بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
علی من فکر می کنم شخصیت دانته تو همه ی نسخه ها بالانس بود، حتی DMC3 که دانته تو اوج کله شقی قرار داشت. (البته اگه DMC2 رو فاکتور بگیریم.)
من با این حرفت موافق نیستم مرتضی

دانته DMC3 که خیلی شوخ بود و آخر بازی فقط یه ذره به خودش اومد ( در واقع آخرای بازی شد دانته DMC1 ) اما دانته DMC4 کلا شخصیت دانته رو نابود کرد ! من موندم چطور امکان داره یه شخصیت بالانس مثل دانته DMC1 تبدیل بشه به یه شخصیتی مثل دانته DMC4 ؟!

DMC2 هم که اصلا چیزی راجبش نگیم بهتره !

در کل به نظرم دانته در سری اصلی فقط توی DMC1 و همون چند ماموریت آخر DMC3 شخصیت بالانسی داشت و در بقیه جاها یا زیادی شوخ بود یا خیلی جدی

نه نیست. از شخصیت های سری قبلی فقط دانته و ورجیل و موندوس هستن.
=======================================
بچه ها همین الان با دیدن تریلر متوجه یه نکته شدم. من دارم اشتباه میبینم و نور پردازیه یا موهای دانته داره سفید میشه؟

آره علی این مورد توی چند تریلر اخیر دیده شده ، مخصوصا قبل از مبارزه با BOB اگه پشت موهای دانته رو نگاه کنی یه بخشیش کاملا سفیده

اتفاقا من دوست دارم مو های دانته سفید باشه:D، جَو بازی شیطانی تر می شه
همه دوس دارن موهای دانته سفید باشه بچه ها من هرچقدر بیشتر از این بازی تریلر میبینم امیدوارتر میشم سر کله خودم شرط میبندم بازی خیلی خوبی میشه.امیدوارم :x

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

یکی میشه به من بگه چرا این قدر ازDMC2بد میگین؟چون من تا حالا بازیش نکردم و فقطDMC1وDMC3وDMC4رو بازی کردم.مشکلش چیه؟

آخرین ویرایش:
اما دانته DMC4 کلا شخصیت دانته رو نابود کرد ! من موندم چطور امکان داره یه شخصیت بالانس مثل دانته DMC1 تبدیل بشه به یه شخصیتی مثل دانته DMC4 ؟!

علی من و تو هیچ وقت سر این موضوع به توافق نمی رسیم! :دی
در مورد بقیه ی پستت هم: موافقم! :دی

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

یکی میشه به من بگه چرا این قدر ازDMC2بد میگین؟چون من تا حالا بازیش نکردم و فقطDMC1وDMC3وDMC4رو بازی کردم.مشکلش چیه؟

تو یه جمله و یه پست نمی گنجه! :دی

تیم ساخت بازی حدودا شامل 90 نفر هستند. 80 نفر از نینجا تئوری و 10 نفر از کاپکام.

Tameem کارگردان بازیه ، ایتسونو به کل پروسه ساخت نظارت داره ، Alex Jones و Motohide Eshiro هم تهیه کننده های بازی از طرف کاپکام هستن

===============================================================
اینم یه آرت از موندوس :

DmC_Devil_May_Cry_Mundus.jpg

آخرین ویرایش:
تیم ساخت بازی حدودا شامل 90 نفر هستند. 80 نفر از نینجا تئوری و 10 نفر از کاپکام.

Tameem کارگردان بازیه ، ایتسونو به کل پروسه ساخت نظارت داره ، Alex Jones و Motohide Eshiro هم تهیه کننده های بازی از طرف کاپکام هستن

===============================================================
اینم یه آرت از موندوس :

DmC_Devil_May_Cry_Mundus.jpg

موندوس دقیقا همون شکلیه که همیشه تصورش می کردم
این بازی فوق العاده میشه

یه کلیپ 38 ثانیه ایی از NYCC بدست آوردم ، مثل اینکه BackStory دانته رو به صورت تصویری با روایت خودش نشون دادن ( داستان رو لو نمیده فقط وقایع قبل از DmC رو میگه ) ، براتون آپش کردم ( البته حجمش خیلی کمه چون با دوربین عادی فیلم برداری شده )

Download DMC backstory reveal NYCC 2012 You Tube flv

فقط توصیه میشه وقتی نگاش میکنید کسی کنارتون نباشه
65.gif
4.gif

فقط توصیه میشه وقتی نگاش میکنید کسی کنارتون نباشه
65.gif
4.gif

اول اینکه این توصیه ی علی رو جدی بگیرین! :دی

دوم اینکه بچه یادتونه تو یه مصاحبه ، Tameem می گفت توی طراحی های اولیه ای که از دانته داشتن دانته داشت قلبش رو توی آینه می دید؟ خب توی این ویدیو یه همچین چیزی هست! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or