بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
:دی چیز دیگه :دی رو تختم نشسته بودم، گفتم خودمو می اندازم پایین :دی
نمی دونین چه دردیه آدم خودش رو از رو تخت بندازه پایین :دی :|
---------------
بچه ها بیاین در مورد لیلیت حرف بزنیم ؟ این کیه ؟ از کجا اومده ؟ نسبتش یا موندوس چیه ؟
من فکر می کنم معشوقه ی اسپاردا باشه!!!

من میدونم لیلیت کیه >:):دی

پس این فیلم بازی که گفته بودن دارن میسازنش چی شد؟
هنوز خبری نشده ازش

گفتم یه عکس از استاد بذارم هم جو عوض بشه هم بی ربط به بازی نیست :دی اون دستکش استاد به شدت آدم رو میبره توی آرم بازوی دانته :دی

77266893035591094529.jpg

گفتم یه عکس از استاد بذارم هم جو عوض بشه هم بی ربط به بازی نیست :دی اون دستکش استاد به شدت آدم رو میبره توی آرم بازوی دانته :دی

77266893035591094529.jpg

" ....And We Sent Upon You Kamiya-Sama, For You To Know The True Meaning of Gaming, May The Platinum/Clover Spirit Be With You..."

:دی

بابا بنده خدا قبلاً داشته :دی

:d

انقدر کپکام حرسش داد که موهاش ریخت! :دی

پ.ن: توی اون عکس جوونی فقط یدونه از اینا کمه:

1992_harley_davidson_sporty.jpg

:دی

پ.ن2: اون موقعی که Kamiya-Sama این عکس رو توی توییترش گذاشته بود، کوجیما هم عکس جوونیش رو گذاشت توی توییترش، گفتم بد نیست اونم ببینیم، این دوتا عکس مکمل هم اند! :

10941808494468247427.jpg

من اون عکس کوجیما رو دارم هر وقت میبینم کلی میخندم
biggrin1.gif
تو روحت که باز ما رو ترکوندی از خنده

:دی :دی :دی

آخرین ویرایش:
جون من کوجیما! قیافه-ش شبیه این یاکوزاهای تحت تعقیب هست. یاکوزاهای زمان جاهلیت=))

خب بر و بچ بریم سراغ لیلیت. علی زود باش بیا همینجور اسپویلاتو در مورد لیلیت بریز تو تاپیک:d

نسبتش با موندوس چیه و اون وقت معشوقه اسپاردا باشه..... :-? فکر کنم دختر عامو موندوس میشه.
اگر اونی که من توی تریلرا دیدم همون لیلیت باشه، بیشتر شبیه این گدا سر کوچه ما هست تا به اصطلاح معشوقه اسپاردا
نه علی دارم میگم که علت تنفر زیاد لیلیت از اسپاردا باید این باشه که شاید در گذشته نسبتی با اسپاردا داشته، شاید معشوقه ی اسپاردا بوده یا اسپاردا رو دوست داشته یا یه همچین چیزی
ولی وقتی به این قضیه که نمی تونه به دستش بیاره پی برده با موندوس یکی شده
ولی خوب می دونیم موندوس هر کسی رو همینجوری نگه نمی داره
لیلیت هم به نوعی شیطون بدبختیه
----------
علی دانته @
نکنه شما زا قبل بازی کردی ؟ :دی چی می دونی از لیلیت بریزین بیرون تا بحث گرم شه :دی
-------------------------------

این کامیا رو من ندیده بود، چه تیپش خوووفه ! :دی

نه علی دارم میگم که علت تنفر زیاد لیلیت از اسپاردا باید این باشه که شاید در گذشته نسبتی با اسپاردا داشته، شاید معشوقه ی اسپاردا بوده یا اسپاردا رو دوست داشته یا یه همچین چیزی
ولی وقتی به این قضیه که نمی تونه به دستش بیاره پی برده با موندوس یکی شده
ولی خوب می دونیم موندوس هر کسی رو همینجوری نگه نمی داره
لیلیت هم به نوعی شیطون بدبختیه
----------
علی دانته @
نکنه شما زا قبل بازی کردی ؟ :دی چی می دونی از لیلیت بریزین بیرون تا بحث گرم شه :دی
-------------------------------

این کامیا رو من ندیده بود، چه تیپش خوووفه ! :دی
خب آره این شد یه چیزی. این رویارویی لیلیت با دانته باید جالب باشه. البته اگر ورجیل نصفش نکرده باشه:biggrin1: اصن فکر ورجیل با اون تیپ مجلسی و اون کلاهش با اون عزیز از دست رفته (یاماتو) هم باعث ترشح آدرنالین میشه>:d<
================================
این علی دستش با کپکام توی یه کاسه-ست. رو نمیکنه وگرنه میگه که خودش Face Model دانته بوده:biggrin1:
================================
ببینم تو نمیتونی مثل انسان های نخستین حرف نزنی؟
این کامیا رو من ندیده بود، چه تیپش خوووفه ! :biggrin1:
/:)
آدم یاد دابی توی هری پاتر میوفته
=))
:p

آخه براتون اسپویل میشه بعد لذت فهمیدنش توی بازی کم میشه :دی من به فکر خودتونم :-"

ولی اگه اصرار میکنید دیگه نمیشه کاریش کرد : ( اسپویل نسبتا خطرناک )

لیلیت یه شیطون رده بالا و معشوقه موندوسه ، تا اونجایی که من میدونم رابطه خاصی با اسپاردا نداشته ولی در حال حاضر بچه موندوس رو حامله است

دلیل اینکه قیافه اش اونطوری بهم ریخته هم تقریبا مشخص شده ولی این رو دیگه عمرا اسپویل کنم :دی
=================================
پ.ن : اولین پست احسان بعد از .... ها ..... خلاصه یه چند ماهی شده بود دیگه :دی ، در این تاپیک رو تبریک میگم >:d< استاد توی اون عکس دانته ایی شده برای خودش :دی

لیلیت یه شیطون رده بالا و معشوقه موندوسه ، تا اونجایی که من میدونم رابطه خاصی با اسپاردا نداشته ولی در حال حاضر بچه موندوس رو حامله است

خب علی تا اینجاشو که خودمون می دونستیم!:دی همون دلیل بهم ریختگی قیافشو بگو! :دی

خب علی تا اینجاشو که خودمون می دونستیم!:دی همون دلیل بهم ریختگی قیافشو بگو! :دی

آخه اسپویلش خطریه مرتضی، امکان داره بخش مهمی از داستان رو لو بده :دی همون تریلر TGS رو فریم به فریم نگاه کن خودت متوجه میشی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or