بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
پ.ن: مرتضی با عکست نابودم کردی. لعنت موندوس بر تو:|

:دی :shrewd: گوشه ای از آرشیوم بود! :دی اصلا می خوام یه کار کنم از رای دادن به کریدو پشیمون بشی! :دی
پ.ن : فقط موندم چرا این همه به ساسکه گیر میده :-?

نمیدونم والا! :-" :دی یه بار بهش گفتم ورجیل و ساسکه شبیه هم هستن، نزدیک بود با یاماتو نصفم کنه! :-s :دی

الان این عکس کریدو رو دیدم یاد یه چیزی افتادم به نظرم طراحیش خیلی به ورجیل نزدیکه ! فکر کنم برای همین هم علی خوشش اومده ؟ :دی درسته ؟:دی
>:d<
اتفاقا منم به همین نتیجه رسیدم :دی علی ازکسایی که شبیه ورجیل باشن خوشش میاد :دی

پ.ن : فقط موندم چرا این همه به ساسکه گیر میده :-?
/:)
پسر اسپاردا (علی) با اوچیها بنشست / وانگهی دریا اومد همه رو برد
اتفاقا اینها که استایلشون مثه ورجیل، مثلا یه کاتانا دارن یا خیلی مقتدر به نظر میان، معمولا کاراکترهایی هستند که بر خلاف ظاهر سردشون یه دل رحمی دارن :دی (برای اینکه اسپم نشه اینو گفتم :دی)

پ.ن: برای اینکه ساسکه لوسه ! به شخصه اگه قرار بود بین ناروتو و ساسکه که مطمئنا از هیچکدومشون هم خوشم نمیاد :دی یکی رو انتخاب کنم ناروتو رو انتخاب می کردم. ساسکه به هیچ وجه قابل مقایسه با ورجیل و حتی کریدو هم نیست :دی
>:d:d:d<
:دی :shrewd: گوشه ای از آرشیوم بود! :دی اصلا می خوام یه کار کنم از رای دادن به کریدو پشیمون بشی! :دی
>:)
یه ورجیلی / کریدویی هیچوقت از کاری که کرده پشیمون نمیشه
نمیدونم والا! :-" :دی یه بار بهش گفتم ورجیل و ساسکه شبیه هم هستن، نزدیک بود با یاماتو نصفم کنه! :-s :دی
بلی بلی! واقعا خاطره خوبی بود حیف یاماتو دم دستم نبود وگرنه به واقعیت تبدیل میشد:|
ورجیل شبیه گارا هست:biggrin1:

اتفاقا اینها که استایلشون مثه ورجیل، مثلا یه کاتانا دارن یا خیلی مقتدر به نظر میان، معمولا کاراکترهایی هستند که بر خلاف ظاهر سردشون یه دل رحمی دارن :biggrin1: (برای اینکه اسپم نشه اینو گفتم :biggrin1:)

پ.ن: برای اینکه ساسکه لوسه ! به شخصه اگه قرار بود بین ناروتو و ساسکه که مطمئنا از هیچکدومشون هم خوشم نمیاد :biggrin1: یکی رو انتخاب کنم ناروتو رو انتخاب می کردم. ساسکه به هیچ وجه قابل مقایسه با ورجیل و حتی کریدو هم نیست :biggrin1:

/:)
پسر اسپاردا (علی) با اوچیها بنشست / وانگهی دریا اومد همه رو برد
ورجیل شبیه گارا هست:biggrin1:

اتفاقا ساسکه به شدت شبیه ورجیله !

1. هر دوشون مغرورا
2. هر دو شمشیرزن های حرفه ایی اند
3. هر دو حاضرن برای رسیدن به هدفشون هرکاری انجام بدن
4. هر دو کم حرفند
5. هر دوشون جدی اند
6. هر دو از افراد دور و برشون استفاده میکنند تا به هدفشون برسند
6. حتی هدف هاشون هم شبیه به همدیگه است ، ورجیل و ساسکه هردو میخوان قوی بشن ! ساسکه میخواد از کونوها انتقام بگیره ، ورجیل هم هدفش دقیقا مشخص نیست ولی آخر نسخه 3 به قصد انتقام به طرف موندوس رفت

--------------------------------------------------------------

علی اتفاقا گارا هیچ شباهتی به ورجیل نداره :دی ورجیل کجاش دلسوزه ؟ ورجیل برای دوستش گریه میکنه ؟ ورجیل حاضره خودش قربانی بشه تا مردمش زندگی کنند ؟

ورجیل و ساسکه کاملا شبیه همدیگه اند ، این یه حقیقته :دی

جهت روحیه دادن به lucia ... :whistling:
اگه سری ادامه داشت شاید اوضاعش فرق میکرد! :d
dizrnoxlel7zzcihf8.jpg

Dante Never Cry@
واضحه دیگه پسر اسپاردا!
ورجیل خودش هم از شیاطین بدش میاد و جنبه خوب و بد قاطی همه ولی ساسکه فقط منفیه:d
باشد که در آینده رستگار شوی!
راستی:
گارا هم کم حرفه
مغروره
جدیه
+ و -
از دور و اطرافیاش برای رسیدن به مقاصدش استفاده میکنه
و در نهایت اینه که مثل ورجیل همیشه موقع حرف زدن به یه نقطه خیره میشه:d
راستی، ورجیل میره دشمن اصلی رو بکشه ولی ساسکه میخواد دوست خودش رو بکشه. این دوتا با هم فرق دارن:d

Dante Never Cry@
واضحه دیگه پسر اسپاردا!
ورجیل خودش هم از شیاطین بدش میاد و جنبه خوب و بد قاطی همه ولی ساسکه فقط منفیه:d
باشد که در آینده رستگار شوی!
راستی:
گارا هم کم حرفه
مغروره
جدیه
+ و -
از دور و اطرافیاش برای رسیدن به مقاصدش استفاده میکنه
و در نهایت اینه که مثل ورجیل همیشه موقع حرف زدن به یه نقطه خیره میشه:d
راستی، ورجیل میره دشمن اصلی رو بکشه ولی ساسکه میخواد دوست خودش رو بکشه. این دوتا با هم فرق دارن:d
علی جان ، علی دانته درست میگه من باهاش موافقم :دی گارا و ورجیل اصلا مثل هم نیستن . ناروتو در مقابل ساسکه مثه دانته در مقابل ورجیله :دی
ولی خداییش نمی دونم چرا اصن جایی برای ساسکه تو قلبم باز نمیشه :دی

علی جان ، علی دانته درست میگه من باهاش موافقم :دی گارا و ورجیل اصلا مثل هم نیستن . ناروتو در مقابل ساسکه مثه دانته در مقابل ورجیله :دی
ساسکه خیلی منفوره. دلیلش اینه که شخصیتی مثل ایتاچی وجود داره که از همه لحاظ محبوبه. ساسکه میخواد ادای ایتاچی رو در بیاره که متاسفانه ناموفقه!

خیلی خب دیگه بچه ها بکشین بیرون از انیمه و اینا!:biggrin1: برگردیم سر بحث طراحی مراحل! که خیلی ممنون از همکاریتون واقعا دفعه قبل شرمنده کردین/:)
هر جا بری از دست این ساسکه فن ها در امان نیستی....8-|

اتفاقا من با علی جان موافقم چون من به شدت دیوونه ی ورجیلم ولی با ساسکه حال نمیکنم. (البته از ناروتو بهتره :-&) ورجیل شباهت هایی به گارا داره (همونطور که علی گفت). به نظرم ورجیل مخلوطی از سانجی و ماداراست. (میشناسین اینارو؟ :-?)

خب من شروع کنم؟! :دی همین الان کل تریلر های منتشر شده بعد از تریلر Public Enemy رو دیدم و فکر می کنم طراحی محیط (فکر کنم بهش بگیم طراحی محیط بهتره، چون طراحی مرحله خیلی با طراحی محیط فرق داره و کلا یه چیز دیگه ست! :دی) به نظرم خیلی متنوع هست.
محیط ها توی شماره قبلی بیشتر حالت گوتیک داشتن اما توی DmC هم گوتیک هست هم محیط های دیگه مثل اون شهر بازی یا اونجایی که دانته با Poison مبارزه می کنه یا مرحله ی کلاب.. من خودم دوست داشتم محیط ها مثل شماره های قبلی همه شون گوتیک باشن اما خبب همین تنوع هم خودش یه نقطه قوت به حساب میاد. فقط ای کاش این تنوع ها همه شون با تم گوتیک بودن، مثل Bayonetta! در کل راضی ام ازش! :دی

علی پسر اسپاردا@
یه جا دیگه به کمک یه نفر دیگه به حسابت میرسیم;;)
=====
خب بریم سر بحث طراحی. اونجا که داشتیم با علی و احسان بحث میکردیم، این احسان یه چیزی گفت که منو به فکر فرو برد (الانم معلوم نیست کجاست. بعید نیست علی سر به نیستش کرده باشه چون با علی مخالف بود).
احسان میگفت طراحی مراحل با جو بازی نمیخونه. یعنی چی؟ یعنی اینکه بر خلاف شماره های قبلی، اینکه یه نفر توی یه شهر مدرن با شمشیر وسط خیابون راه بره اصلا جور در نمیاد. شاید بگین شماره های قبلی هم همینطوره ولی اگر دقت بکنین این دفعه قضیه فرق داره.
به این صورته که توی شماره های قبلی، با اینکه شهر مدرن بود ولی تمام مردم به صورت سنتی و قدیمی زندگی میکردن. یه جورایی ترکیب خیلی جالب قدیم و جدید.
اما توی DmC هم شهر مدرن هست و هم مردم مدرنیته هستن. تنها این وسط دانته هست که به ظاهر سنتی به نظر میرسه. متوجه منظورم که میشین؟

مورد دوم هم استفاده بیش از حد از رنگ قرمز و نارنجی هست. این مورد به وضوح توی تریلرها قابل مشاهده هست. تا جایی که به قول احسان از پیکسل نارنجی از صفحه میزنه بیرون و صاف میره تو چش و چال آدم.
به خاطر همینه که بعضا، طراحی مراحل به نظرم تا سقف 80% به خوبی کار شده اما 20% به خوبی نتونستن در رسوندن اون چیزی که میخواستن، موفق باشن.
در ضمن:
خب من شروع کنم؟! :biggrin1:
حالا میتونی شروع کنی. نبینم دفعه دیگه زودتر از من شروع کنی/:):-$
بار هم اشتباه فکر کردی. شکلک خنده نیست:|

زمان DMCهای قبلی مشخص نبود، من همیشه فکر می کردم شاید زمان آینده رو نشون بده یا یه چیزی موازی دنیای خودمون و زمان خودمون باشه. یه چیزی شبیه به ماتریکس (یادتونه لباساشون قدیمی بود ولی ابزارآلاتشون مدرن!) اتفاقا طراحی مراحلل DMCهای قبلی خیلی معقولانه و با فکر انجام شده بود ، بعید می دونم این یکی از روی فکر باشه .
در کل یه جورایی دوباره با علی موافق شدم :دی پیکسل نارنجیش رو هم که نگو ! اصن لباس ورجیل اون وسط مثه یه لکه ی ناجور می مونه :دی

بچه ها درباره گیم پلی هم یه چیزی بگین فقط درباره طراحی محیط حرف نزنید چون انصافا توی تریلر های نمایش داده شده از بازی گیم پلی بازی فوق العاده باحاله.بازی روی چه فریمی اجرا میشه؟ من همیشه عاشق موزیک هایDMCهای قبلی بودم،الهی شکر اینDMCجدید تو این یکی هم سنت شکنی نکرده و موزیک های جذابی رو دربازی شاهدشون هستیم. به امید روزی کهDMC5معرفی بشه!(با دانته قدیمی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or