بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من قبلا گفتم Brea منم ! :| کسی باور نکرد b-) ولی خداییش یه زمانی هم من فقط dmc بازی می کردم و خیلی خفن کمبو می زدم اما بعدش هی بازی های دیگه اومد و من از اصلم دور شدم، من با حرف علی صلح و صفا موافقم بازی که اومد بازی می کنم فیلمبرداری می کنم از کمبو می زاریم :دی

@ احسان

ها دیگه منم می گم که :دی

آخرین ویرایش:
^^^ چرا بچه های مردم رو منحرف میکنی ؟ :دی Brea ایشون هستن :

28357210729702689058.jpg

:دی

@ 4tus4 :
چه جوری میشه همزمان هم شبیه لیدی بود هم آیا ؟ :دی بسیار مشکوک و عجیب :دی

آخرین ویرایش:
بالاخره سوخت فسیلی یا ذغال /:) تازه سوخت فسیلی بهتر از ذغاله (صرفا جهت اطلاع :d)

PC رو که بلدم ، ولی من PS بازم. تازه اگه بشه فیلم گرفت هم وقت آپلود کردن ویدئو ندارم. (مگه مغز خر خوردم ;;))
دوگانه سوزه/:) منتها به صورت بالعکس/:)
نه حالا تو رو خدا بیا آپلود کن! جون من بیا آپلود کن! دم در بده بیا تو!/:) نفله اصن کی گفت تو آپلود کنی؟/:) ما قشر DMC فن میخواییم این کارو بکنیم;;);;);;);;);;);;);;)

دوگانه سوزه/:) منتها به صورت بالعکس/:)
نه حالا تو رو خدا بیا آپلود کن! جون من بیا آپلود کن! دم در بده بیا تو!/:) نفله اصن کی گفت تو آپلود کنی؟/:) ما قشر DMC فن میخواییم این کارو بکنیم;;);;);;);;);;);;);;)
اولا منظورم منِ نوعی بود :d دوما DMC Fan؟ یا DmC Fan؟ - اگه DMC Fan باشه که فک کنم منم حساب بشم /:) مگه DMC Fan بودن فقط به آواتار و امضائه؟ اگه بخوای به دوست داشتن و تعداد تموم کردن بازی بگی که من همه DMC ها رو تموم کردم و عاشق همشونم (به جز 2) DMC3 رو هم بالای 20 بار تموم کردم ، حالا نمیدونم از نظر شما DMC Fan حساب میشم یا نه؟ از نظر خودم که هستم :d

نفله

چرا فحش میدی :| اصن چی میگی تو :d خودتم که آواتار و امضات DMC ـی نیست :d

پ.ن : چون خیلی اصرار کردی سعی ـمو میکنم آپلود کنم تا از کمبو هام فیض ببری و سرلوحه ی زندگی ـت قرار بدی :d

اولا منظورم منِ نوعی بود :d دوما DMC Fan؟ یا DmC Fan؟ - اگه DMC Fan باشه که فک کنم منم حساب بشم /:) مگه DMC Fan بودن فقط به آواتار و امضائه؟ اگه بخوای به دوست داشتن و تعداد تموم کردن بازی بگی که من همه DMC ها رو تموم کردم و عاشق همشونم (به جز 2) DMC3 رو هم بالای 20 بار تموم کردم ، حالا نمیدونم از نظر شما DMC Fan حساب میشم یا نه؟ از نظر خودم که هستم :d
چرا فحش میدی :| اصن چی میگی تو :d خودتم که آواتار و امضات DMC ـی نیست :d
پ.ن : چون خیلی اصرار کردی سعی ـمو میکنم آپلود کنم تا از کمبو هام فیض ببری و سرلوحه ی زندگی ـت قرار بدی :d
ما همه رو (چه DMC و چه DmC) با هم DMC صدا میزنیم مگر اینکه بخواییم به یکیشون اشاره کنیم/:). باور کن اینو راست میگم، تو خائن به اصل و نسب هستی. بهتر حقیقت رو قبول کنی. یا دیدن یه ظاهر تغییر یافته، کل هویت خودت رو به پشیزی فروختی/:)
از نظر ما که عمرا!
مگه طرفدار بودن به امضا و آواتاره؟ خب در این صورت من و تو این وسط چی میگیم؟:-/ در حالی که نه آواتارمون DMC هست و نه امضامون:d

پ.ن 1: نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما آواتار من دانته نیست
پ.ن 2: من اگر بخوام کمبوهای تو رو سرلوحه زندگیم قرار بدم بهتره خودمو پرت کنم تو کارائیب/:)

ما همه رو (چه DMC و چه DmC) با هم DMC صدا میزنیم مگر اینکه بخواییم به یکیشون اشاره کنیم/:). باور کن اینو راست میگم، تو خائن به اصل و نسب هستی. بهتر حقیقت رو قبول کنی. یا دیدن یه ظاهر تغییر یافته، کل هویت خودت رو به پشیزی فروختی/:)
از نظر ما که عمرا!
مگه طرفدار بودن به امضا و آواتاره؟ خب در این صورت من و تو این وسط چی میگیم؟:-/ در حالی که نه آواتارمون DMC هست و نه امضامون:d

پ.ن 1: نمیدونم قبلا گفتم یا نه اما آواتار من دانته نیست
پ.ن 2: من اگر بخوام کمبوهای تو رو سرلوحه زندگیم قرار بدم بهتره خودمو پرت کنم تو کارائیب/:)

نمیخوام بحث همیشگی مضخرف بودن DmC رو وسط بکشم ولی اگه فقط یه تغییر ظاهر بود که من الان انقدر داد ـم در نمیومد (دانته که همیشه تغییر میکرد حالا اندفعه هم رنگ موهاش تغییر کنه)
من دمو اول رو بازی کردم (خیلی قبلیه) از سیستم گیم پلی اصلا خوشم نیومد بعد الان این دمو رو بازی کردم یه ذره نظرم عوض شد ولی بازم خوشم نمیاد. به نظرم مسخره ـس که R2 و L2 رو نگه داری شمشیرت تغییر کنه ، به نظرم مسخره ـس بیشتر کمبو ها رفته روو هوا ، به نظرم مسخره ـس فریم بازی شده 30 ، به نظرم Devil Trigger مسخره ـس ، به نظرم بازی خیلی آسونه (مسخره ـس :d) به نظرم مسخره ـس ورجیل به اون شاخی رو اینجوری کردن (دانته که برام مهم نیست) ، به نظرم مسخره ـس فضای تاریک و گوتیک بازی رو تبدیل کردن به فضای روانی ها (قرمز و نارنجی) و.... (بازم بگم :d)

تنها نکته مثبت بازی Kat ـه :| + DLC ورجیل

در ضمن خیلی از DMC فن ها با DmC مخالفن فقط من نیستم که :|
کلا هم نمیگم بازی ـه بدیه ، میگم هر چقدر ازش تعریف میکنین حداقل در حد DmC های قبلی ندونینش که عمرا به گرد اونا هم نمیرسه (به جز 2) (ای خداااا این نسخه 2 چی بود واقعا هی باعث میشه بیشتر تایپ کنم همشم قلمبه اون وسط اضافیه :|)

پ.ن1: خب منم گفتم که آواتارت DMC ـی نیست :arrowd:
خودتم که آواتار و امضات DMC ـی نیست
:d
پ.ن2: معمولا کسایی که توو زندگیشون به همه چی رسیدن و دیگه از دنیا چیزی نمیخوان خودشون ـو پرت میکنن توو کارائیب :d

نمیخوام بحث همیشگی مضخرف بودن DmC رو وسط بکشم ولی اگه فقط یه تغییر ظاهر بود که من الان انقدر داد ـم در نمیومد (دانته که همیشه تغییر میکرد حالا اندفعه هم رنگ موهاش تغییر کنه)
من دمو اول رو بازی کردم (خیلی قبلیه) از سیستم گیم پلی اصلا خوشم نیومد بعد الان این دمو رو بازی کردم یه ذره نظرم عوض شد ولی بازم خوشم نمیاد. به نظرم مسخره ـس که R2 و L2 رو نگه داری شمشیرت تغییر کنه ، به نظرم مسخره ـس بیشتر کمبو ها رفته روو هوا ، به نظرم مسخره ـس فریم بازی شده 30 ، به نظرم Devil Trigger مسخره ـس ، به نظرم بازی خیلی آسونه (مسخره ـس
yahoo_4.gif
) به نظرم مسخره ـس ورجیل به اون شاخی رو اینجوری کردن (دانته که برام مهم نیست) ، به نظرم مسخره ـس فضای تاریک و گوتیک بازی رو تبدیل کردن به فضای روانی ها (قرمز و نارنجی) و.... (بازم بگم
yahoo_4.gif
)

در ضمن خیلی از DMC فن ها با DmC مخالفن فقط من نیستم که
yahoo_22.gif
.

ها ؟ کدوم دمو ؟ DmC فقط همین یه دمو رو داشته
( و مطمئن باش وقتی من در مورد DmC چیزی میگم 100% درسته
biggrin1.gif
الان میتونم تعداد موهای سفید Tameem رو هم بهت بگم ، لول
biggrin1.gif
)

اینا که بستگی به نظر خود شخص داره و من خودم ازشون خوشم اومد ( البته بازی زیاد هم روی هوا نرفته ها ، من خودم 90% کمبوها روی زمینه )

موافقم ( البته DT منظورم شکل ظاهریش نیست و کاربردش توی گیم پلی رو میگم
biggrin1.gif
)

چجوری کردن ؟
yahoo_7.gif
هنوز ما شخصیت اصلی ورجیل رو ندیدیم ، اون ورجیل توی DLC داشت داد میزد : BadA$s
yahoo_6.gif
yahoo_4.gif

همه محیط های بازی اینطوری نیستن و محیط های تاریک و گاتیک با جو سنگین هم داره مثل همون مرحله بارونی توی شب که فوق العاده است
yahoo_6.gif
( در ضمن محیطهای DMC4 هم زیاد گاتیک و تاریک نبود
yahoo_22.gif
)

پ.ن 2 : علی کلا از اون مرفهان بی درده
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

ها ؟ کدوم دمو ؟ DmC فقط همین یه دمو رو داشته
( و مطمئن باش وقتی من در مورد DmC چیزی میگم 100% درسته :دی الان میتونم تعداد موهای سفید Tameem رو هم بهت بگم ، لول :دی )

اینا که بستگی به نظر خود شخص داره و من خودم ازشون خوشم اومد ( البته بازی زیاد هم روی هوا نرفته ها ، من خودم 90% کمبوها روی زمینه )

موافقم ( البته DT منظورم شکل ظاهریش نیست و کاربردش توی گیم پلی رو میگم :دی )

چجوری کردن ؟ :-/ هنوز ما شخصیت اصلی ورجیل رو ندیدیم ، اون ورجیل توی DLC داشت داد میزد : BadA$s >:d:d ( در ضمن اون DMC4 هم زیاد گاتیک و تاریک نبود :| )

پ.ن 2 : علی کلا از اون مرفهان بی درده :دی

همون دمو اولیه دیگه. (نظرشخصی خیلی فرق میکنه با اطلاعات)
اتقاقا 90% کمبو ها رو هوائه (کمبو های حرفه ای) تازه اسلحه ها خیلی مسخره شده (یه نگاه اسلحه های DMC3 بندازین)
منم منظورم همونه(شکل ظاهریش زیاد مهم نیست شاید بشه گفت قشنگترم شده)
خدا کنه شخصیتش خوب باشه. ولی فعلا که نه از رفتارش نه از طراحیش اصلا خوشم نمیاد (DMC4 زیاد مهم نیست ، بیشتر 1 و 3)

پ.ن2: تو چرا جواب میدی؟ :d بزار خودش جواب بده. (آقا جواب علی قبول نیست ، تقلیدم از روش نداریم جر زنی ـه :d)

تو انتظار داری همه ی نون های عالم و آدم مزه نون های KAMIYA رو بدن!؟/:):-/

با اين جمله نابودم کردى :d آقا من DmC فن ميشم :d
ولى حداقل ميتونستن قيافه ى ورجيلو مثل قبل نگه دارن که من حداقل به يه چيز دلم خوش باشه :| DT هم خراب نميکردن.

همون دمو اولیه دیگه. (نظرشخصی خیلی فرق میکنه با اطلاعات)
اتقاقا 90% کمبو ها رو هوائه (کمبو های حرفه ای) تازه اسلحه ها خیلی مسخره شده (یه نگاه اسلحه های DMC3 بندازین)
منم منظورم همونه(شکل ظاهریش زیاد مهم نیست شاید بشه گفت قشنگترم شده)
خدا کنه شخصیتش خوب باشه. ولی فعلا که نه از رفتارش نه از طراحیش اصلا خوشم نمیاد (DMC4 زیاد مهم نیست ، بیشتر 1 و 3)

پ.ن2: تو چرا جواب میدی؟
yahoo_4.gif
بزار خودش جواب بده. (آقا جواب علی قبول نیست ، تقلیدم از روش نداریم جر زنی ـه
yahoo_4.gif
)

DmC تا الان فقط همین یه دموی قابل بازی رو داشته ! کدوم دمو اولیه ؟
کمبوهای روی زمین تعدادشون خیلی بیشتر از کمبوهای رو هواست و اگه حرفم رو قبول نداری میتونی از توی Move List داخل بازی ببینیشون
چه عجب توی یه بخش با همدیگه توافق داریم :دی
من از رفتار و طراحیش توی DLC خیلی خوشم اومد ( اون موهاش رو بریزه روی صورتش خیلی بهتر میشه
yahoo_6.gif
)

پیام قبلیم رو سایت خورده بود :| الان تازه درستش کردم :دی

هی کوجیمای تقلبی، یه جمله کفایت میکنه: اینو NT داره میسازه. به همین سادگی، به همین خوشمزگی، پودر کیک رشد.
(DMC4 زیاد مهم نیست ، بیشتر 1 و 3)
نه دیگه! نشد. تو خودت هم از سری های قبلی دل خوشی نداری. در کل تو فقط شماره اول و سوم رو میپسندی در حالیکه طبق حرفی که زدی:
اگه DMC Fan باشه که فک کنم منم حساب بشم /:)
/:)/:)
تو باید شماره دوم و چهارم رو هم بپسندی.
برای باقی موارد هم میتونین به روزنامه های کثیرالانتشار (علی) مراجعه کنین.

کمبو هم روی هوا تنوع بازی رو دو چندان میکنه در حالی که رو زمین تعداد محدودی کمبو میتونی بزنی. البته منظورم گستردگی و بزرگ بودن کمبوها هست.

پ.ن های 2: هیچم اینجور نیست. معمولا وقتی یه آدم نمیخواد Live On This Planet کنه، میره خودشو میندازه تو کارائیب/:)

پ.ن 3: کل حرفات رو بذاریم کنار هم در نهایت بر میگردیم به همون ظاهر بازی نه باطنش/:)

پ.ن 4: خدا کنه تو کمبو بزن باشی که اینقدر از سیستم کمبو زنی ایراد میگیری/:)

ببخشید وسط قمه و قمه کشیتون وارد میشم ولی اگر اون ویدئوی صفحه قبل رو ندیدید حتماً ببینید چون خودم تست کردم با اون سیستم عین هلو میشه جامپ کنسل زد و با چیز های دیگه هم ترکیبش کرد :دی توی همین DmC هم تستیدم :دی

دقیقا این قسمت رو اعصاب منم رژه رفت در طول دمو :|:دی خصوصا پرش دو تایی های دانته. احساس میکردم شانسی دارم میپرم :دی

من نمیدونم مشکل نینجا تئوری با "پرش" چیه دقیقا :دی

بابا پرش دوتایی هاش که خیلی خوبه :دی از دبل جامپ های کریتوس هم مطمئن تر میپره لامصب اون Angel Lift و Demon Pull ـش رو اعصابه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or