بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
در ضمن مثل اینکه بخشی برای تمرین به اسم Training Mode هم توی بازی وجود داره که بهتون این اجازه رو میده تا روی دشمن ها تمرین کنید و در کمبو زدن و Chain کردن کمبو ها به همدیگه حرفه ایی بشید
بهترین چیزی که دوست داشتم بشنوم. علی امروز 2 تا کار مثبت انجام دادی>:d< نبود این مورد توی شماره های قبلی مخصوصا شماره 4 خیلی منو اذیت میکرد. مجبور میشدم برم توی Bloody Place و اونجا تمرین کنم که فایده ای نداشت چون دشمنا میمردن.

مرتضی تو هم میتونی به جهنم کوچ کنی

اینا رو خودم از پیشنمایش گیم تریلرز گرفتم ، احتمال میدم این جسد ایوا باشه

------------------------------------------------------------------------------------

اینم دوتا Concept Art از بازی که چون حجمشون خیلی بالاست فقط لینک میدم :دی

http://images.eurogamer.net/2012/ar...o_Dante_stand_up_.jpg.jpg/EG11/resize/1920x-1
http://images.eurogamer.net/2012/ar.../9/dante_toilette.jpg.jpg/EG11/resize/1920x-1

============================================
@ آتوسا

توی تریلر ها اصولا بخش های مهم رو نشون نمیدن برای همین چیز زیاد خاصی برامون لو نمیره :دی مثلا من تمام تریلر های ME3 رو دیدم ولی هنوز وقتی بازی اومد کلی برام تازگی داشت >:d< البته استثنا هم پیدا میشه ( RE6 ) که خوشبختانه به نظر نمیاد DmC از این دسته استثناها باشه :دی

http://images.eurogamer.net/2012/ar...o_Dante_stand_up_.jpg.jpg/EG11/resize/1920x-1
دقت کردین این به شدت شبیه یکی از آرت ورک های بازی گرشاسپ هست؟:دی
یا یکی از آرت ورک های گرشاسپ به شدت شبیه این هست؟:دی
=============
این با این هیکل زپرتی دو سانتی متریش چجوری یه آدم بزرگسال رو بلند کرده؟:-/
With Demons,Anything Goes.Especially When They're Born From An Angel Mother,Which Doubles The Awesomeness
:دی

آخرین ویرایش:
این علی امشب مست کرده زده به سیم آخر رفته توی فروم NT کلا ستون فقرات بازی رو از تو چشمای سازنده کشیده بیرون>:d< علی امشب حالی به هولی دادی
همینجور ادامه بدی که فنتمون پاک فنتول میشه>:d<
اونوقت یه سوال،
این با این هیکل زپرتی دو سانتی متریش چجوری یه آدم بزرگسال رو بلند کرده؟:-/

در مورد خیلی از موضوعات میخوام حرف بزنم ولی خب اخبار زیاده :دی

تایید شد که توی بازی Costume های مختلفی برای دانته وجود داره ( علی این رو اگه تونستی خبرش رو کامل بنویس ) ، میتونید با بازی کردن بخش های مختلف اونا رو باز کنید یا ( اگه خیلی تنبلید :دی ) میتونید به عنوان DLC بخریدشون

Devil May Cry: First DmC DLC Details - NowGamer

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:12 PM ارسال شده بود ----------

درجات سختی بازی مشخص شدند

سه درجه سختی Easy ، Normal و Hard از همون ابتدای بازی قابل انتخاب هستند ولی مثل نسخه های قبلی بعد از تموم کردن بازی روی درجات سختی بالا درجات سختی جدیدتر باز میشوند ! این لیست درجات سختی ایی که قابل باز شدن هستن :

Son Of Sparda - دشمنان سخت تر میشن ، تعداد دشمن ها در هر محیط هم نسبت به درجات سختی قبلی تغییر میکنه
Dante Must Die - قویترین دشمنان در تمام درجات سختی توی این بخش حضور دارن ، تعداد دشمن هایی که به دانته حمله میکنند هم خیلی زیاد میشه
Hell Or Heaven - ترکیبی از درجات قبلیه ولی تفاوتش با اونها اینه که همه چیز و همه کس( حتی باس ها ) با یک ضرب کشته خواهند شد ، دانته هم با یک ضرب از بین میرود.
Hell Or Hell - همون درجه سختی بالا ولی اینبار فقط دانته با یک ضرب کشته میشود.

DmC: Devil May Cry - Four extreme difficulty settings confirmed as unlockable | GamesRadar

DMSH

میگم شما که اینقدر دنبال عکس و تریلرای بازی هستین وقتی که بازی اومد که دیگه براتون تازگی نداره که !!!!!!

@ دویل گرل

خوب این قسمت رو درست گفتید ولی حس نوستالژیک میده به گیمر

{نمیدونم بقیه رو ولی من اینطوریم}

@ علی {دانته}

مگه میشه داداش علی دانته هم بصورت unlockable باشه و هم به صورت dlc فکر کنم فقط dlc باشه !! نه ؟؟ و

عکس ها خیلی قشنگ بود مثل یک عکسی بود اول اومده بود فرشته ها دانته رو بغل کرده بون زمینه اش

سبز بود

==============================================================================

Hell Or Hell - همون درجه سختی بالا ولی اینبار فقط دانته با یک ضرب کشته میشود.
++__++ {{بچه ها این یکی خوراک ما فن ها هس }} اسمش هم برای خودمون هست کی

اینجا حاضر این درجه رو بره ؟ {دست ها بالا}}

@ میسون آ

عزیزم توروخدا مقایسه نکن الان مثل این انیمه ژاپنی ها سرم رفت تو زمین ولی اگر زیاد توجه کنیم اره شباهت خیلی مختصری داره !!

@ دویل مای کرای فنز

میخواستم نظرتون رو درباره ی این بپرسم که آیا امکان داره تو بازی photo mode تو بازی باشه تو یکی از فروم های ps یکی گفته بود بازی رو تموم کردید میتونید هر مرحله رو بدون کاتسین ها

برید تو این مود و کمبو اجرا

و عکس گرفته میشه از کمبوتون همچین چیزی امکان داره >؟ {از خودش در آورده}
هرکی لینکش رو خواست بگه pm بدم

و در آخر امیدوارم تو بازی امکان تغییر رنگ hud باشه ؟ موافقید ؟
مثل رنگ لیزر اویل 6 :d

و

{_تشکر_}

عه؟! :| دوساعت نبودیما! :دی یه خروار اطلاعات جدید اومد! :دی اون آرت ورکی که دانته جسد اوا رو بغل کرده بسیار زیبا بود.... :دی دانته شبیه این بچه های بی ادب و پر رو شده اونجا! :دی

مرتضی تو هم میتونی به جهنم کوچ کنی

The Hell I Will! صبر کن بازی که منتشر شد میایم رکورد هامون رو به رخ هم می کشیم اون وقت متوجه میشی! :shrewd: :دی

The Hell I Will! صبر کن بازی که منتشر شد میایم رکورد هامون رو به رخ هم می کشیم اون وقت متوجه میشی! :shrewd: :biggrin1:
اشکالی نداره تو هم میتونی به عنوان تماشاچی، رقابت بین من و علی رو تماشا کنی;;) من و علی شرط بستیم سر اینکه کی میتونه جانشین Brea بشه:biggrin1:

اشکالی نداره تو هم میتونی به عنوان تماشاچی، رقابت بین من و علی رو تماشا کنی;;) من و علی شرط بستیم سر اینکه کی میتونه جانشین Brea بشه:biggrin1:

Brea این اواخر مریض احواله، به همین خاطر من به جاش بازی می کنم بعد از بازیم فیلم می گیرم می ذارم تو یوتوب! :دی نمایندگی انحصاری Brea در ایران هستم من! دی جانشینش هم انتخاب شده، خودم! :دی

جدا ؟! :-":d
Brea این اواخر مریض احواله، به همین خاطر من به جاش بازی می کنم بعد از بازیم فیلم می گیرم می ذارم تو یوتوب! :دی نمایندگی انحصاری Brea در ایران هستم من! دی جانشینش هم انتخاب شده، خودم! :دی
البته مرتضی در جریان هستی که Brea دختره دیگه :دی

در کل نامردیه شماها زودتر از من شروع میکنین[-( ولی خب چه میشه کرد.
اولین کاری که میکنیم چیه؟ میریم یه دست بازی رو تموم میکنیم تا قلق دستمون بیاد، بعدش میریم توی Training، شروع میکنیم به Chain کردن کمبوها. البته DmC روی کمبوهای روی هوا به شدت کار کرده. به خاطر همین میتونی 2000 تا کمبو بزنی. میتونی به راحتی طرف رو روی هوا نگه داری.
فقط من موندم این Brea بی شرف چجوری توی DMC4 یارو رو 5 دقیقه روی هوا نگه میداره@-) اصلا نمیشه. هر کار کنی دانته سریع میاد پایین حتی اگر وسط کمبویی که داری میزنی، پرش دومتو اعمال کنی. من کلیپ رو یه بار دیگه نگاه کردم، لامصب یک میلیمتر پایین تر نمیاد. پشت سر هم داره کنسلینگ اجرا میکنه. خیلی حرفه ای هست خداییش. اصن داره با دشمنا به عنوان یه طعمه بازی میکنه. اصن یه وضی.
ولی خب طولی نمیکشه مجبوره در مقابل من سر تعظیم فرود بیاره.
مرتضی تو هم همینطور>:/ بعد از اینکه به سختی شکست خوردی، میرم سراغ غول آخر یعنی علی:-q
آتوسا تو چی؟ نکنه میترسی شرکت کنی؟>:)
So Brace Yourselves. The True son of sparda is coming badly

البته مرتضی در جریان هستی که Brea دختره دیگه :دی

آره می دونم! :دی

در کل نامردیه شماها زودتر از من شروع میکنین[-( ولی خب چه میشه کرد.
اولین کاری که میکنیم چیه؟ میریم یه دست بازی رو تموم میکنیم تا قلق دستمون بیاد، بعدش میریم توی Training، شروع میکنیم به Chain کردن کمبوها. البته DmC روی کمبوهای روی هوا به شدت کار کرده. به خاطر همین میتونی 2000 تا کمبو بزنی. میتونی به راحتی طرف رو روی هوا نگه داری.
فقط من موندم این Brea بی شرف چجوری توی DMC4 یارو رو 5 دقیقه روی هوا نگه میداره@-) اصلا نمیشه. هر کار کنی دانته سریع میاد پایین حتی اگر وسط کمبویی که داری میزنی، پرش دومتو اعمال کنی. من کلیپ رو یه بار دیگه نگاه کردم، لامصب یک میلیمتر پایین تر نمیاد. پشت سر هم داره کنسلینگ اجرا میکنه. خیلی حرفه ای هست خداییش. اصن داره با دشمنا به عنوان یه طعمه بازی میکنه. اصن یه وضی.
ولی خب طولی نمیکشه مجبوره در مقابل من سر تعظیم فرود بیاره.
:-q

یه نکته ی مهم برای موندن تو هوا، استفاده از تکنیک مخوف Enemy Step هست. علی باور کن برای اینکه بشه از این تکنیک بیشتر از سه چهار بار پشت سر هم استفاده کرد، باید اعصاب پولادین، دانش انتگرال گیری و دقت فراوان داشت! :دی توی DMC3 یه ماموریت مخفی هست که باید 20 ثانیه تو هوا بمونی، من صدبار مردم و زنده شدم تا تونستم اون ماموریت رو انجام بدم، حالا Brea چطور می تونه 5دقیقه تو هوا بمونه رو دیگه خدا می دونه! :دی

مرتضی تو هم همینطور>:/ بعد از اینکه به سختی شکست خوردی، میرم سراغ غول آخر یعنی علی

مرحله ی آخر اینطوریه: علی Force Edge رو پیدا می کنه، و نزدیک دروازه ی جهنم تبدیل به یه چیزی مثل اسپاردا میشه، و من تو، آرمین، آتوسا خانم، آقا ابوذر، بردیا و بقیه ی بچه های تاپیک رو شکست میدم و خودم می رسم به علی، علی رو هم شکست می دم و به آسمون نگاه می کنم و می گم: Maybe....Maybe...

=))=))=))

:دی :دی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or