بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
علی من احتمال دوم رو میدم. یعنی ورجیل قبل از بازی مشغول یه کاری هست. یا داره میره موندوس رو ببینه، یا میره از پدرش اطلاعی پیدا کنه یا میره ببینه چجوری میتونه فرمانروای دنیای شیاطین بشه. اصن هیچی معلوم نی/:)
آره این احتمال هم وجود داره ولی آخه من موندم چطور ممکنه این ورجیل تبدیل بشه به اون بچه سوسول توی نسخه اصلی ! بخاطر همین میگم شاید بعد از وقایع DmC باشه چون احتمال میدم در طی بازی ورجیل کم کم به سمت تاریکی بره و آخر بازی تبدیل بشه یه شخصیت نسبتا منفی

فعلا توی این تریلر ابهت از دست رفته خودش رو دوباره به دست آورده بود >:d<
عجب قیافه تمیزی داره ورجیل :x، نامردا یک بخش کامل داستانی را گذاشتن واسِ DLC، خیلی نامردیه خیلی دوست دارم برای یک بار هم شده شخصیت ورجیل رو رایگان کنترل کنم :|، اطلاعات بیشتر از این بسته "Vergil Downfall" منتشر نشده؟
حدس می زنم که وقایع این DLC مال بعد از DmC باشه، بعد از وقتی که ورجیل به دانته خیانت می کنه:دی

متاسفانه برای ما که نمیتونیم بازی رو پیش خرید کنیم رایگان نیست :( ولی الان توی فروم های خارجی خیلیاشون دارن کاپکام رو بخاطر رایگان کردن این DLC برای DmC ساپورترها تحسین میکنند ! نه هنوز اطلاعات بیشتری ازش منتشر نشده ولی ظاهرا تا موقع عرضه بازی هم کامل آماده نمیشه و حدودا یک یا دو ماه بعد از عرضه نسخه اصلی این DLC منتشر میشه ! برای نسخه PC هم احتمالا از همون ابتدا این DLC داخل بازی هست و قابل بازیه

من خودم هم حدس میزنم برای بعد از وقایع DmC باشه ، از یه طرف دوست دارم ببینم چه اتفاقی بین ورجیل و موندوس توی جهنم میوفته و از طرف دیگه نگرانم که یه وقت ورجیل تبدیل به Nelo Angelo بشه :((:d

آخه من موندم چطور ممکنه این ورجیل تبدیل بشه به اون بچه سوسول توی نسخه اصلی !
کجاش سوسوله؟:-/ خیلی هم خوبه>:d< اتفاقا وقتی کلاهشو میزاره روی سرش عین این نجیب زاده های اشرافی میشه و ابهتش دوچندان میشه. مثل آدمایی هست که کاملا به خودشون اطمینان دارن و میدونن چکار باید بکنن>:d<

کجاش سوسوله؟
yahoo_7.gif
خیلی هم خوبه
yahoo_6.gif
اتفاقا وقتی کلاهشو میزاره روی سرش عین این نجیب زاده های اشرافی میشه و ابهتش دوچندان میشه. مثل آدمایی هست که کاملا به خودشون اطمینان دارن و میدونن چکار باید بکنن
yahoo_6.gif
اون کلاهش که اصلا نابوده :دی من ترجیح میدادم مثل Kat هودی بکشه روی سرش ولی اون کلاه رو نذاره :دی
باز یه 2 تا عکس و خبر و تریلر از ورجیل اومد دانته یتیم شد
biggrin1.gif
این همه در مورد دانته بحث کردیم :دی حالا دیگه وقتشه بریم سروقت داداش بزرگه
yahoo_6.gif

پ.ن : به نظرتون چند درصد احتمال داره ورجیل شخصیتی مثل ایتاچی داشته باشه ؟
yahoo_39.gif
yahoo_4.gif

اون کلاهش که اصلا نابوده :دی من ترجیح میدادم مثل Kat هودی بکشه روی سرش ولی اون کلاه رو نذاره :دی

این همه در مورد دانته بحث کردیم :دی حالا دیگه وقتشه بریم سروقت داداش بزرگه >:d<

پ.ن : به نظرتون چند درصد احتمال داره ورجیل شخصیتی مثل ایتاچی داشته باشه ؟ :-?:d
/:)
اتفاقا علی دقت کردی به ورجیل اصلا تیپ بگ و هودی و سویی شرت و اینا نمیخوره؟:d ورجیل یا رسمی میپوشه یا بازم رسمی:d اصلا برای ورجیل لباس غیر رسمی تعریف نشده هست:d
آره باو بسه از بس در مورد دانته حرف زدیم کف کردیم:d

پ.ن: احتمالش خیلی زیاده ولی من که مقصودتو فهمیم چیه ولی اصلا 1% هم فکر نکن مثل ساسکه بشه:d:d شاید مثل ناروتو بشه:d=))

این همه در مورد دانته بحث کردیم :دی حالا دیگه وقتشه بریم سروقت داداش بزرگه >:d<

داشتم از بزرگی حضرت ورجیل میگفتم:>

یه چیزی بگم:">
من کنسولم جی تگه بعداً میتونم این DLC رو مفتکی بازی کنم:shrewd:

پ.ن:چقدر این تاپیک DmC خوبه همه چیز در آرامش کامله،هر موقع میام توش روحیه میگرمo:-)برخلاف اون RE:-l

/:)
اتفاقا علی دقت کردی به ورجیل اصلا تیپ بگ و هودی و سویی شرت و اینا نمیخوره؟:d ورجیل یا رسمی میپوشه یا بازم رسمی:d اصلا برای ورجیل لباس غیر رسمی تعریف نشده هست:d
آره باو بسه از بس در مورد دانته حرف زدیم کف کردیم:d

پ.ن: احتمالش خیلی زیاده ولی من که مقصودتو فهمیم چیه ولی اصلا 1% هم فکر نکن مثل ساسکه بشه:d:d شاید مثل ناروتو بشه:d=))
خب همیشه که دیگه نباید رسمی بپوشه :دی بعضی وقتا هم میتونه لباس راحتی تنش کنه :-" ورجیل با زیرپوش چی بشه =))
دقیقا ، ورجیل همیشه توی سری DMC یه علامت سوال بوده و الان برای اولین بار NT میخواد بخشی از اسرار این شخصیت رو نشون بده >:d<

پ.ن : نه منظورم یونیک و خاص بودن شخصیتشه ، مثلا ایتاچی واقعا یه شخصیت یونیک بود که قبلا نمونه اش رو نداشتیم ( یا خیلی کم بودن ) و شخصیتش واقعا یه حس تازگی بهم داد. الان دوست دارم ورجیل هم مثل ایتاچی یه شخصیت خاص و یونیک باشه >:d<

در مورد ساسکه هم که اصلا احتیاجی نیست من چیزی بگم و همه چیز کاملا مشخصه :x:d

@ امین
در بزرگی ورجیل که شکی نیست >:d<
من هم منتظر میمونم تا DLC ـیش برای PS3 هک بشه :دی اگه هم نشد نسخه PC هست >:):d

پ.ن : بخاطر گل بودن بچه های تاپیکه که اینطوری جوش آرومه ، کلا این جو دوستانه رو من فقط توی این تاپیک و اون X Vs Y دیدم >:d<

آخرین ویرایش:
خب همیشه که دیگه نباید رسمی بپوشه :دی بعضی وقتا هم میتونه لباس راحتی تنش کنه :-" ورجیل با زیرپوش چی بشه =))
این بشر انقدر شاخه که لباس خوابشم رسمیه.:d

اون کلاهم به نظرم خیلی مسخره ـش میکنه.

ولی به نظرتون قیافه ی ورجیل مثل قبل میموند 783.5 برابر بهتر نبود :|

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه سوال:

میشه DLC رو گرفت ولی بازی اصلی رو نگرفت؟ :|

DLC ـش 7 برابر کل بازی می ارزه.:x

مثل اینکه رسما تایید شده این DLC مربوط میشه به قبل از ملاقات دانته و ورجیل توی نسخه اصلی ، البته من که نتونستم منبعی برای این موضوع پیدا کنم ولی توی فروم DMC.org چند نقر تا الان این رو گفتن

دوستان یه نفر به طور خلاصه تعریف کنه تو این 24 ساعت که نبودم چه اتفاقی افتاده و چرا یهو تاپیک سه صفحه زد جلو :|
بعدشم یه چیز دیگه! الان من که 360 دارم چطوری می تونم با ورجیل عزیزم بازی کنم ؟ و از کجا باید dlc رو تهیه کنم :|
در نهایت هم کاپکوم خیلی **** :| :دی

#:-s

یه روز نبودیما! :دی ماشالا تاپیک سه چهار صفحه رفت جلو! :دی
و اما ورجیل! :دی اول اینو داشته باشین، کلا معنای ابهت بیاد دستتون! :دی

58230734582610711097.jpg

:d

دوم اینکه چهره ی ورجیل خیلی بهتر شده و امید من برای دیدن یک ورجیل نزدیک به نسخه ی سوم بسیار بیشتر شده! :دی اون نگاه خشن رو نیگا! :-s :دی

و از طرف دیگه نگرانم که یه وقت ورجیل تبدیل به Nelo Angelo بشه

علی اگه این اتفاق بیوفته، پارادوکس داستانی ایجاد نمی شه؟!

دوستان یه نفر به طور خلاصه تعریف کنه تو این 24 ساعت که نبودم چه اتفاقی افتاده و چرا یهو تاپیک سه صفحه زد جلو :|
#4916 #4921 #4923
ورجیل قابل بازی گشته;;)
در نهایت هم کاپکوم خیلی **** :| :biggrin1:
با به خدا برا اولین کار خوبی کرده:(
فقط دست ما ازش کوتاه مونده:((تصحیح میکنم،اغلب ماها:دی

یکی از این چند نفر خودت نبودی آیا؟:-/:p
مطمئن نیستم :-"=))
بعدشم یه چیز دیگه! الان من که 360 دارم چطوری می تونم با ورجیل عزیزم بازی کنم ؟ و از کجا باید dlc رو تهیه کنم :|
در نهایت هم کاپکوم خیلی **** :| :دی
ورجیل عزیزم ؟ :>:دی
چندتا راه پیش روت هست ، میتونی کنسول رو جی تگ کنی بعد نسخه Jtag این DLC رو رایگان از نت بگیری ( ولی خود جی تگ کردن کلی خرج روی دست میزاره که اصلا میتونی بجاش بری این DLC رو با هزینه خیلی کمتر بخری )
میتونی همون راه بالا رو امتحان کنی و DLC رو بخری که به 750 پوینت مایکروسافت احتیاج داری ، شاید بعدا نسخه Special Edition بازی یا به قول امروزی ها Goty Edition منتشر بشه و بتونی انجا تجربه اش کنی :دی

یا اینکه فعلا بازی رو روی X360 بری و صبر کنی وقتی نسخه PC اومد بخش ورجیل رو روی PC انجام بدی :دی

#:-s

یه روز نبودیما! :دی ماشالا تاپیک سه چهار صفحه رفت جلو! :دی
و اما ورجیل! :دی اول اینو داشته باشین، کلا معنای ابهت بیاد دستتون! :دی

58230734582610711097.jpg

:d

دوم اینکه چهره ی ورجیل خیلی بهتر شده و امید من برای دیدن یک ورجیل نزدیک به نسخه ی سوم بسیار بیشتر شده! :دی اون نگاه خشن رو نیگا! :-s :دی

علی اگه این اتفاق بیوفته، پارادوکس داستانی ایجاد نمی شه؟!

احتیاج به عکس نبود دیگه بجاش به آواتار من نگاه میکردی ، لول :دی

دقیقا ، چهره اش یه حالت خستگی و به قول حسین خمودی (:دی) خاصی به خودش گرفت که با اون نگاه خشن و روانی مانند فوق العاده شده :x والا فعلا که میگن این بخش احتمالا قبل از داستان DmC ـه و این چیزی که من گفتم ممکنه اشتباه باشه ولی حتی اگه این اتفاق هم بیوفته و ورجیل تبدیل به Nelo Angelo بشه بعید میدونم توی داستان پارادوکسی ایجاد بکنه :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or