بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اتفاقا ساسکه به شدت شبیه ورجیله !

1. هر دوشون مغرورا
2. هر دو شمشیرزن های حرفه ایی اند
3. هر دو حاضرن برای رسیدن به هدفشون هرکاری انجام بدن
4. هر دو کم حرفند
5. هر دوشون جدی اند
6. هر دو از افراد دور و برشون استفاده میکنند تا به هدفشون برسند
6. حتی هدف هاشون هم شبیه به همدیگه است ، ورجیل و ساسکه هردو میخوان قوی بشن ! ساسکه میخواد از کونوها انتقام بگیره ، ورجیل هم هدفش دقیقا مشخص نیست ولی آخر نسخه 3 به قصد انتقام به طرف موندوس رفت

--------------------------------------------------------------

علی اتفاقا گارا هیچ شباهتی به ورجیل نداره :دی ورجیل کجاش دلسوزه ؟ ورجیل برای دوستش گریه میکنه ؟ ورجیل حاضره خودش قربانی بشه تا مردمش زندگی کنند ؟

ورجیل و ساسکه کاملا شبیه همدیگه اند ، این یه حقیقته :دی

علی خجالت بکش:d!! ورجیل با اون ابهت رو با اون کردیو مقایسه میکنی!!:d
1-اینو نمیدونم
2-شمشیر زن حرفه ای!!:d:|عجب پس برا همین بود نیرو ترکوندش!1
3- نه ورجیل در هدفش محکم تر بود:|
5-جدی بودنورجیل همراه با سر بودن بود اما کردیو عصبیهم بود
در کل قطعا ورجیل با کریدو قابل مقایسه نیس:d

علی خجالت بکش:d!! ورجیل با اون ابهت رو با اون کردیو مقایسه میکنی!!:d
1-اینو نمیدونم
2-شمشیر زن حرفه ای!!:d:|عجب پس برا همین بود نیرو ترکوندش!1
3- نه ورجیل در هدفش محکم تر بود:|
5-جدی بودنورجیل همراه با سر بودن بود اما کردیو عصبیهم بود
در کل قطعا ورجیل با کریدو قابل مقایسه نیس:d
آرمین آرمین تو الان توهم زدی، اشکالی نداره یه نفس عمیق بکش و بعد یک تلسکوب بذار رو چشمات و بعد به پست علی یه نگاه دیگه بنداز:d. اینجا:
اتفاقا ساسکه به شدت شبیه ورجیله !
حالا ساسکه کیه؟ یکی از شخصیت های انیمه ناروتو:d ولی کریدو کیه؟ یکی از شخصیت های DMC4:d پس Nero این وسط حکم چی داره؟:d = جلبک :d
و ربط کریدو، نیرو و دانته با ساسکه توی چیه؟ همچنان در هاله ای از ابهام:d

آرمین آرمین تو الان توهم زدی، اشکالی نداره یه نفس عمیق بکش و بعد یک تلسکوب بذار رو چشمات و بعد به پست علی یه نگاه دیگه بنداز:d. اینجا:

حالا ساسکه کیه؟ یکی از شخصیت های انیمه ناروتو:d ولی کریدو کیه؟ یکی از شخصیت های DMC4:d پس Nero این وسط حکم چی داره؟:d = جلبک :d
و ربط کریدو، نیرو و دانته با ساسکه توی چیه؟ همچنان در هاله ای از ابهام:d

نه باو خوردمت :d(باو بدت نیاد شوخی کردم:d
در کل واقعا هرجوری میخوام خودمو قانع کنم نمیتونم ورجیل رو با کریدو مقایسه کنم:d

پررنگ:به نکته خوبی اشارهکردی نیروکه... خودمون میدونستیم در این قسمت بحثش جلبکه چون اصن وضی بحث نیرو نیست:d

الهی من بن بشم اما این تاپیک بی بحث نمونه! :دی بحث ساسکه و ورجیل و طراحی محیط که به نتیجه نرسید، بر می گردیم سر همون بهترین شخصیت فرعی! :دی

q86nqgf9lukbfxzyy5o.png

الهی من بن بشم اما این تاپیک بی بحث نمونه!

That Will Never Happen, Believe Me :d.

سکوت پسر اسپاردا در قبال مسائل داخلی

بنا به گزارشی موثق از جانب اون یکی پسر اسپاردا، ورجیل، پسر قرمز پوش و ساسکه فن اسپاردا در برابر بحث های انجام شده در مورد طراحی های DmC همچنان سکوت کرده است.
ورجیل گزارش داد که پسر اسپاردا امروز از حمله گروه ناشناسی به منظور ترور کردن او جان سالم به در برد. گفته شده این حمله به دلیل سکوت او در برابر فن های خشمگین بوده که از خواستار مشارکت وی در این بحث و خواستار جوابی در این مورد بوده اند.
این گروه اعلام کرده در صورت نبود پاسخی تا 5 دقیقه دیگر، پروفایل او را مورد حمله انتحاری خود قرار خواهند داد.

ها ، سکوت ؟! :دی

توی بحث قبلیمون هم گفتم ، با حرفهای احسان موافقم و به نظرم محیط بازی بیش از اندازه داره رئال میشه. البته بعضی محیط ها مثل ماموریت Overturn ( همون شب بارونی ) خیلی زیبا کار شدن ولی بقیه محیط ها اون حس DMC رو ندارن ، امیدوارم محیط های تاریک و سنگین توی بازی زیاد باشه
----------------------------------------------------------------------
@ آرمین
بحث سر ساسکه بود نه کریدو :دی آخه کریدو کجاش به ورجیل میخوره ؟! :دی عوضش ساسکه ... >:d<

آخرین ویرایش:
یه تریلر جدید امروز منتشر شده ، اینم چندتا عکس از این تریلر :

03647566692418314586.jpg

58269314939179384626.png

16956619757866121665.jpg

به نظر میاد یه چشم موندوس کور باشه ( شاید اسپاردا کورش کرده ) ، دانته هم انگار مثل DMC1 شخصیتش بالانسه ، بعضی اوقات شوخه ولی به موقعش جدی میشه ( مثل همین عکس بالایی )

دانته هم انگار مثل DMC1 شخصیتش بالانسه ، بعضی اوقات شوخه ولی به موقعش جدی میشه ( مثل همین عکس بالایی )

علی من فکر می کنم شخصیت دانته تو همه ی نسخه ها بالانس بود، حتی DMC3 که دانته تو اوج کله شقی قرار داشت. (البته اگه DMC2 رو فاکتور بگیریم.)

اين جمله رو زياد شنيديد ولي باور كنيد حقيقته:((
به نظرم گيم پلي ، محيط ، فضا سازي و گرافيك بازي خوب طراحي شده ولي نميدونم چرا حس دانته DMC3 رو بهم نميده.

تریلر جدید رو میتونید از اینجا دانلود کنید
Devil May Cry explodes everything - Gamersyde

این مرده چقدر شبیه Letho تو Witcher 2 هست !!! ممکنه Arkham باشه !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم داداش سینا. توی خبر نوشته تایید حضور موندوس به عنوان پادشاه شیاطین.
اگه ورجیل قابل بازی باشه احتمالا تو یه DLC ـه. :|
خب این معنیش خیلی عمیقه. یعنی ورجیل بحثش جداست:d
=====================================
خب دوستان در مورد طراحی مراحل پس هممون کما بیش با هم موافقیم که بعضا محیط با بازی هماهنگی نداره.
بریم مورد بعدی. در مورد گیم پلی که هممون موافقیم عالی هست و کم و کاستی نداره.
بریم در مورد خود شخصیت ها یا چیز دیگه ای؟

دوستان شخصيت هاي فرعي بازي معرفي شدن؟ lady توي اين بازي هست؟
نه نیست. از شخصیت های سری قبلی فقط دانته و ورجیل و موندوس هستن.
=======================================
بچه ها همین الان با دیدن تریلر متوجه یه نکته شدم. من دارم اشتباه میبینم و نور پردازیه یا موهای دانته داره سفید میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or