بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
brea خوده منم :دی هویتم فاش شد :دی
تو dmc 4 کمبو می زدم در حد فضا! یه ساعت رو هوا وایمیسادم اونم با دانته 10.000 تا کمبو می زدم :دی تازه برای اینکه همگان هم این قابلیت منو ببینم رفتم تو کلوپ نشستم بعله ! اینه! :دی

پ.ن: دانته داره می بازه! وای بر ما وای بر ما :|

آخرین ویرایش:
دوباره یه روز نیومدیم بحث ها گرم شد:d یعنی چی؟!!:d

یه کرکتر جدید معرفی شد :

screenshot8.jpg

این یارو چقدر شبیه فیل دریاییه=)) در کل بهش نمیاد بدجنس باشه:d

موندوس چرا اینقدر شاده من میدونم:d این تریلرا دروغ میگن!!!!!!!!! من میدونم موندوس دانته رو اینجا له کرده:))

با این سلاح دانته هم خیلی حال کردم:d کشتن دشمن باشخیلی حال میده

طبق معمول دانته همه رو با این تفنگ نابود میکنه و...

نتیجه: بازی خیلی پیشرفت کرده:d

علی جان دمت گرم..... خیلی با این اوصاف حال کردم:d

تونی بخونه:

دهه گفتم تونی:d
مردک خجالت نمیکشی؟!! :d یعنی خبرنگاری اونوقت علی جورتو میکشه برای خبرای دویل:d

یکم مفید باش:d

با این سلاح دانته هم خیلی حال کردم:d کشتن دشمن باشخیلی حال میده
کجا کشتن با این وسیله حال میده؟ نصف Beowulf هم جذابیت نداره. طراحیش افتضاحه. سرعتش هم بی نهایت پایینه. این یکی رو خداییش خیلی بد طراحی کردن. تا وقتی ربلیون و آربیتر و ازیریس هستن کی سراغ این یه قلم میره
چی میگه این؟:-/
پ.ن: دانته داره می بازه! وای بر ما وای بر ما
yahoo_22.gif
داره میبازه؟/:) تو دیگه چی میگی این وسط؟
yahoo_22.gif
کاهگل که لگد نمیکردیم یه ساعت
yahoo_22.gif
دوری باخت و من و علی رفتیم از توی تاپیک کاراکتر بتل جنازه-شو جمع کردیم
yahoo_22.gif
لامصب با الکل آتیشش زده بودن
yahoo_22.gif
حالا میتونیم بگیم وای بر تو وای بر تو
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
من یه سوال دارم ... می خواستم بدونم اهداف ورجیل تا قبل از اینکه به خدمت موندوس دربیاد چی بوده ؟
ورجیل میخواسته گردنبند دانته رو بگیره و دروازه دنیای شیاطین رو باز کنه تا بتونه به اونجا فرمانروایی کنه. در همین راستا چه دوست چه دشمن و در کل هر کی جلوش قرار میگرفت رو میکشت. حتی نمیخواست شیاطین مانعش بشن و اونا رو هم نابود میکرد. اصولا اعتقد داشت قدرت اسپاردا فقط مال بچه های خودش و در نهایت متعلق به یکیشونه. کلا شخصیت منحصیر به فردی بود>:d

داره میبازه؟/:) تو دیگه چی میگی این وسط؟:| کاهگل که لگد نمیکردیم یه ساعت:| دوری باخت و من و علی رفتیم از توی تاپیک کاراکتر بتل جنازه-شو جمع کردیم:| لامصب با الکل آتیشش زده بودن:| حالا میتونیم بگیم وای بر تو وای بر تو:|
چرا کسی منو خبر نکرد ؟!!!!!!!! :(( یحتمل اگر اول از همه به من میگفتین الان دانته زنده بود ! بیچاره دانته ی من :(( زیر رگبار مسلسل های این مکسِ نامرد له شد ! برای شادی روحش بعد از خوندن این پست 5 دقیقه تأمل کنین بعدش لایک کنین :دی :( :دی

چرا کسی منو خبر نکرد ؟!!!!!!!! :(( یحتمل اگر اول از همه به من میگفتین الان دانته زنده بود ! بیچاره دانته ی من :(( زیر رگبار مسلسل های این مکسِ نامرد له شد ! برای شادی روحش بعد از خوندن این پست 5 دقیقه تأمل کنین بعدش لایک کنین :دی :( :دی
لایک نمیکنیم تا دفعه بعد یادت بمونه هر جا خبری از دویل شد باید هر چی دم دستت هست رو بندازی و بیای ادای تکلیف کنی.
من و علی یه بند توی بخش خبر (خط مقدم) داریم با هیتریون میجنگیم. مرتضی هم توی کاراکتر بتل گهگداری هویدا میشه ولی تو اصلا آدم شک میکنه وجود خارجی داری یا نه. ابوذر هم مثل ارواح سرگردان داره پرسه میزنه. آرمین رو هم که کلا توهمه
=================
بچه ها به نظرتون به رسم همیشگی، این بار هم 20 تا مرحله وجود داره؟

لایک نمیکنیم تا دفعه بعد یادت بمونه هر جا خبری از دویل شد باید هر چی دم دستت هست رو بندازی و بیای ادای تکلیف کنی.
من و علی یه بند توی بخش خبر (خط مقدم) داریم با هیتریون میجنگیم. مرتضی هم توی کاراکتر بتل گهگداری هویدا میشه ولی تو اصلا آدم شک میکنه وجود خارجی داری یا نه. ابوذر هم مثل ارواح سرگردان داره پرسه میزنه. آرمین رو هم که کلا توهمه
=================
منو یادت رفت:دی(منافق:)) )
====
تا حالا که تمام نشانه های DMC ایت در این بازی پدیدار شده،شک نکن اینم هست :دی
==
تو صفحه قبل منو کشتین.. تو این صفحه هم شدم روح سرگردان! .. صفحه بعد چه شود !!؟؟؟ :d
مرده>روح>زامبی
=))

آخرین ویرایش:
=================
من به صورت خیلی هیدن هستم :دی ولی خواستم زیاد آشکار نباشم که ریا نشه :دی والاه :دی
-------------------------------
صد در صد 20 تا مرحله داره، نداشته باشه بیست و یکی داره ! اصلا ناف dmc رو با عدد بیست بریدن :دی

تو صفحه قبل منو کشتین.. تو این صفحه هم شدم روح سرگردان! .. صفحه بعد چه شود !!؟؟؟ :d
-----

امیدوارم که باشه .. البت با توجه به داستان خوبی که بازی حتما داره وگرنه مرحله بی محتوا که فایده نداره !

سلام بچه ها به نظرتون در آخر این بازی نشون میده که چطور موهای دانته سفید میشه؟چون موهای داداشیش(ورجیل جونم:x)سفیده!کاش آخر بازی دانته بازهم قرمز پوش بشه! نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها به نظرتون در آخر این بازی نشون میده که چطور موهای دانته سفید میشه؟چون موهای داداشیش(ورجیل جونم:x)سفیده!کاش آخر بازی دانته بازهم قرمز پوش بشه! نظر شما چیه؟
واا خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه وقتی وارد DT میشه، موهاش سفید میشه و پالتوش قرمز چون حرکت واقعا جالبی زدن. اگر بعد هنری باشه که عالیه ولی اگر یه فلسفه ای پشتش باشه خیلی دوست دارم بدونم اون فلسفه چیه. موهاش هم یحتمل سفید میشه
منو یادت رفت:biggrin1:(منافق:)) )
تو مامور مخفی بودی. کی گفت خودتو لو بدی؟/:)
من به صورت خیلی هیدن هستم :biggrin1: ولی خواستم زیاد آشکار نباشم که ریا نشه :biggrin1: والاه :biggrin1:
تو سعی کن همینجور خیلی هیدن بمونی چون بیشتر به خودت لطف میکنی تا ما;) خجالت بکش. اصلا ازتون راضی نیستم[-(
======================
راستی فکر کنم اسم اون پیرمرده Phineas (فینیاس) باشه. توی فروم NT نوشته اسم کاراکتر جدید و کنارش هم نوشته:
Pigsy's long lost cousin! =D

چرا تا من میخوام پست بدم عکس یا اطلاعات جدید منتشر میشه ؟ :| :دی اینم 19 تا آرتورک جدید که یکی از یکی زیباترند >:d<

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 AM ارسال شده بود ----------

اینا رو یادم رفته بود :| :دی اینم تصاویری از پشت صحنه بازی :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or