بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
میگم حالا گرافیک بازی از 4 بهتر هست ؟ آخه با این عکسایی که از دانته گذاشتین که نشون میداد نارحت یا عصبانی هست زیاد به نظر نمیامد که گرافیکش بالا باشه .

میگم حالا گرافیک بازی از 4 بهتر هست ؟ آخه با این عکسایی که از دانته گذاشتین که نشون میداد نارحت یا عصبانی هست زیاد به نظر نمیامد که گرافیکش بالا باشه .

این عکسا رو خود من از روی ویدئو های مختلف گرفتم و کیفیت خود ویدئو ها پایین بود
-------------
خب خداروشکر احسان و مرتضی هم مثل اینکه متوجه کیفیت بالای افکت های صورت شدن ( حداقل فهمیدم که من توهم نزدم :دی )

این عکسا رو خود من از روی ویدئو های مختلف گرفتم و کیفیت خود ویدئو ها پایین بود

خب پس خیالم راحت شد که گرافیک بازی پایین نیست . این قضیه افت فریم از 60 به 30 خیلی موثره ؟ سرعت بازی رو واقعا آورده پایین یا اونقدرا هم بد نیست ؟

خب پس خیالم راحت شد که گرافیک بازی پایین نیست . این قضیه افت فریم از 60 به 30 خیلی موثره ؟ سرعت بازی رو واقعا آورده پایین یا اونقدرا هم بد نیست ؟

والا برای DMC باز های متوسط رو به بالا ( مثل اکثر بچه های این تاپیک و خودم ) این موضوع زیاد مهم نیست و اصلا به چشمشون هم نمیاد ، تفاوت سرعت توی اجرای حرکات شاید در حد نیم ثانیه یا حتی کمتر از اون باشه و اونطوری نیست که بازی کند شده باشه

این سلاح های دیگه غیر از Rebelion مثل تبر یا داس(!) خوب هستن . یعنی آیا مثل سری های قبلی که دانته سلاح هایی مثل agni & rudra یا Beowolf داشت کار آمد هستن ؟ این تبر یه خورده سلاح غیر معمولی نیست تو Devil May Cry ؟

آخرین ویرایش:
این سلاح های دیگه غیر از Rebelion مثل تبر یا داس(!) خوب هستن . یعنی آیا مثل سری های قبلی که دانته سلاح هایی مثل agni & rudra یا Beowolf داشت کار آمد هستن ؟ این تبر یه خورده سلاح غیر معمولی نیست تو Devil May Cry ؟

تبر یه خرده کند هست، اما قبلا سلاح کند داشتیم تو سری (Gilgamesh تو DMC4 و Beowulf تو DMC3) با این حال نمیشه با تبر مثل اون دوتا سلاح به راحتی کمبو ها رو Chain کرد. اما در کل نقطه ضعف محسوب نمیشه. من به شخصه خیلی از داس خوشم اومد. :دی به قول علی Stylish ـه! :دی مخصوصا Angel Grab که خیلی به کار میاد. :دی

تبر یه خرده کند هست، اما قبلا سلاح کند داشتیم تو سری (Gilgamesh تو DMC4 و Beowulf تو DMC3) با این حال نمیشه با تبر مثل اون دوتا سلاح به راحتی کمبو ها رو Chain کرد. اما در کل نقطه ضعف محسوب نمیشه. من به شخصه خیلی از داس خوشم اومد. :دی به قول علی Stylish ـه! :دی مخصوصا Angel Grab که خیلی به کار میاد. :دی

در ادامه بگم که اون Angel Lift دقیقاً همون Devil Arm بنده خدای شماره ی قبل روی هوا هست کارایی ـش مشابه روی زمین هم Demon ـش :دی
پ.ن : دیدم آواتار دوستمون نرو ـه گفتم جمله ی بالایی خالی از لطف نیست گفتنش :دی

راستش برای من که بهترین سلاح ، سلاحی هست که بشه سریع باهاش کار کرد و از نظر chain کردن کمبو ها هم بهتر باشه . تا حالا که در سری های DMC بیشتر با دانته که بازی می کردم از Rebelion استفاده کردم چون به نظرم هم سرعت و هم قدرت کافی داره البته بعضی اسلحه ها هم هستن که قدرتشون از سلاح های اصلی دانته بیشتره ولی خب من شخصا از همون سلاح های اصلی دانته بیشتر استفاده میکنم .
پستم یه کم مفید هم باشه اضافه کنم که ضربات ربلیون دانته توی این نسخه خیلی کندتر از قبلی هستن سریع ترین سلاح این نسخه فکر کنم همین تیغه آخری ها هستن که توی مد DMD نشون دادن :دی

آخرین ویرایش:
راستش برای من که بهترین سلاح ، سلاحی هست که بشه سریع باهاش کار کرد و از نظر chain کردن کمبو ها هم بهتر باشه . تا حالا که در سری های DMC بیشتر با دانته که بازی می کردم از Rebelion استفاده کردم چون به نظرم هم سرعت و هم قدرت کافی داره البته بعضی اسلحه ها هم هستن که قدرتشون از سلاح های اصلی دانته بیشتره ولی خب من شخصا از همون سلاح های اصلی دانته بیشتر استفاده میکنم .

در ادامه بگم که اون Angel Lift دقیقاً همون Devil Arm بنده خدای شماره ی قبل هست کارایی ـش :دی
پ.ن : دیدم آواتار دوستمون نرو ـه گفتم جمله ی بالایی خالی از لطف نیست گفتنش :دی

اون Angel Grab نبود؟ :دی ای بابا یه ماهه در اشتباه به سر می بریم که. :دی

بحث نرو شد، میگم این شخصیت بدی نبود، دوست دارم دوباره تو سری ببینمش. :دی

به نظرم با وجود این که DMC 4 در خصوص سلاح ها عالی عمل کرده بود (علی جون من نیا تو بحث)، کار برای NT برای خلق سلاح های جدید و خلاقیت در این زمینه سخت شده.
منظورم اینه که DMC4 یه چیزی داشت به اسم Devil Arm که یه چیز کاملا جدید و جالب بود و توی کمبو زدن یه مورد جالب بود. از طرفی هم شمشیر Red Queen بود که به شخصه یکی از بهترین سلاح های سری DMC میدونمش. چرا؟ به خاطر اون دسته پدال مانندی که روش تعبیه شده بود. اینکه میشد شمشیر رو شارژ کرد و ملت رو کتلت کرد. ترکیب ضربه های محکم و کشنده-ش و ... برای من حکم یه چیز نو و جدید رو داشت.
Blue Rose هم به لطف شلیک دو گلوله هم زمان باز هم در این زمینه عالی عمل کرده بود.

الان توی DmC، استودیو NT تقریبا یه فرمول قدیمی رو در پیش گرفته. سلاح های دانته که خب نمادش هم محسوب میشن که هیچ اما تبر و داس دو تا نماد کلیشه ای هستن. تبر در واقع حکم تانک داره برای شکستن قدرت دفاعلی دشمن. داس هم چیز جدیدی برای ارائه نداره هر چند به شخصه من خیلی باهاش حال کردم توی تریلرا.

در کل NT 4 تا سلاح جدید و تازه میگذاشت تو بازی بد نبود
ای بابا من تمام به امید rebelion میخوام بازی کنم . حالا اینقدر که میگین کند شده پس حتما از 4 هم سرعتش کمتره دیگه . بالاخره باید یه جوری با بازی کنار آمد .
امین جان شما یه نگاه به تریلرهای گیم پلی بازی بندازی به راحتی میتونی بفهمی که سرعت بازی نسبتا به سری قبلی پایین تر اومده ولی واقعی تر شده.
اگر چه Million Stab رو خیلی بد طراحی کردن. یعنی افتضاحه

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که DMC4 یه چیزی داشت به اسم Devil Arm که یه چیز کاملا جدید و جالب بود و توی کمبو زدن یه مورد جالب بود. از طرفی هم شمشیر Red Queen بود که به شخصه یکی از بهترین سلاح های سری DMC میدونمش. چرا؟ به خاطر اون دسته پدال مانندی که روش تعبیه شده بود. اینکه میشد شمشیر رو شارژ کرد و ملت رو کتلت کرد. ترکیب ضربه های محکم و کشنده-ش و ... برای من حکم یه چیز نو و جدید رو داشت.
Blue Rose هم به لطف شلیک دو گلوله هم زمان باز هم در این زمینه عالی عمل کرده بود.

الان توی DmC، استودیو NT تقریبا یه فرمول قدیمی رو در پیش گرفته. سلاح های دانته که خب نمادش هم محسوب میشن که هیچ اما تبر و داس دو تا نماد کلیشه ای هستن. تبر در واقع حکم تانک داره برای شکستن قدرت دفاعلی دشمن. داس هم چیز جدیدی برای ارائه نداره هر چند به شخصه من خیلی باهاش حال کردم توی تریلرا.
در کل NT 4 تا سلاح جدید و تازه میگذاشت تو بازی بد نبود

به نظر من هم اگه سلاح هایی با ویژگی های بهتر و جدید تری میذاشتن بازی قشنگ تر و جالب تر میتونست بشه . البته همین تبر و داس هم سلاح های بدی نیستن ولی خب سلاح های بهتری هم میتونستن تو بازی بذارن

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

پستم یه کم مفید هم باشه اضافه کنم که ضربات ربلیون دانته توی این نسخه خیلی کندتر از قبلی هستن سریع ترین سلاح این نسخه فکر کنم همین تیغه آخری ها هستن که توی مد DMD نشون دادن :دی

ای بابا من تمام به امید rebelion میخوام بازی کنم . حالا اینقدر که میگین کند شده پس حتما از 4 هم سرعتش کمتره دیگه . بالاخره باید یه جوری با بازی کنار آمد .

آره نسبت به 4 سرعت زدن ضربات کند تره و کاملاً هم محسوسه :دی مثلاً توی 4 یا حتی 3 و 1 (با 2 منحوس کاری نداریم :دی) دانته با ربلیون تند تند و پشت سر هم ضربه میزد ولی اینجا خیلی زور میزنه برای زدن ضربات که البته توجیه ـشون اینه که دانته تازه با قدرت هاش آشنا شده و مهارت لازم و کافی رو نداره ولی خب توجه به این عناصر داستانی تا حد زیادی رو گیم پلی تاثیر گذاشته که ضربات کند با ربلیون هم یکی از اونهاست :دی

Million Stab که واقعا بد طراحی شده. فقط محض نمایشه. :| اصلا اون چیزی نیست که توی DMC3 بود. :| ایضا Rain Storm :| :d
million stab شماره 4 رو چی میگی؟:| از همونایی Brea میزنه8->:biggrin1:
کلا منظورمون اینه که خاک بر سرشون:| همه کمبوها رو برداشتن بردن روی هوا، این Million Stab روی زمین جا مونده و کلا گند خورده توش:|

باید یه سه چهار تا کمبو با Trillion Stab بسازم و فرو کنم توی حلقتون تا بهش گیر ندید :دی

علی گفتی نیا تو بحث نمیام :| :دی ولی اون Devil Arm نیست ! Devil Arm به سلاح هایی میگن که دانته با کشتن شیطون ها بدست میاره . اون دست نرو رو بیشتر با همون Devil Bringer میشناسن :دی
---
حالا که بحث سلاح ها شد منم نارضایتی خودم رو از تبر اعلام میکنم :دی به جز Drop بقیه ضرباتش هیچ جذابیتی ندارن و به نظرم سلاح بی خودیه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or