منظورم اون چیز احسان هست
فکر کنم امشب یه 2 3 مگی از اینترنتت خوردم !!
لول
من فکر کردم منظورت اینه که "نقاشی از دانته وجود داره؟ داری؟"
آره. ترافیکم تموم بشه خودت می دونی.
منظورم اون چیز احسان هست
آقا با چیز من چیکار دارید ! جو اینجا یواش یواش داره خطرناک میشهمنظورم اون چیز احسان هست
آقا با چیز من چیکار دارید ! :biggrin1: جو اینجا یواش یواش داره خطرناک میشه :biggrin1:
البته مرتضی من سر DMC4 Combo Mad فهمیدم باید بریم یه قل دو قل خودمون رو بازی کنیم که توش حرفه ای تر هستیم:biggrin1:یا خدا! اصلا Brea انسان نیست باور کنین! خداییش چهار تا از ویدیو های Brea رو باید به مخالفای HnS نشون بدی، بعدش تو صورتشون داد بزنی :"Where is Your FPS Now?" واقعا زیبا بود. یعنی همه مون باید بریم در جوار ایشون اصول و قواعد Enemy Step رو یاد بگیریم.....
البته مرتضی من سر DMC4 Combo Mad فهمیدم باید بریم یه قل دو قل خودمون رو بازی کنیم که توش حرفه ای تر هستیم:biggrin1:
بچه ها من هر جا میگردم نمیتونم عکسی از قیافه این Brea پیدا کنم. فکر کنم اصلا قیافه-شو هیچکس ندیده
اینترنتتون که ذغالی تر از من نیست. شک نکن. از من از سوخت فسیلی استفاده میکنه همین دیشب که با علی حرف میزم، داشتم توی مودمم ذغال میریختمچجوری با این وضع اینترنت زغالی ایران بیایم ویدئو آپلود کنیم؟ تازه چجوری از بازیامون ویدئو بگیریم (من با PS3 چجوری این کارو بکنم )
اینترنتتون که ذغالی تر از من نیست. شک نکن. از من از سوخت فسیلی استفاده میکنه همین دیشب که با علی حرف میزم، داشتم توی مودمم ذغال میریختم
با کنسول راهی برای فیلم گرفتن از بازی نیست؟ روی PC یکی خود Xfire قابلیت فیلم گرفتن و به اشتراک گذاشتن داره و یکی برنامه Fraps هست که هم فریم نشون میده و هم فیلم میگریه و هم عکس میگیره. میتونی طوری تنظیمش کنی که فریم به فریم خودش شروع به عکس گرفتن بکنه
دویل 4 که 60 فریم بود , این یکی متاسفانه 30 فریمهیه سوال، بازی ها روی کنسول روی چه فریمی اجرا میشن؟ مثلا همین DMC4 روی چه فرمی اجرا میشد؟ جهت اطلاع میخوام بدونم.
به هر حال همونطور که گفتم و اون صلح و صفای نفله هم تایید کرد (هر وقت میخواهیش نیست ) قشنگ اون تفاوت احساس میشد و این است علامت مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کمون احترام بگذارمردک درسته بازی مثل 60 فریم ها دیده نمیشه ولی خیلی روونتر از بقیه 30 فریم ها اجرا میشهاون تکنیک ها رو روی MK هم استفاده کرده بودن دیگه ( میدونم سازنده هاشون فرق داره فقط جهت اطلاعه) مبارزات توی MK جدید 60 فریمه ولی محیط ها 30
دویل 4 که 60 فریم بود , این یکی متاسفانه 30 فریمه
======
هی علی دانته مرتیکه دیدی گفتم تکنیک مکنیک همش پشمکه اصلاً در حد 60 فریم دیده نمیشد این DmC قبلش اومدن گفتن چند تا تکنیک استفاده کردیم عین 60 فریم دیده میشه