بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313

امیدوارم که این خبر فیک باشه.:دی
آخه کپکام جدیدن گند میزنه به بازیا!!جای NT بودم کلا تجربه کپکامو بیخیال میشدم!!!
بلایی که سر RE آورد رو باید تو کتاب گینس ثبت کرد.

بهتره خوشحال باشیم که این بازی از زیر دستشون در رفت.وگرنه الان دانته با یه RPG 7 داشت تو کوچه های لیمبوسیتی دور باطل میزد...

3ocaassvwn85xs7ah16.png

خداییش چند بار از این موجود شکست خوردید، چند بار خط سلامتی شو به یک چهارم رسوندید اما از جون شما کم کرد و به خودش اضافه کرد و چند بار از Holy Water استفاده کردید تا تونستید بکشینش؟!
من هیچ وقت فکر نمیکردم تو یه بازی به همچی مصیبتی دچار بشم! :d... یعنی آبرو برا ما نذاشت :d... آخه این شدم فن !!!!!!؟؟
gtmsdsnvl62bunkdijlr.jpg
0dmyj7mmflk9zngxjkpu.jpg

من هیچ وقت فکر نمیکردم تو یه بازی به همچی مصیبتی دچار بشم! :d... یعنی آبرو برا ما نذاشت :d... آخه این شدم فن !!!!!!؟؟
gtmsdsnvl62bunkdijlr.jpg
0dmyj7mmflk9zngxjkpu.jpg

آقا ابوذر من اعتراف می کنم انقدر جنگیدن با Nevan سخت بود من فکر می کردم این آخرین باس بازیه! :دی خودمو کشتم انقدر Red Orb جمع کردم تا تونستم به اندازه ی کافی Holy Water بخرم تا بکشمش! :دی

اونقدرا هم سخت نبود دیگه ، اگه همون لحظه Demon میشدید هیچ غلطی نمیکرد :دی

آره ولی بدبختی اصلی موقعی شروع می شد که شما همه ی خط Devil Trigger ـت رو استفاده کرده باشی و هیچ ستاره ی قرمزی هم نداشته باشی و تو اون وضعیت گیر بیوفتی! :دی

این حرکت همه ی دشمنای دور و برت رو می کشت! :دی کلا Nevan برای باس فایت ها مناسب نیست و به درد مواقعی می خوره که بین چندین دشمن گیر افتادی.

Jam Session دقیقا افتضاح ترین حرکتش بود :d یعنی Dash در حد آدامس بادکنکی :d تازه بعد حرکت چون دانته خر کیف میشه یه هوووووو هم میکشه که دقیقا افتضاح ترین چیز ممکنه و اگه نپری یا Style نزنی هنوز نشسته (توو درجه های سختی بالا خیلی بد میشه)

Nevan یه حرکت داشت به نام Jam Session، که اگه میزدیش Rank ـت از Dope می رسید به Stylish! :دی

دقیقا چرت گفتی (:d) وقتی باید Rank ـتو ببری بالا تا Crystal بهت بده برا Life ـت اگه برا Nevan این حرکتو بزنی کل زحماتت به باد میره :> ولی برا وقتایی که خیلی از اون ساده ترین دشمنا (اسمشو یادم نی) باشن کار سازه مخصوصا توو Heaven Or Hell Mode.
با Yamato ورجیل ضربه بزن وقتی میخواست شمشیرشو بزاره توو قلافش (بزار بزاره توو قلافش) ببین چه اتفاقی میوفته :d

منظورت Devil Trigger ـه؟ آره DT ی Nevan تنها DT ای بود که می شد توش پرواز کرد! :دی :shrewd:

بابا تو که دانشجوی زبانی چرا؟ Devil Trigger فرق میکنه با Devil Mode. حالا بگذریم که اونی که میشد با Nevan روی هوا پرواز کنی خریدنی بود و اسمش یه چیز دیگه بود (اگه حافظم یاری کنه :d)

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 PM ارسال شده بود ----------

آره ولی بدبختی اصلی موقعی شروع می شد که شما همه ی خط Devil Trigger ـت رو استفاده کرده باشی و هیچ ستاره ی قرمزی هم نداشته باشی و تو اون وضعیت گیر بیوفتی! :دی

ولی جدی Nevan سخت نبود. بیشتر اون یارو مشت سفیده که یه چشمش کور بود (اسمشو یادم نی) و باس یکی مونده به آخر سخت بود.

ولی وقتی با ورجیل میجنگیدم به جای اینکه برام سخت باشه با تمام وجودم باهاش حال میکردم :x

Jam Session دقیقا افتضاح ترین حرکتش بود :d یعنی Dash در حد آدامس بادکنکی :d تازه بعد حرکت چون دانته خر کیف میشه یه هوووووو هم میکشه که دقیقا افتضاح ترین چیز ممکنه و اگه نپری یا Style نزنی هنوز نشسته (توو درجه های سختی بالا خیلی بد میشه)

اصلا قبول ندارم [-( :دی من کلا تو درجه های سختی بالا بازی می کنم خیلی هم از Nevan راضی ام! :دی خیلی هم از Jam Session خوشم میاد :دی مهم کیف کردن دانته ست و نه چیز دیگه! :دی اما هنوزم میگم JS و یه حرکت دیگه که مثل همین JS اجرا میشد اما با جهت راست، بهترین حرکات Nevan هستن.

دقیقا چرت گفتی (:d) وقتی باید Rank ـتو ببری بالا تا Crystal بهت بده برا Life ـت اگه برا Nevan این حرکتو بزنی کل زحماتت به باد میره :>

:-/ متوجه نشدم! اگه منظورت کرسیتال آبی هاست که یا باید بخری یا توی ماموریت های مخفی یا توی محیط بازی پیدا شون کنی. تا اونجایی که من یادمه با بالا رفتن Rank کریستال نمیگیری! :دی

با Yamato ورجیل ضربه بزن وقتی میخواست شمشیرشو بزاره توو قلافش (بزار بزاره توو قلافش) ببین چه اتفاقی میوفته :d

کلا یاماتو با هیچ اسلحه ی دیگه ای قابل مقایسه نیست! :دی چه Nevan چه Rebellion چه پاندورا!

بابا تو که دانشجوی زبانی چرا؟ Devil Trigger فرق میکنه با Devil Mode. حالا بگذریم که اونی که میشد با Nevan روی هوا پرواز کنی خریدنی بود و اسمش یه چیز دیگه بود (اگه حافظم یاری کنه :d)

بازم منظورتو از Devil Mode نفهمیدم. قشنگ توضیح بده. اما به هر حال Nevan تنها اسلحه ای بود که قابلیت پرواز داشت، چه مجانی، چه خریدنی! :دی:shrewd:

ولی جدی Nevan سخت نبود. بیشتر اون یارو مشت سفیده که یه چشمش کور بود (اسمشو یادم نی) و باس یکی مونده به آخر سخت بود.

اون اسمش Beowulf بود. خیلی هم سخت بود! حتی خودم هم قبلا اینجا گفتم به نظرم سخت ترین باس سری ـه. اون یکی مونده به آخری هم که آرکام خودمون بود! :دی

چند وقت پیش داشتم DMC3 رو بازی میکردم ( با ورجیل ) ، بازی رو گذاشتم روی درجه سختی Hard و شروع کردم به رفتن :دی سر مبارزه با Nevan و Beowulf بدون استفاده از هیچ آیتمی شکستشون دادم
shrewd.gif
>:d<

بهترین سلاج از دید من Rebellion ـه ، کمبو های زیبا و کارآمدی داره بعد از اون هم از Beowulf و Cerbrus زیاد استفاده میکنم :دی

ورجیل هم که کلا اکیپ کامل و قوی ایی داشت و سلاح هاش فوق العاده بودن >:d

یه حرکت دیگه که مثل همین JS اجرا میشد اما با جهت راست، بهترین حرکات Nevan هستن.

این حرکت خوبی بود. >:d<

:-/ متوجه نشدم! اگه منظورت کرسیتال آبی هاست که یا باید بخری یا توی ماموریت های مخفی یا توی محیط بازی پیدا شون کنی. تا اونجایی که من یادمه با بالا رفتن Rank کریستال نمیگیری! :دی

همونایی که باید با یه اسلخه بزنی تا بشکنه و کریستال بده رو میگم.

کلا یاماتو با هیچ اسلحه ی دیگه ای قابل مقایسه نیست! :دی چه Nevan چه Rebellion چه پاندورا!

الان داری مسخره میکنی یا میگی یاماتو خیلی شاخه /:) (چون به نظر خودم شاخ ترین شمشیره)

بازم منظورتو از Devil Mode نفهمیدم. قشنگ توضیح بده. اما به هر حال Nevan تنها اسلحه ای بود که قابلیت پرواز داشت، چه مجانی، چه خریدنی! :دی:shrewd:

Devil Trigger اون جور که من میدونم (اطلاعات English ـم) یعنی راه انداختن (حالت) شیطانی که وقتی شما Devil Trigger میکنی میری در حالت Devil Mode یا همون حالت شیطانی.

اون اسمش Beowulf بود. خیلی هم سخت بود! حتی خودم هم قبلا اینجا گفتم به نظرم سخت ترین باس سری ـه. اون یکی مونده به آخری هم که آرکام خودمون بود! :دی

من دیگه انقدر باهاش جنگیده بودم یه ضربه هم نمیخوردم ولی به نظر من سخت ترین باس نبود.دانته ی Devil4 هم اولش برام سخت بود.

سخت ترین باس باس آخر Devil 4 بود. یعنی بی قاعده ترین باس بود به نظرم. هی باید مگساشو میگرفتی میرفتی بالا بعد آخرم هیچی دستگیرت نمیشد :d

چند وقت پیش داشتم DMC3 رو بازی میکردم ( با ورجیل ) ، بازی رو گذاشتم روی درجه سختی Hard و شروع کردم به رفتن
:biggrin1:
سر مبارزه با Nevan و Beowulf بدون استفاده از هیچ آیتمی شکستشون دادم
:shrewd:>:d<

باورت میشه من روی Hard یه بار هم Item استفاده نکردم :> (برو حالشو ببر)

حس میکنم مزاح نمودندی :d اگه نمودی اندی که حرفمو با مزاحنس (Mezahence) بخون اگه نه جدی بخون:d

بهترین سلاج از دید من Rebellion ـه ، کمبو های زیبا و کارآمدی داره بعد از اون هم از Beowulf و Cerbrus زیاد استفاده میکنم
:biggrin1:

ورجیل هم که کلا اکیپ کامل و قوی ایی داشت و سلاح هاش فوق العاده بودن
>:d<

اینو باهات موافقم. البته Rebellion بین سلاح های دانته از همه شاختر بود. (ورجیل = God Of Weapons Other Than Fire)

چند وقت پیش داشتم DMC3 رو بازی میکردم ( با ورجیل ) ، بازی رو گذاشتم روی درجه سختی Hard و شروع کردم به رفتن :دی سر مبارزه با Nevan و Beowulf بدون استفاده از هیچ آیتمی شکستشون دادم :shrewd:>:d<
علی کلا Beowulf با چهار پنج تا Upper Slash توی چشمش کارش تمومه! :دی >:d<

همونایی که باید با یه اسلخه بزنی تا بشکنه و کریستال بده رو میگم.

آها اونا Combat Adjudicator بودن. بعضی هاشون ماشالا ده دوازده تا دست داشتن عمرا نمی شد شکستشون! :دی

الان داری مسخره میکنی یا میگی یاماتو خیلی شاخه /:) (چون به نظر خودم شاخ ترین شمشیره)

من کی باشم که مقام شامخ یاماتو رو به سخره بکشم؟! :دی نه باو مسخره چیه! :دی

Devil Trigger اون جور که من میدونم (اطلاعات English ـم) یعنی راه انداختن (حالت) شیطانی که وقتی شما Devil Trigger میکنی میری در حالت Devil Mode یا همون حالت شیطانی.

نه کلا اسم اون حالت Devil Trigger هست. کلا تو بازی به حالت شیطانی دانته Devil Trigger گفته میشه.

آها اونا Combat Adjudicator بودن.

احسنت. من با اینکه بالای 20 بار بازی (+HD Edition) رو تموم کردم حتی اسم باس هارو حفظ نیستم. نمیدونم چجوری اونارو حفظ میکنی؟؟ :-o اگه بری ببینی /:) تازه اصلا از کجا اسمشو میدیدی (فک کنم دکمه ی چپ یا راست یا پایین رو باید بزنی که بره توو اون منو به درد نخورا :d)

نه کلا اسم اون حالت Devil Trigger هست. کلا تو بازی به حالت شیطانی دانته Devil Trigger گفته میشه.

نه :d یکی از تروفی ها توو HD Edition این بود "Max Devil Trigger With any Character" (البته کلیتش این بود) یعنی اون Purple Orb ها رو کامل بخری تا شروع کننده ی حالت شیطانی ـت (Devil Trigger) کامل بشه (Max) ولی جایی فک نکنم اسم برده باشه وقتی توی حالت Devil هستی (نه اولش یا شروعش) اسمش Devil Trigger ـه. (فک کنم اینو با دقت بخونی منظورمو بفهمی)

دوستان تا حالا نظر سنجی بهترین نسخه داشتیم؟
اگر نداشتیم دوست دارم نظرات دیگران رو بدونم
به نظرم DMC3:x بهترین بود مخصوصاً با موزیک های فوق العاده که هیجان رو چند برابر میکرد.

آخرین ویرایش:
احسنت. من با اینکه بالای 20 بار بازی (+HD Edition) رو تموم کردم حتی اسم باس هارو حفظ نیستم. نمیدونم چجوری اونارو حفظ میکنی؟؟ :-o اگه بری ببینی /:) تازه اصلا از کجا اسمشو میدیدی (فک کنم دکمه ی چپ یا راست یا پایین رو باید بزنی که بره توو اون منو به درد نخورا :d)

من با DMC3 به معنای واقعی کلمه "زندگی" کردم! :) :shrewd: :دی o:-)>:)

نه :d یکی از تروفی ها توو HD Edition این بود "Max Devil Trigger With any Character" (البته کلیتش این بود) یعنی اون Purple Orb ها رو کامل بخری تا شروع کننده ی حالت شیطانی ـت (Devil Trigger) کامل بشه (Max) ولی جایی فک نکنم اسم برده باشه وقتی توی حالت Devil هستی (نه اولش یا شروعش) اسمش Devil Trigger ـه. (فک کنم اینو با دقت بخونی منظورمو بفهمی)

آقا ول کن این DT رو! من الان خودم هم قاطی کردم! :دی

به نظرم DMC3:x بهترین بود مخصوصاً با موزیک های فوق العاده که هیجان رو چند برابر میکرد.

بسیار پیشنهاد عالی ایه! :دی نمی دونم تا الان این نظر سنجی رو داشتیم یا نه، اما اگه اینکار رو بکنیم که خیلی خوب میشه! :دی

چند وقت پیش داشتم DMC3 رو بازی میکردم ( با ورجیل ) ، بازی رو گذاشتم روی درجه سختی Hard و شروع کردم به رفتن :دی سر مبارزه با Nevan و Beowulf بدون استفاده از هیچ آیتمی شکستشون دادم :shrewd:>:d<

بهترین سلاج از دید من Rebellion ـه ، کمبو های زیبا و کارآمدی داره بعد از اون هم از Beowulf و Cerbrus زیاد استفاده میکنم :دی

ورجیل هم که کلا اکیپ کامل و قوی ایی داشت و سلاح هاش فوق العاده بودن >:d

خوش به حالت من انقدر کار دارم نمیتونم اونقدر ها به تاپتیک سر بزنم اون موقع شم بازیشم میکنی.:((
ایول به تو.بازم بیشتر از سربروس استفاده کن تا بفهمی سلاح یعنی چه؟

---------- نوشته در 12:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

DMC 3 فوق العاده بود.
ولی به نظر من هیچ کدوم DMC نمیشن.

من با DMC3 به معنای واقعی کلمه "زندگی" کردم! :) :shrewd: :دی o:-)>:)

چند بار تموم کردی؟ من 32 بار تموم کردم که 8 تاش برا دانته ـست 24 تا برا Vergil :shrewd:

---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

منظورت نسخه اول هست؟

پ ن پ DmC :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or