بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه باو Trainer زده، توهم هم زده نفهمیده چکار کرده:biggrin1:

پ.ن: خیلی هم جدی بود:|

الان گفتم میاین میگین نه بابا اون کسایی که میگفتن سخته HnS باز نبودن . برای ما H&S بازا کاری نداره:|
مثل اینکه واقعا سخت بوده :| پس چرا برا من سخت نبود؟ :-?

یه چیزی یادم رفت:

نفله پا شدی رفتی با ورجیل تمومش کردی بعدش میای ادعا میکنی؟/:) با ورجیل عمه منم بره با وجود یاماتو سریعا تمومش میکنه (البته بگم عمه من بلد نیست بازی کنه:d)

یعنی انقدر ورجیل فرق میکنه /:) خب یه بارم با دانته تموم کردم :>

You Are a Hardcore Gamer Bro
So Hardcore
8->

پ.ن: صرفا جهت شوخی :biggrin1:

ممنونم که موجبات شادی و خنده ی مارو فراهم میکنید :d (اینو نمیدونم چیه ولی یه کی از بچه هامون اینو هی میگه :d)

Thanx Sis
You're Hardcore Too
:d

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

زنگ زدم Beowulf، Cerberus و Agni & Rudra به همراه
Nevan
تو راهن.:-$ دنبال راه فرار باش! :دی

مرتضی چند بار بگم اونا دیگه همشون مردن اونا برا گذشتن.
باز قرص ـاتو برعکس خوردی :d

Jus' Kidding :d

اولین dev diary از بازی منتشر شد. :دی هرکی دید بیاد برامون تعریف کنه! :دی
DmC: Devil May Cry actors discuss their roles in new developer diary | VG247
من تریلرو دیدم. :d
هیچی نبود فقط بازیگرای لیلا و ماندوس درباره ی شخصیت کاراکترایی که دارن بازیشون میکنن یه کم توضیح دادن و چند تا صحنه ی جدیدم از بازی نشون داد.

الان گفتم میاین میگین نه بابا اون کسایی که میگفتن سخته HnS باز نبودن . برای ما H&S بازا کاری نداره:|
مثل اینکه واقعا سخت بوده :| پس چرا برا من سخت نبود؟ :-?
مرتضی داداش احتمالا اون موقع سی دی گیم شارکی چیزی کنار دستت نبوده؟!!!:d

من تریلرو دیدم. :d
هیچی نبود فقط بازیگرای لیلا و ماندوس درباره ی شخصیت کاراکترایی که دارن بازیشون میکنن یه کم توضیح دادن و چند تا صحنه ی جدیدم از بازی نشون داد.

یا خدا لیلا دیگه کیه؟! :دی لیلیث منظورته؟! :دی

اوخ اوخ من میمیرم برای Dev Diary اونم از نوع DMC ـیش >:d
:دی
فکر کنم یه چند تا Dev Diary دیگه هم تو راهن! :دی

:دی
فکر کنم یه چند تا Dev Diary دیگه هم تو راهن! :دی
عجب حالی داد :x اگه دقت کرده باشید وقتی لیلت داشت حرف میزد اون پایین موهای دانته سفید بود ! به نظرم اواسط بازی موهای دانته تغییررنگ میده نه آخراش ، احتمالش هست نینجا تئوری تا الان همه اش دانته رو با موهاس سیاه نشون داده باشه تا تغییر رنگش رو سورپرایز نگه داره >:d<

صدا پیشه ی لیلیث:
robinrikergold.jpg

صدا پیشه ی ماندس:

Louis-Herthum.jpg

(برای دوستانی که مثل من ویدیو رو ندیدن! :دی)

CAT = TEENAGER

من هم این تریلر رو دیدم زیاد چیز جالبی نداشت ولی یک تصویر از کت بدون هود نشون داد موهاش کوتاه هست بنظر من زشته قیافش بیشتر شبیه تینیجر های 17 ساله هست ولی خوب از اون

آقای جای ماندوس هست خوشم اومد ابهت ماندوس رو تو خودش هم دارد !! >:)

راستی @ داداش علی دانته میشه اون تیکه صورت کت توی ثانیه 25 رو بزاری با توجه بیشتری ببینیم

ممنون
o:-)

به قول یکی از دوستامون : {{تلاش نکنید اسمش رو نمیگم :p}}

>:) MAY :((

یا خدا لیلا دیگه کیه؟! :دی لیلیث منظورته؟! :دی

:| اشتباه لپی بود :|

مرتضی داداش احتمالا اون موقع سی دی گیم شارکی چیزی کنار دستت نبوده؟!!!:d

مگه PS3 هم گیم شارک داره ما خبر نداشتیم :d تازه کنار دستم باشه که جرقه نمیزنه من بازیو راحت برم. :d راسی سی دی هم برا 3 نسل پیشه. ما الان از بلو ری استفاده میکنیم :d

صدا پیشه ی لیلیث:
robinrikergold.jpg

دوبلور لیلیث دیگه پیر شده چرا عکس جوونیاشو میزاری :d
جذب مشتری میکنی :d

من هم این تریلر رو دیدم زیاد چیز جالبی نداشت ولی یک تصویر از کت بدون هود نشون داد موهاش کوتاه هست بنظر من زشته قیافش بیشتر شبیه تینیجر های 17 ساله هست ولی خوب از اون

آقای جای ماندوس هست خوشم اومد ابهت ماندوس رو تو خودش هم دارد !! >:)

راستی @ داداش علی دانته میشه اون تیکه صورت کت توی ثانیه 25 رو بزاری با توجه بیشتری ببینیم

ممنون
o:-)

به قول یکی از دوستامون : {{تلاش نکنید اسمش رو نمیگم :p}}

>:) MAY :((

اون تیکه ای که کت بدون هود ـه برا تریلرای قبلی ـه (اگه اشتباه نکنم تریلر TGS بود)
اون همون موقع بود که من شروع کردم به دوست داشتن کت. :x:d
موو هاشم فک کنم لاجوردیه و کلا تریپ Emo ـی داره که من عاشق این تیپام (یه جوری مثل Avril میمونه فقط یه کم بهتر >:d

:| اشتباه لپی بود :|

مگه PS3 هم گیم شارک داره ما خبر نداشتیم :d تازه کنار دستم باشه که جرقه نمیزنه من بازیو راحت برم. :d راسی سی دی هم برا 3 نسل پیشه. ما الان از بلو ری استفاده میکنیم :d

دوبلور لیلیث دیگه پیر شده چرا عکس جوونیاشو میزاری :d
جذب مشتری میکنی :d

اون تیکه ای که کت بدون هود ـه برا تریلرای قبلی ـه (اگه اشتباه نکنم تریلر TGS بود)
اون همون موقع بود که من شروع کردم به دوست داشتن کت. :x:d
موو هاشم فک کنم لاجوردیه و کلا تریپ Emo ـی داره که من عاشق این تیپام (یه جوری مثل Avril میمونه فقط یه کم بهتر >:d

ممنون دوستان که زحمت میکشن توی این تاپیک

پس چرا من یادم نمیاد من همه ی تریلر هاش رو دیده بودم ولی وللش بچه ها اطلاعی از این لیلیث بیرون درز نکرده یکجا کچله یکجا مو داره انگار یکجا دیگه هم مثلش رو دیده بودم کسی میدونه کسی دیگه هم شبیه

این بوده توی این نسل ولی من 100% یادم هست یکی بود ولی ....... خوب مهم نیست {ولی شاید باشه}

راستی ... این رو یادم رفت بگم : !!! که اشاره شده کت چه قدرت خاصی داره ؟ !! :|

ممنون دوستان که زحمت میکشن توی این تاپیک

پس چرا من یادم نمیاد من همه ی تریلر هاش رو دیده بودم ولی وللش بچه ها اطلاعی از این لیلیث بیرون درز نکرده یکجا کچله یکجا مو داره انگار یکجا دیگه هم مثلش رو دیده بودم کسی میدونه کسی دیگه هم شبیه

این بوده توی این نسل ولی من 100% یادم هست یکی بود ولی ....... خوب مهم نیست {ولی شاید باشه}

راستی ... این رو یادم رفت بگم : !!! که اشاره شده کت چه قدرت خاصی داره ؟ !! :|
میتونه در Limbo رفت و آمد کنه و باهاش تعامل داشته باشه و نقاط خروج از اون رو به دانته نشون بده(با مشخص کردن اونا به وسیله اسپری رنگ)
یه گوی هم داره که باهاش میتونه محیط رو دستکاری کنه(مثلا توی تریلر E3 2012 محیط رو میچرخوند:دی)
پ.ن:
The eye tattoo on Kat's forehead is also the location of the Third Eye, or Ajna, the brow chakra in dharmic traditions, responsible for spiritual consciousness and clarity of intuition. This plays into how Kat can see into the Limbo dimension, and otherwise see spirits, as a Medium.
وات د فاک؟!:این حقیقت داره آیا؟:دی :
Dante is going to appear in Playstation All-Stars Battle Royale. His "rival" character appears to be Heavenly Sword's Nariko.
Dante (DmC) - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and more

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or