آره. ورجیل توی شماره سوم به دست موندوس اسیر میشه و توی شماره اول توی قالب Nelo Angelo ظاهر میشه که خب بازم میمیره. البته من بعید میدونم ورجیل مرده باشه.من یه سوال دارم
آیا ورجیل مرده(منظورم درDMCهای اصلی نه اینDMCجدیده)؟
آره. ورجیل توی شماره سوم به دست موندوس اسیر میشه و توی شماره اول توی قالب Nelo Angelo ظاهر میشه که خب بازم میمیره. البته من بعید میدونم ورجیل مرده باشه.من یه سوال دارم
آیا ورجیل مرده(منظورم درDMCهای اصلی نه اینDMCجدیده)؟
اگر بخوام داستان اصیل بازی رو در نظر بگیریم از نظر من هم ورجیل نمرده بلکه اسیر جهنم و تاریکی شدهآره. ورجیل توی شماره سوم به دست موندوس اسیر میشه و توی شماره اول توی قالب Nelo Angelo ظاهر میشه که خب بازم میمیره. البته من بعید میدونم ورجیل مرده باشه.
علی نفله چرا عکسایی که اونور میذاری رو اینور نمیذاری؟ وطن فروشی آیا؟
داس و تبرش به ترتیب توی حلق و بصل و النخاخ
آقا این HUD خیلی رو اعصابه. نمیشه بریم تو فروم NT و بهش بگیم خبرت یه چیز درست طراحی کن؟ یعنی خودشون متوجه این موضوع نشدن؟
این همه HUD جالب میشه طراحی کرد نمونه-ش همون HUD شماره چهارم
Devil may Cry : Son Of Sparda Edition
آقا این HUD خیلی رو اعصابه. نمیشه بریم تو فروم NT و بهش بگیم خبرت یه چیز درست طراحی کن؟ یعنی خودشون متوجه این موضوع نشدن؟
نه منظورم اوناستها ؟منظورت ایناست ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من با Hud مشکلی ندارم ، نه ازش خوشم میاد و نه علیه شم ، فقط از تغییر کردن رنگ چشم دانته توی Hud با عوض کردن سلاح ها خوشم میاد >:d
صبور باش دخترم، صبور باش. دو ماه دیگه من همین جمله رو تکرار میکنم در حالی که تو به من میگی صبور باش پسرم، صبور باشدیگه نمی تونم تحمل کنم، چند ماه دیگه میاد ؟!
>:d< منظورم تو نیستی مرتضی، برو اونور میخوام HUD رو بگیرم تو بغلم>:d<>:d<اسمش تو بصل النخاعم! >:d<
من از اول به رو اعصاب بودن HUD اشاره کردم هیجکی توجه نکرد.:wallbash:
خدایی HUD ی شماره چهارم رو داشته باشید:
![]()
>:d< :d
طرحی سلاح ها خوبه. یعنی معمولیه، شاهکار نیست. من خودم خیلی دوست داشتم ربلیون قدیمی تو بازی باشه (خدا کنه Unlockable باشه!طراحی سلاح ها متوسط هست به نظرم.
طراحی شات گان اصلا خوب نیست به نظرم.
نمیدونم اسکایریم بازی کردین یا نه ولی تبرش بدجوری شباهت به زره های Deadra توی اسکایریم میده
طراحی سلاح های گرم دانته که خیلی خوبه ، برعکس نسخه های قبلی که از لحاظ طراحی ، شاتگان و کلت ها دقیقا مثل سلاح های عادی طراحی شده بودن اینبار حالت کلاسیک و نسبتا شیطونی به خودشون گرفتن که به شخصه خیلی از طراحی جدیدشون خوشم میاد
بحث رو بکشونیم به طراحی سلاح ها. نمیدونم بحث کردیم یا نه. طراحی سلاح ها متوسط هست به نظرم. یعنی جلوه خاصی توشون منعکس نشده. همه-شون یه رنگ و تقریبا یه جنس هستن. مثل اینکه کربنی باشن. البته طراحی سلاح ها یه بحث دسته چندمه ولی باز خوبه که بهش یه نیم نگاهی بندازیم. طراحی شات گان اصلا خوب نیست به نظرم. نمیدونم اسکایریم بازی کردین یا نه ولی تبرش بدجوری شباهت به زره های Deadra توی اسکایریم میده:d
تو که هیچی، من خودم عکسایی رو که خودم گذاشتم هم نمیتونم ببینممن عکسی نمی بینم![]()
دوستان یه کاری کنید بیاید و عکس سلاحها رو بزارید یکی یکی بعد راجع بهشون حرف بزنید![]()
مثلا یه عکس جدا از این داس دانته بزارید من تا حالا دقت نکردم چه مدلیه![]()
فقط کلتاش رو دوست دارم![]()