بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
منظورم اون چیز احسان هست :دی
فکر کنم امشب یه 2 3 مگی از اینترنتت خوردم !! :دی :دی
آقا با چیز من چیکار دارید ! :دی جو اینجا یواش یواش داره خطرناک میشه :دی
آره نقاشیه ولی از دانته جدیده ـس به اصرار علی :دی و گرنه تا الان هر چی کشیدم از سلطان قدیمی بوده :دی

الان من توی شوکم :-o یعنی یکی بیاد فک من رو از روی زمین جمع کنه :o

دوستان با Brea که آشنایی دارن ، درسته ؟ این کمبو ویدئویی که Brea با دموی DmC درست کرده ! فقط مواظب فکتون باشید

DmC Devil may Cry play. player:brea. - YouTube

آقا با چیز من چیکار دارید ! :biggrin1: جو اینجا یواش یواش داره خطرناک میشه :biggrin1:
=)) =)) =))
احسان پوکیدم از خنده =))

یا خدا! :دی اصلا Brea انسان نیست باور کنین! :دی خداییش چهار تا از ویدیو های Brea رو باید به مخالفای HnS نشون بدی، بعدش تو صورتشون داد بزنی :"Where is Your FPS Now?" :دی واقعا زیبا بود. یعنی همه مون باید بریم در جوار ایشون اصول و قواعد Enemy Step رو یاد بگیریم..... :دی

یا خدا! :دی اصلا Brea انسان نیست باور کنین! :دی خداییش چهار تا از ویدیو های Brea رو باید به مخالفای HnS نشون بدی، بعدش تو صورتشون داد بزنی :"Where is Your FPS Now?" :دی واقعا زیبا بود. یعنی همه مون باید بریم در جوار ایشون اصول و قواعد Enemy Step رو یاد بگیریم..... :دی
البته مرتضی من سر DMC4 Combo Mad فهمیدم باید بریم یه قل دو قل خودمون رو بازی کنیم که توش حرفه ای تر هستیم:biggrin1::|/:)
بچه ها من هر جا میگردم نمیتونم عکسی از قیافه این Brea پیدا کنم. فکر کنم اصلا قیافه-شو هیچکس ندیده:|

البته مرتضی من سر DMC4 Combo Mad فهمیدم باید بریم یه قل دو قل خودمون رو بازی کنیم که توش حرفه ای تر هستیم:biggrin1::|/:)
بچه ها من هر جا میگردم نمیتونم عکسی از قیافه این Brea پیدا کنم. فکر کنم اصلا قیافه-شو هیچکس ندیده:|

والا همین ویدیو و Mad Combo رو پشت سر هم دیدم، فهمیدم همون یه قل دو قل رو هم بلد نیستیم باید بریم بترکیم. >:d< یعنی اسم خودمون رو هم گذاشتیم DMC باز؟! :| :دی

اصلا مرموزه این Brea /:) من بهش شک دارم /:) این یا انسان نیست یا بازی رو دستکاری کرده یا....... یا واقعا انسانه ما فقط حسودیمون میشه. :| :دی

عجب چیزی بود ! :دی از خفن ترین حرکات ممکن بود لامصب :دی
و اما اندر احوالات این جور افراد بگم که , نکته ای که این وسط وجود داره اینه که این افراد معمولاً یا تک محصولی (عجب اصطلاح داغونی :دی) هستن یا تا مرحله ی حرفه ای شدن تک محصولی ـن :دی یعنی مثل ما نمیرن فلان تا سبک و بازی رو بازی کنن یه DMC هم در کنارش بزنن اینا فقط DMC میزنن :دی نمونه ی مشابه هم زیاده چه مثلاً توی Street Fighter چه باقی بازیهای این تیپی هستن کسایی که امون نمیدن :دی اینجور تک محصولی بودن آدم رو عادت میده به اون حرکت مثلاً ما میاییم دویل بازی کنیم باید بزنیم : دایره بالا ضربدر مثلث ضربدر مثلث میریم گاو بازی میکنیم میزنیم : مربع مربع مربع مثلث میریم نینجا گایدن بازی میکنیم میزنیم : مثلث بالا مثلث مربع مربع و ... طبیعتاً توی تمام این بازیهای HnS دکمه ها برای یه سری حرکاتی تعریف میشن که با اون یکی فرق میکنه مثلاً توی گاو ما اسلحه گرم نداریم پس مربع اصلاً میشه یه چیز دیگه یا گیم پلی فلان بازی فقط روی مثلث بنا شده و الی آخر تازه این فقط این سبک بود بماند که چقدر بقیه بازیها رو هم بازی میکنیم خب این باعث میشه آدم گیج بشه ولی حالا فرض کنید به جای 40 تا بازی با 40 تا مکانیزم مختلف شما 40 بار فقط یه کمبو از دویل رو پیاده کنید طبیعتاً اتفاقی که می افته دستتون به مرور به صورت غیر ارادی اون حرکت رو میزنه براتون :دی (از فردا بزنیم بریم فقط دویل بازی کنیم :دی) پس میرید سراغ کمبوی بعدی و ترکیبش با قبلی و ...
نکته ی دومش هم اینه که فقط نصف راه , بهینه کردن دکمه ها هست . یه ویدئو هم چند وقت پیش به علی نشون دادم طرف جامپ کنسل میزد با سرعت بنز (:دی) بعد که پشت قضیه رو نشون داد آدم میبینه چقدر راحت میشه مسیر رسیدن به بعضی حرکات رو کوتاه کرد :دی
ویدئوی مربوطه
البته در اینکه این کار سخت هست و تمرین خیلی خیلی زیاد می خواد شکی نیست :دی ولی اینکه یه خروار عشقی بازی کنیم و بعد بخواهیم اینجوری هم کمبو بزنیم غیر ممکنه :دی حالا کی حاضره بریم تک محصولی بشیم ؟ :دی

احسان حرفات کاملا درستن. اینا لحظه ای از بازی کردن این سبک غافل نمیشن. من وارد پروفایل Brea توی یوتیوب شدم و دیدم یا Marvel Vs. Capcom بازی کرده و یا DMC! یه مشت ویدئو هم از هر کدوم آپلود کرده. یعنی اینقدر بازی کردن که برای خودشو کمبو میسازن. من حاضرم شرط ببندم ماها نصف کمبوهامون شبیه به هم هست/:):d
من تنها بازی که واقع وقتمو پاش گذاشتم تا کلا ته و توش رو در بیارم، Dark Souls بود. عکس
برای DMC4، متاسفانه اون موقع توی Xfire عضو نبودم که ساعت بازی کردنمو نشون بده. ولی با این حال حقیقتا مثل آدم سعی نکردم روی کمبو زدن کار کنم. مطمئنم همه مون اینجوری بودیم و جدی نمیگرفتیم. مثلا من خودم عاشق وحشی گری های Nero بودlم توی حالت DT. ولی این بار واقعا میگم، قصد دارم بچسبم به این بازی. هر چی کنار این بازی عرضه بشه، توی سایه قرار میگیره. بیاییم با هم بازی کنیم و ویدئو از بازیامون بگیریم و بذاریم اینجا. اصن یه وضی میشه>:d

===================
یه سوال، بازی ها روی کنسول روی چه فریمی اجرا میشن؟ مثلا همین DMC4 روی چه فرمی اجرا میشد؟ جهت اطلاع میخوام بدونم.

آخرین ویرایش:
هر چی کنار این بازی عرضه بشه، توی سایه قرار میگیره. بیاییم با هم بازی کنیم و
ویدئو
از بازیامون بگیریم و بذاریم اینجا. اصن یه وضی میشه
>:d<

چجوری با این وضع اینترنت زغالی ایران بیایم ویدئو آپلود کنیم؟ :| تازه چجوری از بازیامون ویدئو بگیریم (من با PS3 چجوری این کارو بکنم :|)

چجوری با این وضع اینترنت زغالی ایران بیایم ویدئو آپلود کنیم؟ :| تازه چجوری از بازیامون ویدئو بگیریم (من با PS3 چجوری این کارو بکنم :|)
اینترنتتون که ذغالی تر از من نیست. شک نکن. از من از سوخت فسیلی استفاده میکنه:|/:) همین دیشب که با علی حرف میزم، داشتم توی مودمم ذغال میریختم:|
با کنسول راهی برای فیلم گرفتن از بازی نیست؟ روی PC یکی خود Xfire قابلیت فیلم گرفتن و به اشتراک گذاشتن داره و یکی برنامه Fraps هست که هم فریم نشون میده و هم فیلم میگریه و هم عکس میگیره. میتونی طوری تنظیمش کنی که فریم به فریم خودش شروع به عکس گرفتن بکنه

اینترنتتون که ذغالی تر از من نیست. شک نکن. از من از سوخت فسیلی استفاده میکنه:|/:) همین دیشب که با علی حرف میزم، داشتم توی مودمم ذغال میریختم:|
با کنسول راهی برای فیلم گرفتن از بازی نیست؟ روی PC یکی خود Xfire قابلیت فیلم گرفتن و به اشتراک گذاشتن داره و یکی برنامه Fraps هست که هم فریم نشون میده و هم فیلم میگریه و هم عکس میگیره. میتونی طوری تنظیمش کنی که فریم به فریم خودش شروع به عکس گرفتن بکنه

بالاخره سوخت فسیلی یا ذغال /:) تازه سوخت فسیلی بهتر از ذغاله (صرفا جهت اطلاع :d)

PC رو که بلدم ، ولی من PS بازم. تازه اگه بشه فیلم گرفت هم وقت آپلود کردن ویدئو ندارم. (مگه مغز خر خوردم ;;))

یه سوال، بازی ها روی کنسول روی چه فریمی اجرا میشن؟ مثلا همین DMC4 روی چه فرمی اجرا میشد؟ جهت اطلاع میخوام بدونم.
دویل 4 که 60 فریم بود , این یکی متاسفانه 30 فریمه :دی
======
هی علی دانته مرتیکه دیدی گفتم تکنیک مکنیک همش پشمکه اصلاً در حد 60 فریم دیده نمیشد این DmC :دی قبلش اومدن گفتن چند تا تکنیک استفاده کردیم عین 60 فریم دیده میشه :دی
مردک درسته بازی مثل 60 فریم ها دیده نمیشه ولی خیلی روونتر از بقیه 30 فریم ها اجرا میشه
biggrin1.gif
اون تکنیک ها رو روی MK هم استفاده کرده بودن دیگه ( میدونم سازنده هاشون فرق داره فقط جهت اطلاعه
biggrin1.gif
) مبارزات توی MK جدید 60 فریمه ولی محیط ها 30
biggrin1.gif
به هر حال همونطور که گفتم و اون صلح و صفای نفله هم تایید کرد (هر وقت میخواهیش نیست :دی) قشنگ اون تفاوت احساس میشد :دی و این است علامت مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کمون :دی احترام بگذار :دی

آخرین ویرایش:
دویل 4 که 60 فریم بود , این یکی متاسفانه 30 فریمه :دی
======
هی علی دانته مرتیکه دیدی گفتم تکنیک مکنیک همش پشمکه اصلاً در حد 60 فریم دیده نمیشد این DmC :دی قبلش اومدن گفتن چند تا تکنیک استفاده کردیم عین 60 فریم دیده میشه :دی

مردک درسته بازی مثل 60 فریم ها دیده نمیشه ولی خیلی روونتر از بقیه 30 فریم ها اجرا میشه :دی اون تکنیک ها رو روی MK هم استفاده کرده بودن دیگه ( میدونم سازنده هاشون فرق داره فقط جهت اطلاعه :دی ) مبارزات توی MK جدید 60 فریمه ولی محیط ها 30 :دی

هرچی بیشتر دمو رو بازی می کنم بیشتر ازش خوشم میاد! :دی راستی سیستم Angel Grab و Demon Pull خیلی لذت بخشه! :دی عادت کردن بهش زمان می بره اما اگه بهش عادت کنین خیلی فان میشه. :دی پلتفرمینگ هم همچنان رژه روی اعصاب بنده هست. :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or