بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
با تشکر از آریا برای عوض کردن نظرسنجی

انتخاب سختی بود ولی نهایتا رای من رفت طرف ورجیل

اصلا این بشر یه جوری آدم رو به خودش جذب میکنه ، همینطور دوست داری بیشتر در موردش بدونی

آره لئون متوجه شدم سوال علی رو جواب دادم ولی اشتباهی اسم تو رو نوشتم lol :دی

این چند وقته دست به سوتی خیلی خوب شده :دی

ببخشید اینکه خیلی سخت شد................. حالا بین ورجیل و اسپاردا کدوم رو انتخاب کنم؟
خوبه یکی از خانوما رو کم میکردین و یه گزینش میشد ورجیل و اسپاردا:d چون اونا خودبخود هستن!

خب منم که همتون میدونید چشم بسته به کدوم رای دادم. ورجیل.

نهایتا رای من رفت طرف ورجیل
Oh my GOD
Oh my GOD
Oh my GOD
یعنی چی آخه... بابا من خودمم عشق Vergilم ... ولی جاییکه KING باشه مگه میشه....!!!
ای داد... داریم بی Sparda میشیم...

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید اینکه خیلی سخت شد................. حالا بین ورجیل و اسپاردا کدوم رو انتخاب کنم؟
خوبه یکی از خانوما رو کم میکردین و یه گزینش میشد ورجیل و اسپاردا:d چون اونا خودبخود هستن!
ابوذر فقط اگه بفهمم که....

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

;)...

Oh my GOD
Oh my GOD
Oh my GOD
یعنی چی آخه... بابا من خودمم عشق Vergilم ... ولی جاییکه KING باشه مگه میشه....!!!
ای داد... داریم بی Sparda میشیم...

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

ابوذر فقط اگه بفهمم که....

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

;)...
اصلا ورجیل یه ابهت خاصی داره

من مطئنم اگه سعی کنه میتونه توی همه زمینه ها از پدرش جلو بزنه

ایول علی جان!!!
یه نفر هوای مارو داره!!!>:d<
راست میگه علی جون.میتونه از اسپاردا جلو بزنه اگر کپکام بذاره!!!
به قول خیلیا،اینو باید طلا کاریش کنیم و بزنیم سر در تاپیک!!!
اصلا ادم نمیدونه ورجیل خوبه یا بده.....
نمونش توی DMC3.که اومد کمک دانته و همه کف کردن و گفتن ایول ،پشت بندش رو کرد به دانته و گفت:
خیلی خب،حالا اون گردنبند رو بده من!!!

بازم دود از کنده بلند میشه........حتما یه چیزهایی بلده که ورجیل حالا حالاها باید تلاش کنه که تازه بهش برسه........... اول فلسفه و هدف اسپاردا;)

ایول علی جان!!!
اصلا ادم نمیدونه ورجیل خوبه یا بده.....
نمونش توی DMC3.که اومد کمک دانته و همه کف کردن و گفتن ایول ،پشت بندش رو کرد به دانته و گفت:
خیلی خب،حالا اون گردنبند رو بده من!!!
واقعا صحنه خیلی خوبی بود:)

کل ورجیل یک ادم خاص والبته خیلی با حال است .به من هرچی درباره ی این ورجیل توضیح و اطلاع بده این کپکام باز من می خوام بیشتر بدونم . این ورجیل اخر نقش افرینی است:x

من به اسپاردا رای دادم... قبلا هم گفتم اگه ما میخواییم از ابهامات داستان کم بشه باید از اول و به ترتیب شروع به بررسی کنیم! پس چه بهتر که اسپاردا بیاد...
:d

سلااااااااااااااااااام بچه ها
مرسی و تشکر از آریا جان و علی دانته ی عزیز بابت نظر سنجی
من بعد از تفکرات فراوان به ورجیل رای دادم ، چوووووووووون که ورجیل از نظرم یه جورایی خیلی خاصه :
متین، مغرور، سرد و خوش ، عاشق!!!، حساس ، خوش قلب در عین سنگ دلی ، باهوش، فیلسوف....:x:d
و دوست دارم در مورد گذشته ش بدونم ;)
راستی لئون جان ای ول آواتار ;):x

---------- نوشته در 04:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها اون قسمتی از کمیک که آرمین گذاشت اون جاهایی که سانوسور کردی که چیزی نداشت که
اون قسمتش :
دانته: تو خیلی خونریزی داشتی...
ورجیل : به من دست نزن...
(ورجیل درون وان لیز می خورد!)
دانته: مواظب باش... تو هنوز زخمی هستی احمق! برای یه لحظه هم که شده غرورت رو کنار بزار و بزار کمکت کنم، بعدش هر غلطی دلت خواست بکن

فقط یه ذره تصاویرش ناجور کشیده شده بود مگر نه حرف نا متناسبی رد و بدل نمی شد :d

---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

راستی آرمین در ترجمه هم که لنگیدی ! :d کلا اینا یه چی دیگه گفتن شما یه چی دیگه گفتی ! :d ماجرا شده این فیلمهای هالیوودی که تلویزیون می زاره اینا یه چی دیگه میگن در اصل بعد تو تی وی های ما یه چی دیگه دوبله می کنن ها :d

ایول علی جان!!!

کل ورجیل یک ادم خاص والبته خیلی با حال است

همانطور که میدونید من طرفدار ورجیل هستم پس Vergil.......

من بعد از تفکرات فراوان به ورجیل رای دادم

khob bacheha manam be vergil ray dadam.chon be nazaram in 2ta baradar kenar ham mokamelhaye fogholadei mishan. Entekhabam hich dalile dige nadasht. Chon dar nahayat in khode dantas ke vase man moheme!
بابا رفقا... یعنی چی...؟ تعجب می کنم از شما...
اول من موضع خودم رو روشن کنم.... منم Vergil رو خیلی دوست دارم.... اما....

آخه مگه ما تا حالا Sparda رو دیدیم....؟ فقط ازش شنیدیم... همین دیگه... با اینکه فقط ازش شنیدیم این همه تو کفشیم و باهاش حال می کنیم... از کجا معلوم وقتی تو بازی ببینیمش، فکمون ول نشه رو زمین...
آخه Vergil رو بهش پرداختند که شده Vergil... ولی انصافاً از Sparda فقط و فقط شنیدیم... همین...
بذارید KING پاش به بازی ها باز بشه... اونوقت خواهیم دید...

---------- نوشته در 06:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

همینطور شما علی جون...

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

بازم دود از کنده بلند میشه........حتما یه چیزهایی بلده که ورجیل حالا حالاها باید تلاش کنه که تازه بهش برسه........... اول فلسفه و هدف اسپاردا;)

من به اسپاردا رای دادم

منم به اسپاردا رای دادم
I LOVE U GUYS
آفرین ابوذر، به نکته ی فوق العاده ای اشاره کردی...
با اینکه من نسبت به Vergil یه حس خاصی دارم... اما مطمئنم که اگه KING پا به عرصه بذاره... Vergil کاری جزء خم شدن جلوی قدرت ULTRAی پدرش نتونه بکنه...

راستی آرمین در ترجمه هم که لنگیدی ! :d کلا اینا یه چی دیگه گفتن شما یه چی دیگه گفتی ! :d ماجرا شده این فیلمهای هالیوودی که تلویزیون می زاره اینا یه چی دیگه میگن در اصل بعد تو تی وی های ما یه چی دیگه دوبله می کنن ها :d
اوم...... ببخشید!‍!! اشتباه برداش کردم:d باو تغییر من هم زیاد نیست بچه های این سایته اینقدر انحراف کردن بحث رو حواس نمیذارن واسه ادم:d
همه اسپاردا اسپاردا اسپـــــــــــــــــــاردا
ورجیل ورجیل ورجیل.....
سازنده ها میگن اصن وضی همهشون باید نباشن:d
اما در کل اول باید ورجیل بعد اسپاردا و بعد نرو باشه!
wait:من انگار به نرو رای دادم:d

اول از همه بگم که من هم از اسپاردا خیلی خوشم میاد و مشتاق دیدارش هستم ولی اگه بهم بگن توی DmC فقط میخوایم یکیشون رو نشون بدیم و به گذشته اش بپردازیم حالا کدوم رو انتخاب میکنی ، بدون شک میگم ورجیل

اصلا ورجیل یه شخص خیلی خاصه ، شخصیتی که ورجیل داره توی دنیایی گیم خیلی کم پیدا میشه ، چند تا Antagonist میشناسین که این همه محبوب باشه ، من که علاوه بر ورجیل فقط از جوکر و آلبرت وسکر خوشم میاد ، به جز این سه نفر از هیچکدوم از شخصیت های منفی دیگه خوشم نمیاد و بود و نبودشون برام هیچ فرقی نداره

اسپاردا رو ما درست نمیشناسیم ولی در بهترین حالت میتونم اسپاردا رو شخصیتی مثل دانته تصور کنم که یه ذره جدی تره ، با وجود علاقه ایی که به دانته دارم ولی فکر کنم هممون قبول داریم که ورجیل خیلی با ابهت تر و فلسفی تر از دانته است ، پس من ترجیح میدم بیشتر در مورد این شخص مرموز و فلسفی بدونم تا در مورد پدرش

آرمین و علی ، خداییش چه انتظاری از نرو دارین شما :دی اون موقع ( اگه اصلا بدنیا اومده باشه :دی ) به زور میتونسته راه بره اونوقت شما میخواین ببینیدش ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or