بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
چند بار تموم کردی؟ من 32 بار تموم کردم که 8 تاش برا دانته ـست 24 تا برا Vergil :shrewd:

حسابش از دستم در رفته! lol :دی

============================================

دوستان موافق نظر سنجی "بهترین بازی سری" هستین؟! اگه هستین یه جوری اعلام کنین (لایک مثلا! :دی) بریم با یک مدیر محترم صحبت کنیم تا نظرسنجی رو عوض کنه. :دی

DMSH نقل قول

سلام دوستان و داداش مرتضی و علی دانته{ویرجیل} و تمام و تک تک دوستان دویلی نه
اویلی{کال اف}
:|

با تمام احترامی که دارم و ببخشید وسط صحبتاتون پریدم :d ولی داداش مرتضی با این جملت خیلی مخالفم :

دوستان موافق نظر سنجی "بهترین بازی سری" هستین؟! اگه هستین یه جوری اعلام کنین (لایک مثلا! :biggrin1:) بریم با یک مدیر محترم صحبت کنیم تا نظرسنجی رو عوض کنه. :biggrin1:

چون بخاطر ویرجیل هم شده بیشترین رای هارو این بازی 100% میاره devil may cry 3 پس یک نظرسنجی بذار داداش مرتضی که معلوم نباشه نتیجش :x

و

WARNING
دوستانی که من رو نمیشناسند فکر میکنند بخاطر اسپم اومدم از دوستان سوال کنید من رو میشناسند{صرفا جهت اطلاع} :>

ولی داداش مرتضی با این جملت خیلی مخالفم :

چون بخاطر ویرجیل هم شده بیشترین رای هارو این بازی 100% میاره devil may cry 3 پس یک نظرسنجی بذار داداش مرتضی که معلوم نباشه نتیجش :x

سلام بردیا جان! :دی می دونم که DMC3 بیشترین رای رو میاره (و هیچکی به DMC2 رای نمی ده! :دی) ولی می خواستم این موضوع رسمی بشه و وقتی نتیجه ی نظر سنجی رو می بینیم جمیعا کیف کنیم! :دی
اگه موافق نیستین نظر سنجی بعدی رو چی بذاریم پس؟! :-? باو کپک زد این نظرسنجی! :دی اگه بذاریم بهترین موسیقی سری، باز هم DMC3 اول میشه، بهترین گیم پلی DMC4 اول میشه (:دی) و ... چیکار کنیم خوب؟! :دی

DMC

سلام بردیا جان! :دی می دونم که DMC3 بیشترین رای رو میاره (و هیچکی به DMC2 رای نمی ده! :دی) ولی می خواستم این موضوع رسمی بشه و وقتی نتیجه ی نظر سنجی رو می بینیم جمیعا کیف کنیم! :دی
اگه موافق نیستین نظر سنجی بعدی رو چی بذاریم پس؟! :-? باو کپک زد این نظرسنجی! :دی اگه بذاریم بهترین موسیقی سری، باز هم DMC3 اول میشه، بهترین گیم پلی DMC4 اول میشه (:دی) و ... چیکار کنیم خوب؟! :دی

بنظر من نظرسنجی رو بگذاریم بهترین طراحی شمشیر اصلی دانته Rebelion چون این شمشیر تو همه ی نسخه ها و شماره جدیده یک تغیری کرده کدوم خیلی بهتر بوده ؟؟ {خوش دست}

بنظر من مال شماره ی :
DEVIL MAY CRY 3

خوبه ؟ {نظرسنجی}

جال کردی نظر رو :>

بنظر من نظرسنجی رو بگذاریم بهترین طراحی شمشیر اصلی دانته Rebelion چون این شمشیر تو همه ی نسخه ها و شماره جدیده یک تغیری کرده کدوم خیلی بهتر بوده ؟؟ {خوش دست}

اونو که باید دانته نظر بده! :دی نه چون قبلا یه نظر سنجی اسلحه محور (!) داشتیم به نظرم بهتره یه نظرسنجی دیگه بذاریم......البته بقیه ی دوستان شاید موافق باشن... بهتره نظر دیگران رو هم بدونیم! :دی

اونو که باید دانته نظر بده! :دی نه چون قبلا یه نظر سنجی اسلحه محور (!) داشتیم به نظرم بهتره یه نظرسنجی دیگه بذاریم......البته بقیه ی دوستان شاید موافق باشن... بهتره نظر دیگران رو هم بدونیم! :دی

نظر سنجی بهترین استایل یا شمشیر (سلاح) برای چه شخصیتی میباشد:

1.ورجیل(:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x)
2. دانته(:|)
3. نیرو (:-&)
4. DmC دانته (:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&)
5. kat (:x)

من از قبلم گفتم این نظر سنجی رو عوض کنید.البته شاید قبلا اینا رو گذاشته باشید.
پیشنهاد اول:
بهترین شخصیت پردازی دانته در کدام نسخه از DMC بهتر صورت گرفته است؟
پیشنهاد دوم:بهترین شخصیت فرعی سری
پیشنهاد سوم:زیباترین طراحی دانته مربوط به کدام نسخه است؟
پیشنهاد چهارم: با توجه به اطلاعات منتشر شده از DmC چقدر به ان امید دارید؟
پیشنهاد پنجم:ایا دوست دارید ادامه ای برای DmC ساخته شود؟

این دوتا بسیار بسیار پیشنهاد خوبین آقا علی محمد! استقبال میشه! :دی

پ.ن: بعضی از دوستان هم که انگار تاپیک رو ترک کردن ..... :| :( باو یه پستی، اسپمی چیزی... :( مثل اینکه می خوایم نظر سنجی رو عوض کنیم ها! :دی

من از قبلم گفتم این نظر سنجی رو عوض کنید.البته شاید قبلا اینا رو گذاشته باشید.
پیشنهاد اول:
بهترین شخصیت پردازی دانته در کدام نسخه از DMC بهتر صورت گرفته است؟
پیشنهاد سوم:زیباترین طراحی دانته مربوط به کدام نسخه است؟
پیشنهاد چهارم: با توجه به اطلاعات منتشر شده از DmC چقدر به ان امید دارید؟
من با اون دوتایی که Bold کردم موافقم ، به نظرم نظرسنجی در مورد ادامه DmC رو بزاریم بعد که اومد ;)

بزاریم بهترین شخصیت فرعی ؟

=============================================
شرمنده این چندوقته کم میومدم توی تاپیک. دانشگاه شروع شده برای همین کمتر وقت میکنم پست بدم ، البته پستا رو میخونم :d

دوستان به نظرم نظر سنجي بهترين نسخه از اين سري رو بزاريم بعد از نسخه dmc كه 15 ژانويه اومد.
اما فعلاً پيشنهاد هايي كه دوستان در پست هاي قبلي دادن بررسي بشه و نظر سنجي تغيير كنه>:d<
يكي از دوستان پيگير اين موضوع نظر سنجي بشه خيلي خوب ميشه ;)

موافقم! :دی

منظور شخصیت های غیر قابل بازیه دیگه؟! :دی پس ورجیل ، نرو ،دانته و لوسیا نباید باشن! :دی

آره :دی بقیه هم موافقند ؟ اگه موافقند تا همین رو بزاریم

گزینه ها :
1. تریش
2. لیدی
3. کریدو
4. کیریه
5. لوسیا

غیر از اینا شخصیت فرعی دیگه ایی داشتیم ؟ لوسیا رو گذاشتم چون دیگه نمیشد از DMC2 هیچکس نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or