چرا احساس میکنم این DMC اخری یه اشغال به تمام معنا خواهد بود و ابرو سری رو خواهد برد !
صنف رو اعصاب روندگان علی دانته هرگز گریه نمیکنه :d
لول
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
وحید دمو رو بازی کردی یا نه ؟
چرا احساس میکنم این DMC اخری یه اشغال به تمام معنا خواهد بود و ابرو سری رو خواهد برد !
صنف رو اعصاب روندگان علی دانته هرگز گریه نمیکنه :d
دقت کردین چرا من پستی ندادم طبق معمول؟ چون الان با تعاریف شما کف از تمام روزنه های بدنم زده بیرون
علی از Training بگو. خودش کمبوی از پیش تعیین شده داری که بخوای تمرین کنی؟
چشممان روشننمیدونم دوستان دقت کردن یا نه ولی توی اون محیطه که وسطش یه فواره داره روی در یکی از مغازه ها زده برای فروش ، بعد یه ذره جلوتر که برین ( همونجا که همه چیز داره خراب میشه) سمت راستتون یه رستوران رو میبیند که روی تابلوش نوشته Pizza
یعنی ممکنه ؟
![]()
----------------------------------------
در ضمن از Tim هم خیلی خوشم اومدمخصوصا این جمله اش خیلی به دلم نشست >:d<
i know I'm standing in this big white stage with cameras and lights , i know it's not real , BUT as far as I'm concerned she is Kat , I'm Dante , and It's happening
چشممان روشن![]()
![]()
میگم برو بچ انگار خیلی دمو بهتون چسبیده، واقعا ما که نمی تونیم بازی کنیم باید چیکار کنیم ؟
اینجا یکی از دوستان یکم راهنمایی کنه منه
من 360 رو دارم اگر بخوام دمو رو دان کنم چجوری می تونم رو 360 اجراش کنم ؟
توی DMC3 که نتونست ، DMC4 هم که لیدی نذاشتهمیشه یک سوالی تو ذهنم بوده.
ایا دانته اخر پیتزا رو خورد؟؟ایا بالاخره موفق میشه توی این قسمت پیتزا ـه رو بخوره ؟؟![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@علی دانته-علی ورجیل-علی لیدی-علی اسپاردا-علی تریش-علی نیرو-علی لوسیا......
دمو ارزش بازی کردن رو داره یا واستیم تا بازی بیاد ؟؟![]()
You think ?آواتارت خیلی آشناست![]()
![]()
از اعماق تاپیکی پیداش کردم![]()
اخه دموی MGR هم هست که همش رو هم میشه 10 هزار تومن !!![]()
که با این پول میشه دو بازی خوب رزیدنت اویل کد ورونیکا و // // 4 hd رو خرید.![]()
![]()
مرتضی جون این لینک اگه ویدوئه یه کاری کن تو مدیا فایر آپش یا یه جا دیگه منم میخوام ببینمسومین Dev Diary![]()
![]()
:
Here***39;s The Third Episode Of The Devil May Cry Performance Diaries - Devil May Cry - Xbox 360 - www.GameInformer.com
علی بیا تعریف کن!
و در نهایت صدا پیشه ی دانته!که همه از قبل می شناختیمش!
![]()
![]()