بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
با اون don't shoot گفتن kat و در پی ـش Nooooooooooo گفتن دانته معلومه Kat نمی میره که هیچ بین این دو تا .... آره :دی

خیلی خیلی بعیده :دی دانته خیلی وقته دوست واقعی نداشته و کت شاید اولین دوستی باشه که بعد از سال ها میتونه راحت حقیقت زندگیش رو بهش بگه ، برای همین اونطوری به اون صحنه واکنش نشون داد :دی

خیلی خیلی بعیده :دی دانته خیلی وقته دوست واقعی نداشته و کت شاید اولین دوستی باشه که بعد از سال ها میتونه راحت حقیقت زندگیش رو بهش بگه ، برای همین اونطوری به اون صحنه واکنش نشون داد :دی

حالا بشین ببین همین میشه یا نه :دی توی این دنیا هیچ چیزی اتفاقی نیست اینم روش :دی

آخه دانته و عشق ؟! :دی اگه این اتفاق بیوفته من NT رو به آتیش میکشم :| :دی

نام کاربریم رو هم تغییر میدم :-":d

Vergil Never Cry's

:دی
نیازی نیست NT رو آتیش بدی. ما هم تو و هم NT رو با هم آتیش میدیم تا خیلی بنزین هم مصرف نشه:biggrin1:
اسمتو باید بذاری پتی=)):-&
==================
بچه ها یه سوال در مورد شخصیت لوسیا داشتم. من شماره دوم رو بازی نکردم حقیقتا. ولی با دیدن عکسا فکر کردم یه شخصیتی مثل دانته توی شماره دوم داره. چجور ادمیه؟

نیازی نیست NT رو آتیش بدی. ما هم تو و هم NT رو با هم آتیش میدیم تا خیلی بنزین هم مصرف نشه:biggrin1:
اسمتو باید بذاری پتی=)):-&
==================
بچه ها یه سوال در مورد شخصیت لوسیا داشتم. من شماره دوم رو بازی نکردم حقیقتا. ولی با دیدن عکسا فکر کردم یه شخصیتی مثل دانته توی شماره دوم داره. چجور ادمیه؟

لول =))
نه من چندوقتیه تو فکر اون اسمه هستم و اگه اون اتفاق بیوفته دیگه رسما میرم توی کارش :دی
==================
به نظر من که یه جورایی خواسته بودن از تریش کپی برداری کنند ، من که اصلا ازش خوشم نیومد ( بعد از این همه وقت حتی یه بار هم بخش داستانیش رو نرفتم چون به نظرم شخصیت بیخودی بود )

لول =))
نه من چندوقتیه تو فکر اون اسمه هستم و اگه اون اتفاق بیوفته دیگه رسما میرم توی کارش :دی
==================
به نظر من که یه جورایی خواسته بودن از تریش کپی برداری کنند ، من که اصلا ازش خوشم نیومد ( بعد از این همه وقت حتی یه بار هم بخش داستانیش رو نرفتم چون به نظرم شخصیت بیخودی بود )
من چند ماهه تو فکر عوض کردن اسمم بودم ولی آخرش گفتم اینجا همه منو به اسم صلح و صفا (احسان=:|:d) میشناسن. تو هم بیخود زور نزن. تو از طرف من همون علی پسر اسپاردا هستی:biggrin1: از جانب بقیه علی دانته هستی:biggrin1:
==================
چون من به نظرم اومد که خیلی جدی باشه و ... | به نظرم اومد شاید شخصیت جالبی داشته باشه. مثل اینایی که یه اتفاق خیلی بد براشون افتاده و اینجوری شدن

من چند ماهه تو فکر عوض کردن اسمم بودم ولی آخرش گفتم اینجا همه منو به اسم صلح و صفا (احسان=:|:d) میشناسن. تو هم بیخود زور نزن. تو از طرف من همون علی پسر اسپاردا هستی:biggrin1: از جانب بقیه علی دانته هستی:biggrin1:
==================
چون من به نظرم اومد که خیلی جدی باشه و ... | به نظرم اومد شاید شخصیت جالبی داشته باشه. مثل اینایی که یه اتفاق خیلی بد براشون افتاده و اینجوری شدن

نه من اگه اسمم رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد :دی برای تو که هنوز پسر اسپارداش درسته ، علی ورجیل و علی دانته هم فرق آنچنانی ایی با همدیگه ندارن :-" :دی
==================
من اصلا ازش خوشم نیومد ، دقیقا مثل تریش یه شیطون بود که توسط یه شخص دیگه ایی ساخته شده بود و آخرش هم گریه کرد و همون جمله معروف دانته رو شنید

دوستان داشتم مصاحبه ی Art Style ـه Gametrailers رو می دیدم از بازی. فکر کنم بعد تموم کردن بازی یه فــیلتر آزاد میشه که کل محیط بازی حالت Demonic یا همچیین حالتی پیدا می کنه. آخه تمام مراحل دمو به صورت شیظانی و جهنمی توی این مصاحبه حضور داشتن. :دی

دوستان داشتم مصاحبه ی Art Style ـه Gametrailers رو می دیدم از بازی. فکر کنم بعد تموم کردن بازی یه فــیلتر آزاد میشه که کل محیط بازی حالت Demonic یا همچیین حالتی پیدا می کنه. آخه تمام مراحل دمو به صورت شیظانی و جهنمی توی این مصاحبه حضور داشتن. :دی

جدا ؟ من چون فکر میکردم همون حرفای تکراری رو میزنند این رو نگاه نکردم :دی راستی با کی داشتن مصاحبه میکردن ؟ :-/

جدا ؟ من چون فکر میکردم همون حرفای تکراری رو میزنند این رو نگاه نکردم :دی راستی با کی داشتن مصاحبه میکردن ؟ :-/

Alexander Tiny، که Visual Editor بازیه و Stuart Adcock که Technical Art Director بازیه. راستی از GameTrailers نیست از Gamereactor ـه! :دی اینم لینک:

Gamereactor UK - Video: DMC: Devil May Cry - Art Interview

:دی
اون فــیلتر هم حدس منه فقط :دی

علی پسر اسپاردا (تا انتخاب پسر مورد نظر :دی) وقتی دانته رو لخت نشون میدن اونم در حالی که پشتش کلی جای خراشیدگی با ناخن هست بعد با اون وضع میره جلوی کت بعد هم به قول خودت اولین دوست و این حرفها و ... در کل همه چیز بوی اونی که گفتم رو میده :دی

علی پسر اسپاردا (تا انتخاب پسر مورد نظر :دی) وقتی دانته رو لخت نشون میدن اونم در حالی که پشتش کلی جای خراشیدگی با ناخن هست بعد با اون وضع میره جلوی کت بعد هم به قول خودت اولین دوست و این حرفها و ... در کل همه چیز بوی اونی که گفتم رو میده :دی

آفرین کار خوبی میکنی :دی

اون Tameem نفله میگفت که عشق و عاشقی نیست و بیشتر شبیه دوتا دوستن :دی

یک سوال غیر از همه این بحثا داشتم . قبلا دیدم که انتشار بازی پانزدهم january 2013 هست برای xbox و ps3 . برا پول دارایی که این دو تا رو دارن که مسئله ای نیست به نظرتون برا pc چه قدر طولش میدن ؟ یک ماه ؟ دو ماه ؟ سه ماه ؟ چقدر ؟ کسی تقریبی هم بگه ممنون میشم .

در ضمن بعید میدونم به سری قبلی برنگردن . بعد از 4 نسخه DMC بیان فقط بخاطر یک نسخه برن طرف DmC ! نکنم این طوری باشه البته همون طور که دوستان عزیز گفتن به فروش این نسخه بستگی داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or