بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سومین Dev Diary
cheerleader3.gif
loveshower.gif
:دی :

Here's The Third Episode Of The Devil May Cry Performance Diaries - Devil May Cry - Xbox 360 - www.GameInformer.com

علی بیا تعریف کن! :دی

و در نهایت صدا پیشه ی دانته! :دی که همه از قبل می شناختیمش! :| :دی
x650z6d52hwbn37hybf.jpg
تعریف کردم دیگه :دی گفتم این جمله اش خیلی به دلم نشست :دی
i know I'm standing in this big white stage with cameras and lights , i know it's not real , BUT as far as I'm concerned she is Kat , I'm Dante , and It's happening

راستی یه شخصیت دیگه هم نشون دادن ( همون که نصف صورت نداشت :دی ) به نظر میاد توی بازی بعضی جاها دانته رو راهنمایی میکنه :دی

---------------------------
@ احسان چوجی
لول =))
توی DmC هم به نظر میاد کامل پیتزاش رو نخورده و یه تیکه نگه داشته که بعدا همون یه تیکه حفظ آبرو میکنه :دی

پ.ن : چندتا عکس از Sage (بازیگر نقش کت) داشتم که لباس Kat رو پوشیده بود و خیلی عکسهاش فوق العاده شده بود ولی نمیدونم کجا گذاشتمشون :| اگه پیداشون کردم میزارمشون توی تاپیک :دی

به نظر میاد یه نفر تونسته دموی بازی رو هک کنه و اطلاعاتی از بازی بدست بیاره :دی اینا رو توی پروفایل احسان نوشتم :

این عکس مربوط میشه به دانته با موهای سفید که ظاهرا توی دموی باز اطلاعاتش بوده ( اول فکر کردم فیکه ولی بعد که توی دمو عکس دانته داخل Move List رو دیدم به نظرم درست میاد :biggrin1: ) فقط معلوم نیست یه Costume ـه یا اینکه توی بازی موهاش سفید میشه ، مخصوصا این بلندتر بودن موهاش هم یه ذره من رو به شک انداخته :biggrin1:

21652336526206323783.jpg

اینم اون عکسه مشکوک که میگن DT نهایی دانته است :biggrin1: همونطوری که گفتم کیفیتش زیاد خوب نیست و نمیشه درست در موردش نظر داد ، امکان داره مربوط به یه Costume باشه یا اینکه واقعا دانته توی بازی به فرم نهایی خودش برسه

69737794824169511470.png

گویا آماده کردن بزنن تو خط آساسینز کرید :دی از عکس های موندوس و اتفاقات و روزنامه و ... همه بوی روند داستانی AC رو میده :دی چه خطرناک :دی یهو دیدید Dooms Day رو دانته رقم زد :دی

خب من هم دمو رو بازی کردم.
من DMC فن نیستم ولی اینی که من دیدم چیز خوبی به نظر میرسید :دی حالا بحث های دانته شناسی و بررسی ریشه ها و اینا در تخصص من نیست :دی
کمبو ها خیلی سریع و روون بودن و با این مکانیزم جدیدی که پیاده کردن تنوعشون هم فوق العاده زیاد میشه.
داستان هم به نظر جالب میومد و با توجه به سابقه ی نینجا تئوری میشه روش حساب کرد.
گرافیک هم راضی کننده بود. فقط یک مسئله ای که هست اینه که شدیدا آسون بود.
به هرحال حدس میزنم بازی خوبی از آب دربیاد.

به نظرم با نقدای طرفدارا تصمیم گرفتن از یه جایی با یه توجیه داستانی موهای دانته رو سفید کنند
شاید هم مثل اونیموشا2 وقتی دویل میشه موهاش سفید میشه...

خب مثل اینکه تاپیک در خواب 8 ساعته ای به سر می بره، برای همین با دو عدد آرت ورک خفن بیدارش می کنیم! :دی جمیعا برید تو کف این دو آرت ورک، که گوشه ای از آرشیو لایتناهی منه! :دی
97452972947399994.png

g1139_Devil.jpg

:-o :-o :-o

:praying:
:دی

مرتضی آرشیو لایتناهیت یه چیزی کم داره :دی آرت هایی که هیچ جای دنیا یافت نمیشه :دی علی در جریانه که یه کار نصفه از یه بابایی دارم که الان وسوسه شدم به زودی تکمیلش کنم :دی
ولی ایول خیلی آرت های قشنگی ـن :دی
احسان حدود یه ماه تا پایان دنیا وقت باقی مونده
biggrin1.gif
میخوام ببینم میتونی آرزوی قبل از مرگمون رو برآورده کنی یا نه
yahoo_2.gif
biggrin1.gif
تا کمر آماده ـس :دی مونده دو تا پا و دو تا مچ دست :دی

آخرین ویرایش:
مرتضی آرشیو لایتناهیت یه چیزی کم داره :دی آرت هایی که هیچ جای دنیا یافت نمیشه :دی علی در جریانه که یه کار نصفه از یه بابایی دارم که الان وسوسه شدم به زودی تکمیلش کنم :دی
ولی ایول خیلی آرت های قشنگی ـن :دی

احسان حدود یه ماه تا پایان دنیا وقت باقی مونده :دی میخوام ببینم میتونی آرزوی قبل از مرگمون رو برآورده کنی یا نه :( :دی

:دی

بله به منم قول داده بودی که چند تا کار از همون طرف بهم نشون بدی که هنوز به قولت عمل نکردی! :| :دی

ولی ایول خیلی آرت های قشنگی ـن

اصلا استایل هنری (:دی) دومیه منو به آسمون برد! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or