بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
آخه اسپویلش خطریه مرتضی، امکان داره بخش مهمی از داستان رو لو بده :دی همون تریلر TGS رو فریم به فریم نگاه کن خودت متوجه میشی :دی
علی من نشستم یه بار دیگه دیدم ولی هیچی نفهمیدم. فقط دیدم با فرشته ها مثل اینکه قراره بجنگیم
زود باش یه اسپویل ملات دار رو کن:biggrin1:

علی من نشستم یه بار دیگه دیدم ولی هیچی نفهمیدم. فقط دیدم با فرشته ها مثل اینکه قراره بجنگیم
زود باش یه اسپویل ملات دار رو کن:biggrin1:
با دقت ببین :دی اسپویلش میکنم ولی به شدت توصیه میکنم اسپویلر رو باز نکنید چون بخش مهمی از داستان لو میره :
با دقت نگاه کنی متوجه میشی که دانته و ورجیل لیلیت رو گروگان گرفتن و دارن با کت معاوضش میکنند

توی تریلر TGS ورجیل روی سقف یه ماشین نشسته و داره با اسنایپر به کت نگاه میکنه تا تعویض گروگان رو انجام بدن ، کنارش دانته و لیلیت هم ایستادن. به احتمال زیاد این بعد از مبارزه با دانته قیافه لیلیت اینطوری شده
علی دانته اینا رو از کجا می دونی آقا ؟! :دی :|
از بررسی دقیق تریلر ها :دی
----------------------------
@ احسان
عکس دختره رو میخوای چکار کلک :shrewd::d

علی اینا رو دیدم. اولین بار هم که تریلر پخش شده بود گفتم چرا ورجیل اسلحه گرم گرفته دستش. پشت سر کت هم چندتا سرباز وایسادن اگر اشتباه نکنم که داره میاد به طرف دانته. خب چیز خاصی نبود به نظرم. فکر کردم بزرگتر از این باشه:d
جدی میگم، فکر کردم قراره یه شخصیت مهمی ببینم که انتظارشو به هیچ وجه نداشتم یا تنشی بین دانته و ورجیل ببینم. مهم اینه که بعد از این ماجرا چه اتفاقی میوفته:d دانته روبروی موندوس در حالیکه ورجیل کنارش وایساده>:d<
راستی بچه ها نبینم پسر اسپاردا حفظ بشه! به هیچ عنوان به مکس پینی که اصلا شباهت به مکس نداره رای ندین

آخرین ویرایش:
یه جورایی از اینکه همین 5 تا شخصیت توی DmC وجود داره خوشم میاد، منو یاد اون چهار نفر خاطره انگیز توی DMC3 می اندازه! :دی (این تو دلم بود می خواستم بگم! :دی)

راستی بچه ها نبینم پسر اسپاردا حفظ بشه!

مگه من بن شدم که دانته حذف بشه؟! :دی من تا مرز بن شدن برای برد دانته زحمت می کشم! :دی

مگه من بن شدم که دانته حذف بشه؟!

That would never happen, Believe me! :d

یه جورایی از اینکه همین 5 تا شخصیت توی DmC وجود داره خوشم میاد، منو یاد اون چهار نفر خاطره انگیز توی DMC3 می اندازه! :دی (این تو دلم بود می خواستم بگم! :دی)

مگه من بن شدم که دانته حذف بشه؟! :دی من تا مرز بن شدن برای برد دانته زحمت می کشم! :دی

That would never happen, Believe me! :d
ولی به نظر من DMC باید پر از شخصیت باشه تا بتونه به خوبی روی هر کدوم مانور بده و داستان و دنیای بازی رو بسط بده. یه جورایی مثل RE خدا بیامرز. و چون داستانش تخیلی هست، شخصیت هایی با ویژگی های متفاوت و مرموز زیادی میتونه خلق کنه.
این کم تعداد بودن شخصیت ها که همیشه به یک سری خاص محدود بوده به نظرم جالب نیست. باعث میشه دنیای بازی محدود باشه و چیزی برای عرضه نداشته باشه.
همیشه دانته، موندوس، ورجیل و اسپاردا پایه ثابت بازی بودن. باید مثل شماره چهارم بیاد چند نفر دیگه رو به معادله وارد کنه. مثل نیرو، کریدو، سنکتوس و حتی کایری (رفیق علی). البته لازمه-ش یه پیشینه داستانی قوی هست.

ولی به نظر من DMC باید پر از شخصیت باشه تا بتونه به خوبی روی هر کدوم مانور بده و داستان و دنیای بازی رو بسط بده. یه جورایی مثل RE خدا بیامرز. و چون داستانش تخیلی هست، شخصیت هایی با ویژگی های متفاوت و مرموز زیادی میتونه خلق کنه.
این کم تعداد بودن شخصیت ها که همیشه به یک سری خاص محدود بوده به نظرم جالب نیست. باعث میشه دنیای بازی محدود باشه و چیزی برای عرضه نداشته باشه.
همیشه دانته، موندوس، ورجیل و اسپاردا پایه ثابت بازی بودن. باید مثل شماره چهارم بیاد چند نفر دیگه رو به معادله وارد کنه. مثل نیرو، کریدو، سنکتوس و حتی کایری (رفیق علی). البته لازمه-ش یه پیشینه داستانی قوی هست.

ببین علی، واقعیت اینه که سری DMC هیچ وقت داستان عالی ای نداشته، شخصیت های زیاد مناسب داستان های عالی اند، اما وقتی داستانت عالی نباشه، شخصیت های کمتر بهتر جواب میده. در ضمن اصلا DMC داستان محور نیست، که بازم بهتره شخصیت های کمتری داشته باشه. DMC3 به مراتب تونست بهتر از DMC4 داستان گویی کنه. اصلا قابل قیاس نیستن این دوتا از نظر داستان. با اینکه هیچ کدومشون عالی نبودن اما بازم DMC3 بهتر بود. DMC3 به نظرم یه حالت جادویی داشت از نظر داستان، چهارتا شخصیت، یه لوکیشن محدود، یه دنیا پس زمینه ی داستانی توی Background.... من فکر می کنم اگه شخصیت ها کمتر باشه، تاثیر گذاری داستان توی یه بازی HnS بیشتر میشه. نظر شخصیه البته.

آخرین ویرایش:
ببین علی، واقعیت اینه که سری DMC هیچ وقت داستان عالی ای نداشته، شخصیت های زیاد مناسب داستان های عالی اند، اما وقتی داستانت عالی نباشه، شخصیت های کمتر بهتر جواب میده. در ضمن اصلا DMC داستان محور نیست، که بازم بهتره شخصیت های کمتری داشته باشه. DMC3 به مراتب تونست بهتر از DMC4 داستان گویی کنه. اصلا قابل قیاس نیستن این دوتا از نظر داستان. با اینکه هیچ دومشون عالی نبودن اما بازم DMC3 بهتر بود. DMC3 به نظرم یه حالت جادویی داشت از نظر داستان، چهارتا شخصیت، یه لوکیشن محدود، یه دنیا پس زمینه ی داستانی توی Background.... من فکر می کنم اگه شخصیت ها کمتر باشه، تاثیر گذاری داستان توی یه بازی HnS بیشتر میشه. نظر شخصیه البته.
خب مرتضی، اخوی، برادر، یا حبیبی منم توی پستم گفتم:
البته لازمه-ش یه پیشینه داستانی قوی هست.
عذر میخوام از جمیع دوستان، نه اینکه مثل دست خر پاشن نیرو رو از مجهولات وارد داستان کنن. منظورم اینه که این تعداد شخصیت با یه داستان تر و تمیز خیلی عالی میشد. در این شکی نیست که DMC3 از نظر داستان عالی عمل کرده و بهترین نسخه به شمار میره. البته نباید کتمان کرد که باز هم حفره های داستانی کوچکی داشت که فقط از دستان توانمند کپکام بر میاد.
برای مثال همین RE،
همین اول کار شخصیت های زیادی رو معرفی کرد. اینقدر توی این کار موفق بود که ما تا الان شاهد 18 نسخه از این سری هستیم. دلیلش هم داستان قوی و شخصیت های پر تعدادش بود. داستانی که به خوبی به جو و محیط بازی کمک میکرد.
البته منظور من از پرتعداد بودن شخصیت ها، فقط شخصیت های اصلی نیست. منظورم دشمنای بزرگ با پیشینه جالب، دوستان و ... هست. لازمه داشتن یه داستان عالی عوامل مختلفی هست و فقط به زیاد بودن شخصیت ها محدود نمیشه.
محیط، جو، پیشینه بازی و ect (:d). در کل بیشتر صحبتم در مورد DmC هست چون که احساس میکنم دنیای بازی خیلی محدود و کوچک هست و بیشتر متمرکز روی یه نقطه هست.

DmC: Devil May Cry Capcom Store offers exclusive pendant

280ba867f997a6a770c8d0042e530a26.jpg
691772963c647d068f4909320588e7ad.jpg

Capcom اعلام کرد هر که بازی DmC: Devil May Cry رو از the Capcom Store خریداری کنه گردنبندی که دانته در بازی به گردن داره رو هدیه میگیره جنس این گردنبند از رزین و فلز است.

منبع

داشتم نت رو میگشتم دنبال چندتا نقل قول از دانته که به این جمله لوسیا توی DMC2 رسیدم :-o :

DANTE (Lucia's memory): "My job is hunting devils." "Devils never cry." "I know... he did the same thing.".

LUCIA: ...But... Sparda DID come back...

پس اسپاردا زنده است ! خیلی دوست دارم بدونم توی جهنم چه اتفاقی براش افتاده ولی خیلی بعیده کاپکام بخواد داستان DMC2 رو ادامه بده :(

داشتم نت رو میگشتم دنبال چندتا نقل قول از دانته که به این جمله لوسیا توی DMC2 رسیدم :-o :

DANTE (Lucia's memory): "My job is hunting devils." "Devils never cry." "I know... he did the same thing.".

پس اسپاردا زنده است ! خیلی دوست دارم بدونم توی جهنم چه اتفاقی براش افتاده ولی خیلی بعیده کاپکام بخواد داستان DMC2 رو ادامه بده :(

kmo13k5uu13uowouwb.jpg

پس از صد سال حضور مبارک خودم گلباران:)):d

بچه ها اخرین تریلر رو ندیدم لینکشو میذارین؟؟؟

راستی این برای طرفداران دانته:
به این مکس پین انسان مزخرف رای ندیدنا:d فقط و فقط دانته:d

اشکال اصلی کپکام هم همین بود دیگه ریبوت کردن داستان تا حدی درست بود اما اگه داستان در امتداد داستان های سری قبل بود خیلی عالی میشد
اگه ادامه 4 و 2 رو میساختن تا ابهامات برطرف شه!!!!!!!!!!!!!!:d
اصن وضی ر*دم به کپکام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or