بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
الان داشتم گیم پلی مربوط به مرحله Virility رو میدیدم ( جدیده :دی ) که دیالوگ های دانته و کت توجه ـم رو به خودشون جلب کردن.

نه تنها خود دیالوگ ها جالبند بلکه نحوه بیانشون توسط صداگذار ها عالیه ، یعنی این مکالمه کت و دانته خیلی عادی و طبیعی به نظر میرسه انگار که دو نفر دارن واقعا در مورد یه همچین موضوعی بحث میکنند >:d<

دیالوگ ها ( اسپویلی به اون صورت نداره ولی خب میزارمش توی اسپویلر :دی )
Kat : Yes, But It was during an out-of-body experience. Years ago
Dante : Flying around in spirit form?
Kat : Yes, In Limbo. Vergil says it could be an effective intelligence gathering tool but i can't do it at will
Dante : So...how did you do it before ?
Kat : It was triggered by extreme psychosomatic trauma ... the nightmares
Dante : What are the .... nightmares ?
Kat : It's in the past now

البته همونطوری که مشخصه از وسط گفتگو شون این بخش رو نشون دادن ولی خب همین چندتا دیالوگ هم کافی بود تا من رو نسبت به گذشته کت کنجکاو بکنه :دی

الان داشتم گیم پلی مربوط به مرحله Virility رو میدیدم ( جدیده :دی ) که دیالوگ های دانته و کت توجه ـم رو به خودشون جلب کردن.

نه تنها خود دیالوگ ها جالبند بلکه نحوه بیانشون توسط صداگذار ها عالیه ، یعنی این مکالمه کت و دانته خیلی عادی و طبیعی به نظر میرسه انگار که دو نفر دارن واقعا در مورد یه همچین موضوعی بحث میکنند >:d<

دیالوگ ها ( اسپویلی به اون صورت نداره ولی خب میزارمش توی اسپویلر :دی )
Kat : Yes, But It was during an out-of-body experience. Years ago
Dante : Flying around in spirit form?
Kat : Yes, In Limbo. Vergil says it could be an effective intelligence gathering tool but i can't do it at will
Dante : So...how did you do it before ?
Kat : It was triggered by extreme psychosomatic trauma ... the nightmares
Dante : What are the .... nightmares ?
Kat : It's in the past now

البته همونطوری که مشخصه از وسط گفتگو شون این بخش رو نشون دادن ولی خب همین چندتا دیالوگ هم کافی بود تا من رو نسبت به گذشته کت کنجکاو بکنه :دی

علی همچین با آب و تاب از دیالوگ ها حرف میزنی انگار سری با نقصان دیالوگ روبرو بوده یا مثلاً هیچ بازی ای با این کیفیت دیالوگ توی دنیا موجود نیست :دی البته درسته NT توی این زمینه عالیه ولی تو دیگه کم مونده از شورت دانته هم تعریف کنی :دی یه کم کمتر جو بده به قولی هایپ زدایی :دی قبل از عرضه ی بازی بسیار موثره این حرکت :دی

باید یه سه چهار تا کمبو با Trillion Stab بسازم و فرو کنم توی حلقتون تا بهش گیر ندید :دی

علی گفتی نیا تو بحث نمیام :| :دی ولی اون Devil Arm نیست ! Devil Arm به سلاح هایی میگن که دانته با کشتن شیطون ها بدست میاره . اون دست نرو رو بیشتر با همون Devil Bringer میشناسن :دی
---
حالا که بحث سلاح ها شد منم نارضایتی خودم رو از تبر اعلام میکنم :دی به جز Drop بقیه ضرباتش هیچ جذابیتی ندارن و به نظرم سلاح بی خودیه :|
متاسفانه حلقم فعلا پر شده و دیگه نمیشه چیزی چپوند توش:|
=============
خاک بر سرم:| اینا همه اثرات بازی نکردن طولانیه:| منظورم همون بود که گفتی:| به این دلیل گفتم توی بحث نیا چون ممکن بود بهم گیر بدی و بگی شماره های قبلی بد بودن و بعدش دعوامون میشد و من از این جمع میرفتم و ... (آلتیمیت توطئه توهم)
=============
نه من نمیگم تبر بده. خودم ازش خوشم میاد ولی اگر سرعت باهاش مخلوط میکردن بهتر میشد. امیدوارم اینجوری باشه که سلاح های دیگه وقتی تا آخرین حد ارتقا داده شدن، جور هندوستان کشند :biggrin1:(مثل داس بتونه سپر رو بشکنه)

پ.ن: راستی موسیقی مبارزات مال Combi هست یا اون یکی یا هیچکدام؟

آخرین ویرایش:
علی همچین با آب و تاب از دیالوگ ها حرف میزنی انگار سری با نقصان دیالوگ روبرو بوده یا مثلاً هیچ بازی ای با این کیفیت دیالوگ توی دنیا موجود نیست :دی البته درسته NT توی این زمینه عالیه ولی تو دیگه کم مونده از شورت دانته هم تعریف کنی :دی یه کم کمتر جو بده به قولی هایپ زدایی :دی قبل از عرضه ی بازی بسیار موثره این حرکت :دی
به شدت با احسان موافقم، همچین آدم رو هایپ می کنی که بنده شخصا چسبیدم به سقف از شد جوزدگی :دی یهو هم دیدین اومد ولی آنچنان که ما هایپ شدیم نبودا :-"

داس و تبر خیلی اسلحه های کلیشه ای و ساده ای هستن ولی مثل اینکه یه چیزی یادتون رفته = Aquila :x:d

الان داشتم گیم پلی مربوط به مرحله Virility رو میدیدم ( جدیده
:biggrin1:
) که دیالوگ های دانته و کت توجه ـم رو به خودشون جلب کردن.
نامرد لینک You t*u*b*e بده ما هم ببینیم :d (مستقیم بود اشکال نداره ولی یوتوب بهتره)

Time For Some Artwork! :d

داشتم در آرشیو گرامی چرخ می زدم، که این دوتا رو دیدم. دانته و تریش! :دی گفتم با شما هم به اشتراک بذارمشون. :دی

33580611832779544091.jpeg

30370024380659678147.jpeg

قسمت بعدی: Lady! منتظر باشید! b-) :دی
پ.ن: راستی موسیقی مبارزات مال Combi هست یا اون یکی یا هیچکدام؟

یا هیچکدام! :دی شوخی کردم موسیقی خوبه نگران نباش. :دی

احسان الان هایپ بازی چسپیده به زمین ( زیر صفر :دی ) باید یه طوری بکشمش بالا :دی ولی جدا از این نوع دیالوگ ها توی سری قبلی نداشتیم ، الان توی خود بازی دانته و کت داشتن حرف میزدن نه توی کات سین ها :دی بعد توی کدوم قسمت سری دانته میومد در مورد گذشته شخصیت ها باهاشون حرف میزد ؟ این اولین بار که دانته داره همچین کارهایی میکنه :دی
به شدت با احسان موافقم، همچین آدم رو هایپ می کنی که بنده شخصا چسبیدم به سقف از شد جوزدگی :دی یهو هم دیدین اومد ولی آنچنان که ما هایپ شدیم نبودا :-"
همون جوابی که به احسان دادم :دی
متاسفانه حلقم فعلا پر شده و دیگه نمیشه چیزی چپوند توش:|
=============
خاک بر سرم:| اینا همه اثرات بازی نکردن طولانیه:| منظورم همون بود که گفتی:| به این دلیل گفتم توی بحث نیا چون ممکن بود بهم گیر بدی و بگی شماره های قبلی بد بودن و بعدش دعوامون میشد و من از این جمع میرفتم و ... (آلتیمیت توطئه توهم)
بزور جاش میدم :دی
==========
جدا ؟ اگه میدونستم اینطوریه که با کله میومدم توی بحث =))
نامرد لینک You t*u*b*e بده ما هم ببینیم :d (مستقیم بود اشکال نداره ولی یوتوب بهتره)
بیا اینم لینکا :دی البته کیفیتشون خوب نیست ( پرده سینماییه =)) )
《惡魔獵人5》製作人試玩展示影片-遊戲基地 - YouTube
《惡魔獵人5》製作人試玩展示戰鬥影片-遊戲基地 - YouTube

احسان الان هایپ بازی چسپیده به زمین ( زیر صفر :دی ) باید یه طوری بکشمش بالا :دی ولی جدا از این نوع دیالوگ ها توی سری قبلی نداشتیم ، الان توی خود بازی دانته و کت داشتن حرف میزدن نه توی کات سین ها :دی بعد توی کدوم قسمت سری دانته میومد در مورد گذشته شخصیت ها باهاشون حرف میزد ؟ این اولین بار که دانته داره همچین کارهایی میکنه :دی
نگفتم حالا عیناً همینا رو میومد میگفت که :دی گفتم نسخه های قبلی هم دیالوگ های عالی ای داشت :دی هایپ خارج از این تاپیک بله کمه ولی این تاپیک رسماً داره منفجر میشه , الان بزن برقصیه اینجا :دی

نگفتم حالا عیناً همینا رو میومد میگفت که :دی گفتم نسخه های قبلی هم دیالوگ های عالی ای داشت :دی هایپ خارج از این تاپیک بله کمه ولی این تاپیک رسماً داره منفجر میشه , الان بزن برقصیه اینجا :دی
خب به عنوان یه هوادار پسر اسپاردا ( See What I Did There >:):d ) برام هیجان انگیز بود که یه همچین رفتار و دیالوگ هایی رو از دانته ببینم :دی ولی در کل درست میگی هایپ این تاپیک خیلی بالاست :دی :-?

حالا همچین چیز توپی هم نبودا دانته و کت داشتن میدویدن و حرف میزدن :-" اصلا الان که فکر میکنم میبینم چیز بی خودی بود ، لول :دی
----
@ Nevan
مرتضی این عکسای Fake چیه گذاشتی :| :دی من کاملا این عکس ها رو رد میکنم :دی اینا همه اش شایعه است، میخوان برامون حرف در بیارن :دی حالا باز اگه Lady بود یه چیزی
yahoo_65.gif
biggrin1.gif

----
@ Nevan
مرتضی این عکسای Fake چیه گذاشتی :| :دی من کاملا این عکس ها رو رد میکنم :دی اینا همه اش شایعه است، میخوان برامون حرف در بیارن :دی حالا باز اگه Lady بود یه چیزی :-":biggrin1:

زیاد علی جان شما این عکسا رو جدی نگیر تا دلت بخواد از این عکسای بی سر و ته توی سایتای مختلف به خصوص BING ریخته .

من احساس میکنم آخر بازی یه اتفاقی میوفته که هیچکدوممون انتظار نداریم و راه برای قسمت بعدی باز میشه. میگی نه؟ بکوب بوکمارکو:d (یا ضایع میشیم یا ضایع نمیشیم:d)

راستی آقا یعنی چی اینا آمدن Lock on رو تو بازی حذف کردن این جوری که به نظرم کمبو زدن ها شاید بهتر بشه ولی آخه Lock on خیلی تو بازی لازمه به خصوص برای استفاده از ebony & evory . حالا چی کار باید کرد ؟

من احساس میکنم آخر بازی یه اتفاقی میوفته که هیچکدوممون انتظار نداریم و راه برای قسمت بعدی باز میشه. میگی نه؟ بکوب بوکمارکو:d (یا ضایع میشیم یا ضایع نمیشیم:d)

نمیخواستم لو بدم ولی دیگه مجبورم کردی :( موندوس در حال مرگه که سعی میکنه با یه تیر زهر آلود دانته رو بکشه که ورجیل میپره جلو و خودش رو قربانی میکنه :crying1: بعدش هم در آخرین لحظات زندگیش میگه :

My Foolish Little Brother ....

:((:((:((

:d
پ.ن : اگه فهمیدید به چی اشاره کردم برای بقیه اسپویلش نکنید ، مخصوصا برای احسان :دی

-------
راستی آقا یعنی چی اینا آمدن Lock on رو تو بازی حذف کردن این جوری که به نظرم کمبو زدن ها شاید بهتر بشه ولی آخه Lock on خیلی تو بازی لازمه به خصوص برای استفاده از ebony & evory . حالا چی کار باید کرد ؟
خیلی راحت میشه حرکات رو اجرا کرد اصلا نگران این موضوع نباش ;) فقط کافیه با کنترل های بازی آشنا بشی و بعدش راحت میتونی از همه سلاح هات استفاده کنی >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or