بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
درست میگی احسان بالانس نبودن چگالی رنگ میتونه باعث چشم درد بشه ولی من تا الان توی DmC یه همچین حسی بهم دست نداده :دی توی اون پارکه که رنگش قرمزه به نظرم چگالی رنگ زیاد هست ولی نه اونقدری که چشم رو اذیت بکنه :دی

شلوغ بودن محیط رو من توی اون پارک حس کردم ولی خوشبختانه توی دمو محیط زیاد شلوغ نبود ( بهم ریخته نبود :دی ) البته شاید از همین بهم ریختگی هم هدفی داشته باشند و مثلا بخوان هرج و مرج رو به تصویر بکشن :-?:دی
---
نمیدونم چرا ، ولی وقتی دانته داشت عکس پدرش رو نگاه میکرد خیلی دلم به حالش سوخت :( غم سنگینی توی نگاهش بود و کاملا میشد توی چهره اش ناراحتی رو حس کرد :crying1:

مرتضی تو که مصاحبه رو دیدی بیا بگو ببینم به تو هم همچین حسی دست داد یا من قاطی کردم :| :دی

نه والا من همچین حسی بهم دست نداده! :دی من خودم از اون مرحله ی توی مصاحبه خوشم اومد، همه چی در حال نابودی بود و اینا. از نظر گرافیکی زیبا بود به نظرم. مثلا همینطور که دانته داشت مبارزه می کرد دیوار رو به روش یه قسمتش کنده شده بود و خیلی زیبا بود. از نظر رنگ آمیزی فکر می کنم یه جورایی می خواستن تنش رو نشون بدن، برای همین لازم بود رنگ ها رو تند می کردن. من تا الان نه توی دمو و نه توی مصاحبه از لحاظ رنگ بندی محیط اذیت نشدم. :دی یه جورایی از لحاظ گرم بودن رنگ ها یاد Enslaved افتادم. :دی

من بیشتر با احسان موافقم نباید انقدر رنگارو تند میکردن. این بحث گاتیکو من یه ذره هم حس نکردم :| چرا چرت میگه؟ :| ترکیبی از گاتیک و مدرن :)) اصن دو بحث جدا دارن ، مثلا میخواستن هر دو طرف رو راضی نگه دارن :|

نمیدونم چرا ، ولی وقتی دانته داشت عکس پدرش رو نگاه میکرد خیلی دلم به حالش سوخت
:(
غم سنگینی توی نگاهش بود و کاملا میشد توی چهره اش ناراحتی رو حس کرد
:crying1:

بیشتر از طرز حرف زدنش نشون داد من ناراحتم. ;;) دیگه انقدرم خفن نساختن که از توو چشاش بفهمی :shocked::d

شلوغ بودن محیط رو من توی اون پارک حس کردم ولی خوشبختانه توی دمو محیط زیاد شلوغ نبود ( بهم ریخته نبود :دی ) البته شاید از همین بهم ریختگی هم هدفی داشته باشند و مثلا بخوان هرج و مرج رو به تصویر بکشن :-?:دی

میگم حالا اینقدر بهم ریختگی و شلوغی برا این بازی لازم بود؟! آخه هرج و مرج هم حدی داره . نمیشد از این شلوغی یکم کم میکردن . :thinking:

نه والا من همچین حسی بهم دست نداده! :دی من خودم از اون مرحله ی توی مصاحبه خوشم اومد، همه چی در حال نابودی بود و اینا. از نظر گرافیکی زیبا بود به نظرم. مثلا همینطور که دانته داشت مبارزه می کرد دیوار رو به روش یه قسمتش کنده شده بود و خیلی زیبا بود. از نظر رنگ آمیزی فکر می کنم یه جورایی می خواستن تنش رو نشون بدن، برای همین لازم بود رنگ ها رو تند می کردن. من تا الان نه توی دمو و نه توی مصاحبه از لحاظ رنگ بندی محیط اذیت نشدم. :دی یه جورایی از لحاظ گرم بودن رنگ ها یاد Enslaved افتادم. :دی
پس حتما من قاطی کردم :| :دی آخه با کنجکاوی داشت دور و بر اتاق رو نگاه میکرد بعد هم عکس اسپاردا رو دید و جلوش ایستاد و همینطوری چند ثانیه به عکس پدرش خیره شده بود :( اصلا این صحنه نابودم کرد :((:d
بیشتر از طرز حرف زدنش نشون داد من ناراحتم. ;;) دیگه انقدرم خفن نساختن که از توو چشاش بفهمی :shocked::d
اتفاقا میشه فهمید :دی الان یه چندتا عکس میزارم که راحت از طرز نگاه کردن دانته میتونی به احساس درونیش پی ببری :دی

عصبانیت توی وجودش داره موج میزنه :

03647566692418314586.jpg

ناراحت :

گیج و شوکه شده :

مصمم و جدی :

فقط در مورد دانته هم نیست و همه شخصیت ها میشه از طرز نگاه کردنشون یه جورایی به احساسات درونیشون پی برد :دی مثلا الان یه نیگا به این چشم ها قشنگ نشون میده طرف داره به چی فکر میکنه :دی
14245987137891570843.jpg
---------------
@ امین

خب هنوز مشخص نیست بازی چقدر شلوغ پلوغ و بهم ریخته است :دی شاید فقط چندتا از مراحل اینطوری باشن و بقیه جو آرومتری داشته باشند

اتفاقا میشه فهمید :دی الان یه چندتا عکس میزارم که راحت از طرز نگاه کردن دانته میتونی به احساس درونیش پی ببری :دی

عصبانیت توی وجودش داره موج میزنه :

03647566692418314586.jpg

ناراحت :

گیج و شوکه شده :

مصمم و جدی :

فقط در مورد دانته هم نیست و همه شخصیت ها میشه از طرز نگاه کردنشون یه جورایی به احساسات درونیشون پی برد :دی مثلا الان یه نیگا به این چشم ها قشنگ نشون میده طرف داره به چی فکر میکنه :دی
14245987137891570843.jpg
---------------
@ امین

خب هنوز مشخص نیست بازی چقدر شلوغ پلوغ و بهم ریخته است :دی شاید فقط چندتا از مراحل اینطوری باشن و بقیه جو آرومتری داشته باشند

اینا که گذاشتی از تووی چشم نمیشه فهمید بیشتر از روی حالت ابرو و لب و یا جهت نگاه کردن (مثلا روو به پایین یعنی ناراحت) میشه فهمید (مثلا اونجا که نوشتی مصمم نور توو چشماش افتاده ولی اصل کاری ابرو هاشه با یه کم لب ـش) ولی این که از خود چشما بفهمی من فقط یه بار توو MGS4 دیدم و دیگه جایی ندیدم که از خود چشم بشه احساسو فهمید. تازه خیلی موقع ها آهنگم خیلی نقش داره که اون موقع که تو گفتی داشت آهنگ غمگین میزد دانته هم با ناراحتی حرف میزد. ;;)

اینا که گذاشتی از تووی چشم نمیشه فهمید بیشتر از روی حالت ابرو و لب و یا جهت نگاه کردن (مثلا روو به پایین یعنی ناراحت) میشه فهمید (مثلا اونجا که نوشتی مصمم نور توو چشماش افتاده ولی اصل کاری ابرو هاشه با یه کم لب ـش) ولی این که از خود چشما بفهمی من فقط یه بار توو MGS4 دیدم و دیگه جایی ندیدم که از خود چشم بشه احساسو فهمید. تازه خیلی موقع ها آهنگم خیلی نقش داره که اون موقع که تو گفتی داشت آهنگ غمگین میزد دانته هم با ناراحتی حرف میزد. ;;)
وقتی میگم نگاه ترکیب چشم و ابروها منظورمه دیگه :دی

باو اون صحنه که من میگم دانته اصلا حرف نمیزد :دی خودش تک و تنها توی خونه قدیمیشون ایستاده بود داشت اتاق رو نگاه میکرد یه دفعه چشمش افتاد به عکس پدرش و رفت روبروش ایستاد و یه جورایی با حسرت و ناراحتی داشت به عکس پدرش نگاه میکرد :( تو همین حال شیطونا پیداش کردن که دانته برگشت و با عصبانیت نگاهشون کرد ( از همون عصبانیست هایی که بالاتر عکسش رو گذاشتم :دی ) و مبارزه شروع شد

وقتی میگم نگاه ترکیب چشم و ابروها منظورمه دیگه :دی

باو اون صحنه که من میگم دانته اصلا حرف نمیزد :دی خودش تک و تنها توی خونه قدیمیشون ایستاده بود داشت اتاق رو نگاه میکرد یه دفعه چشمش افتاد به عکس پدرش و رفت روبروش ایستاد و یه جورایی با حسرت و ناراحتی داشت به عکس پدرش نگاه میکرد :( تو همین حال شیطونا پیداش کردن که دانته برگشت و با عصبانیت نگاهشون کرد ( از همون عصبانیست هایی که بالاتر عکسش رو گذاشتم :دی ) و مبارزه شروع شد

and Who the hell are you?
...
Sparda
.....
my dad
.....
(music)
...
FUOND YOU (on the wall)and the fight begins :|

یه چیزی توو همین مایه ها بود. :|

بدبخت دانته گل لقت که نمیکرد داشت زر میزد بنده خدا :|:d

and Who the hell are you?
...
Sparda
.....
my dad
.....
(music)
...
FUOND YOU (on the wall)and the fight begins :|

یه چیزی توو همین مایه ها بود. :|

بدبخت دانته گل لقت که نمیکرد داشت زر میزد بنده خدا :|:d
خودش تک و تنها بود :| این دیالوگا رو از کجا آوردی ؟ :-/

به جان علی ساکت بود :دی

خودش تک و تنها بود :| این دیالوگا رو از کجا آوردی ؟ :-/

به جان علی ساکت بود :دی

رفتم دمو رو دیدم :| دقیقا همینایی که من گفتمو گفت. :| یعنی انقدر جذبه چشماش شده بودی که حرفاشو نفهمیدی (مگه دختره :d)

حق با علی هست. هر چی علی بگه درسته.
چون جونم دستشه:|:d

:@):blink::arrowu:

رفتم دمو رو دیدم :| دقیقا همینایی که من گفتمو گفت. :| یعنی انقدر جذبه چشماش شده بودی که حرفاشو نفهمیدی (مگه دختره :d)
مطمئنی توی همین مصاحبه Art Style بود ؟ :-/ من برم یه بار دیگه این بخش رو ببینم :دی

ویرایش : خب فکر کنم تو گیم پلی Home Truth رو دیده باشی :دی چون توی این مصاحبه اصلا صدای بازی رو بستن و فقط صدای گزارشگر و بروبچ NT داره پخش میشه :دی ولی یه صحنه دیدم لب دانته تکون خورد احتمالا درست میگی ولی با این وجود من بدون شنیدن حرفاش اون غم رو توی چهره و طرز نگاهش حس کردم :دی

درست میگی احسان بالانس نبودن چگالی رنگ میتونه باعث چشم درد بشه ولی من تا الان توی DmC یه همچین حسی بهم دست نداده :دی توی اون پارکه که رنگش قرمزه به نظرم چگالی رنگ زیاد هست ولی نه اونقدری که چشم رو اذیت بکنه :دی

---
نمیدونم چرا ، ولی وقتی دانته داشت عکس پدرش رو نگاه میکرد خیلی دلم به حالش سوخت :( غم سنگینی توی نگاهش بود و کاملا میشد توی چهره اش ناراحتی رو حس کرد :crying1:

مرتضی تو که مصاحبه رو دیدی بیا بگو ببینم به تو هم همچین حسی دست داد یا من قاطی کردم :| :دی
نه والا من همچین حسی بهم دست نداده! :biggrin1: من خودم از اون مرحله ی توی مصاحبه خوشم اومد، همه چی در حال نابودی بود و اینا. از نظر گرافیکی زیبا بود به نظرم. مثلا همینطور که دانته داشت مبارزه می کرد دیوار رو به روش یه قسمتش کنده شده بود و خیلی زیبا بود. از نظر رنگ آمیزی فکر می کنم یه جورایی می خواستن تنش رو نشون بدن، برای همین لازم بود رنگ ها رو تند می کردن. من تا الان نه توی دمو و نه توی مصاحبه از لحاظ رنگ بندی محیط اذیت نشدم. :biggrin1: یه جورایی از لحاظ گرم بودن رنگ ها یاد Enslaved افتادم. :biggrin1:
اصلاً منظورم چشم درد و این چیزا نبود :دی بیونتا هم باعث چشم درد من نشد با اون استایل سریع و چرخشی بازی چه برسه به رنگ های این :دی منظور من یکنواختی توی مرحله ـس :دی این رنگ های تند باعث میشه حس کنی همش توی یه جایی :دی یعنی توی اون مرحله ی اول که قدم میذاری لحظه لحظه ـش رو که قدم میذاری حس مشابهی بهت دست میده و هیچ احساس خاصی نسبت به پیشروی نداری :دی بیشتر این بود منظورم که چگالی بالای رنگ ها باعث میشه باقی المانهای ریز کار شده توی سطح هر مرحله به چشم نیاد و فقط اون المان خاص با رنگ زیاد بیاد توی چشم آدم که یکنواختی ایجاد میکنه :دی
----------------
در مورد افکت چهره هم با علی موافقم کلاً توی این زمینه نینجا تئوری توی 5 تای اول این نسله :دی حتی توی همون HS که اوایل نسل بود و از لحاظ گرافیک , بدن و باقی اعضای کرکتر ها ضعیف بود ولی چهره و افکت های صورتشون غوغا می کرد حالا چه برسه به این که اواخر نسله :دی

اینقدر در مورد رنگ بحث کردیم که اگه الان برم تو بازی رنگ اذیتم می کنه :| :دی مشکل از منه البته :دی

در مورد افکت چهره هم با علی موافقم کلاً توی این زمینه نینجا تئوری توی 5 تای اول این نسله :biggrin1: حتی توی همون HS که اوایل نسل بود و از لحاظ گرافیک , بدن و باقی اعضای کرکتر ها ضعیف بود ولی چهره و افکت های صورتشون غوغا می کرد حالا چه برسه به این که اواخر نسله :biggrin1:

اصلا قبل از اینکه ملت Facial Expression رو با LA Noir بشناسنن، ما با Enslaved می شناختیم! :دی اصلا اونجایی که از هواپیما می افتن و مانکی به تریپ میگه: "این دستگاه رو از روی سرم بردار!" (نقل به مضمون! :دی) رو من هنوز یادمه! :دی کلا در زمینه ی موشن کپچر و این حرفا NT جزو برتر ها این نسله. همون طور که خودت گفتی. :دی

اصلا قبل از اینکه ملت Facial Expression رو با LA Noir بشناسنن، ما با Enslaved می شناختیم! :دی اصلا اونجایی که از هواپیما می افتن و مانکی به تریپ میگه: "این دستگاه رو از روی سرم بردار!" (نقل به مضمون! :دی) رو من هنوز یادمه! :دی کلا در زمینه ی موشن کپچر و این حرفا NT جزو برتر ها این نسله. همون طور که خودت گفتی. :دی

بحث Facial Expression که تموم شده بود. الان داشتیم در مورد حرف زدن دانته توو اون موقع که توو خونشه حرف میزدیم که مثل اینکه علی اون تیکه رو توو تریلر Art Style میگه ولی من توو تریلر خود اون تیکه میگم (Home Truth).:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or