بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان یه فکری بلانسبت عینهو پشه از ذهنم رد شد (:دی) گفتم بیام بهتون بگم. :دی اگه موافقین، ما بچه های تاپیک DMC، با هم کاری هم دیگه، یه پیش نمایش بزرگ و خفن از DmC بنویسیم. همه با هم مطلب جمع می کنیم، سرهم کردم و تبدیل کردنشون به یه مقاله هم می دیم دست دانشجوی ادبیات گروه ... (خودم! :دی). خب نظرتون چیه؟! :دی دو ماه هم وقت داریم تا عرضه ی بازی. :دی

ایده خیلی خوبیه ولی فکر کنم البرز قبلا اینکار رو کرده باشه :دی

[h=3]کامل ترین پیشنمایش از: [ Devil May Cry: DmC ][/h]

پ.ن:مرتضی تو مگه زبان نمیخوندی!؟:d:-/;;)

زبان و ادبیات انگلیسی. :دی ادبیات داریم دیگه! ;;) :دی
ایده خیلی خوبیه ولی فکر کنم البرز قبلا اینکار رو کرده باشه :دی

کامل ترین پیشنمایش از: [ Devil May Cry: DmC ]

بله می دونم کار آقا البرز بسیار خوب و زیبا بود. اما من می خوام کاری که ما انجام می دیم یه خرده رسمی تر و مبنی بر Hands on ها و پیش نمایش های سایت های مختلف باشه. (تاکیدم روی Hands on هاست. :دی) البته باز هم می گم در عالی بودن کار آقا البرز هیچ شکی نیست ;)

خب. پس اول باید اعضای گروه رو مشخص کنیم، بهتره خصوصی کار کنیم. برای همین هم به نظرم یه کلوپ بزنیم بهتر باشه. من خودم کلوپ رو احداث (:دی) می کنم، فقط هم کسانی که توی نوشتن مقاله دست دارن عضو می شن توش. اونجا با هم بحث می کنیم.
(اگه کلوپ داشته باشیم بهتره چون کار منظم تر پیش میره.)

راستی من فردا نیستم، پس احداث کلوپ میره برای فردا شب یا پس فردا! :دی از هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقاد استقبال میشه. :دی
پ.ن: یک اسم خفن برای کلوپ انتخاب کردم! :دی
پ.ن 2: کلوپ بعد از اتمام مقاله پاک میشه. :دی

خب. پس اول باید اعضای گروه رو مشخص کنیم، بهتره خصوصی کار کنیم. برای همین هم به نظرم یه کلوپ بزنیم بهتر باشه. من خودم کلوپ رو احداث (:دی) می کنم، فقط هم کسانی که توی نوشتن مقاله دست دارن عضو می شن توش. اونجا با هم بحث می کنیم.
(اگه کلوپ داشته باشیم بهتره چون کار منظم تر پیش میره.)

راستی من فردا نیستم، پس احداث کلوپ میره برای فردا شب یا پس فردا! :دی از هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقاد استقبال میشه. :دی
پ.ن: یک اسم خفن برای کلوپ انتخاب کردم! :دی
پ.ن 2: کلوپ بعد از اتمام مقاله پاک میشه. :دی

اگه گروهتون به مخالف نینجا تئوری نیاز داره منم هستم :d>:)

دوستان من هنوز منتظر نظرات تون هستم ها! :دی چیکار کنم؟! :دی کلوپ رو راه بندازم؟! :دی
راه بنداز ببینیم چی میشه :دی فقط من دست به نوشتنم خوب نیست و میتونم نقش مشاور رو براتون ایفا کنم ، مثلا اطلاعاتی در مورد شخصیت ها یا Backstory ـشون خواستین میتونید روی من حساب کنید :دی

نه تا اونجایی که من تو پیش نمایش ها خوندم، همه از NT راضی هستن! :دی

ای بابا یعنی باید منم از نینجا تئوری راضی باشم /:) خیلی کار سختیه #:-s تلاش خودمو میکنم :d

=================================

خب با وجود علی به نظرم به جای Preview باید اسم تاپیکو بزارین اسپویل کامل داستان DmC :d

خب دوستان مثل اینه Lock on تو بازی وجود داره، اما یه خرده بد قلق ـه! :دی باید دوبار آنالوگ چپ رو به سمت دشمنا فشار بدیم + مثلث تا رو دشمن Lock کنه. :| :دی (وجود نداشت بهتر بود! البته فکر کنم استفاده ازش اجباری نیست! :دی) اینم قسمتی از hands on سایت siliconera در این مورد :دی :
In my original hands-on piece I talked about how the lack of a lock-on threw me for a loop and kept me away from using the bread and butter of the DMC series. Well, I’ve since figured it out, and it’s double-tapping the stick toward the enemies and triangle. It felt incredibly awkward to me, and I failed the input on more than one occasion. However since it was my first time using this particular input for a stinger-like attack (I would use it in Metal Gear Rising later that day), perhaps it’s something that will get easier with practice.

خب دوستان مثل اینه Lock on تو بازی وجود داره، اما یه خرده بد قلق ـه! :دی باید دوبار آنالوگ چپ رو به سمت دشمنا فشار بدیم + مثلث تا رو دشمن Lock کنه. :| :دی (وجود نداشت بهتر بود! البته فکر کنم استفاده ازش اجباری نیست! :دی) اینم قسمتی از hands on سایت siliconera در این مورد :دی :

مرتضی اون 2 بار آنالوگ و مثلث ربطی به Lock-On نداره و مربوط میشه به اجرای Stinger :دی الان هم داره میگه اول که بازی میکردم از این موضوع مینالیدم ولی شاید با تمرین کردم بهتر بتونم این حرکت ( Stinger ) رو اجرا کنم

بازی به طور کل Lock-On نداره و این موضوع رسما تایید شده :دی

آخه این شرکت چی داره که بهش مینازین من نمیدونم (شایدم من انتظارم زیادی بالائه)
دقیقا مسئله همینه :دی

البته دور از شوخی میگم ، شرکت NT هرکاری میتونست انجام داد و به بهترین شکل ممکن اولین DMC خودش رو ساخت ، حتی ورجیل رو هم بخاطر درخواست هوادارا براش داستان جدا به همراه مراحل و دشمن های جدید طراحی کردن ( که کاپکام برداشته این بخش رو مخصوص Pre-Order های بازی کرده و اگه بعدا بخواید بخریدش باید 8 دلار بابتش پول بدین که بازم نسبت به خیلی از DLC های قبلی کاپکام به شدت ارزون تره )

اگه این وسط کسی هم سر جریان ورجیل مقصر باشه اون کاپکامه نه NT ، کاپکام حتی به خود انگلیسی ها فکر نکرده و Pre-Order های مخصوص کانادا و آمریکا رو برای ورجیل قرار داده که بعد بخاطر درخواست NT اومد این Bonus رو توی PSN هم قرار داد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or