بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
چی بهتره ؟ اینکه رفتارش تغیر می کنه؟ چطوری قراره بشه که همه موافقید !؟ :d
عزیرم این رو می دونم که داستان مربوط به گذشته است ... :)
مهنوش جون یعنی اگه شما به تریلرهای بازی نگاه کنی می تونی تفاوتها رو بفهمی
من با حرف علی هم موافقم
این دو داستان موازی هم هستن
یعنی ممکنه بعدها ما شاهده دو تا dmc باشیم

نه گلم داستانش مال قبل از DMC 1ه
halolz-dot-com-aprilfailsday-facepalm-fusionfall.jpg

دوست عزیزم، داستان یک داستان موازی و متفاوت با سری های قبل هست :دی

halolz-dot-com-aprilfailsday-facepalm-fusionfall.jpg

دوست عزیزم، داستان یک داستان موازی و متفاوت با سری های قبل هست :دی
باشه بابا حالا چرا دنبالمون میکنید؟!:d یه اشتباه کردیم 60نفر ب پستش لایک دادن چن نفر ب یه نفر نا مردا؟!:d نه درست میگید من با ی چیز دیگه اشتب گرفتم ببخشید

باشه بابا حالا چرا دنبالمون میکنید؟!:d یه اشتباه کردیم 60نفر ب پستش لایک دادن چن نفر ب یه نفر نا مردا؟!:d نه درست میگید من با ی چیز دیگه اشتب گرفتم ببخشید
الان شد 60 نفر. من هنوز لایک نداده بودم:d
================================
بچه ها به نظرتون Super Character رو هم توی DmC میذارن یا نه؟:-/
چه روزهایی داشتیم با این. یادمه بعد از تموم شدن وضعیت Dante Must Die، رفتم با SC یه بار دیگه تمومش کردم>:d

الان شد 60 نفر. من هنوز لایک نداده بودم:d
================================
بچه ها به نظرتون Super Character رو هم توی DmC میذارن یا نه؟:-/
چه روزهایی داشتیم با این. یادمه بعد از تموم شدن وضعیت Dante Must Die، رفتم با SC یه بار دیگه تمومش کردم>:d
ایول گفتم یه جای محاسباتم چرا اشتب شده بود!:d

دوستان تو این تاپیک بحث Turbo Mode شد، من رفتم دوباره بعد یه مدت با ورجیل یه خورده تو حالت Turbo بازی کردم اصلا روحم شاد شد! :دی فکر می کنین استایل Dark Slayer (یا حداقل قابلیت هاش! :دی) تو DmC هست؟ واقعا استایل مخوفیه! :دی

من همینجا اعتراف می کنم که هیچوقت نتونستم مد dante must die رو تا آخر برم ! واقعا سخته!
یه legendary هم داشت یادمه بعد از dante must die که دیگه نگو!
خجالت نمیکشی؟/:) من یادمه 6 ماه رو این وضعیت گیر بودم چون که هر چی آب مقدس داشتم رو سر اون جونور آتشین خالی کرده بودم. آخرش دست به دامن هنرهای کمبوییم شدم و در نهایت>:d<
پس Hell or Heaven ـو Hell Or Hell ـو چی میگی؟
من اونارم تموم کردم :d
برو باو این وضعیتا در مقابله DMD جکی بیش نیستن. چالش واقعی یعنی اون! یعنی تمام هنر و نیروتو بتونی روی یه وضعیت خالی کنی و واقعا به چالش کشیده بشی. نه اینکه یه ضرب بمیری و یه ضرب بکشی و از این شر و ورها

@ kojima
hell o heaven یا hell or hell که کاری نداره :دی به قول علی جکی بیش نیست، قسم نداره ها ولی به خدا من همون اول که hell or heaven رو باز کرد سر 12 ساعت تموم کردم بازی رو :دی
چالش واقعی رو dmd داره و legendary، من با نیرو رسیدم به bradial (اگه درست گفته باشم همون سگ آتشین!) دیگه نتونستم بیشتر برم! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or