بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
واا خیلی دوست دارم بدونم جریانش چیه وقتی وارد DT میشه، موهاش سفید میشه و پالتوش قرمز چون حرکت واقعا جالبی زدن. اگر بعد هنری باشه که عالیه ولی اگر یه فلسفه ای پشتش باشه خیلی دوست دارم بدونم اون فلسفه چیه. موهاش هم یحتمل سفید میشه
صلح و صفا جان دقیقاً نقطه صعود یا سقوط داستان بازی همینجاست :دی عین قضیه ی دست ریو هایابوسا توی نینجا گایدن 3 :دی اگر اینا دلیل موجهی و یه فلسفه ی قوی برای سیاه کردن و بعد سفید شدن موهای دانته داشته باشن میخ رو کوبوندن ولی اگر مثل دست ریو بخواد یه فلسفه ی آبکی پشتش باشه رسماً تمام سایت ها داستان بازی رو بمبارون میکنن :دی چون مثل دست ریو یه عضو دانته چنج نشده بلکه تمام بود و نبودش چنج شده :دی البته با پیشینه ی NT توی داستان میشه امیدوار بود :دی

---------------------
و اما آرت ها :دی طراحی دشمن ها خیلی خوبه و میشه گفت به تیپ بازی میخوره ولی چیزی هم که قبلاً گفتم طراحی محیط شهری فاجعه ـس ! خیر سرشون دانته داره با شمشیر ول میچرخه نه لنسر و تجهیزات مارکوس فنیکس :دی اینا فکر کردن دارن برای SotD یا لاس وگاس طرح میدن :دی
40834381608611282862_thumb.jpg

این آرت بالا هم که با اون جناب temen ni gru مو نمیزنه :دی اصلاً در اومدنش از اون وسط توی غروب دقیقاً کپی همون صحنه ـس , فقط یه زحمت دادن دوربین رو یه کم به طرف چپ کج کردن :دی البته زحمت اون بالها رو هم کشیدن شینوبی های نینجا نما :دی

آخرین ویرایش:
خداییش آرت وورک ها واقعا عالین. تمام محیطا رو داره نشون میده. کم کم دارم نظرمو پس میگیرم که فکر میکردم بازی محدوده>:d< فقط آخرین خواسته ای که دارم (:d) اینه که محیطای بازی مثل اینا:

بزرگ و باز طراحی شده باشن. البته توی چندتا از تریلرها بزرگ بودن محیط کاملا دیده میشد. NT قربون دستت اینم اضافه کن و ما دیگه هیچی نمیخواییم>:d<
راستی، بازی مگه موشن کپچر هم داشته؟:-/

کجا کشتن با این وسیله حال میده؟ نصف Beowulf هم جذابیت نداره. طراحیش افتضاحه. سرعتش هم بی نهایت پایینه. این یکی رو خداییش خیلی بد طراحی کردن. تا وقتی ربلیون و آربیتر و ازیریس هستن کی سراغ این یه قلم میره
چی میگه این؟:-/

داره میبازه؟/:) تو دیگه چی میگی این وسط؟:| کاهگل که لگد نمیکردیم یه ساعت:| دوری باخت و من و علی رفتیم از توی تاپیک کاراکتر بتل جنازه-شو جمع کردیم:| لامصب با الکل آتیشش زده بودن:| حالا میتونیم بگیم وای بر تو وای بر تو:|

حالا هرچی ما بگیم خوبه اخه دیگه:d خداییش ضربه های محکی داشت اما در کل هیچی شمشیر خود دانته نمیشد.
غلط املایی هم داری که پ اینقدر معلم بودی!1:d
اینو دیگه تونی اصلا نخونه:
بچه حالش خوب نیست:d

در کل یه ارت ورک پایه یافتم:
verg_by_balvarin-d5hdk7u.jpg

خداییش به این ابهت کی دیده؟

صلح و صفا جان دقیقاً نقطه صعود یا سقوط داستان بازی همینجاست :دی عین قضیه ی دست ریو هایابوسا توی نینجا گایدن 3 :دی اگر اینا دلیل موجهی و یه فلسفه ی قوی برای سیاه کردن و بعد سفید شدن موهای دانته داشته باشن میخ رو کوبوندن ولی اگر مثل دست ریو بخواد یه فلسفه ی آبکی پشتش باشه رسماً تمام سایت ها داستان بازی رو بمبارون میکنن :دی چون مثل دست ریو یه عضو دانته چنج نشده بلکه تمام بود و نبودش چنج شده :دی البته با پیشینه ی NT توی داستان میشه امیدوار بود :دی

---------------------
و اما آرت ها :دی طراحی دشمن ها خیلی خوبه و میشه گفت به تیپ بازی میخوره ولی چیزی هم که قبلاً گفتم طراحی محیط شهری فاجعه ـس ! خیر سرشون دانته داره با شمشیر ول میچرخه نه لنسر و تجهیزات مارکوس فنیکس :دی اینا فکر کردن دارن برای SotD یا لاس وگاس طرح میدن :دی
40834381608611282862_thumb.jpg

این آرت بالا هم که با اون جناب temen ni gru مو نمیزنه :دی اصلاً در اومدنش از اون وسط توی غروب دقیقاً کپی همون صحنه ـس , فقط یه زحمت دادن دوربین رو یه کم به طرف چپ کج کردن :دی البته زحمت اون بالها رو هم کشیدن شینوبی های نینجا نما :دی

اکثر سایت های مهم گیمینگ چند مرحله اول بازی رو انجام دادن و از داستان ، محیط و گیم پلی بازی خیلی تعریف کردن ( مخصوصا CVG ) اگه کل بازی مثل این چندمرحله اولش باشه به احتمال زیاد با یکی از بهترین Devil May Cry ها در کل سری طرف هستیم >:d< البته اگر همینطور خوب بمونه ، اگه خدایی نکرده رفته رفته داستان بازی افت کنه که ... :|

===============================

نمیدنم شاید من چون هوادار بازیم این مورد به چشمم نمیاد ولی من تنها دوتا شباهت توی این تصویر ها میبینم :
1. هردوشون یه برج بزرگ در یه شهرند
2. هر دو غروب رو به تصویر میکشند

من دیگه غیر از این دو مورد شباهت دیگه ایی به ذهنم نمیرسه :دی البته احتمالش هست که این در واقع همون temen ni gru باشه هرچند من یه تئوری دیگه ایی در ذهن دارم :دی

-------------------------------------------------------
من از این تصاویر خیلی خوشم اومد >:d<

======================

@ علی صلح و صفا

آره علی تمامی کات سین ها موشن کپچر شدن ، برای همینه که حرکات بدن و صورت شخصیت ها خیلی طبیعیه

اکثر سایت های مهم گیمینگ چند مرحله اول بازی رو انجام دادن و از داستان ، محیط و گیم پلی بازی خیلی تعریف کردن ( مخصوصا CVG ) اگه کل بازی مثل این چندمرحله اولش باشه به احتمال زیاد با یکی از بهترین Devil May Cry ها در کل سری طرف هستیم >:d< البته اگر همینطور خوب بمونه ، اگه خدایی نکرده رفته رفته داستان بازی افت کنه که ... :|

نمیدنم شاید من چون هوادار بازیم این مورد به چشمم نمیاد ولی من تنها دوتا شباهت توی این تصویر ها میبینم :

من دیگه غیر از این دو مورد شباهت دیگه ایی به ذهنم نمیرسه :دی البته احتمالش هست که این در واقع همون temen ni gru باشه هرچند من یه تئوری دیگه ایی در ذهن دارم :دی

-------------------------------------------------------
من از این تصاویر خیلی خوشم اومد >:d<

======================

@ علی صلح و صفا

آره علی تمامی کات سین ها موشن کپچر شدن ، برای همینه که حرکات بدن و صورت شخصیت ها خیلی طبیعیه

علی سکتمون داد بسکه بهمون با این عکسا شوک وارد کرد:d فوق العاده اند محیط بازی اصن وضی با سری های قبل قابل مقایسه نیست. امیدوارم داستان هم خوب باشه که دیگه شاهکاره.

66307087480750022625.jpg

این محیط شبیه محیط بازی پرنس 4 نیست؟؟

علی سکتمون داد بسکه بهمون با این عکسا شوک وارد کرد:d فوق العاده اند محیط بازی اصن وضی با سری های قبل قابل مقایسه نیست. امیدوارم داستان هم خوب باشه که دیگه شاهکاره.

66307087480750022625.jpg

این محیط شبیه محیط بازی پرنس 4 نیست؟؟

آرت هاش خیلی قشنگه فقط امیدوارم تونسته باشند توی بازی هم به همین خوبی درشون بیارن [-o<

کدوم پرنس رو میگی ؟ :دی 2008 یا اون Sands Of Time ؟ البته این تصویر مخصوصا زنجیرهاش من رو بیشتر یاد GOW و مخصوصا HS میندازه ( ناریکو که بندبازی بود برای خودش :دی ببینیم دانته چه میکنه :دی )

@ علی صلح و صفا

دقیقا همین مرحله منظورم بود :دی

==========================
اه لعنت ! لیست اچیومنت های بازی لو رفته !!! اونم دو ماه مونده به عرضه !!! حالا چطوری از اسپویل در امان بمونیم :((

لیست رو ندیدم همینطوری چشمم بهش خورد ولی اسم دوتا از اچیو ها رو دیدم :| توضیحات یکیشون رو دیدم :| اگه کسی خواست این دوتا رو نگاه کنه :

Whatever Lady
این توضیحش رو دیدم مربوط میشد به کشتن تعدادی شیطون
For Tony Redgrave
این رو نمیدونم چی به چیه ولی اسمش که خیلی باحاله >:d<

درکل مجبورم از این به بعد کمتر توی فروم های خارجی DMC فعالیت کنم :((

به پیشینه ی داستانی این شینوبی های نینجا نما در زمینه ی داستان اشاره کردم که :دی

خب علی اگر ناراحتی میخوای بگم اون دو برج رو هم عین هم بسازن تا شباهت کامل بشه :دی خب بنده ی خدا دارم شباهت لوکیشن رو میگم دیگه اگر دو تا برج عین هم بود که باید گل بر سر میگرفتیم :دی
اگر این برج بخواد temen ni gru باشه فقط میشه گفت DmC 3 :Devil May Cry طی بحث هایی که با هم داشتیم دیدیم که به جز استایل سلاح ها (و شاید کمی موندوس) باقی چیزها بیشتر به 3 نزدیکه :دی البته باز اون موندوس هم در هاله ای از ابهامه و ممکنه به قول تو اون آخرای کار ورجیل بیاد وسط :دی

به پیشینه ی داستانی این شینوبی های نینجا نما در زمینه ی داستان اشاره کردم که :دی

خب علی اگر ناراحتی میخوای بگم اون دو برج رو هم عین هم بسازن تا شباهت کامل بشه :دی خب بنده ی خدا دارم شباهت لوکیشن رو میگم دیگه اگر دو تا برج عین هم بود که باید گل بر سر میگرفتیم :دی
اگر این برج بخواد temen ni gru باشه فقط میشه گفت DmC 3 :Devil May Cry طی بحث هایی که با هم داشتیم دیدیم که به جز استایل سلاح ها (و شاید کمی موندوس) باقی چیزها بیشتر به 3 نزدیکه :دی البته باز اون موندوس هم در هاله ای از ابهامه و ممکنه به قول تو اون آخرای کار ورجیل بیاد وسط :دی

ما توی فروم DMC.org یه نفر رو داریم که به نظر میاد از اعضای تیم سازنده باشه :دی اون تایید کرد که بیس کار همون DMC3 ـه ( گیم پلی ) ، البته از نسخه های دیگه هم کمک گرفتن ولی بیسشون DMC3 بوده پس به احتمال زیاد از لحاظ داستانی هم شباهت های زیادی با DMC3 داره دیگه :دی خیرسرشون هردو داستان Origin ـند و باید یه شباهت هایی با هم داشته باشند :دی

راستی همین بنده خدا میگفت که NT کاملا ورجیل رو قابل بازی طراحی کرده و اینکه ورجیل توی نسخه اصلی حضور داشته باشه یا نه بستگی به تصمیم کاپکام داره :| اگه این کاپکامه میزنه ورجیل رو DLC میکنه :|

ما توی فروم DMC.org یه نفر رو داریم که به نظر میاد از اعضای تیم سازنده باشه :دی اون تایید کرد که بیس کار همون DMC3 ـه ( گیم پلی ) ، البته از نسخه های دیگه هم کمک گرفتن ولی بیسشون DMC3 بوده پس به احتمال زیاد از لحاظ داستانی هم شباهت های زیادی با DMC3 داره دیگه :دی خیرسرشون هردو داستان Origin ـند و باید یه شباهت هایی با هم داشته باشند :دی

راستی همین بنده خدا میگفت که NT کاملا ورجیل رو قابل بازی طراحی کرده و اینکه ورجیل توی نسخه اصلی حضور داشته باشه یا نه بستگی به تصمیم کاپکام داره :| اگه این کاپکامه میزنه ورجیل رو DLC میکنه :|

عيوول اينو دوست دارم :d خيلى خوبه که بيس کارو DMC3 قرار دادن.

اگه واقعا تصميم کپکام باشه حتما ورجيلو در 5 Dlc مختلف که هر کدوم 25$ قيمت داره به طور مساوى پخش ميکنه :|

من از همینجا از NT تشکر می کنم، که هر موقع من نیستم یه تن اطلاعات جدید میده بیرون،>:d< اعم از آرت ورک، اسکرین شات و غیره. با تشکر از همگی، من بعد از به پایان رساندن این پست خودم رو از پنجره به بیرون پرت خواهم کرد.

Whatever Lady
این توضیحش رو دیدم مربوط میشد به کشتن تعدادی شیطون
For Tony Redgrave
این رو نمیدونم چی به چیه ولی اسمش که خیلی باحاله >:d<

>:d<>:d<>:d<

آرت ورک ها بسیار زیبا هستن، اون قصره منو هم به شدت یاد temen ni gru انداخت.

همین. با اینکه ارتفاع زیاده اما خودمو پرت می کنم............^*&(*^*^*^(&(* ( صدای له شدن من! :دی)

For Tony Redgrave
نترسین باو. این اچیومنت مال منه. در واقع من باید نیمه تاریکمو بکشم. اسم خودم تونی المیدا هست، اسم نیمه تاریکم تونی ردگریو:d
علی لامصب اینقدر نرو هی یوزرنیم و پسورد ادمینتو توی سایت DMC.org وارد کن و اطلاعات پخش کن. دیگه لو رفتی باو. اینقدر ادای آدمای مظلوم رو در نیار. آره بابا.b-)
====================
راستی یه اعلامیه بزنم توی بُرد، همه باید بهش دقت کنن:

1- یادتون باشه تقریبا تا یک ماه دیگه (شایدم بیشتر) نمرات بازی میپاچه توی سایتا.
2- وای به حالتون توی تاپیک امتیازا پیداتون نشه
3- اگر امتیازای بازی کم شد و تلاش های ما با شکست مواجه شد، من اصلا نمیشناسمتون
4- یادتون باشه همش تقصیر علی هست

من از همینجا اعلام می کنم استرس گرفتم برای نمرات بازی !
علی ممکنه من دوباره هیدن یا خواب باشم :دی بیدارم کن با هم بریم تاپیک امتیازات :دی
بعد از دیدن این پستت یه مقدار وحشت کردم :|

@ علی دانته
آرت وورکها خیلی قشنگن، بازم من سرسری نگاه کردم چون حتی دوست ندارم محیطهای بازی برام اسپویل شه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or