KRATUS
کاربر سایت
مردافکن ترین مد DMC :dچطوره حاجی؟موافقم آقا موافقم!چی بذاریم نظر سنجی جدیده رو؟!
![]()
مردافکن ترین مد DMC :dچطوره حاجی؟موافقم آقا موافقم!چی بذاریم نظر سنجی جدیده رو؟!
![]()
تو معافی. میتونی از تاپیک بری بیرون![]()
مردافکن ترین مد DMC :dچطوره حاجی؟
نه باو Trainer زده، توهم هم زده نفهمیده چکار کرده:biggrin1:
پ.ن: خیلی هم جدی بود![]()
یه چیزی یادم رفت:
نفله پا شدی رفتی با ورجیل تمومش کردی بعدش میای ادعا میکنی؟با ورجیل عمه منم بره با وجود یاماتو سریعا تمومش میکنه (البته بگم عمه من بلد نیست بازی کنه:d)
You Are a Hardcore Gamer Bro
So Hardcore
پ.ن: صرفا جهت شوخی :biggrin1:
زنگ زدم Beowulf، Cerberus و Agni & Rudra به همراه
تو راهن.Nevanدنبال راه فرار باش!
![]()
من تریلرو دیدم. :dاولین dev diary از بازی منتشر شد.هرکی دید بیاد برامون تعریف کنه!
DmC: Devil May Cry actors discuss their roles in new developer diary | VG247
مرتضی داداش احتمالا اون موقع سی دی گیم شارکی چیزی کنار دستت نبوده؟!!!:dالان گفتم میاین میگین نه بابا اون کسایی که میگفتن سخته HnS باز نبودن . برای ما H&S بازا کاری نداره
مثل اینکه واقعا سخت بودهپس چرا برا من سخت نبود؟
![]()
اولین dev diary از بازی منتشر شد.هرکی دید بیاد برامون تعریف کنه!
DmC: Devil May Cry actors discuss their roles in new developer diary | VG247
من تریلرو دیدم. :d
هیچی نبود فقط بازیگرای لیلا و ماندوس درباره ی شخصیت کاراکترایی که دارن بازیشون میکنن یه کم توضیح دادن و چند تا صحنه ی جدیدم از بازی نشون داد.
اوخ اوخ من میمیرم برای Dev Diary اونم از نوع DMC ـیش >:d
عجب حالی داد
فکر کنم یه چند تا Dev Diary دیگه هم تو راهن!![]()
یا خدا لیلا دیگه کیه؟!لیلیث منظورته؟!
![]()
مرتضی داداش احتمالا اون موقع سی دی گیم شارکی چیزی کنار دستت نبوده؟!!!:d
صدا پیشه ی لیلیث:
![]()
من هم این تریلر رو دیدم زیاد چیز جالبی نداشت ولی یک تصویر از کت بدون هود نشون داد موهاش کوتاه هست بنظر من زشته قیافش بیشتر شبیه تینیجر های 17 ساله هست ولی خوب از اون
آقای جای ماندوس هست خوشم اومد ابهت ماندوس رو تو خودش هم دارد !!
راستی @ داداش علی دانته میشه اون تیکه صورت کت توی ثانیه 25 رو بزاری با توجه بیشتری ببینیم
ممنون
o:-)
به قول یکی از دوستامون : {{تلاش نکنید اسمش رو نمیگم}}
:dMAY
اشتباه لپی بود
مگه PS3 هم گیم شارک داره ما خبر نداشتیم :d تازه کنار دستم باشه که جرقه نمیزنه من بازیو راحت برم. :d راسی سی دی هم برا 3 نسل پیشه. ما الان از بلو ری استفاده میکنیم :d
دوبلور لیلیث دیگه پیر شده چرا عکس جوونیاشو میزاری :d
جذب مشتری میکنی :d
اون تیکه ای که کت بدون هود ـه برا تریلرای قبلی ـه (اگه اشتباه نکنم تریلر TGS بود)
اون همون موقع بود که من شروع کردم به دوست داشتن کت.:d
موو هاشم فک کنم لاجوردیه و کلا تریپ Emo ـی داره که من عاشق این تیپام (یه جوری مثل Avril میمونه فقط یه کم بهتر >:d
میتونه در Limbo رفت و آمد کنه و باهاش تعامل داشته باشه و نقاط خروج از اون رو به دانته نشون بده(با مشخص کردن اونا به وسیله اسپری رنگ)ممنون دوستان که زحمت میکشن توی این تاپیک
پس چرا من یادم نمیاد من همه ی تریلر هاش رو دیده بودم ولی وللش بچه ها اطلاعی از این لیلیث بیرون درز نکرده یکجا کچله یکجا مو داره انگار یکجا دیگه هم مثلش رو دیده بودم کسی میدونه کسی دیگه هم شبیه
این بوده توی این نسل ولی من 100% یادم هست یکی بود ولی ....... خوب مهم نیست {ولی شاید باشه}
راستی ... این رو یادم رفت بگم : !!! که اشاره شده کت چه قدرت خاصی داره ؟ !!![]()
وات د فاک؟!:این حقیقت داره آیا؟The eye tattoo on Kat's forehead is also the location of the Third Eye, or Ajna, the brow chakra in dharmic traditions, responsible for spiritual consciousness and clarity of intuition. This plays into how Kat can see into the Limbo dimension, and otherwise see spirits, as a Medium.
Dante (DmC) - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and moreDante is going to appear in Playstation All-Stars Battle Royale. His "rival" character appears to be Heavenly Sword's Nariko.