بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
@ kojima
hell o heaven یا hell or hell که کاری نداره :دی به قول علی جکی بیش نیست، قسم نداره ها ولی به خدا من همون اول که hell or heaven رو باز کرد سر 12 ساعت تموم کردم بازی رو :دی
چالش واقعی رو dmd داره و legendary، من با نیرو رسیدم به bradial (اگه درست گفته باشم همون سگ آتشین!) دیگه نتونستم بیشتر برم! :دی
حالا جالب اینجاست روی DMD سخت ترین باس همین جونور آتشیه هست! علاوه بر اینکه سخت هست و خط جونش خیلی زیاده، اگر سریع نباشی و نتونی تا یه جایی درست و حسابی بزنیش، اونوقت نور بنفش رنگ از چشماش میزنه بیرون و هر کار کنی فایده نداره. حتی 8 تا آب مقدسی که من استفاده کردم، فقط نصف یکی از اون خط های خونش رو کم کرد:| دقیقا میشد یک در میلیونم خونش:|

@ kojima
hell o heaven یا hell or hell که کاری نداره :دی به قول علی جکی بیش نیست، قسم نداره ها ولی به خدا من همون اول که hell or heaven رو باز کرد سر 12 ساعت تموم کردم بازی رو :دی
چالش واقعی رو dmd داره و legendary، من با نیرو رسیدم به bradial (اگه درست گفته باشم همون سگ آتشین!) دیگه نتونستم بیشتر برم! :دی

یه سوال ، اصلا بخش Hell Or Hell رو رفتی؟ اون Hell Or Heavenـه که کشکیه ولی Hell Or Hell تنها کسی که با یه ضربه میمیره خودتی. من برا تموم کردنش یک هفته وقت گذاشتم بعد شما میگین کشک :| در حالی که DMD توو یه روز تموم شد.

برو باو این وضعیتا در مقابله DMD جکی بیش نیستن. چالش واقعی یعنی اون! یعنی تمام هنر و نیروتو بتونی روی یه وضعیت خالی کنی و واقعا به چالش کشیده بشی. نه اینکه یه ضرب بمیری و یه ضرب بکشی و از این شر و ورها

تا اونجایی که یادمه باید DMD و Leg رو تموم کنی تا HOHها باز بشه. اگه هم نه ، فرقی نمیکنه چون اونا رو هم تموم کردم. :d

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:29 PM ارسال شده بود ----------

حالا جالب اینجاست روی DMD سخت ترین باس همین جونور آتشیه هست! علاوه بر اینکه سخت هست و خط جونش خیلی زیاده، اگر سریع نباشی و نتونی تا یه جایی درست و حسابی بزنیش، اونوقت نور بنفش رنگ از چشماش میزنه بیرون و هر کار کنی فایده نداره. حتی 8 تا آب مقدسی که من استفاده کردم، فقط نصف یکی از اون خط های خونش رو کم کرد:| دقیقا میشد یک در میلیونم خونش:|

خب معلومه نباید انقدر لفتش بدی :d

Its Jus' The Dead END

تا اونجایی که یادمه باید DMD و Leg رو تموم کنی تا HOHها باز بشه. اگه هم نه ، فرقی نمیکنه چون اونا رو هم تموم کردم. :d
خب آره بعد از اون آزاد میشن ولی توی HOH حداقل دشمنا همون دشمنای معمولین. اگر دشمناش مثل دشمنای DMD بود که آره.
اصن آقا نظرسنجیش کن آقا. سخت ترین وضعیت بازی کدومه. اگر پایه هستین برم عوضش کنم
خب معلومه نباید انقدر لفتش بدی
yahoo_4.gif

Its Jus' The Dead END
خب برادر من تو حتی Super Charachter رو هم برداشته باشی و خدای سرعت هم باشی، بازم فرصت اینکه بتونی سریع بکشیش رو نداری چون بعد از شروغ مبارزه، حول و حوش 2 دقیقه بعد اینجوری میشه.
تازه با SC حالت DT بینهایت هست. حالا خودت حساب کن اوضاع چقدر خرابه

خب آره بعد از اون آزاد میشن ولی توی HOH حداقل دشمنا همون دشمنای معمولین. اگر دشمناش مثل دشمنای DMD بود که آره.

خب برادر من تو حتی Super Charachter رو هم برداشته باشی و خدای سرعت هم باشی، بازم فرصت اینکه بتونی سریع بکشیش رو نداری چون بعد از شروغ مبارزه، حول و حوش 2 دقیقه بعد اینجوری میشه.
تازه با SC حالت DT بینهایت هست. حالا خودت حساب کن اوضاع چقدر خرابه

چرا داری برام تعریف میکنی؟:| خودم رفتم میدونم چی میگی.

ولی به نظرم Hell Or Hell سخت تر بود. (حداقل برای من اینجوری بود)

میبینم که بحث شیرین سختی بازی رو دارید انجام میدید :دی آخرین باری که من درجه سختی DMD رو بازی کردم برمیگرده به 4 سال قبل داخل DMC4 برای همین زیاد چیزی ازش یادم نمیاد ولی به نظرم سخت تر از Hell Or Hell بود مخصوصا که توی Hell Or Hell با SC میشه دشمنا رو سریع کشت ولی DMD اینطور نیست

البته چندوقتیه میخوام برم DMC3 رو روی DMD تموم کنم ولی وقت نمیشه :|

یه سوال ، اصلا بخش Hell Or Hell رو رفتی؟ اون Hell Or Heavenـه که کشکیه ولی Hell Or Hell تنها کسی که با یه ضربه میمیره خودتی. من برا تموم کردنش یک هفته وقت گذاشتم بعد شما میگین کشک :| در حالی که DMD توو یه روز تموم شد.
hell or hell بعد از legendary باز میشه ؟ من نرفتم !!! ولی Hell or heaven کشک بود دیگه با یه ضربه DIE!!!

hell or hell بعد از legendary باز میشه ؟ من نرفتم !!! ولی Hell or heaven کشک بود دیگه با یه ضربه DIE!!!

آره فک کنم :-? ولی Hell Or Hell دیگه با یه ضربه فقط خودت DIE بقیه LIVE :d

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:23 PM ارسال شده بود ----------

آقا من که پایه ـم. این نظر سنجی الانم که تابلوئه.

رای ما = Easy :d

میبینم که بحث شیرین سختی بازی رو دارید انجام میدید :دی آخرین باری که من درجه سختی DMD رو بازی کردم برمیگرده به 4 سال قبل داخل DMC4 برای همین زیاد چیزی ازش یادم نمیاد ولی به نظرم سخت تر از Hell Or Hell بود مخصوصا که توی Hell Or Hell با SC میشه دشمنا رو سریع کشت ولی DMD اینطور نیست

البته چندوقتیه میخوام برم DMC3 رو روی DMD تموم کنم ولی وقت نمیشه :|
علی پیشنهاد میشه نری. چون،
من زیرش زاییدم از بس سخت بود. به نظرم سخت ترین چیزی که توی این 4 شماره پیدا میشه همین DMD شماره سومه#:-s
سر صفحه شطرنج نمیفهمی از کجا میخوری:|

علی پیشنهاد میشه نری. چون،
من زیرش زاییدم از بس سخت بود. به نظرم سخت ترین چیزی که توی این 4 شماره پیدا میشه همین DMD شماره سومه#:-s
سر صفحه شطرنج نمیفهمی از کجا میخوری:|

من نمیدونم چرا شما با DMD مشکل دارین. من DMD شماره 3 رو با ورجیل چهار بار تموم کردم مثل هلو :d اصلا سخت نبود.

مثل Ninja Gaiden 2 که همه میگفتن نورمال ـشم سخته ولی من برای بار اول Hard ـشو تموم کردم بعدشم بازیو فروختم. (البته فک کنم اسمش Normal & Hard نبود ولی به هر حال همون آسون و سختش)

من نمیدونم چرا شما با DMD مشکل دارین. من DMD شماره 3 رو با ورجیل چهار بار تموم کردم مثل هلو :d اصلا سخت نبود.

مثل Ninja Gaiden 2 که همه میگفتن نورمال ـشم سخته ولی من برای بار اول Hard ـشو تموم کردم بعدشم بازیو فروختم. (البته فک کنم اسمش Normal & Hard نبود ولی به هر حال همون آسون و سختش)
You Are a Hardcore Gamer Bro
So Hardcore
8->

پ.ن: صرفا جهت شوخی :دی

You Are a Hardcore Gamer Bro
So Hardcore
8->

پ.ن: صرفا جهت شوخی :دی
نه باو Trainer زده، توهم هم زده نفهمیده چکار کرده:biggrin1:

پ.ن: خیلی هم جدی بود:|
=======================
بریم برای تغییر نظر سنجی؟ موافقتتونو اعلام کنین. فعلا با اینجور نظر سنجیا پیش میریم تا بازی عرضه بشه
=======================
یه چیزی یادم رفت:
من نمیدونم چرا شما با DMD مشکل دارین. من DMD شماره 3 رو با ورجیل چهار بار تموم کردم مثل هلو
yahoo_4.gif
اصلا سخت نبود.
نفله پا شدی رفتی با ورجیل تمومش کردی بعدش میای ادعا میکنی؟/:) با ورجیل عمه منم بره با وجود یاماتو سریعا تمومش میکنه (البته بگم عمه من بلد نیست بازی کنه
yahoo_4.gif
)

آخرین ویرایش:
بریم برای تغییر نظر سنجی؟ موافقتتونو اعلام کنین. فعلا با اینجور نظر سنجیا پیش میریم تا بازی عرضه بشه

موافقم آقا موافقم! :دی چی بذاریم نظر سنجی جدیده رو؟! :دی

ویرایش: اینو ندیده بودم! :دی

من موافق نیستم! [-(

آخرین ویرایش:
همین تازگی نظرسنجی رو عوض کردیم ها :دی هنوز این یکی زیاد شرکت کننده نداشته :دی

البته اگه نظر جمع این باشه میریم برای تغییر نظرسنجی ولی فکر کنم از همین الان برنده مشخص باشه :-":d

همین تازگی نظرسنجی رو عوض کردیم ها :دی هنوز این یکی زیاد شرکت کننده نداشته :دی

البته اگه نظر جمع این باشه میریم برای تغییر نظرسنجی ولی فکر کنم از همین الان برنده مشخص باشه :-":d
به آق علی بالاخره تشریف فرما شدن. البته علی ما توی این تاپیک همیشه همینقدر شرکت کننده داشتیم. اصن خودت برو عوضش کن:d
من موافق نیستم! [-(
تو معافی. میتونی از تاپیک بری بیرون;):-$

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or