بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام سلام . میگم سلام سلام چون تازه آمدم به این تاپیک بعد از این همه وقت که گذشته . راستش اول که DMC جدید رو دیدم با خودم گفتم که خیلی افتضاحه ولی خب با این تریلر ها و فیلم هایی که دوستان گذاشتن مشتاق شدم و منتظرم تا بازی هر چه زودتر بیاد البته چون من با PC بازی میکنم باید بیشتر از XBOXی ها صبر کنم . حالا بگذریم . راستش من اولین بار یک تریلر از DEVIL MAY CRY 4 دیدم که البته در شهر ما نبود پس سری 3 رو گرفتم . نسبت به 4 گرافیکش واقعا پایین بود اما منو همچین گرفت که از 3 یا 4 سال پیش هنوز عاشقشم بد جور . واقعا بازی عالیی هست مخصوصا سری 4 . میگم کسی اطلاعی نداره که تو این سری غیر از DANTE چه کسایی هستن ؟ VERGIL یا TRISH یا ....... لطفا اگه کسی میدونه بگه . ممنون میشم .

ولی کاش دانته رو انقدر تغییر نمی دادن . واقعا ببینین این دانته جدید کجا دانته خودمون کجا؟

Devil_may_cry_wallpaper_by_cid500.jpg
DmC-dmc-devil-may-cry-32068379-1024-768.jpg
devil-may-cry-5-wallpaper_181556-1280x800.jpg

آخرین ویرایش:
سلام. خوش اومدى رفيق ;)
خب ازونجايى که فقط نسخه ى 3 و 4 رو بازى کردى توو اين نسخه ازونايى که ميشناسى فقط ورجيل و دانته هستن. رفيق غير از دانته (که الان يه ذره بيشتر به دانته ى خودمون شبيه شده) ورجيل رو هم خراب کردن که ممکنه بعدا به ورجيل خودمون شبيه بشه :d

من مورى هستم مخالف DmC و طرفدار DMC. خوشبختم

نه خداییش عجب چیزی بود :دی البته علی اونجور هم که گفتی یونیک نیست از اینا توی Darksiders هم بود ولی خب اینجا یه کم کمبوهاش رو پیشرفت دادن :دی
جدا ؟ پس من چرا ندیدم ؟
biggrin1.gif
منظورت DS II ـه ؟
نه همون 1 :دی ولی خب اولین باره به عنوان یه وسیله برای کمبوی چندتایی به قول تو استفاده میشه :دی قبلاً در حد چند تا پرتاب راه دور و اینا بود حالا اینجا بیشتر بهش بها دادن :دی

آخرین ویرایش:
نه خداییش عجب چیزی بود :biggrin1: البته علی اونجور هم که گفتی یونیک نیست از اینا توی Darksiders هم بود ولی خب اینجا یه کم کمبوهاش رو پیشرفت دادن :biggrin1:

جدا ؟ پس من چرا ندیدم ؟ :دی منظورت DS II ـه ؟

ولی اولین باره دارم توی یه بازی Combo-Driven (برپایه ضربات چندتایی:-") همچین سلاحی میبینم ، دوتا تیغه اند که دانته توی دستش میگیره و بعد باهاشون اینکارا رو انجام میده >:d< :دی

میگن DMD خیلی سخت بوده ولی متاسفانه من نتونستم این بخش رو کامل ببینم ( کل استریم 56 دقیقه است برای من 30 دقیقه اش رو شناسایی کرد :| ) برای همین نمیتونم در مورد این بخش نظری بدم ، اما گویند که Greg پنج بار مرده تا تونسته Under Watch رو تموم کنه :دی

demo DmC now !!! WHaT

سلام بچه ها نمیدونم بازی کردید یا نه من امروز دیدم تو استور PSN دانلودش کردم خوب میتونم بگم حجمش هم خوب بود 1.3 گیگ دو تا مرحله داشت اون قوله که میگفت ف!ک !و و مرحله که تو E3

نشون دادن دکمه ها خیلی زیاد بود اولین بار تو عمرم گیمری دکمه هارو قاطی کردم اینطوری بود دکمه ها :

PS3 VERSION

T= TRIANGLE
O= DAYERE
S=MORABA

L2 + T = ANGLE WEPON ATTACK
R2 + T = DEMON WEPON ATTACK
R2 + O = DEMON GRAB
L2 + O = ANGLE HOLD
R2 + X = ANGLE JUMP THROUGH
S = GUN BLAZING
SELECT BUTTON = DANTE POSS F!K U
T = REBELLION ATTACK
O {HOLD} = REBBELION JUMP ATTACK THREW ENEMY IN THE AIR
X = JUMP
AND
R3+L3 = DEVIL TRIGGER

برای غلط املایی ببخشید فکر کنم همرو میدونستید ولی کمبو اجرا کردن اینطوری آسون شده ولی من غاطی میکنم ولی یا تمرین OK میشه دانته عالی طراحی شده دیالوگ ها هم شنیدید

همون ها است تفاوت بین کات سین ها و گیم پلی زیاد نیست ولی کم هم نیست ولی در کل خیلی از کمبوهاش خوشم اومد واییییییییییی علی ورجیل هستی PRO ORDER کنیم تو PSN استور

امارات آخه گذاشته 49.99 دلار یا منتظر
21/12/12 هستی >:) منحرف نکنید تاپیک رو

خوب همین چیزی ندارم بگم ما رفتیم لایم بدید ها عقده ی لایک هستم o:-)

به قول همه :

WE WILL DO SOMETHING AND THEN

THE o:-) {ANGLES}scream

&

THE >:){DEVILS}cry

آقایان کسایی که دمو رو بازی کردن از نظر گرافیکی و حرکات و کمبو ها و .... چه طوره ؟ آیا نسبت به سری 4 بهتره ؟ البته با تریلر هایی که من دیدم به نظرم باید از جهت کمبو ها بهتر باشه . واقعا همین طوره یا نه ؟

آقایان کسایی که دمو رو بازی کردن از نظر گرافیکی و حرکات و کمبو ها و .... چه طوره ؟ آیا نسبت به سری 4 بهتره ؟ البته با تریلر هایی که من دیدم به نظرم باید از جهت کمبو ها بهتر باشه . واقعا همین طوره یا نه ؟

سلام داداش والا به نرمی شماره 4 نیست چون این رو 30 فریم هست ولی از لحاظ گرافیکی و تکسچر ها سطح خیلی قابل قبولی داره ولی از لحاظ فان و کمبویی خیلی از 4 بهتره و خیلی زیبا هست و عین 4 اصلا

تکراری نمیشه و صداگذاری هم عالیه عالی هست ولی 100% بهترین هست شک نکن .

DMC 3 که میشه گفت فقط داستان خوبی داشت ولی گرافیکو کمبو هاش ضعیف بود به نظر من که DMC 4 بهتره البته 5 رو نمیدونم ولی مطمئنم که 5 از نظر کمبو بهتره .

DMC 3 که میشه گفت فقط داستان خوبی داشت ولی گرافیکو کمبو هاش ضعیف بود به نظر من که DMC 4 بهتره البته 5 رو نمیدونم ولی مطمئنم که 5 از نظر کمبو بهتره .
اتفاقا گرافیک توو زمان خودش خوب بود (که من زمان خودش بازی کردم) ولی از نظر گیم پلی به نظرم بهترین HnS عمرم بود :d من موندم چطوری میگی کمبوهاش ضعیف بود :| یعنی تو الان داری میگی : DmC>DMC4>DMC3 :|

DMC3 از همه لحاظ خداااااا بود.>:d

درسته که DMC 3 زمان خودش گرافیک بالایی داشت اما الآن دیگه اون طور نیست و خب کمبوهاش هم نسبت به DMC 4 زیاد خوب نبود و هنوز چون کامل DmC رو ندیدم نمیتونم راجبش نظر بدم

چی؟ میشه گفت از 4 بهتره ولی بهترین؟؟! :| بردیا تو DMC3 رو بازی کردی احیانا؟

سلام داداش موری جان بالاخره یکی مارو تحویل گرفت !!

ولی بخوایی باور کنی یا نه اگر خودت دمو رو بازی کنی میبینی خیلی از لحاظ کمبو و میکس کردن اون ها خیلی بهتر از 3 هست ولی نرمی 4 رو تو هیچ بازی ندیدم من خودم 3 رو 4 ماه پیش رو hd بازی کردم خیلی خوب

بود نوستالژیک بود چون زیاد از دوستان شنیده بودم + داستانش حرف نداشت و بهترین داستان و شخصیت هارو تا الان داشته ولی از لحاظ کمبو من دوستش ندارم ولی از لحاظ استایل دانته 4 بهترین بود ولی شماره

چهار با دست نیرو که اومد خدا شد ولی الان همونطور که توضیح دادم هم اون یکطوری و هم میکس کردن کمبو ها و تعویض اسلحه ها عالیه و خیلی باحال از 3 و 4 بنظرم تو کبو

بهترین هست |!!|

راستی این به تو چه :
محل سکونتفعلا Silent Hill. شاید بعدا نقل مکان کردم دنیای Final Fantasy.

و دوست عزیز امین جان ممنون از حمایت !!!

با تشکر

ولی داداش موری واقعا نمیشه نادیده گرفت بعد از افتضاح شماره 2 و سرگردانی 4 در زمان خودش و بعضی ویژگی هایش 3 خیلی سرتر بود و هست و میگیم بهش :x viva la dMc 3

و

>:)MaY:((

نسخه 4 رو من خیلی پسندیدم ولی اینکه داستانش از کجا اومد موندم . چون من که نتونستم خوب به آخر 3 ربطش بدم و نفهمیدم Nero از کجا اومد ولی همه اینا رو بیخیال شدم و جذب بازی شدم که به نظر من کمبو های Nero یکم از دانته بهتر بود ولی خوب دانته هم کمبو ها و ویژگی هایی داشت که Nero نداشت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or