پ.ن: مرتضی با عکست نابودم کردی. لعنت موندوس بر تو![]()
پ.ن : فقط موندم چرا این همه به ساسکه گیر میده![]()
نمیدونم والا!
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
![17 :-s :-s](/styles/default/xenforo/smilies/meep/17.gif)
پ.ن: مرتضی با عکست نابودم کردی. لعنت موندوس بر تو![]()
>:d<الان این عکس کریدو رو دیدم یاد یه چیزی افتادم به نظرم طراحیش خیلی به ورجیل نزدیکه ! فکر کنم برای همین هم علی خوشش اومده ؟درسته ؟
![]()
اتفاقا منم به همین نتیجه رسیدمعلی ازکسایی که شبیه ورجیل باشن خوشش میاد
![]()
>:d:d:d<اتفاقا اینها که استایلشون مثه ورجیل، مثلا یه کاتانا دارن یا خیلی مقتدر به نظر میان، معمولا کاراکترهایی هستند که بر خلاف ظاهر سردشون یه دل رحمی دارن(برای اینکه اسپم نشه اینو گفتم
)
پ.ن: برای اینکه ساسکه لوسه ! به شخصه اگه قرار بود بین ناروتو و ساسکه که مطمئنا از هیچکدومشون هم خوشم نمیادیکی رو انتخاب کنم ناروتو رو انتخاب می کردم. ساسکه به هیچ وجه قابل مقایسه با ورجیل و حتی کریدو هم نیست
بلی بلی! واقعا خاطره خوبی بود حیف یاماتو دم دستم نبود وگرنه به واقعیت تبدیل میشد:shrewd: گوشه ای از آرشیوم بود!
اصلا می خوام یه کار کنم از رای دادن به کریدو پشیمون بشی!
یه ورجیلی / کریدویی هیچوقت از کاری که کرده پشیمون نمیشه
نمیدونم والا!![]()
یه بار بهش گفتم ورجیل و ساسکه شبیه هم هستن، نزدیک بود با یاماتو نصفم کنه!
![]()
![]()
:shrewd: گوشه ای از آرشیوم بود!
اصلا می خوام یه کار کنم از رای دادن به کریدو پشیمون بشی!
نمیدونم والا!![]()
یه بار بهش گفتم ورجیل و ساسکه شبیه هم هستن، نزدیک بود با یاماتو نصفم کنه!
![]()
![]()
اتفاقا اینها که استایلشون مثه ورجیل، مثلا یه کاتانا دارن یا خیلی مقتدر به نظر میان، معمولا کاراکترهایی هستند که بر خلاف ظاهر سردشون یه دل رحمی دارن :biggrin1: (برای اینکه اسپم نشه اینو گفتم :biggrin1
پ.ن: برای اینکه ساسکه لوسه ! به شخصه اگه قرار بود بین ناروتو و ساسکه که مطمئنا از هیچکدومشون هم خوشم نمیاد :biggrin1: یکی رو انتخاب کنم ناروتو رو انتخاب می کردم. ساسکه به هیچ وجه قابل مقایسه با ورجیل و حتی کریدو هم نیست :biggrin1:
پسر اسپاردا (علی) با اوچیها بنشست / وانگهی دریا اومد همه رو برد
ورجیل شبیه گارا هست:biggrin1:
علی جان ، علی دانته درست میگه من باهاش موافقمDante Never Cry@
واضحه دیگه پسر اسپاردا!
ورجیل خودش هم از شیاطین بدش میاد و جنبه خوب و بد قاطی همه ولی ساسکه فقط منفیه:d
باشد که در آینده رستگار شوی!
راستی:
گارا هم کم حرفه
مغروره
جدیه
+ و -
از دور و اطرافیاش برای رسیدن به مقاصدش استفاده میکنه
و در نهایت اینه که مثل ورجیل همیشه موقع حرف زدن به یه نقطه خیره میشه:d
راستی، ورجیل میره دشمن اصلی رو بکشه ولی ساسکه میخواد دوست خودش رو بکشه. این دوتا با هم فرق دارن:d
ساسکه خیلی منفوره. دلیلش اینه که شخصیتی مثل ایتاچی وجود داره که از همه لحاظ محبوبه. ساسکه میخواد ادای ایتاچی رو در بیاره که متاسفانه ناموفقه!علی جان ، علی دانته درست میگه من باهاش موافقمگارا و ورجیل اصلا مثل هم نیستن . ناروتو در مقابل ساسکه مثه دانته در مقابل ورجیله
![]()
ولی خداییش نمی دونم چرا اصن جایی برای ساسکه تو قلبم باز نمیشه![]()
علی جان ، علی دانته درست میگه من باهاش موافقمگارا و ورجیل اصلا مثل هم نیستن . ناروتو در مقابل ساسکه مثه دانته در مقابل ورجیله
![]()
ولی خداییش نمی دونم چرا اصن جایی برای ساسکه تو قلبم باز نمیشه![]()
خیلی خب دیگه بچه ها بکشین بیرون از انیمه و اینا!:biggrin1: برگردیم سر بحث طراحی مراحل! که خیلی ممنون از همکاریتون واقعا دفعه قبل شرمنده کردین![]()
حالا میتونی شروع کنی. نبینم دفعه دیگه زودتر از من شروع کنیخب من شروع کنم؟! :biggrin1: