بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
kmo13k5uu13uowouwb.jpg

عکسی توی این پستت برای من نشون نمیده :دی
-----------------------------------------------
@ آرمین
به به نروی تاپیک هم برگشت :d خوش آمدی >:d<

مشکل کاپکام این بود که نمیدونست چطوری داستان رو جمعش کنه. توی هر نسخه بیشتر از نسخه قبلی داستان رو میپیچوند و سوال ایجاد میکرد بدون اینکه جوابی برای سوال های ایجاد کرده داشته باشه و نهایتا هم مجبور شد بازی رو ریبوت کنه

71554729032242742401.jpg

:دی :دی :دی

مشکل کاپکام این بود که نمیدونست چطوری داستان رو جمعش کنه. توی هر نسخه بیشتر از نسخه قبلی داستان رو میپیچوند و سوال ایجاد میکرد بدون اینکه جوابی برای سوال های ایجاد کرده داشته باشه و نهایتا هم مجبور شد بازی رو ریبوت کنه

من از همینجا رتبه ی دوم داشتن حفره های داستانی رو به کپکام اعطا می کنم. نویسندگان داستان های کتاب های دبستان با اختلاف در رتبه ی اول هستن.

-----------------------------------------------
@ آرمین
به به نروی تاپیک هم برگشت :d خوش آمدی >:d<

ممنون رفیق:d

درسته بجای اینکه به ایهامات داستان پاسخ بده یه سوال روی سوال دیگه اضافه کرد:|

الان ما نمیدونیم اسپاردا زندست یا مرده ورجیل زندست یا نه و الی اخر هرچی که دلت بخواد میتونی از کل سری دویل سوال در بیاری.

به نظرم بعد این ریبوت باید یه نسخه ساخته شه و ادامه داستان رو بیان کنه و داستان قدیمی رو به پایان برسونه:d

آخرین ویرایش:
Red Orb ها رو با این شخصیت جدید مقایسه کنید :دی شباهت زیادی دارن ، شاید شیطونی چیزیه :-?
به نکته بسی جالب اشاره کردی:biggrin1:
به قیافش می خوره راهنمایی، چیزی باشه! :دی کلا به نظرم شخصیت مثبته! :دی غولاخر نباشه یه موقع! :دی
میدونی مرتضی یاد کی افتادم؟ یاد Pan توی Castlevania Lords Of Shadows:biggrin1: همون یارم که مثل بز بود قیافه-ش:biggrin1: در ضمن چرا غول آخر؟ شاید غول اول باشه
biggrin1.gif
biggrin1.gif

میدونی مرتضی یاد کی افتادم؟ یاد Pan توی Castlevania Lords Of Shadows:biggrin1: همون یارم که مثل بز بود قیافه-ش:biggrin1:

آره خیلی شبیه شه! =)) کلا شخصیت های پیر بهشون میاد راهنما باشن! :دی

در ضمن چرا غول آخر؟ شاید غول اول باشه:biggrin1::biggrin1:

منظورم همون غول (به صورت کلی!) بود! :دی آخه من به غول میگم غولاخر! :دی (به نبودن فاصله بین لام و الف دقت شود! :دی)

نمیدونم امروز چه اتفاقی افتاده ولی کلی اطلاعات و ویدئو جدید از بازی روی نت پخش شده ، مثلا این پیشنمایش از GT که گویا تصاویر جدید زیادی داخلش هست :

DmC: Devil May Cry - Combat Preview | Gametrailers

در ضمن مثل اینکه بخشی برای تمرین به اسم Training Mode هم توی بازی وجود داره که بهتون این اجازه رو میده تا روی دشمن ها تمرین کنید و در کمبو زدن و Chain کردن کمبو ها به همدیگه حرفه ایی بشید

----------------------------------------------------

علاوه بر اون چندتا پیشنمایش دیگه هم از بازی منتشر شده که میتونید از لینک های زیر بخونیدشون

NowGamer: Five hours with DmC
DmC Devil May Cry Hands-on - 6 ways it improves on the original series

نمیدونم امروز چه اتفاقی افتاده

tameem خواب نما شده! :دی

در ضمن مثل اینکه بخشی برای تمرین به اسم Training Mode هم توی بازی وجود داره که بهتون این اجازه رو میده تا روی دشمن ها تمرین کنید و در کمبو زدن و Chain کردن کمبو ها به همدیگه حرفه ایی بشید

Pfffff! این برای اون نوب هاست! :دی ما خاک صحنه خوردیم تو DMC! :دی من الان منتظر اون Helm Breaker سه تایی ام! :دی

نمی دونم چرا از چهره لیلیت ناراضیم ! به نظرم باید زیباتر می بود
مثلا یه چیزی تو مایه های نوان :x واقعا یکی از بهترین و زیباترین و باحالترین ! :دی باس های دویل می کرای بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or