بهترین چیزی که دوست داشتم بشنوم. علی امروز 2 تا کار مثبت انجام دادی>:d< نبود این مورد توی شماره های قبلی مخصوصا شماره 4 خیلی منو اذیت میکرد. مجبور میشدم برم توی Bloody Place و اونجا تمرین کنم که فایده ای نداشت چون دشمنا میمردن.در ضمن مثل اینکه بخشی برای تمرین به اسم Training Mode هم توی بازی وجود داره که بهتون این اجازه رو میده تا روی دشمن ها تمرین کنید و در کمبو زدن و Chain کردن کمبو ها به همدیگه حرفه ایی بشید
With Demons,Anything Goes.Especially When They're Born From An Angel Mother,Which Doubles The Awesomenessاین با این هیکل زپرتی دو سانتی متریش چجوری یه آدم بزرگسال رو بلند کرده؟
میگم شما که اینقدر دنبال عکس و تریلرای بازی هستین وقتی که بازی اومد که دیگه براتون تازگی نداره که !!!!!!
++__++ {{بچه ها این یکی خوراک ما فن ها هس }} اسمش هم برای خودمون هست کیHell Or Hell - همون درجه سختی بالا ولی اینبار فقط دانته با یک ضرب کشته میشود.
مرتضی تو هم میتونی به جهنم کوچ کنی
اشکالی نداره تو هم میتونی به عنوان تماشاچی، رقابت بین من و علی رو تماشا کنی من و علی شرط بستیم سر اینکه کی میتونه جانشین Brea بشه:biggrin1:
جدا ؟! :dاشکالی نداره تو هم میتونی به عنوان تماشاچی، رقابت بین من و علی رو تماشا کنی من و علی شرط بستیم سر اینکه کی میتونه جانشین Brea بشه:biggrin1:
البته مرتضی در جریان هستی که Brea دختره دیگهBrea این اواخر مریض احواله، به همین خاطر من به جاش بازی می کنم بعد از بازیم فیلم می گیرم می ذارم تو یوتوب! نمایندگی انحصاری Brea در ایران هستم من! دی جانشینش هم انتخاب شده، خودم!
در کل نامردیه شماها زودتر از من شروع میکنین ولی خب چه میشه کرد.Brea این اواخر مریض احواله، به همین خاطر من به جاش بازی می کنم بعد از بازیم فیلم می گیرم می ذارم تو یوتوب! نمایندگی انحصاری Brea در ایران هستم من! دی جانشینش هم انتخاب شده، خودم!
البته مرتضی در جریان هستی که Brea دختره دیگه
در کل نامردیه شماها زودتر از من شروع میکنین ولی خب چه میشه کرد.
اولین کاری که میکنیم چیه؟ میریم یه دست بازی رو تموم میکنیم تا قلق دستمون بیاد، بعدش میریم توی Training، شروع میکنیم به Chain کردن کمبوها. البته DmC روی کمبوهای روی هوا به شدت کار کرده. به خاطر همین میتونی 2000 تا کمبو بزنی. میتونی به راحتی طرف رو روی هوا نگه داری.
فقط من موندم این Brea بی شرف چجوری توی DMC4 یارو رو 5 دقیقه روی هوا نگه میداره اصلا نمیشه. هر کار کنی دانته سریع میاد پایین حتی اگر وسط کمبویی که داری میزنی، پرش دومتو اعمال کنی. من کلیپ رو یه بار دیگه نگاه کردم، لامصب یک میلیمتر پایین تر نمیاد. پشت سر هم داره کنسلینگ اجرا میکنه. خیلی حرفه ای هست خداییش. اصن داره با دشمنا به عنوان یه طعمه بازی میکنه. اصن یه وضی.
ولی خب طولی نمیکشه مجبوره در مقابل من سر تعظیم فرود بیاره.
مرتضی تو هم همینطور بعد از اینکه به سختی شکست خوردی، میرم سراغ غول آخر یعنی علی