بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
DmC: Devil May Cry ACHIEVEMENTS

لیست اچیومنت های بازی البته معلوم نیست که دقیقا همینا باشن :d !This party's just getting crazy
68684.png

DmC: Devil May Cry Achievements - Xbox 360 - eXophase.com

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

میگم اون خالکوبی که پشتِ داشته بود چه قابلیت هایی به دانته میده؟ زخم هاشو خوب میکنه یا یه چیزی تو همین مایه ها؟

Flock off, feather-face!

Come on Puppy. Let's go!

You are not a Human, are you?

Whatever, Lady

Cleaning up his Dad's mess

It's only the rain

Now my coat's all charred

Absolutely crazy about it

Let’s rock, baby!

Let's welcome chaos!

Devils never cry

This is what I live for!

Jackpot!

This party's just getting crazy!

One hell of a party!

احساس مور مور شدگی شدید + Faith in NT Restored.

تا مرز گریه پیش رفتم.

میگم اون خالکوبی که پشتِ داشته بود چه قابلیت هایی به دانته میده؟ زخم هاشو خوب میکنه یا یه چیزی تو همین مایه ها؟
فکر کنم یه جورایی نگه دارنده سلاح دانته هم هست ، توی پیشنمایش IGN که نگاه میکردم یه صحنه خالکوبی دانته درخشید و بعد Rebellion پشت سرش ظاهر شد ، یه نظرم هر موقع دانته بخواد میتونه توی این خالکوبیش ریبیلیون رو قرار بده تا نخواد همیشه شمشیر رو توی دستش بگیره

پ.ن : از من میشنوید طرف این لیست اچیو ها نرید :دی همه چیز رو براتون لو میده :| :دی

98766213100864031434.jpg

کی زحمت این جمله ها رو میکشه!؟:دی البته فکر کنم تا الآن خارجکی ها زحمتش رو کشیدن:">
احساس میکنم چیز هایی که رو دیوار نوشته هویجوری نیست:-?
البته یه چندتا جمله ضایع هم دارهx_x
پ.ن : از من میشنوید طرف این لیست اچیو ها نرید
biggrin1.gif
همه چیز رو براتون لو میده
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

شدیداً موافقت میشه:دی

پ.ن:چرا من اینقدر فعالیتم اینجا زیاد شده
yahoo_65.gif
قدیم میومدیم میخوندم در میرفتم
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
پ.ن:چرا من اینقدر فعالیتم اینجا زیاد شده:-"قدیم میومدیم میخوندم در میرفتم:biggrin1:[/QUOTE]
من بر عکس تو هست وضعیتم قدیما پست میدادیم تو بحثا شرکت میکردیم ولی الان....:(
نمیدونم بخاطر وقت بیشتری بود که تو تابستون داشتم بودش یا دلیل دیگه ای داره.جدا نمیدونم.

نظر یکی از منتقد های OXM که یه خرده DmC بازی کرده :دی :
I've also played the game - right up the halfway point, in fact - and I can corroborate its awesomeness. The plot is as brash as those of prior Devil May Cry games, but introduces a jazzy, unpretentious element of social critique, and the combat is an Aladdin's lamp of possibilities.

عجب حالی داد :دی اینبار با Voice Actor های کت و ورجیل صحبت کردن :دی من بی صبرانه منتظرم تا مصاحبه با Tim رو ببینم :x

در ضمن بزارید من همینجا یه پیشگویی بکنم ، کت همون Lady ـه !!!

دوستان یه فکری بلانسبت عینهو پشه از ذهنم رد شد (:دی) گفتم بیام بهتون بگم. :دی اگه موافقین، ما بچه های تاپیک DMC، با هم کاری هم دیگه، یه پیش نمایش بزرگ و خفن از DmC بنویسیم. همه با هم مطلب جمع می کنیم، سرهم کردم و تبدیل کردنشون به یه مقاله هم می دیم دست دانشجوی ادبیات گروه ... (خودم! :دی). خب نظرتون چیه؟! :دی دو ماه هم وقت داریم تا عرضه ی بازی. :دی

در ضمن بزارید من همینجا یه پیشگویی بکنم ، کت همون Lady ـه !!!
نه حالا تو رو خدا بیا دوباره پیشگویی کن!:|
خدا میدونه چند فروند اسپویل در چنته داره و رو نمیکنه:|:d
===========================
Nevan@
I'm INb-)

آخرین ویرایش:
دوستان یه فکری بلانسبت عینهو پشه از ذهنم رد شد (:دی) گفتم بیام بهتون بگم. :دی اگه موافقین، ما بچه های تاپیک DMC، با هم کاری هم دیگه، یه پیش نمایش بزرگ و خفن از DmC بنویسیم. همه با هم مطلب جمع می کنیم، سرهم کردم و تبدیل کردنشون به یه مقاله هم می دیم دست دانشجوی ادبیات گروه ... (خودم! :دی). خب نظرتون چیه؟! :دی دو ماه هم وقت داریم تا عرضه ی بازی. :دی
Consider me in bro ;)

وحشتناک پیشنهاد خوبیه;;)
خدا رو شکر اینجا همه رقمه ابزارش هم داریم!!!>:d<

علی نور کرای که فکر کنم یه تنه تو یه روز میتونه 400 صفحه بنویسه:))

پ.ن:مرتضی تو مگه زبان نمیخوندی!؟:d:-/;;)

پ.ن2:من هم میرم دنبال عشقم Ninja Theory>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or