rockstar 69
کاربر سایت
چند بار تموم کردی؟ من 32 بار تموم کردم که 8 تاش برا دانته ـست 24 تا برا Vergil :shrewd:
دوستان موافق نظر سنجی "بهترین بازی سری" هستین؟! اگه هستین یه جوری اعلام کنین (لایک مثلا! :biggrin1بریم با یک مدیر محترم صحبت کنیم تا نظرسنجی رو عوض کنه. :biggrin1:
ولی داداش مرتضی با این جملت خیلی مخالفم :
چون بخاطر ویرجیل هم شده بیشترین رای هارو این بازی 100% میاره devil may cry 3 پس یک نظرسنجی بذار داداش مرتضی که معلوم نباشه نتیجش![]()
سلام بردیا جان!می دونم که DMC3 بیشترین رای رو میاره (و هیچکی به DMC2 رای نمی ده!
) ولی می خواستم این موضوع رسمی بشه و وقتی نتیجه ی نظر سنجی رو می بینیم جمیعا کیف کنیم!
![]()
اگه موافق نیستین نظر سنجی بعدی رو چی بذاریم پس؟!باو کپک زد این نظرسنجی!
اگه بذاریم بهترین موسیقی سری، باز هم DMC3 اول میشه، بهترین گیم پلی DMC4 اول میشه (
) و ... چیکار کنیم خوب؟!
![]()
بنظر من نظرسنجی رو بگذاریم بهترین طراحی شمشیر اصلی دانته Rebelion چون این شمشیر تو همه ی نسخه ها و شماره جدیده یک تغیری کرده کدوم خیلی بهتر بوده ؟؟ {خوش دست}
اونو که باید دانته نظر بده!نه چون قبلا یه نظر سنجی اسلحه محور (!) داشتیم به نظرم بهتره یه نظرسنجی دیگه بذاریم......البته بقیه ی دوستان شاید موافق باشن... بهتره نظر دیگران رو هم بدونیم!
![]()
پیشنهاد دوم:بهترین شخصیت فرعی سری
پیشنهاد پنجم:ایا دوست دارید ادامه ای برای DmC ساخته شود؟
من با اون دوتایی که Bold کردم موافقم ، به نظرم نظرسنجی در مورد ادامه DmC رو بزاریم بعد که اومدمن از قبلم گفتم این نظر سنجی رو عوض کنید.البته شاید قبلا اینا رو گذاشته باشید.
پیشنهاد اول:
بهترین شخصیت پردازی دانته در کدام نسخه از DMC بهتر صورت گرفته است؟
پیشنهاد دوم:بهترین شخصیت فرعی سری
پیشنهاد سوم:زیباترین طراحی دانته مربوط به کدام نسخه است؟
پیشنهاد چهارم: با توجه به اطلاعات منتشر شده از DmC چقدر به ان امید دارید؟
پیشنهاد پنجم:ایا دوست دارید ادامه ای برای DmC ساخته شود؟
بزاریم بهترین شخصیت فرعی ؟
موافقم!
منظور شخصیت های غیر قابل بازیه دیگه؟!پس ورجیل ، نرو ،دانته و لوسیا نباید باشن!
![]()
گزینه ها :
1. تریش
2. لیدی
3. کریدو
4. کیریه
5. لوسیا
علی این کریدو که در حد چوب خشک هم شخصیت پردازی نداشت!فکر کنم حذفش کنیم بهتره!
همون چهارتا خیلی خوبن!
![]()