من با این حرفت موافق نیستم مرتضیعلی من فکر می کنم شخصیت دانته تو همه ی نسخه ها بالانس بود، حتی DMC3 که دانته تو اوج کله شقی قرار داشت. (البته اگه DMC2 رو فاکتور بگیریم.)
نه نیست. از شخصیت های سری قبلی فقط دانته و ورجیل و موندوس هستن.
=======================================
بچه ها همین الان با دیدن تریلر متوجه یه نکته شدم. من دارم اشتباه میبینم و نور پردازیه یا موهای دانته داره سفید میشه؟
همه دوس دارن موهای دانته سفید باشه بچه ها من هرچقدر بیشتر از این بازی تریلر میبینم امیدوارتر میشم سر کله خودم شرط میبندم بازی خیلی خوبی میشه.امیدوارماتفاقا من دوست دارم مو های دانته سفید باشه، جَو بازی شیطانی تر می شه
اما دانته DMC4 کلا شخصیت دانته رو نابود کرد ! من موندم چطور امکان داره یه شخصیت بالانس مثل دانته DMC1 تبدیل بشه به یه شخصیتی مثل دانته DMC4 ؟!
یکی میشه به من بگه چرا این قدر ازDMC2بد میگین؟چون من تا حالا بازیش نکردم و فقطDMC1وDMC3وDMC4رو بازی کردم.مشکلش چیه؟
هرچقدر از ساخت بازی جلو تر میره دانته برای همه ما اشنا تر میشه!:d اینو دقت کردین!
تیم ساخت بازی حدودا شامل 90 نفر هستند. 80 نفر از نینجا تئوری و 10 نفر از کاپکام.
Tameem کارگردان بازیه ، ایتسونو به کل پروسه ساخت نظارت داره ، Alex Jones و Motohide Eshiro هم تهیه کننده های بازی از طرف کاپکام هستن
===============================================================
اینم یه آرت از موندوس :
![]()
فقط توصیه میشه وقتی نگاش میکنید کسی کنارتون نباشه![]()
![]()
من از اینجا که شما آپ کردین نمی تونم دانلودش کنم، میشه یه جا ساده آپلود کنید که دانلودش راحت باشه