بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ببخشید وسط قمه و قمه کشیتون وارد میشم ولی اگر اون ویدئوی صفحه قبل رو ندیدید حتماً ببینید چون خودم تست کردم با اون سیستم عین هلو میشه جامپ کنسل زد و با چیز های دیگه هم ترکیبش کرد :دی توی همین DmC هم تستیدم :دی
دکمه ها رو چطوری چیدی ؟ :دی الان برای HB از کدوم دکمه استفاده میکنی ؟

تونستی یه 8 ، 9 تا HB توی هم کنسل کنی یا نه ؟ :دی

از دبل جامپ های کریتوس هم مطمئن تر میپره لامصب اون Angel Lift و Demon Pull ـش رو اعصابه
yahoo_22.gif
.
البته مطمئنا منظورت توی پلتفورمینگه دیگه ، چون داخل مبارزات فوق العاده اند :دی

آخرین ویرایش:
بابا پرش دوتایی هاش که خیلی خوبه :دی از دبل جامپ های کریتوس هم مطمئن تر میپره لامصب اون Angel Lift و Demon Pull ـش رو اعصابه :|
بر عکس من با اون دو تا هیچ مشکلی نداشتم :دی خیلی راحت قلقشون دستم اومد. ولی پرش دوتایی هاش زیادی سیخکیه :دی البته تا اونجا که یادمه DMC های قبلی هم تا حدود زیادی مثل همین بود :دی

به هر حال پرش دو تایی های کچل رو ترجیح میدم :-":دی
بهنام منظور احسان استفاده از اونا داخل پلتفورمینگه
biggrin1.gif
دیگه زدن دوتا دکمه آخه قلق میخواد ؟
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
خب منم منظورم استفاده ازشون داخل پلتفرمینگ بود دیگه :|:دی. نمیدونم مشکلشون چی بود میگه؟ :دی

آخرین ویرایش:
بر عکس من با اون دو تا هیچ مشکلی نداشتم :دی خیلی راحت قلقشون دستم اومد. ولی پرش دوتایی هاش زیادی سیخکیه :دی البته تا اونجا که یادمه DMC های قبلی هم تا حدود زیادی مثل همین بود :دی

به هر حال پرش دو تایی های کچل رو ترجیح میدم :-":دی

بهنام منظور احسان استفاده از اونا داخل پلتفورمینگه :دی دیگه زدن دوتا دکمه آخه قلق میخواد ؟ :| :دی
خب منم منظورم استفاده ازشون داخل پلتفرمینگ بود دیگه
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
. نمیدونم مشکلشون چی بود میگه؟
biggrin1.gif
توی پلتفورمینگ اصلا چالشی برات ایجاد نمیکنند :| فقط دوتا دکمه رو میزنی و مطمئنی که 100% به مقصدت میرسی :| :دی ولی دابل جامپ و Angel Glide به توانایی شخصیت برمیگرده و امکان داره به مقصدت نرسی :دی

آخرین ویرایش:
آره علی منظورم توی پلتفرمینگه :دی خیلی هم چیزای بی خودی هستن :دی حتی موقع Escape هم وقتی شهر داره خراب میشه من موانع رو با دبل جامپ و Angel Glide رد میکردم بعد وسط کار روی هوا میدیم یه سری نور آبی هم برای Angel Lift کار گذاشته شده که همینجوری عین مهتابی داره از بالای سرم رد میشه ! بعد به خودم گفتم واقعاً اینا چی پیش خودشون فکر کردن ! وقتی موانع به این سرعت و راحتی با جامپ و Angel Glide پشت سر گذاشته میشه چه دلیلی داره از اون شافدولک ها توی هوا بذارن تا طرف کلی صغری کبری بچینه که از اونا استفاده کنه :|
========
چینش دکمه ها هم :
مثلث = jump
مربع = meele attack (همین ضربات معمولی)
ضربدر = shoot
دایره = بدون تغییر
با دایره طرف رو شوت کن هوا همینجوری دستت رو روی مثلث و مربع پشت سر هم بکش همینجوری خودش تا تهش رو میره اگر دیدی دشمنت داره ارتفاعش کم میشه یه پایین + L2 + مربع بزن با Osiris خفتش میکنه میکشه بالا :دی

آره علی منظورم توی پلتفرمینگه :دی خیلی هم چیزای بی خودی هستن :دی حتی موقع Escape هم وقتی شهر داره خراب میشه من موانع رو با دبل جامپ و Angel Glide رد میکردم بعد وسط کار روی هوا میدیم یه سری نور آبی هم برای Angel Lift کار گذاشته شده که همینجوری عین مهتابی داره از بالای سرم رد میشه ! بعد به خودم گفتم واقعاً اینا چی پیش خودشون فکر کردن ! وقتی موانع به این سرعت و راحتی با جامپ و Angel Glide پشت سر گذاشته میشه چه دلیلی داره از اون شافدولک ها توی هوا بذارن تا طرف کلی صغری کبری بچینه که از اونا استفاده کنه :|
========
چینش دکمه ها هم :
مثلث = jump
مربع = meele attack (همین ضربات معمولی)
ضربدر = shoot
دایره = بدون تغییر
با دایره طرف رو شوت کن هوا همینجوری دستت رو روی مثلث و مربع پشت سر هم بکش همینجوری خودش تا تهش رو میره اگر دیدی دشمنت داره ارتفاعش کم میشه یه پایین + L2 + مربع بزن با Osiris خفتش میکنه میکشه بالا :دی

آره منم متوجه اونا شدم ، خوبه که راههای مختلفی برای پلتفورمینگ گذاشتن تا هر کسی طبق سلیقه خودش اینکار رو انجام بده ولی کاشکی این Angel Lift و Demon Pull توی پلتفورمینگ نقش زیاد پررنگی نداشته باشن یا مثل همون بخش ها اختیاری باشن
================
احسان اینطوری الان نمیتونی Rainstorm و Inverse Rainstorm بزنی :دی فقط انجام خود JC به تنهایی کافی نیست باید باهاش کمبو های زیبا بسازی :دی مثلا همین Brea یادمه توی DMC4 با ریبیلیون شیطونه رو توی هوا میزد بعد JC میکرد با RainStorm میومد اونطرفش و دوباره شروع میکرد به زدن با ریبیلیون :دی

آره منم متوجه اونا شدم ، خوبه که راههای مختلفی برای پلتفورمینگ گذاشتن تا هر کسی طبق سلیقه خودش اینکار رو انجام بده ولی کاشکی این Angel Lift و Demon Pull توی پلتفورمینگ نقش زیاد پررنگی نداشته باشن یا مثل همون بخش ها اختیاری باشن
================
احسان اینطوری الان نمیتونی Rainstorm و Inverse Rainstorm بزنی :دی فقط انجام خود JC به تنهایی کافی نیست باید باهاش کمبو های زیبا بسازی :دی مثلا همین Brea یادمه توی DMC4 با ریبیلیون شیطونه رو توی هوا میزد بعد JC میکرد با RainStorm میومد اونطرفش و دوباره شروع میکرد به زدن با ریبیلیون :دی

توی دویل 4 که مشکلی نداره :دی سریع می تونی استایلت رو عوض کنی و با یه دکمه انجام بدی اینجا دو دکمه ای هست :دی توی 4 میشد ببری روی سورد مستر طرف رو پرت کنی هوا خودتم بری بالا سریع استایل رو عوض کنی و با یاماتو جامپ کنسل بزنی :دی من خودم زدم همینو :دی حالا تو جای یاماتو رو با استایل Gunslinger عوض کن :دی
اینجا به خاطر دو دکمه ای شدن ممکنه سخت باشه ولی اونجا اینجوری نبود :دی البته میشه جوری یا سریع عمل کنی یا کمبو رو جوری بچینی که زمان بیاری دستت رو روی اون دو دکمه هم بگیری :دی البته استفاده از Rainstorm و Inverse Rainstorm همچین چیز واجبی هم نیست با همین ربلیون و osiris و arbiter میشه کلی کار انجام داد :دی

DmC تا الان فقط همین یه دموی قابل بازی رو داشته ! کدوم دمو اولیه ؟
کمبوهای روی زمین تعدادشون خیلی بیشتر از کمبوهای رو هواست و اگه حرفم رو قبول نداری میتونی از توی Move List داخل بازی ببینیشون
چه عجب توی یه بخش با همدیگه توافق داریم :دی
من از رفتار و طراحیش توی DLC خیلی خوشم اومد ( اون موهاش رو بریزه روی صورتش خیلی بهتر میشه
>:d< )

پیام قبلیم رو سایت خورده بود :| الان تازه درستش کردم :دی

من منظورم تریلر اول که گیم پلی رو نشون میداد بود
کمبو های ساده رو نمیگم بیشتر کمبو های ترکیبی و حرفه ای رو میگم.

هی کوجیمای تقلبی، یه جمله کفایت میکنه: اینو NT داره میسازه. به همین سادگی، به همین خوشمزگی، پودر کیک رشد.

نه دیگه! نشد. تو خودت هم از سری های قبلی دل خوشی نداری. در کل تو فقط شماره اول و سوم رو میپسندی در حالیکه طبق حرفی که زدی:

/:)/:)
تو باید شماره دوم و چهارم رو هم بپسندی.
برای باقی موارد هم میتونین به روزنامه های کثیرالانتشار (علی) مراجعه کنین.
پ.ن 3: کل حرفات رو بذاریم کنار هم در نهایت بر میگردیم به همون ظاهر بازی نه باطنش/:)

من تو جواب علی که گفت
( در ضمن محیطهای DMC4 هم زیاد گاتیک و تاریک نبود
:|
)
گفتم که DMC4 زیاد مهم نیست اگه نه خیلی هم DMC4 رو دوست دارم فقط نسخه ی 2 رو دوست ندارم. (بالاخره یه فن از بازی مورد علاقش انتظاراتی داره.)

پ.ن3: قبول ندارم :|

ديدم فضاى تاپيک افسرده شده گفتم يه عکس بزارم اميدوارتون کنم به زندگى :d

stop-whining-over-dantes-new-dmc-look.jpg

ویرایش : چرا سایت اینجوریه :| با موبایل کاملا BB Code رو درست زدم :|

آخرین ویرایش:
خب این پست خیلی برام ارزش داره، چون هزارمین پستمه! :دی اگه یادتون باشه، قبلا تو همین تاپیک گفته بودم مثل صدمین پست، هزارمیشو هم اینجا جشن می گیریم! :دی اینم جشن! :دی

:groupwave: :clap: :clap: :clap:@};-

:دی برای اینکه پستم اسپم هم نشه باید بگم که ماموریت های مخفی بسیار زیبا ( و شبیه یه بازی دیگه :-" :دی) طراحی شدن! :دی

عکس پلیز :دی

از اون بهترش رو میتونم انجام بدم :دی فقط یه برنامه برام معرفی کن که بتونم باهاش فایل FLV رو ویرایش کنم ، تا چندتا از کمبوهاش رو براتون آپ کنم :دی

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

خب اینم اون کلیپ وعده داده شده ! به یونیک بودن Aquila ایمان بیارید :دی

Download Capcom Unity DmC Devil May Cry Dante Must Die mode comparison flv

از اون بهترش رو میتونم انجام بدم :دی فقط یه برنامه برام معرفی کن که بتونم باهاش فایل FLV رو ویرایش کنم ، تا چندتا از کمبوهاش رو براتون آپ کنم :دی

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

خب اینم اون کلیپ وعده داده شده ! به یونیک بودن Aquila ایمان بیارید :دی

Download Capcom Unity DmC Devil May Cry Dante Must Die mode comparison flv

من گفتم Aquila اسلحه ی دور بورده ولی کوو گوش شنوا :d

مرتضی که میگفت شبیهه Beowulf ـه :|

====================================================

Woooooooooooooooooh الان Aquila رو دیدم. پسر عجب چیزی بود :-o اگه اونجور که نشون میداد باشه واقعا یکی از بهترین سلاح های سریه :x

تنها بدی ای هم داره اینه که به شدت به آسون تر شدن بازی کمک میکنه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or