بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یک سوال غیر از همه این بحثا داشتم . قبلا دیدم که انتشار بازی پانزدهم january 2013 هست برای xbox و ps3 . برا پول دارایی که این دو تا رو دارن که مسئله ای نیست به نظرتون برا pc چه قدر طولش میدن ؟ یک ماه ؟ دو ماه ؟ سه ماه ؟ چقدر ؟ کسی تقریبی هم بگه ممنون میشم .
در ضمن بعید میدونم به سری قبلی برنگردن . بعد از 4 نسخه DMC بیان فقط بخاطر یک نسخه برن طرف DmC ! نکنم این طوری باشه البته همون طور که دوستان عزیز گفتن به فروش این نسخه بستگی داره .
اتفاقا همین چند وقت قبل یه خببر در این رابطه خوندم. کپکام گفته که بر خلاف بقیه بازی هایی که عرضه میکنه، نسخه PC رو خیلی زودتر از همیشه و نزدیک به نسخه کنسولی عرضه میکنه

اتفاقا همین چند وقت قبل یه خببر در این رابطه خوندم. کپکام گفته که بر خلاف بقیه بازی هایی که عرضه میکنه، نسخه PC رو خیلی زودتر از همیشه و نزدیک به نسخه کنسولی عرضه میکنه

خدا کنه این لطف رو در حق ما انجام بدن فقط حرف نباشه
ما PC دارها باید همیشه یکی دوماه دیرتر از بقیه از بازی مورد علاقه مون لذت ببریم
:|

حالا نیست ما 360 جی تگی ها اوریج بازیم;;)
تازه DLC ها رو هم مفتکی میزنیم;))

مهم اکثريته (البته ايرانو بهتره بيخيال شيم چون همه اينجا خودشون يه پا hacker تشريف دارن). من که اوريج بازم :d

توو DmC به نظرم دانته يه حسايى به کت داره (همونجور که من دارم :d) مخصوصا اون موقع که ورجيل بهش ميگفت کتو ول کنيم ولى دانته ميگفت نه من عاشقشم :d اگه واقعا اينجورى بشه (دانته عاشق کت بشه) من شخصا به خودم بمب ميبمندن ميرم توو نينجا تئورى :| البته خدارو شکر ورجيل هنوز سالمه :d

مهم اکثريته (البته ايرانو بهتره بيخيال شيم چون همه اينجا خودشون يه پا hacker تشريف دارن). من که اوريج بازم :d

توو DmC به نظرم دانته يه حسايى به کت داره (همونجور که من دارم :d) مخصوصا اون موقع که ورجيل بهش ميگفت کتو ول کنيم ولى دانته ميگفت نه من عاشقشم :d اگه واقعا اينجورى بشه (دانته عاشق کت بشه) من شخصا به خودم بمب ميبمندن ميرم توو نينجا تئورى :| البته خدارو شکر ورجيل هنوز سالمه :d

حرف تو دهن این دانته ما نزار :| :دی من همینطوریش دارم جذب ورجیل میشم اگه دانته هم از اینجور حرکتا بکنه که دیگه .... :| :دی

جدا !!! خوبه باز حداقل یه بازی هست که ما رو مجبور به صبر نمی کنن . پس انشا الله تا وسط های بهمن برا pc هم میاد . :excited:

حرف تو دهن این دانته ما نزار :| :دی من همینطوریش دارم جذب ورجیل میشم اگه دانته هم از اینجور حرکتا بکنه که دیگه .... :| :دی

نکنه مثلت عشقى تشکيل بدن :d آخر ورجيل (به جاى قدرت) سر کت با دانته ميجنگه بعد دانته ميبره ورجيلم ميگه حالا که اينجورى شد من ميرم ماندسو بکشم تا با ليليث ازدواج کنم بعد نميتونه ماندس رو شکست بده و تبديل ميشه به شيطانى به نام broken heart و همونجا گريه ميکنه و ميفهميم Devils may cry :d

واقعا دیگه اینقدر می خوان دانته تغییر کنه ؟!!!! ما گفتیم که فقط ظاهرشو تغییر دادن نگو که کلی تغییر دیگه هم کرده . در این صورت بعید می دونم دانته DmC اصلا شباهتی به دانته خودمون داشته باشه . این ninja theory هم هر کار خواست کرد . خدا کنه capcom یه فکری بکنه :-<

در ضمن از علی جان و بقیه کسایی که این گفتگوی جدید رو زدن واقعا تشکر می کنم . دستتون درد نکنه که اینقدر زحمت کشیدین واقعا لازم بود باز هم از همه کسایی که این زحمتو به خودشون دادن و وقت گذاشتن تشکر ویژه میکنم . دمتون گرم =d>

نکنه مثلت عشقى تشکيل بدن :d آخر ورجيل (به جاى قدرت) سر کت با دانته ميجنگه بعد دانته ميبره ورجيلم ميگه حالا که اينجورى شد من ميرم ماندسو بکشم تا با ليليث ازدواج کنم بعد نميتونه ماندس رو شکست بده و تبديل ميشه به شيطانى به نام broken heart و همونجا گريه ميکنه و ميفهميم Devils may cry :d
امشب کابوس میبینم :| :دی
واقعا دیگه اینقدر می خوان دانته تغییر کنه ؟!!!! ما گفتیم که فقط ظاهرشو تغییر دادن نگو که کلی تغییر دیگه هم کرده . در این صورت بعید می دونم دانته DmC اصلا شباهتی به دانته خودمون داشته باشه . این ninja theory هم هر کار خواست کرد . خدا کنه capcom یه فکری بکنه :-<

در ضمن از علی جان و بقیه کسایی که این گفتگوی جدید رو زدن واقعا تشکر می کنم . دستتون درد نکنه که اینقدر زحمت کشیدین واقعا لازم بود باز هم از همه کسایی که این زحمتو به خودشون دادن و وقت گذاشتن تشکر ویژه میکنم . دمتون گرم =d>

نه این تغییر جهت من به ورجیل ربطی به DmC نداره :دی کلا چندوقتیه احساس میکنم ورجیل شخصیت باحالتری نسبت به دانته داره :دی ( چه اون ورجیل اوریجینال چه اینی که داخل DmC ـه ) وگرنه دانته DmC از لحاظ اخلاق و شخصیتش خیلی شبیه دانته خودمونه و از این بابت نگران نباش ;)

ها ؟ کدوم گفتگو ؟ :دی

مجید جان،دلبندم،تاپیک:دی
همون تاپیک تو امضات:دی

لول =))

آها اون پیش نمایشه ! خواهش میکنم :دی

وظیفه ایی بود که به عنوان DMC فن های قدیمی نسبت به این سری داشتیم و امیدوارم تونسته باشیم به خوبی از پسش بر بیاییم ;)

به همه بچه هایی که توی اون کار مشارکت داشتن ( علی ، آتوسا ، موری و مرتضی :دی ) خسته نباشید میگم مخصوصا مرتضی که خیلی برای این مقاله زحمت کشید >:d<

این مقاله ادای دینی بود هرچند ناچیز از طرف ما طرفداران سری DMC نسبت به جدید ترین شماره ی سری. :دی

بله ادیتور گرامی نصف پستم رو قورت داد. نمی دونم چه خصومتی داره این ادیتور با این تاپیک! :دی.....

به همه بچه هایی که توی اون کار مشارکت داشتن ( علی ، آتوسا ، موری و مرتضی
biggrin1.gif
) خسته نباشید میگم مخصوصا مرتضی که خیلی برای این مقاله زحمت کشید

مرسی >:d< تشکر از خودت، علی، آتوسا و مری به خاطر همکاری در این مقاله. >:d< مطمئنا بدون همکاری همه ی بچه ها این کار صورت نمی گرفت. :دی

آخرین ویرایش:
داشتم مصاحبه آرت استایل رو نگاه میکردم به یه نکته جالبی اشاره کردن که گفتم بد نیست اینجا هم بگم :دی

داشتن در مورد نحوه رنگ آمیزی محیط بحث میکردن یکی از بچه های NT حرف جالبی زد ، میگفت : ( مطمئنا اینی که مینویسم عین حرفهاش نیست و در واقع خلاصه از اونهاست )

مثلا ما میخواییم توی مرحله اول لیمبو رو به شما معرفی کنیم و میخواییم بهتون نشون بدیم جای خطرناکیه ، برای اینکار با خودمون فکر کردیم چه جایی خطرناکه و نشونه هاش چیه ؟ مسلما یکی از خطرناکترین جاهایی که میشه تصور کرد جهنمه! پس با خودمون گفتیم بیایین محیط رو قرمز رنگ و جهنمی درست کنیم ، اینطوری وقتی بازیکن محیط رو میبینه توی ناخودآگاهش اون حس خطر رو احساس میکنه و توی ذهنش این فکر میگذره " واو ، چقدر قرمز رنگه و عجیبه ، حتما جای خطرناکیه "

در مورد هر مرحله ما همینکار رو کردیم ، مثلا وقتی میخواستیم شما احساس کنید که واقعا زیر آب هستید از رنگ های آبی و سبز بیشتر استفاده میکردیم تا اون حس زیر آب بودن به شما منتقل بشه و ...

همینطور در مورد گاتیک بودن محیط های بازی حرفای نسبتا جالبی زدن : ( دوباره ترجمه دقیق نیست و خلاصه از حرفاشونه :دی )
توی نسخه های قبلی جو بازی خیلی گاتیک بود ، ما میخواستیم این جو رو نگه داریم ولی در کنارش نوآوری هم داشته باشیم و از محیط های مدرن هم استفاده کنیم

برای همین محیط های این نسخه رو نیمه مدرن و نیمه گاتیک طراحی کردیم ! مثلا وقتی وارد یه خیابون میشید و میبینید که ساختمون های بلند و محیط های مدرن رو دارند ولی داخل لیمبو بخش هایی از اون ساختمون یه دفعه میاد جلو و شکلی عجیب به خودش میگیره و به شما اون حس رو میده که با وجود مدرن بودنش در واقع عجیبه و یه جورایی گاتیک هم هست

یا مثلا ما خونه های کوچیک ( غیر آپارتمانی ) و گاتیک مانند رو توی دنیای بازی طراحی میکنیم و وقتی دانته میره داخل لیمبو همون خونه های کوچیک به صورت شیطانی رو هم دیگه قرار میگیرند و چیزی شبیه ساخمون های امروزی رو میسازند که باعث میشه اون حس گاتیک و مدرن با همدیگه ترکیب بشن

برای طراحی محیط ها ما از شهر هایی مثل بارسلون ، پاریس و ... استفاده کردیم ، توی اینجور شهرها اگه دقت کنید بعضی بخش ها و ساختمون های گاتیک مانند دارند ولی کل اون بخش ها گاتیک نیست و در کنارشون بخش هاو ساختمون های مدرن رو هم میبینید و حس کاملا گاتیک یا مدرن بهتون دست نمیده بلکه یه حسی بین این دو رو دارید که ما سعی داشتیم این حس رو توی محیط هامون به وجود بیاریم
----------------------
@ مرتضی
اون فکر کنم یه مرحله جداست و ربطی به فـــیلتر مراحل نداره :دی

آخرین ویرایش:
جالب بود علی :دی ولی گذشته از رنگ یه کم طراحیشون شلخته ـس نمی دونم چه جوری توضیح بدم ولی محیط ها به طرز وحشتناکی ریخت و پاش داره و ناموزون ـه :دی این نه تنها در مورد لیمبو سیتی بلکه در مورد تمام مراحلشون که تا الان نشون دادن صدق میکنه :دی همچین چیزی مخاطب رو گیج میکنه و قدرت تمرکزش رو پایین میاره برعکس قبلی ها :دی حالا این رنگ بندی نفله رو هم اضافه کن :دی البته نمی گم نباید این رنگ رو میزدن , نه ! اتفاقاً کارشون درسته چون این رنگه مه به مخاطب میگه هی اینجا محیط آرومیه چه آرامشی میده یا میگه هی چه رنگ های گرمی محیط یه جورایی نا امن نشون میده و ... موضوع اصلی اینه که چگالی رنگ رو زیادی بالا بردن اینجوری رنگ ها به دل نمیشینه مثلا این دو عکس پایین رو نگاه کن ببین کدوم بیشتر به دلت میشینه :دی

8335p3kuwvqcqvgr2my.jpg

طبیعتاً اونی که رنگهاش داره فوران میزنه زیاد حس خوبی به آدم نمیده باز حالا این آبیه قرمز که بدتر :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or