بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
DmC Devil May Cry demo hits Japan next week - Gematsu

دموی بازی این هفته تو ژاپن متشر میشه (21 نوامبر) :دی

خوب شد دوباره این خبر رو تایید کردن. چندوقت پیش بود که خبرش اومد دمو قراره 21 نوامبر منتشر بشه ولی از اون موقع به بعد کاپکام هیچی در این مورد نگفته بود برای همین یکم نگران شده بودم که نکنه اون خبر الکی بوده که خوشبختانه مثل اینکه رسمیه >:d

دمو بازی تو آمریکا نوامبر و فرداش تو ارپا منتشر میشه اون هم هفته دیگه پیش خرید کنندگان بازی هم می تونند رایگان DLC بازی رو با نام ‘Vergil’s Downfall’ را دریافت کنند ورگنه
$8.99/720 MSP یا پویت مایکروسافت بابت DLC پرداخت کنند.
DmC: Devil May Cry western demo out next week, Vergil DLC free for pre-orders | VG247

یه چیزی امروز تو تریلرا دیدم، نمیدونم شما هم دیدین یا نه (علی احیانا میدونه چون ورژن دوم Tameem هست)، وقتی دانته از سلاح شیطانی استفاده میکنه، اون HUD که عکس خودش هست، چشماش قرمز میشن

یک اسلحه در کلاس Beowulf اما سریع تر. :دی ببینید کی گفتم! :دی

به نظر اسلحه ی دور بورد میاد. چه ربطی به Beowulf داره :|

ولی به نظر اسلحه ی خوبی نمیاد یعنی فک نکنم کسی زیاد از این اسلحه استفاده کنه. مثل Nevan که اصلا به درد نمیخورد :d

به نظر اسلحه ی دور بورد میاد. چه ربطی به Beowulf داره :|

ولی به نظر اسلحه ی خوبی نمیاد یعنی فک نکنم کسی زیاد از این اسلحه استفاده کنه. مثل Nevan که اصلا به درد نمیخورد :d

/:) دیگه حالا شبیه ش نیست چرا به حضرت Nevan توهین می کنی؟! :دی

یه چیزی امروز تو تریلرا دیدم، نمیدونم شما هم دیدین یا نه (علی احیانا میدونه چون ورژن دوم Tameem هست)، وقتی دانته از سلاح شیطانی استفاده میکنه، اون HUD که عکس خودش هست، چشماش قرمز میشن

علی قبلا بهش اشاره کرده بود! :دی

/:) دیگه حالا شبیه ش نیست چرا به حضرت Nevan توهین می کنی؟! :دی

شوخی کردم :p Nevan که روی سر ما جای داره :d

ظاهرش که جالب به نظر میاد باید ببینیم توی مبارزات چطور میشه ازش استفاده کرد ، من دوست داشتم یه سلاح مثل Cerbrus توی این نسخه داشتیم :(

آی گل گفتی. این Aquila هم سه سر بودنش کمی شبیهه Cerbrus ـه ولی شباهتش به Beowulf چیه نمیدونم :-? :d

icon1.png

تعداد سلاح های بازی به عدد 10 رسید...کاش کپکام شگفت انگیز بزنه چنتا دیگه اضاف شه..البته 10 تا هم خوبه دیگه!!!

1 تبر (Arbiter)

2 داس (Osiris)

3 هفت تیرها (Ebony &Evory)

4 دستکش بنایی (Eryx)

5 شمشیر اصلی (Rebellion)

6 شاتگان،یا بقول بچه های زیر گذر وینچستر (Revenant)
7 ستاره تیغه ای (Aquila)
این شیروکنا دیگه نخ نما شدن!!!خلاق باشید بچه ها...
+
این سه تارو هم آبدارچی کپکام برام SMS کرد(رفیقمه،بچه گلیه لامصبD):
8 چنگال شکارچی (Hunter Claw)

یک سلاح شیطانی و مخوف که اوایل بازی باز میشه از سلاح های آنارشیک (روانیه این زنجیری بازیام) بازیه.این سلاح همونطور که از اسمش پیداس چنگال شکارچی،یه چنگال یا پنجه هست که دانته به طرف دشمنا پرتابش میکنه و اونارو به سمتش میکشه،،شبیه دستای مجید دلبندم(
N_aggressive%20%284%29.gif
) کارای زیادی میشه با این سلاح کرد مثل گرفتن سپر دشمنا یا ترکوندن دوربینای مداربسته.این سلاح خوراک کمبوهاس،،با یه ذره هوش و ذکاوت میتونید کمبو بزنید مثه هلو انجیری...از رو هوا بکشید رو زمین مبارزه رو از بالا بکشید پایین مثه (یو یو) ور برید با شیاطین خبیث.کلا سلاح تعویض منطقه بازیه....

یه سری توضیحات دیگه هم در مورد سلاح بود که کلا 691 دادم.D
9 فوق سیکوریت (Kablooey)
این سلاح فوق سریه و آبدارچی انگار وقتی چایی برده به هوای قندونا دوباره برگشته و یهو پریده تو اتاقو شنیده این اسمو...منبع خبریو حال کردین؟طبق متدهای روز خبرنگاری پیش میره!!!
10 اوفیون (Ophion)

این سلاح فرشته ایه و یک شلاقه که هم در درگیریها و هم در گذر از موانع به کمک دانته گوچولو میاد و کلا استفاده ی زیادی ازش به منصه ظهور (منثه؟منسه؟) میرسه.اگه رو تصویر دقت کنید مثل یه سردیس یا آرواره هست که باز میشه و گاز میگیرهD این سلاح خلاصه بگم براتون کاربردیه و یجورایی هم میشه بهش نگفت سلاح(چی گفتم؟؟) بیشتر یه ابزاره.(آها)
اسم سلاحم از یک اسطوره یونانی گرفته شده که تو آب زندگی میکرده،کلا به مار،کرم و همچین چیزایی اوفیون میگفتن...چه اسم با مسمایی!!
+
کلا خلا یه سلاح خانمان بسوزان رو تو این نسخه حس میکنم...برای همیاری شما با من در این عقیدم شمارو به سلاح های دانته در نسخه چهارم ارجاع میدم...یه چیزی تو مایه های پاندورا...خیلی ستم بود واسه شیطونا هع...وقتی این سلاح میومد میگفتن: وااااای مااامااان..​

این سلاح فوق سریه و آبدارچی انگار وقتی چایی برده به هوای قندونا دوباره برگشته و یهو پریده تو اتاقو شنیده این اسمو...منبع خبریو حال کردین؟طبق متدهای روز خبرنگاری پیش میره!!!

=))=))=))=))
مگه اون ها قندون دارن!؟:-/:d
7 ستاره تیغه ای (Aquila)

بچه های NT عاشق پرت کردنن،شک نکن چیز خوبی از توش در میارن:دی

در مجموع آقا دمت گرم خیلی خوب نوشته بودی>:d<

آخرین ویرایش:
البرز تعداد سلاح های بازی که توی لیست اچیو ها لو رفته و من صفحه قبل گذاشتمشون :دی

5 سلاح سرد و 3 سلاح گرم

درواقع تمام سلاح های سرد دانته رو نشون دادن و فقط یه دونه اسلحه موندهکه احتمالا اون رو هم تا قبل از انتشار بازی معرفی میکنند

اون آخریه توی لیستت هم همون Angel Grab ـه و اصلا سلاح نیست :دی در مورد Demon Claw هم چیزی نشنیدم ولی فکر کنم اینم همون Demon Pull باشه و این یکی هم سلاح نباشه :دی
-----------------------------------------------------------------------------
چند آرت جدید :

85250461585573355475.jpg

55083140980891164931.png

14475913942403690614.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or