بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
علی پا میشم میام نصفت میکنم:|
تا جایی که ما میدونیم تریش بیشتر توی قلب دانته هست. اصلا سنش و استایلش به دانته میخوره نه این لیدی هات بی شرف/:)
=))
از ساسکه فن بیشتر از این انتظار نمیره...:-"

تریش :-&

اصلا حرفش رو هم نزن ، تریش فقط یه شیطونه که توسط موندوس به وجود اومده تا دانته رو یاد مادرش بندازه و با احساساتش بازی کنه [-x

ولی از طرف دیگه لیدی :x یه انسان که با کلی زحمت و مشقت به شکار شیطون ها میره و نهایتا انتقام مرگ مادرش رو از پدر خودش میگیره ! اصلا ابهت داره ازش میچکه >:d<

در ضمن لیدی تنها شخصیه که دانته باهاش در مورد قرار گذاشتن حرف زده ( لیدی هم به خوبی جوابش رو میده :دی ) پس معلومه ته قلبش یه احساساتی بهش داره :دی

Dante: If you're asking for a date, forget it. Because I made it a point not to go out with women who shoot me in the head
Lady: Date a demon? I'm not that desperate
تو چه دانی ساسکه کیست :دی هرکی با اوچیها در افتاد ورافتاد >:) از منابع معتبر خبر رسیده که اسم کامل دانته در واقع Uchiha Dante ـست >:) :دی

I'm Done، I'm Done...
غلط کردم. اصلا اسم بازی میباست میشد Lady Never Cry.
صبر کن ببینم:
پس معلومه ته قلبش یه احساساتی بهش داره :biggrin1:
این عکسی که مرتضی توی پروفایل من فرستاد کو؟ آها اینجاست:
lfcmail6f1va72hid3ta.jpg
گویا دانته نسبت به ایشون هم یه ته قلب احساسات داره
اون اسپویلرت رو هم نشنیده میگیرم:|

تو چه دانی ساسکه کیست :biggrin1: هرکی با اوچیها در افتاد ورافتاد >:) از منابع معتبر خبر رسیده که اسم کامل دانته در واقع Uchiha Dante ـست

Go Sasuke, Go! :d

گویا دانته نسبت به ایشون هم یه ته قلب احساسات داره

خو مگه چیه؟! (با لحن پسر خاله! :دی) فقط این دوتا همدیگر رو درک می کنن باور کن! :دی می دونی شغل Demon Hunting و Angel Slaying چقدر سخته؟! :دی

I'm Done، I'm Done...
غلط کردم. اصلا اسم بازی میباست میشد Lady Never Cry.
>:)>:)>:)

:d
---------------------------------------
اون هنوز رسمی نیست ، اگه یه بازی زدن داخلش دانته و بیونتا با همدیگه بودن اون موقع میشه نظر داد :دی فعلا بهترین کیس برای دانته Lady ـه ! :دی

نیگا چطور میتونی به این چهره معصوم نه بگی :(

HOTZ_LADY_DMC3_LADY_SOHOTZ.jpg

اون اسپویلر هم حقیقته >:):دی

>:)>:)>:)

:d
---------------------------------------
اون هنوز رسمی نیست ، اگه یه بازی زدن داخلش دانته و بیونتا با همدیگه بودن اون موقع میشه نظر داد :دی فعلا بهترین کیس برای دانته Lady ـه ! :دی

نیگا چطور میتونی به این چهره معصوم نه بگی :(

HOTZ_LADY_DMC3_LADY_SOHOTZ.jpg

اون اسپویلر هم حقیقته >:):دی
سلام سلام:d

عه نظر سنجی هم عوض شدو رای قطعی ما هم فقط و فقط بانو لیدی:d

Kyrie THE BEST

با سلام بچه ها چقدر نامردید هاا {شوخی} چرا هیچکی به بانو کیریه رای نداده خیلی بدید آدم این بانو رو میبینه به عمق معنوی سقوط میکنه !!!{این جمله رو نفهمیدم خودم} ولی خدایی خوش

استیل هست با همین لباسش هم مثل بعضی ها {لیدی{به کسی نگید}-} که بد لباس میپوشند برای خودنشان دادن یاد بگیرند از کیریه خانم با این لباس در دل ما جایی گرفته کجایید دوستان

حمایت کننده _-داداش علی دانته{ویرجیل} و داداش علی {PAIN} و داداش{موری} و داداش{نیرو توربو:d}-_ و............. ولی یک چیز دیگر

HTML:
همه ی حرف هام شوخی بود

تنها تاپیکی هست که آدم حال میکند همه بچه های خوب و دویلی نه {اویلی} ممنون همیشه تاپیک زنده بماند آمییین ^:)^^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or