بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من یه سوال دارم
آیا ورجیل مرده(منظورم درDMCهای اصلی نه اینDMCجدیده)؟
آره. ورجیل توی شماره سوم به دست موندوس اسیر میشه و توی شماره اول توی قالب Nelo Angelo ظاهر میشه که خب بازم میمیره. البته من بعید میدونم ورجیل مرده باشه.

آره. ورجیل توی شماره سوم به دست موندوس اسیر میشه و توی شماره اول توی قالب Nelo Angelo ظاهر میشه که خب بازم میمیره. البته من بعید میدونم ورجیل مرده باشه.
اگر بخوام داستان اصیل بازی رو در نظر بگیریم از نظر من هم ورجیل نمرده بلکه اسیر جهنم و تاریکی شده

Devil may Cry : Son Of Sparda Edition
291_4698_5088f4b52ce038.63991601.jpg

علی نفله چرا عکسایی که اونور میذاری رو اینور نمیذاری؟ وطن فروشی آیا؟
داس و تبرش به ترتیب توی حلق و بصل و النخاخ
آقا این HUD خیلی رو اعصابه. نمیشه بریم تو فروم NT و بهش بگیم خبرت یه چیز درست طراحی کن؟ یعنی خودشون متوجه این موضوع نشدن؟
این همه HUD جالب میشه طراحی کرد نمونه-ش همون HUD شماره چهارم

علی نفله چرا عکسایی که اونور میذاری رو اینور نمیذاری؟ وطن فروشی آیا؟
داس و تبرش به ترتیب توی حلق و بصل و النخاخ
آقا این HUD خیلی رو اعصابه. نمیشه بریم تو فروم NT و بهش بگیم خبرت یه چیز درست طراحی کن؟ یعنی خودشون متوجه این موضوع نشدن؟
این همه HUD جالب میشه طراحی کرد نمونه-ش همون HUD شماره چهارم

ها ؟ :دی منظورت ایناست ؟
ddfsdfs.jpg

fdfsdfs.jpg

fdsdfsfsdf.jpg

fffsdfsdf.jpg

fffsfsdfs.jpg

من با Hud مشکلی ندارم ، نه ازش خوشم میاد و نه علیه شم ، فقط از تغییر کردن رنگ چشم دانته توی Hud با عوض کردن سلاح ها خوشم میاد >:d

Devil may Cry : Son Of Sparda Edition

اسمش تو بصل النخاعم! >:d< :دی

من از اول به رو اعصاب بودن HUD اشاره کردم هیجکی توجه نکرد.:wallbash: :دی

خدایی HUD ی شماره چهارم رو داشته باشید:

98290834029271981946.jpg

>:d< :d

ها ؟ :دی منظورت ایناست ؟
ddfsdfs.jpg

fdfsdfs.jpg

fdsdfsfsdf.jpg

fffsdfsdf.jpg

fffsfsdfs.jpg

من با Hud مشکلی ندارم ، نه ازش خوشم میاد و نه علیه شم ، فقط از تغییر کردن رنگ چشم دانته توی Hud با عوض کردن سلاح ها خوشم میاد >:d
نه منظورم اوناست:| آخه رنگ آمیزی بازی به قدر کافی تو چشم هست که دیگه HUD دیده نمیشه. حالا فکر کنم کمبو بزنی و یارو رو بکشی تو آسمون و اونجا HUD با آسمون یکی میشه/:)
دیگه نمی تونم تحمل کنم، چند ماه دیگه میاد ؟!
صبور باش دخترم، صبور باش. دو ماه دیگه من همین جمله رو تکرار میکنم در حالی که تو به من میگی صبور باش پسرم، صبور باش/:)
اسمش تو بصل النخاعم! >:d< :دی

من از اول به رو اعصاب بودن HUD اشاره کردم هیجکی توجه نکرد.:wallbash: :دی

خدایی HUD ی شماره چهارم رو داشته باشید:

98290834029271981946.jpg

>:d< :d
>:d< منظورم تو نیستی مرتضی، برو اونور میخوام HUD رو بگیرم تو بغلم>:d<>:d<
خداییش HUD پر ملاتی بود. مخصوصا HUD نیرو که چرخ دنده ها حرکت میکردن

---------- نوشته در 12:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------

بحث رو بکشونیم به طراحی سلاح ها. نمیدونم بحث کردیم یا نه.
طراحی سلاح ها متوسط هست به نظرم. یعنی جلوه خاصی توشون منعکس نشده. همه-شون یه رنگ و تقریبا یه جنس هستن. مثل اینکه کربنی باشن. البته طراحی سلاح ها یه بحث دسته چندمه ولی باز خوبه که بهش یه نیم نگاهی بندازیم.
طراحی شات گان اصلا خوب نیست به نظرم. نمیدونم اسکایریم بازی کردین یا نه ولی تبرش بدجوری شباهت به زره های Deadra توی اسکایریم میده:d

طراحی سلاح ها متوسط هست به نظرم.
طرحی سلاح ها خوبه. یعنی معمولیه، شاهکار نیست. من خودم خیلی دوست داشتم ربلیون قدیمی تو بازی باشه (خدا کنه Unlockable باشه! :دی). راستی طراحی Ebony & Ivory خیلی زیباست.

طراحی شات گان اصلا خوب نیست به نظرم.

شاتگان نسبت به نسخه های قبلی خیلی طراحیش خوبه، اما به این نمیرسه! :دی :

ملکه ی HnS از Vigrid سلام می رسونه! :دی
15536198466231499652.png

:d

نمیدونم اسکایریم بازی کردین یا نه ولی تبرش بدجوری شباهت به زره های Deadra توی اسکایریم میده

آره خیلی شبیه شه! :دی

بحث رو بکشونیم به طراحی سلاح ها. نمیدونم بحث کردیم یا نه. طراحی سلاح ها متوسط هست به نظرم. یعنی جلوه خاصی توشون منعکس نشده. همه-شون یه رنگ و تقریبا یه جنس هستن. مثل اینکه کربنی باشن. البته طراحی سلاح ها یه بحث دسته چندمه ولی باز خوبه که بهش یه نیم نگاهی بندازیم. طراحی شات گان اصلا خوب نیست به نظرم. نمیدونم اسکایریم بازی کردین یا نه ولی تبرش بدجوری شباهت به زره های Deadra توی اسکایریم میده:d
طراحی سلاح های گرم دانته که خیلی خوبه ، برعکس نسخه های قبلی که از لحاظ طراحی ، شاتگان و کلت ها دقیقا مثل سلاح های عادی طراحی شده بودن اینبار حالت کلاسیک و نسبتا شیطونی به خودشون گرفتن که به شخصه خیلی از طراحی جدیدشون خوشم میاد

ولی Rebellion اصلا در حد نسخه های قبلی ( مخصوصا 3 و 4 ) نیست و میتونستن خیلی بهتر از این طراحیش کنند ، دستکش ها هم همینطور ! به شدت طراحی ساده ای دارن و NT میتونست خیلی بهتر از اینی که هستن طراحیشون کنه

از طرف دیگه تبر و داس دانته جالب طراحی شدن ، مخصوصا Osiris ( داس ) که وقتی به صورت شارژ شده در میاد یه نور آبی رنگ زیبا و براق از خودش منتشر میکنه که به شدت از این حالتش خوشم میاد :x

راستی یادم رفت بگم :دی این عکس هایی که گذاشتم مربوط میشه به اسکین سامورایی سلاح ها و با طراحی عادیشون فرق داره :دی بگردم ببینم میتونم چندتا عکس عادی ازشون پیدا کنم یا نه :دی

خب درسته. حداقل طراحی ابُنی و ایووری خوب از آب در اومده بهشون میاد. طراحی ربلیون هم جالب نیست. باریک و نازک طراحی شده. حتی اگر طراحی ربلیون قبلی رو هم در نظر نگیریم باز هم کم و کاستی داره
ولی تبر رو خوشم میاد ازش. طراحیش یه خورده متفاوته. داسش هم خوبه ولی یه خورده توی قسمت انحناش میباست بیشتر کار میشد. یعنی روی شاخ و برگ دادن بهش کار میکردن مثل داس های Death توی Darksiders 2. همین اندازه هم روی قسمت برنده داس کار میکردن خوب میشد:
Mewblade__s_Death_Scythe_by_Kaos_X.jpg
باز خوبه رنگ آبی رو میتونیم توی بازی ببینیم به واسطه این داسه! امیدوارم کمبوهای زیادی داشته باشه چون شدیدا از داس خوشم میاد
فقط یه رنگ سبز مونده که خیلی حضورش توی بازی کمرنگه.

اینم تصویری از داس و تبر در حالت عادی ( البته کیفیتش پایینه ، مثل اینکه توی این تصاویر هنوز تکسچرهاشون کامل نشدند. توی خود بازی جزییاتشون بیشتره )

این عکس:
61940177842638694840.jpg
خیلی جالبه. در نظر بگیرین یه مرحله رو باید از دید دوربین های شیطانی و یا اونایی که دارن فیلم میگیرن بریم. همون دوربین ایزومتریک. جالب میشه نه؟ بعدش همین اخبار پایین صفحه نوشته بشه و باقی ماجرا:d

من عکسی نمی بینم :دی
دوستان یه کاری کنید بیاید و عکس سلاحها رو بزارید یکی یکی بعد راجع بهشون حرف بزنید :دی
مثلا یه عکس جدا از این داس دانته بزارید من تا حالا دقت نکردم چه مدلیه :دی
فقط کلتاش رو دوست دارم :x

من عکسی نمی بینم :دی
دوستان یه کاری کنید بیاید و عکس سلاحها رو بزارید یکی یکی بعد راجع بهشون حرف بزنید :دی
مثلا یه عکس جدا از این داس دانته بزارید من تا حالا دقت نکردم چه مدلیه :دی
فقط کلتاش رو دوست دارم :x
تو که هیچی، من خودم عکسایی رو که خودم گذاشتم هم نمیتونم ببینم=))
==========================
خب شروع میکنیم:

Arbiter (قاضی، داور اسمش تو حلقم:d)
http://images.wikia.com/devilmaycry/images/2/24/DmCE3201202.jpg

Osiris (ازیریس، یکی از خداهای مصر، به نظر میاد اسم این داس به خاطر اون چوب داس مانندی باشه که این خدا توی دستش میگیره. این خدا حکم Hades توی اساطیر یونان داره)
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/18504930624657884274.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Standing_Osiris_edit1.svg
بی شرف اصلا عکس آدمیزادی از این ازیریس وجود نداره!/:)
به جون همین علی دیروز میخواستم به یه چیزی اشاره کنم ولی یادم رفت. میخواستم بگم داس رو نگاه کنین. تیغه رو میگم. میدونین شبیه چیه؟ شبیه این کله های عقابی شکلی هست که توی اساطیر مصر میبینیم یا روی دیوار های مقبره ها کشیده شده!
همین آدمای که بعضا کله گرگ یا عقاب روی سرشون میذارن!

The Revenant (به معنی بازگشت، روحی که عقیده دارن از قبر خودش بیرون میاد تا زنده ها رو بترسونه و ریشه در کلمه های لاتین و فرانسوی داره)
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/56923785767227124493.jpg

حالا میفهمم چرا این علی بدبخت داره زور میزنه 4 تا عکس پیدا کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or