بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خدا بگم چکار این کاپکام بکنه :| اینم یه عکس از بخش ورجیل ( هنوز خودم تریلر رو ندیدم ولی میگن اکثر حرکات ورجیل DMC3 رو داره )

ee540b367e64836a9bfd747a65878011.jpg

من هم طرفدار سر سخت این بازی هستم و امیدوارم گیم پلی خوبی داشته باشه ولی اصلاً از طراحی شخصیت دانته و ورجیل خوشم نمیاد)x اصلاً جذابیت و ابهت ندارن.

حرکات ورجیل بیشتر به بازی های فاینال فانتزی میخوره تا dmc راجع به اون عکس هم .......... دیگه گفتیم سوسوله اما نگفتیم اینقدر شبیه روانیاش کنن .انگار تازه از تیمارستان آزاد شده .

WOW !!!
علی این رسمیه ؟ خیلی توی این عکس خفن شده ^:)^
گویا! توی گیم اینفورمر و گیم تریلرز دیدمش که گذاشتنش برای سر خط خبرشون. لامصب بر خلاف همیشه موهاش رو نداده و عقب و این دفعه ریخته توی صورتش. الان خوشگل با یاماتو همخونی داره:x
=================================
خوب تریلر رو دیدم. این عکسه مال تریلر هست. کلا ورجیل یه جایی مثل برزخ هست. هیچ نشونه ای از شهر نیست و خودش تنهاست. حرکتاش هم مثل حرکتای شماره سوم هست فقط روی هوا کمبوهای زیادی میزنه. کلا یاماتو تو حلقم. برین ببینینش>:d
از این آدرس سریعا دانلودش کنین چون لینک تاریخ انقضا داره:
دانلود

الان تریلر رو دیدیم !!! فوق العاده بود :-o محیط ، دشمن ها ، سبک مبارزه ورجیل و حتی چهره اش همگی فوق العاده کار شده بودن :x

چه ابهتی داشت ورجیل توی این تریلر ، من رو یاد آواتارم انداخت :(( تازه به نظرم موهاش رو داده پایین خیلی قیافه اش جدی تر شده و بیشتر بهش میاد ، من الان با دیدن این تریلر دیگه مطمئن شدم ورجیل جلوی دانته داره نقش بازی میکنه ! اصلا امکان نداره اینی که ما اینجا دیدیم با اون ورجیل یکی باشه و 100% یه نقشه ایی برای دانته کشیده

فقط معلوم نیست این داستان ورجیل مربوط میشه به قبل از DmC یا بعد از اون :-? یه بار دیگه تاکید میکنم ، ورجیل توی این تریلر خدا بود >:d

اول صبح که دیدمش روحم شاد شد! :d یخورده از سرگردونی دراومد!!
---
یه سوال: این قلب چی بود به اون بزرگی؟
---------
هرکی هم میخواد بگه چهره ی ورجیل مثل ماست هس.. حالا بره جلوش وایسه تا ماست رو نشونش بده! ;)

این DLC خیلی مشکوک میزنه :دی من هنوز در عجبم که در چه زمانی اتفاق میوفته ، از اسمش "سقوط ورجیل" و همینطور این محیط های پیرامون و سرو وضع ورجیل به نظر میاد که بعد از وقایع DmC باشه !

یعنی احتمالش وجود داره که توی نسخه اصلی دانته و ورجیل با همدیگه مبارزه کنند و نهایتا ورجیل به دنیای شیطون ها بره ! اینجا هم احتمالا توی جهنمه و همه سعی دارن بکشنش و قراره نهایتا سقوط اون و تبدیل شدنش به Nelo Angelo رو ببینیم !!!!

البته این احتمال هم وجود داره که این DLC برای قبل از خط زمانی نسخه اصلی باشه و اینجا منظورش سقوط ورجیل بعد از کشته شدن پدر و مادر خوندش باشه و نحوه تشکیل The Order رو نشون بدن !

فعلا این DLC من رو بیشتر از خود بازی هایپ کرده :دی :|

این DLC خیلی مشکوک میزنه :دی من هنوز در عجبم که در چه زمانی اتفاق میوفته ، از اسمش "سقوط ورجیل" و همینطور این محیط های پیرامون و سرو وضع ورجیل به نظر میاد که بعد از وقایع DmC باشه !

یعنی احتمالش وجود داره که توی نسخه اصلی دانته و ورجیل با همدیگه مبارزه کنند و نهایتا ورجیل به دنیای شیطون ها بره ! اینجا هم احتمالا توی جهنمه و همه سعی دارن بکشنش و قراره نهایتا سقوط اون و تبدیل شدنش به Nelo Angelo رو ببینیم !!!!

البته این احتمال هم وجود داره که این DLC برای قبل از خط زمانی نسخه اصلی باشه و اینجا منظورش سقوط ورجیل بعد از کشته شدن پدر و مادر خوندش باشه و نحوه تشکیل The Order رو نشون بدن !

فعلا این DLC من رو بیشتر از خود بازی هایپ کرده :دی :|
علی من احتمال دوم رو میدم. یعنی ورجیل قبل از بازی مشغول یه کاری هست. یا داره میره موندوس رو ببینه، یا میره از پدرش اطلاعی پیدا کنه یا میره ببینه چجوری میتونه فرمانروای دنیای شیاطین بشه. اصن هیچی معلوم نی/:)

عجب قیافه تمیزی داره ورجیل :x، نامردا یک بخش کامل داستانی را گذاشتن واسِ DLC، خیلی نامردیه خیلی دوست دارم برای یک بار هم شده شخصیت ورجیل رو رایگان کنترل کنم :|، اطلاعات بیشتر از این بسته "Vergil Downfall" منتشر نشده؟
حدس می زنم که وقایع این DLC مال بعد از DmC باشه، بعد از وقتی که ورجیل به دانته خیانت می کنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or