Dante .D.H
کاربر سایت
میگم حالا گرافیک بازی از 4 بهتر هست ؟ آخه با این عکسایی که از دانته گذاشتین که نشون میداد نارحت یا عصبانی هست زیاد به نظر نمیامد که گرافیکش بالا باشه .
میگم حالا گرافیک بازی از 4 بهتر هست ؟ آخه با این عکسایی که از دانته گذاشتین که نشون میداد نارحت یا عصبانی هست زیاد به نظر نمیامد که گرافیکش بالا باشه .
این عکسا رو خود من از روی ویدئو های مختلف گرفتم و کیفیت خود ویدئو ها پایین بود
خب پس خیالم راحت شد که گرافیک بازی پایین نیست . این قضیه افت فریم از 60 به 30 خیلی موثره ؟ سرعت بازی رو واقعا آورده پایین یا اونقدرا هم بد نیست ؟
این سلاح های دیگه غیر از Rebelion مثل تبر یا داس(!) خوب هستن . یعنی آیا مثل سری های قبلی که دانته سلاح هایی مثل agni & rudra یا Beowolf داشت کار آمد هستن ؟ این تبر یه خورده سلاح غیر معمولی نیست تو Devil May Cry ؟
تبر یه خرده کند هست، اما قبلا سلاح کند داشتیم تو سری (Gilgamesh تو DMC4 و Beowulf تو DMC3) با این حال نمیشه با تبر مثل اون دوتا سلاح به راحتی کمبو ها رو Chain کرد. اما در کل نقطه ضعف محسوب نمیشه. من به شخصه خیلی از داس خوشم اومد.به قول علی Stylish ـه!
مخصوصا Angel Grab که خیلی به کار میاد.
![]()
پستم یه کم مفید هم باشه اضافه کنم که ضربات ربلیون دانته توی این نسخه خیلی کندتر از قبلی هستن سریع ترین سلاح این نسخه فکر کنم همین تیغه آخری ها هستن که توی مد DMD نشون دادنراستش برای من که بهترین سلاح ، سلاحی هست که بشه سریع باهاش کار کرد و از نظر chain کردن کمبو ها هم بهتر باشه . تا حالا که در سری های DMC بیشتر با دانته که بازی می کردم از Rebelion استفاده کردم چون به نظرم هم سرعت و هم قدرت کافی داره البته بعضی اسلحه ها هم هستن که قدرتشون از سلاح های اصلی دانته بیشتره ولی خب من شخصا از همون سلاح های اصلی دانته بیشتر استفاده میکنم .
در ادامه بگم که اون Angel Lift دقیقاً همون Devil Arm بنده خدای شماره ی قبل هست کارایی ـش
پ.ن : دیدم آواتار دوستمون نرو ـه گفتم جمله ی بالایی خالی از لطف نیست گفتنش![]()
امین جان شما یه نگاه به تریلرهای گیم پلی بازی بندازی به راحتی میتونی بفهمی که سرعت بازی نسبتا به سری قبلی پایین تر اومده ولی واقعی تر شده.ای بابا من تمام به امید rebelion میخوام بازی کنم . حالا اینقدر که میگین کند شده پس حتما از 4 هم سرعتش کمتره دیگه . بالاخره باید یه جوری با بازی کنار آمد .
منظورم اینه که DMC4 یه چیزی داشت به اسم Devil Arm که یه چیز کاملا جدید و جالب بود و توی کمبو زدن یه مورد جالب بود. از طرفی هم شمشیر Red Queen بود که به شخصه یکی از بهترین سلاح های سری DMC میدونمش. چرا؟ به خاطر اون دسته پدال مانندی که روش تعبیه شده بود. اینکه میشد شمشیر رو شارژ کرد و ملت رو کتلت کرد. ترکیب ضربه های محکم و کشنده-ش و ... برای من حکم یه چیز نو و جدید رو داشت.
Blue Rose هم به لطف شلیک دو گلوله هم زمان باز هم در این زمینه عالی عمل کرده بود.
الان توی DmC، استودیو NT تقریبا یه فرمول قدیمی رو در پیش گرفته. سلاح های دانته که خب نمادش هم محسوب میشن که هیچ اما تبر و داس دو تا نماد کلیشه ای هستن. تبر در واقع حکم تانک داره برای شکستن قدرت دفاعلی دشمن. داس هم چیز جدیدی برای ارائه نداره هر چند به شخصه من خیلی باهاش حال کردم توی تریلرا.
در کل NT 4 تا سلاح جدید و تازه میگذاشت تو بازی بد نبود
پستم یه کم مفید هم باشه اضافه کنم که ضربات ربلیون دانته توی این نسخه خیلی کندتر از قبلی هستن سریع ترین سلاح این نسخه فکر کنم همین تیغه آخری ها هستن که توی مد DMD نشون دادن![]()
آره نسبت به 4 سرعت زدن ضربات کند تره و کاملاً هم محسوسه
ای بابا من تمام به امید rebelion میخوام بازی کنم . حالا اینقدر که میگین کند شده پس حتما از 4 هم سرعتش کمتره دیگه . بالاخره باید یه جوری با بازی کنار آمد .
million stab شماره 4 رو چی میگی؟Million Stab که واقعا بد طراحی شده. فقط محض نمایشه.اصلا اون چیزی نیست که توی DMC3 بود.
ایضا Rain Storm
:d