مرتضی جون این لینک اگه ویدوئه یه کاری کن تو مدیا فایر آپش یا یه جا دیگه منم میخوام ببینم![]()
توی همون لینک بالا به راحتی و بدون شیلتر شکن میشه دید ویدیو رو!
مرتضی جون این لینک اگه ویدوئه یه کاری کن تو مدیا فایر آپش یا یه جا دیگه منم میخوام ببینم![]()
تعریف کردم دیگهسومین Dev Diary![]()
![]()
:
Here's The Third Episode Of The Devil May Cry Performance Diaries - Devil May Cry - Xbox 360 - www.GameInformer.com
علی بیا تعریف کن!
و در نهایت صدا پیشه ی دانته!که همه از قبل می شناختیمش!
![]()
![]()
i know I'm standing in this big white stage with cameras and lights , i know it's not real , BUT as far as I'm concerned she is Kat , I'm Dante , and It's happening
این عکس مربوط میشه به دانته با موهای سفید که ظاهرا توی دموی باز اطلاعاتش بوده ( اول فکر کردم فیکه ولی بعد که توی دمو عکس دانته داخل Move List رو دیدم به نظرم درست میاد :biggrin1: ) فقط معلوم نیست یه Costume ـه یا اینکه توی بازی موهاش سفید میشه ، مخصوصا این بلندتر بودن موهاش هم یه ذره من رو به شک انداخته :biggrin1:
![]()
اینم اون عکسه مشکوک که میگن DT نهایی دانته است :biggrin1: همونطوری که گفتم کیفیتش زیاد خوب نیست و نمیشه درست در موردش نظر داد ، امکان داره مربوط به یه Costume باشه یا اینکه واقعا دانته توی بازی به فرم نهایی خودش برسه
![]()
تا کمر آماده ـساحسان حدود یه ماه تا پایان دنیا وقت باقی موندهمیخوام ببینم میتونی آرزوی قبل از مرگمون رو برآورده کنی یا نه![]()
![]()
![]()
مرتضی آرشیو لایتناهیت یه چیزی کم دارهآرت هایی که هیچ جای دنیا یافت نمیشه
علی در جریانه که یه کار نصفه از یه بابایی دارم که الان وسوسه شدم به زودی تکمیلش کنم
ولی ایول خیلی آرت های قشنگی ـن![]()
مرتضی آرشیو لایتناهیت یه چیزی کم دارهآرت هایی که هیچ جای دنیا یافت نمیشه
علی در جریانه که یه کار نصفه از یه بابایی دارم که الان وسوسه شدم به زودی تکمیلش کنم
![]()
ولی ایول خیلی آرت های قشنگی ـن
بله به منم قول داده بودی که چند تا کار از همون طرف بهم نشون بدی که هنوز به قولت عمل نکردی!![]()
اصلا استایل هنری () دومیه منو به آسمون برد!
![]()