بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سایزش رو 100 هم بکنی فرقی نداره :دی این چیزی که DOM گفت وضعیت DmC ـه که از قبل هممون میدونستیم این عنوان یه ریبوته و قرار نیست داستان سری اصلی رو ادامه بده ( تا اینجاش مربوط میشه به Ninja Theory و DOM ) اینکه سری اصلی ادامه پیدا کنه یا نه تصمیمش با کاپکامه که تا الان 100 بار گفتن :
هنوز مشخص نیست و هرچیزی ممکنه
هرچیزی ممکنه
Anything is Possible
:d

-----------
اکثر این ایده ها رو NT داده ( البته حذف Lock-On رو ایتسونو میگفت از قبل از DMC3 تو فکرش بوده ولی نتونسته اجراش کنه که اینجا با کمک بروبچ NT به ثمر نشسته :دی )
-----------
هنوز بازیش نکردی آخه از کجا میدونی خاطره انگیز نیست :دی همون چندتا کانسبت آرتهایی که چند هفته پیش از محیطهای بازی منتشر کردن یادت بیار :دی

اگر قرار بود اتفاق خاصی بیوفته قطعاً یه چیزی اضافه می کرد وقتی طرف داره میگه Please set the record straight بیا بگو این چیه طرف میگه ریبوتی بر کل سری می خوای چه استنباطی داشته باشم ؟! :دی اگر می گفت بله این یه عنوان جدا در سری هست یا یه همچین چیزی حرف تو درست بود ولی وقتی میگه ریبوت در کل سری یعنی عین TR جدیده سری قبلی رو ریختن دور رفته و قرار نیست بهش برگردن ! بله این احتمال هست که اگر در آینده این شماره فروش خوبی نداشته باشه کپکام سراغ سری قبل برگرده ولی همینجا بهت قول میدم اگر این عنوان بازی موفقی از لحاظ فروش دربیاد مطمئن باش کپکام هیچوقت به سراغ سری قبلی برنمیگرده :|
----------------
حالا هر کسی که ایده ها رو داده باشه می تونسته همین ها رو روی قبلی هم پیاده کنه دیگه :دی منافاتی با هم ندارن ! :دی مثلاً دانته ی قبلی نمی تونسته مدل این پلتفرمینگ ها یا تجهیزات رو داشته باشه ؟ قطعاً می تونست :دی
---------------
به خاطر رنگ بندیش میگم :دی چگالی رنگ ها وحشتناک زیاده :دی صرفاً این مرحله ی دمو رو نمیگم کلاً :دی چه اون مرحله ی پل چه توی اخبار چه توی بار و ... چگالی ها به شدت زیاد و تیمارستانیه :دی انگار خواستن از استایل رنگی بازی استاد سودا 51 الهام بگیرن :دی

اگر قرار بود اتفاق خاصی بیوفته قطعاً یه چیزی اضافه می کرد وقتی طرف داره میگه Please set the record straight بیا بگو این چیه طرف میگه ریبوتی بر کل سری می خوای چه استنباطی داشته باشم ؟! :دی اگر می گفت بله این یه عنوان جدا در سری هست یا یه همچین چیزی حرف تو درست بود ولی وقتی میگه ریبوت در کل سری یعنی عین TR جدیده سری قبلی رو ریختن دور رفته و قرار نیست بهش برگردن ! بله این احتمال هست که اگر در آینده این شماره فروش خوبی نداشته باشه کپکام سراغ سری قبل برگرده ولی همینجا بهت قول میدم اگر این عنوان بازی موفقی از لحاظ فروش دربیاد مطمئن باش کپکام هیچوقت به سراغ سری قبلی برنمیگرده :|
----------------
حالا هر کسی که ایده ها رو داده باشه می تونسته همین ها رو روی قبلی هم پیاده کنه دیگه :دی منافاتی با هم ندارن ! :دی مثلاً دانته ی قبلی نمی تونسته مدل این پلتفرمینگ ها یا تجهیزات رو داشته باشه ؟ قطعاً می تونست :دی
---------------
به خاطر رنگ بندیش میگم :دی چگالی رنگ ها وحشتناک زیاده :دی صرفاً این مرحله ی دمو رو نمیگم کلاً :دی چه اون مرحله ی پل چه توی اخبار چه توی بار و ... چگالی ها به شدت زیاد و تیمارستانیه :دی انگار خواستن از استایل رنگی بازی استاد سودا 51 الهام بگیرن :دی

خب DOM که نمیتونه بیاد در مورد کل سری حرف بزنه ! فقط میتونه بگه DmC چیه و داستانش چه نسبتی با سری اصلی داره. که DmC از لحاظ داستانی ربطی به سری اصلی نداره و ریبوت حساب میشه :دی DmC رو باید با سری Mega-Man که یکی دیگه از IP های کاپکامه مقایسه کنی نه TR

Mega-Man بیشتر از 3 یا 4 سری مختلف داشت که هر کدومشون در کنار هم ادامه پیدا میکردن و توی داستان همدیگه هم هیچ دخالتی نداشتن اینجا هم میتونه همینطوری باشه. کاپکام دیده که DMC5 چقدر متقاضی داره پس میتونه خیلی راحت برگرده به سری اصلی و اون رو ادامه بده در کنارش اگه این عنوان هم فروش کرد میتونند نسخه بعدیش رو ادامه بدن ( یعنی هر دو سری کنار همدیگه ادامه پیدا کنند مثل کاری که با Mega-Man کرد )

من خبرش رو زده بودم صبر کن پیداش کنم :دی :

وقتی خبرنگار GT از Motohide در مورد آینده سری Devil May Cry سوال پرسید و آیا اینکه آنها ادامه ایی ( Sequel ) برای DmC در نظر دارند یا خیر ، او این چنین جواب داد :

" ما فعلا به شدت مشغول ساخت این نسخه هستیم و زیاد به آینده سری فکر نکرده اییم ، اما گزینه های زیادی برای آینده سری داریم ، به نظر ما امکان ساخت دنباله ایی برای این DmC وجود دارد ( DmC2 ) علاوه بر آن امکان ساخت ادامه ایی برای سری اصلی نیز هست (DMC5) ، حتی امکان ساخت هر دوی آنها نیز وجود دارد ( DmC2 & DMC5 ) !!! هر چیزی امکان پذیر است "

http://forum.bazicenter.com/thread62890/

-----------
مسئله اینجاست که تصمیم گیری با کاپکام بوده ، خود Tameem میگفت "وقتی کاپکام به ما گفت میخواییم روی DMC کار کنید ما فکر کردیم قراره DMC5 رو بسازیم ولی بعد کاپکام به طور کاملا واضح به ما اعلام کرد که میخواییم شما یه داستان جدید بسازید ، یه بازی که ربطی به نسخه های قبلی نداشته باشه"
-----------
کلا بازی های NT همشون زیاد از رنگ استفاده میکنند :دی همون Enslaved رو یادت بیار :دی البته من به شخصه توی دمو مشکلی با رنگ آمیزی مرحله نداشتم و به نظرم خوب بود :دی

اینا رو یادم رفت توی پیام قبلیم بگم :دی ( از تو پروفایل احسان کپی کردم :دی )

این رو یادم رفت توی تاپیک بگم :biggrin1: دلیل اینکه Dom اومده با قاطعیت گفته یه ریبوته بر میگرده به اتفاقات اخیر که مجبورش کرد اینطوری جواب بده :

اول از همه Tim توی این ویدئو معرفیش میخواد اشاره کنه که داستان در مورد جوونی دانته است و این حرفا اشتباها میاد از لفظ Prequel استفاده میکنه استفاده میکنه که یه ذره توی بعضی جاها هوادارا رو سردرگم کرد

علاوه بر اون همین چند روز پیش یه شایعه فوق العاده ، فوق العاده ، فوق العاده مسخره توی نت راه افتاد که یه نفر ادعا کرده از تستر های بازیه و میدونه پایان بازی چیه :| خداییش چیزایی که گفته بود خیلی مسخره بود ! اول از همه گفته بود بازی یه Prequel ـه که توی یه دنیای دیگه اتفاق میوفته ( تنها بخشی که حقیقت داشت همین بود )

بعد طرف اومده بود میگفت این موندوس توی DmC همون موندوس DMC1 ـه و بعد از شکست خوردن توسط دانته DmC با استفاده از یه دستگاهی خودش رو بین دوتا دنیا جابجا میکنه و میره به دنیای دانته قدیمی ! از این مسخره تر اینه که میگفت فرشته ها توی این نسخه از اشک های بچه های کوچولو تغذیه میکنند :| تازه برگشته بود میگفت ورجیل فرم نهاییش دایناسور ماننده و دانته باید با ورجیل T-Rex ـی مبارزه کنه ! بعد هم میگفت آخر سر وقتی موندوس دروازه رو به اون دنیای قدیمی DMC باز میکنه یه انسانی به طور غیر واضح پیداست و به نظر میاد دانته باشه !

اگه میخوای تمام چرت و پرت هاش رو بخونی برو اینجا :biggrin1: :
Leaked ending. | Devil May Cry Forums

البته سریعا Tameem توی توییترش اعلام کرد که این پایانی که گفته Fake ـه ولی هیترها رو که میشناسی ! :| بخاطر همین اصلا طرف یه همچین سوالی از Dom پرسیده و Dom هم چون نمیخواست دوباره شایعه راه بیوفته خیلی صریح اومد گفت Reboot ـه و دیگه توضیح نداد که توی یه دنیای دیگه اتفاق میوفته و از این حرفا !

اینم پیام Tameem که داخلش یه شوخی هم کرده :biggrin1: :

@superninjatam no that rumour is totally fake - we would never do something so stupid! He turns into a unicorn, btw

=)) =)) =))

البته احسان فقط کافیه به معادله-ت کپکام رو اضافه کنی تا کل تشکیلاتت بریزه به هم:d
=====
برید کامنت های زیر این ویدئو کلیپ Brea در مورد DmC رو بخونین که همه ناراضی هستن. خود Brea هم توی حرفاش اشاره میکنه و میگه سرعتی نیست و از این حرفا

با توجه به حرف صلح و صفا و اون هر چیزی ممکنه ای که اون یکی علی نقل قول کرده میشه گفت همون حدسی که زدم درست ترینه :دی اگر DmC فروش خوبی داشت کپکام میره برای DmC 2 ولی اگر از این لحاظ موفق ظاهر نشد برمیگردن سر DMC 5 :دی به همین سادگی به همین خوشمزگی آژانس پول پرستی کپکام :دی
احسان با توجه به کلمه آژانس پول پرستی (:biggrin1:) کپکام یقینا هر دوتا رو با هم پیش میبره. کی از پول بیشتر بدش میاد؟:-/ نخ جوالدوز کپکام:biggrin1:
البته این رو هم حساب کن اگر فروش به سقف مورد نظر نرسه بی خیال هزینه ی ساخت میشن :دی
بعید میدونم احسان. دقت کردی بازیای کپکام مثل اسب فروش دارن؟ اون از RE ORC و اونم از RE 6
yahoo_22.gif

یه زمانی یه نفر یه چیز جالبی بهم گفت. بهم گفت هر بازی که لوگوی کپکام روش باشه، ملت میخرن بدون اینکه بدونن بازی چیه. ولی این در مورد بقیه کمپانی ها صدق نمیکنه
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
اینم در جای خودش قابل تامله :دی :| خدایی باید خندید یا گریست :(

آخرین ویرایش:
با توجه به حرف صلح و صفا و اون هر چیزی ممکنه ای که اون یکی علی نقل قول کرده میشه گفت همون حدسی که زدم درست ترینه :دی اگر DmC فروش خوبی داشت کپکام میره برای DmC 2 ولی اگر از این لحاظ موفق ظاهر نشد برمیگردن سر DMC 5 :دی به همین سادگی به همین خوشمزگی آژانس پول پرستی کپکام :دی
احسان با توجه به کلمه آژانس پول پرستی (:biggrin1:) کپکام یقینا هر دوتا رو با هم پیش میبره. کی از پول بیشتر بدش میاد؟:-/ نخ جوالدوز کپکام:biggrin1:
البته این رو هم حساب کن اگر فروش به سقف مورد نظر نرسه بی خیال هزینه ی ساخت میشن
biggrin1.gif
بعید میدونم احسان. دقت کردی بازیای کپکام مثل اسب فروش دارن؟ اون از RE ORC و اونم از RE 6:|
یه زمانی یه نفر یه چیز جالبی بهم گفت. بهم گفت هر بازی که لوگوی کپکام روش باشه، ملت میخرن بدون اینکه بدونن بازی چیه. ولی این در مورد بقیه کمپانی ها صدق نمیکنه
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
اگر قرار بود اتفاق خاصی بیوفته قطعاً یه چیزی اضافه می کرد وقتی طرف داره میگه Please set the record straight بیا بگو این چیه طرف میگه ریبوتی بر کل سری می خوای چه استنباطی داشته باشم ؟! :دی اگر می گفت بله این یه عنوان جدا در سری هست یا یه همچین چیزی حرف تو درست بود
----------------
---------------

تا حالا با هیچ پستی توی این تاپیک انقدر موافق نبودم :d

اصلا دلیل من برای مخالف بودن با DmC همینه ، سه ساله دام سعی میکنم اینو بهشون بفهمونم ولی اینا بازم میگن DmC خیلی خوبه :arrowd:
ولی وقتی میگه ریبوت در کل سری یعنی عین TR جدیده سری قبلی رو ریختن دور رفته و قرار نیست بهش برگردن ! بله این احتمال هست که اگر در آینده این شماره فروش خوبی نداشته باشه کپکام سراغ سری قبل برگرده ولی همینجا بهت قول میدم اگر این عنوان بازی موفقی از لحاظ فروش دربیاد مطمئن باش کپکام هیچوقت به سراغ سری قبلی برنمیگرده :|

ولی از وقتی علی گفت ممکنه سری اصلی ادامه پیدا کنه یه کم شل شدم :d

اینم که قبلا گفتم :d ولی به جای تیمارستانی گفتم روان گردان فک کنم :-?

کلا بازی های NT همشون زیاد از رنگ استفاده میکنند
:biggrin1:
همون Enslaved رو یادت بیار
البته من به شخصه توی دمو مشکلی با رنگ آمیزی مرحله نداشتم و به نظرم خوب بود
این که نینجا تئوری به رنگ علاقه ی زیادی داره کاملا واضحه ولی Enslaved با DmC خیلی فرق میکنه به قول احسان تیمارستانیه ، بیشتر از نارنجی و قرمز استفاده میکنن (البته یه مرحله فک کنم همش آبی بود که اون خوب بود)

برید کامنت های زیر این ویدئو کلیپ Brea در مورد DmC رو بخونین که همه ناراضی هستن. خود Brea هم توی حرفاش اشاره میکنه و میگه سرعتی نیست و از این حرفا

تنها تاپیک توو جهان که همه راضی هستن ماییم :d Just Kidding

خب منم از این سفر کذایی برگشتم و طی یک حرکت حماسی چند صفحه قبل رو خوندم! :دی

Its Amazing How Things Can Turn From Good To Total Sh!t-storm :| :(

Brea ناراضیه؟ :| :(

اما در مورد ریبوت: واقعا بعید نیست کپکام سری قبلی رو فراموش کنه، فقط کافیه که DmC خوب بفروشه، اگه این اتفاق بیوفته: Bye-Bye DMC!

من به شخصه مخالف DmC نیستم، اما فراموش شدن سری قبلی دیگه خیلی رو می خواد که از کپکام بعید نیست. این همه با همه ی تغییر های DmC ساختیم که DMC5 رو ببینیم.... نه DmC2. :|

آخرین ویرایش:
علی اینجور کامنت ها توی همه ویدئو های DmC وجود داره ، یکی یوتیوب یکی هم Gamefaqs این دوتا سایت پُرند از DmC هیتر !

Brea زیاد از بازی راضی نبود و میگفت DMC5 میخواد ولی Greg توی استریمش حرف جالبی زد. Greg میگفت : "ویدئو های زیادی دیدم که پلیر ها پشت هم JC میکنند و قبل از اینکه ضربه شون به دشمن بخوره اینکار رو انجام میدن. خود عمل JC کار مشکلی نیست و هرکسی میتونه انجامش بده، مهم اینه که بعد از خوردن ضربتون به حریف JC رو انجام بدید ! "

این در مورد اون ویدئو Brea هم صدق میکنه !

با توجه به حرف صلح و صفا و اون هر چیزی ممکنه ای که اون یکی علی نقل قول کرده میشه گفت همون حدسی که زدم درست ترینه :biggrin1: اگر DmC فروش خوبی داشت کپکام میره برای DmC 2 ولی اگر از این لحاظ موفق ظاهر نشد برمیگردن سر DMC 5 :biggrin1: به همین سادگی به همین خوشمزگی آژانس پول پرستی کپکام :biggrin1:

احسان کاپکام میخواد ادامه اون افتضاح RE:ORC رو بسازه بعد به نظرت میاد بیخیال این فن بیس DMC بشه و سری اصلی رو ادامه نده ؟ اصلا هیچ شکی به خودت راه نده :دی سری اصلی 100% ادامه پیدا میکنه :دی

احسان کاپکام میخواد ادامه اون افتضاح RE:ORC رو بسازه بعد به نظرت میاد بیخیال این فن بیس DMC بشه و سری اصلی رو ادامه نده ؟ اصلا هیچ شکی به خودت راه نده :دی سری اصلی 100% ادامه پیدا میکنه :دی

همين چيزارو ميگى من بيخيال ميشم ديگه :d
خدا کنه اينجورى باشه.
اصلا نکنه vga old school همين DMC5 باشه :d

حالا که داریم به عرضه بازی نزدیک میشیم توی فروم های مختلف بحث و تئوری ها در مورد داستان بازی اوج گرفته :دی

یه سوال جالبی که توی فروم ها دیدم اینه : " آیا کت آخر بازی میمیره ؟ "

من که فکر میکنم بمیره :((:دی

حالا که داریم به عرضه بازی نزدیک میشیم توی فروم های مختلف بحث و تئوری ها در مورد داستان بازی اوج گرفته :دی

یه سوال جالبی که توی فروم ها دیدم اینه : " آیا کت آخر بازی میمیره ؟ "

من که فکر میکنم بمیره :((:دی

با اون don't shoot گفتن kat و در پی ـش Nooooooooooo گفتن دانته معلومه Kat نمی میره که هیچ بین این دو تا .... آره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or