بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
dev diary چیه ؟
اگر اشتباه نکنم، مصاحبه هایی با سازنده ها و توضیحاتشون در مورد ساخت بازی و اینا هست. البته نمیدونم شاید یه چیز دیگه باشه ولی دیدم که توی گیم اسپات و گیم تریلرز از اینا پره

بچه ها توجه کردین تو مبارزات هیج منویی واسه تغییر سه تا سلاح اصلی دانته نی؟؟

تو مبارزات شمشیر،داس و تبر مثه هلو انجیری سوییچ میشن و هیچ خبری از D-PAD و منوی پایین صفحه از این چیزا نیست!!!

حالا فهمیدم چرا منتقدا میگن درگیریهای این نسخه از روان ترینهای این سریه...
+
موزیک الکترونیک مثه ساقدوش دانتس تو این بازی(دانته که عروس نی باوD)...وقتی که موزیک نواخته میشه،دانته با شمشیرش در میان شیاطین خبیث سان میره...مثل یه ارکست سمفونی شده...ما هم همون رهبر ارکستر هستیم و اون چوبارو بالا پایین میکنیم...

* تریلر رو با سایز تصویر کوچیک نگاه کردم یه منوی کوچیک سمت چپ پایین تصویر هستش...
از تریلر چنتا عکس گرفتم: شماره یک اگه دقت کنید منوی سلاح هارو میبینید.باید یک دکمه بصورت چرخشی باشه که سلاحارو سوییچ کنه...
شماره دو هم یه تولبار بنفشه که فکر کنم مال دویل تریگر باشه!!!
9ejq0zegbkt2zoldxlan.jpg

+
اینم منوی آپگرید حرکاته:
740xzuk1a2aryuec5ypu.jpg

+

zhgx96w8eml7xjc231q.jpg

سوته دلان...اثری از آلفرد خاکیچیان
صدای ضربات شمشیر دانته،فریاد عقده ای فروخورده است!!هر ضربت شمشیر بوی نفرت و طغیان میدهد...صدایی از اعماق وجود او بر میخزد...د ا ن ت ه؟ د ا ن ت ه؟
صدایی که آرزوی کودکی اش بوده...حسرت لالایی...صدایی آشنا که خونی تازه در رگهای بازوان اون میدمد...آری...دانته نجوای مادرانه را میشنود...دانته: مادر؟؟؟نه....نههههههه....مااااااادررررر....مادر دانته با ردی نورانی از ذهن دانته پاک میشود....دانته خود را میان اهریمنانی پلیدسرشت میابد...
دانته: آیا این سرنوشت من است؟؟؟اصلا سرنوشتی هست؟؟
دانته فقط وجودش در میان دیوهای شهر است....اما در فکر او غوغایی خیال انگیز جریان دارد...

در وجود دانته،نفرتی شکل گرفته است که از عشقی عمیق سرچشمه میگیرد...عشق به مادر...
نفرت و عشق؟؟ تضاد؟؟....آری تضاد....دانته حتی در تار و پود وجودش تضاد را حس میکند...اهریمن؟؟؟انسان؟؟؟

دانته جمله ای از کودکی خود به خاطر می آورد: " پارو بزن...دریای غم ساحل ندارد..."

tee0vb8b33ri3fnyupu.jpg

این عکسام تو تریلر بود دیدم مرتبط با این داستان بالا هستن آپ کردم فضا تراژدیک تر شه...:دی

پـــــایـــــان...

آخرین ویرایش:
اون منوی پایین مربوط میشه به تغییر سلاح ها و اسلحه های دانته که با D-pad میتونی تغییرشون بدی

راستی من یه چیزی رو بگم ، توقعتون از بازی زیادی بالا نباشه که ممکنه ضدحال بخورین ، مثلا تعداد سلاح های دانته توی نسخه نهایی لو رفته و من خودم اول که این مورد رو فهمیدم یه جورایی توی ذوقم خورد ، خلاصه توقعتون رو بیارین پایین :دی

اینم تعداد سلاح های دانته توی نسخه نهایی :

دانته توی نسخه نهایی 5 سلاح سرد خواهد داشت : 2 شیطونی ، 2 فرشته ایی و ریبیلیون
سلاح های شیطونی : Arbiter (تبر) و Eryx (دستکش ها)
سلاح های فرشته ایی : Osiris (داس) و یه سلاح جدید که به نظر میاد تشکیل شده از 3 تیغه باشه

سلاح های گرم دانته هم 3 تاست که تشکیل شده از :
Ebony & Ivory (دو کلت معروف)
The Revenant (شات گان)
و یه اسلحه جدید که به نظر میاد چیزی تو مایه های Rocket Launcher باشه

در ضمن اطلاعاتی در مورد اون برج زنجیر شده هم توی تریلر های بازی منتشر شده و به نظر میاد این بخش توی ذهن خود دانته باشه که ( بقیه اش اسپویل داره :دی )

اون منوی پایین مربوط میشه به تغییر سلاح ها و اسلحه های دانته که با D-pad میتونی تغییرشون بدی

یکی از دلایلی که سلاح ها کمه، وجود این قابلیته. این قابلیت یه سری خوبی و یه سری بدی داره. اگه سلاح ها بیشتر از تعدای که الان هست می شد، دیگه D-Pad جواب گو نبود و باید توی منو ها اسلحه رو تغییر می دادیم (مثل بیونتا). یه جورایی تعدد سلاح ها فدای سرعت شده! :دی

============================================================
تریلر جدید اومده، دوستان لطف کنین دانلود و برای ما تعریف کنین! :دی ما در حالت بدون ترافیک به سر می بریم! :دی

DmC Devil May Cry ‘Home Truths’ gameplay - Gematsu

یکی از دلایلی که سلاح ها کمه، وجود این قابلیته. این قابلیت یه سری خوبی و یه سری بدی داره. اگه سلاح ها بیشتر از تعدای که الان هست می شد، دیگه D-Pad جواب گو نبود و باید توی منو ها اسلحه رو تغییر می دادیم (مثل بیونتا). یه جورایی تعدد سلاح ها فدای سرعت شده! :دی

============================================================
تریلر جدید اومده، دوستان لطف کنین دانلود و برای ما تعریف کنین! :دی ما در حالت بدون ترافیک به سر می بریم! :دی

DmC Devil May Cry ***8216;Home Truths***8217; gameplay - Gematsu

این خیلی وقته اومده ولی چون اسپویلش بالاست من هنوز ندیدم

به پیر به پیغمبر من dmc رو دوست دارم . فقط امیدوارم که این حس رو تو من نکشن. آخه این ورجیل شبیه سرباز های نازی تو جنگ جهانی دوم میمونه ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or