بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اینطوری دیگه خیلی کم میشن :دی خدا رو چه دیدی، شاید یکی از کریدو خوشش بیاد و بخواد بهش رای بده :دی

OK! :دی یکی به یکی از مدیر ها اطلاع بده! :دی نظر سنجی رو یکی عوض کنه! :دی
onion071.gif

من رای ـمو دادم. Lady :d هم توو انیمه ـش هم توو شماره 3 و 4 خیلی خوف بود. (بچه ها چرا Kat رو نزاشتین؟؟؟؟؟ :()

My Name Is Dante , Whats your name?
I dont have a name.
then from now on i call you lady.

دقیقا یادم نبود ولی فک کنم همین بود :d

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها چه نظرسنجی خوبی منم رای دادم :

به شخصی که داداش علی دانته{ویرجیل} خیلی دوستش داره{بدش میاد} پارادوکس گفتم :

رای دادم به خواهر ::::
Kyrie
::::

من به Credo رای دادم. جرات دارین مسخره کنین.
به خاطر اینکه کریدو از این آدمای محکم و قاطع و وظیفه شناس هست. ظاهر هم تر و تمیز و شیک پوش هست. خیلی منو یاد ورجیل میندازه

به سلامتی نظرسنجی عوض شد و گرد و غبار و تارعنکبوتهایی که بر رویش نشسته بود ازش زدوده شدن:d
اینجانب هم به بانوی این سری Lady رای دادم

ممنون از توجه دوستان به این بنده ی حقیر. من بیشترین نظر سنجی ای که احتمال میدادم قبلا گذاشته شده باشه همین بود من تعجب کردم از اینکه قبلا نبوده. منم به LADY رای دادم شخصیت پردازیشو به همه کاکترهای فرعی ترجیح میدم.

با اینکه فقط تریش رو تو قسمت چهارم دیدم و نسخه اول رو بازی نکردم ولی بازم تو هموم چند نگاه خیلی خوشم اومد ازش و به لیدی که کامل تو نسخه سوم بود ترجیحش میدم!!:d

بخدا تا کریدو رو تو گزینه ها دیدم می خواستم ... :دی بعد دیدم علی بهش رأی داده گفتم بیخیال :دی در کل خیلی خوبه که اینقدر سلیقه های متفاوت داریم :)
مثلا همه که نباید به لیدی رای بدن خو ! یهو یکی کریدو خوشش اومد! والاه :دی
رای منم مشخصه :دی

بخدا تا کریدو رو تو گزینه ها دیدم می خواستم ... :دی بعد دیدم علی بهش رأی داده گفتم بیخیال :دی در کل خیلی خوبه که اینقدر سلیقه های متفاوت داریم :)
مثلا همه که نباید به لیدی رای بدن خو ! یهو یکی کریدو خوشش اومد! والاه :دی
رای منم مشخصه :دی
اتفاقا منم به آدمایی که خز و جواد هستن رای نمیدم ;))
قدرت نقضت تو حلقم;;)
جدا از شوخی، نه از لیدی خوشم میومد و نه از تریش. مخصوصا لیدی. خیلی مغروره. اون قسمتی از دانته کتک میخوره واقعا لحظه فراموش نشدنی بود>:d

جدا از شوخی، نه از لیدی خوشم میومد و نه از تریش. مخصوصا لیدی. خیلی مغروره. اون قسمتی از دانته کتک میخوره واقعا لحظه فراموش نشدنی بود>:d

داشتیم علی ؟ توهین به مقدسات ! :| :دی
لیدی در قلب ما ( من و دانته :دی ) جا داره >:d

زوج رویایی
yahoo_6.gif
:دی

dvqiytzovdmwe5amzpvn.jpg

آخرین ویرایش:
منم به LAdy رای دادم اما به شرطی که این دماغشو عمل کن جدا حالمون بهم زد با این دماغش فقط توی عکسا خوب میوفته!!:دی

اتفاقا منم به آدمایی که خز و جواد هستن رای نمیدم ;))
قدرت نقضت تو حلقم;;)

t9e2zigp2uwf2em0nn6g.jpg

:دی :دی :دی

فکر کنم دیالوگی که لیدی اینجا میگه اینه :" And She's Dead!"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or