برای قسمت بعدی باز میشه. میگی نه؟ بکوب بوکمارکو:d (یا ضایع میشیم یا ضایع نمیشیم:d)

من اصلا همچین حسی ندارم ، خیالاتی شدی :d

خیلی راحت میشه حرکات رو اجرا کرد اصلا نگران این موضوع نباش ;) فقط کافیه با کنترل های بازی آشنا بشی و بعدش راحت میتونی از همه سلاح هات استفاده کنی >:d

خالی میبنده به حرفش گوش نکن :d

پ.ن: ادیتور بسی حالمو گرفت :d

---------- نوشته در 04:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

آره..... :دی مثلا الان داشتم توی یکی از منابعم (لو نمی دم! :| :دی) می گشتم، یه عکس دیدم که شاید بعضی ها رو ناراحت کنه. :دی البته چیز بدی نبود! :دی مثل SNJ های ناروتو بود. :دی (اینم لو نمی دم که چیه! :| :دی) :دی درکل جالب بود اگه بخواین میذارم براتون....:-" :| :دی

نمیدونم چرا حس میکنم من ازش خوشم میاد :d بزار یه ذره حال کنیم. :d

lady بهترین شخصیت فرعی هستش :d

متاسفانه این رو بایونتا هم با تمام وجود حسش کرد8-|
منم برای اینکه زیبا هستن گاهی اوقات می ذارمشون اینجا.
biggrin1.gif
قصدم فقط شادی دل طرفدارا (من جمله خودم
biggrin1.gif
) هست.
biggrin1.gif

بگذار باباجان اتفاقاً من خیلی با این آرت جعلی ها(:دی) حال میکنم
yahoo_6.gif

آقا چندتا سوال DMC 4:
Nero کیه؟ اون کسی که اول بازی باهاش مبارزه می کنه دانته هست؟
.....
حال کنید بازی رو روی آخرین تنظیمات گرافیکی 60 فریم روی DX 10 می گیرم:d

@ مهدی
Nero رو که هنوز خودمون هم درست نفهمیدیم کیه ولی خب برو جلوتر یه توضیحاتی میده :دی اون یکی هم دانته است :دی
-------------
@ مرتضی
Please Tell Me It's Not Dante And Vergil Love Pictures ! :-&
یعنی اگه این بود من خودم شخصا بنت میکنم :|
------------
اینم همینطوری جهت حس نوستالژی :دی بخشی از اولین مبارزه ورجیل و دانته توی DMC3 و حرفاشون ( شامل همین دیالوگ داخل امضام هم میشه :دی )

Download DMC Clip flv

آخرین ویرایش:
@ مرتضی
Please Tell Me It's Not Dante And Vergil Love Pictures ! :-&
یعنی اگه این بود من خودم شخصا بنت میکنم :|

نه باو در اون حد هم کابوس وار نیست. :| اونا که کارشون از کابوس هم گذشته، جهنم هستن احیانا! :دی باو گفتم مثل SNJ های ناروتو هست دیگه. :دی الان Naruto SNJ رو گوگل کن عکسا رو ببین، تم این آرت ورک دستت میاد. :دی

اینم همینطوری جهت حس نوستالژی :biggrin1: بخشی از اولین مبارزه ورجیل و دانته توی DMC3 و حرفاشون ( شامل همین دیالوگ داخل امضام هم میشه :biggrin1: )

Download DMC Clip flv
این چی بود!:-o من اینو ندیده بودم!:-o نسخه PC نصف کات سیناش نبود اصلا!:-o یعنی ابهت ورجیل تا فیها خالدون رفت بالا!:-o:-o:-o:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or