ارمین:dmer30 artin jan. Faghat... In sansur shode bud ya man eshteba mikona? Akhe dialogashun ye chize dige bud. Albate in che harfie man mizanam! Dante khodesh niaz be sansur dare kolan!![]()
ممنون تریش خانوم خیلی زحمت کشیدید
دیدم این قسمت نیست الان ترجمه کردم گذاشتم
![]()
zereshk! Ide gozashtane comic ke aslan aval az man btd ke umadam didam ey dele ghafel shoma saehe 3 ro ghozashti! Shukhi kardam. Be del nagir. Hamkari chize khubie.ارمین:d مجبور بودم.........با:dو اینقدر ابرو ریزی نکن!!! اخر عاقبت نداره:dخوب اصن دیالوگ هاش مهم نبود و راجب داستان نبود و هم چنین میگه میخوام بن شم:d از طرفی اگه این قسمت هم نمیذاشتم ناقص بود. مجبور بودم!بعدشم چرا کار دزدی میکنی؟ اصن وضی اول شما کمیکو نذاشتید:d ( نزن نزن شوخی بود:d)
نه باو پسر ناراحن نمیشم. اما کلا این قسمت رو دیالوگهای اخریش رو تغییر دادم و گرنه هیچ جای دیالوگ های کمیک های قبلی رو تغیر ندادم. این هم میگم این قسمت اخر رو اگه معنی واقعیش رو مینوشتم بیشتر گیج میشدی چون دانته اصن این شکلی نیست این طرف توصیف کرده . چون من هم متعجب شدم :-oارو سر کار گذاشتی رفیق :d من دو ساعت دارم به ارتباط این عکس با بازیی فکر می کنم شوخی کردم عکس های با حالی بود
نه باو ناراحتی کجا بود جواب بالایی هارو فقط با شوخی بود اصن ناراحن نشدم و الا اسمایل نمیذاشتم که!:dzereshk! Ide gozashtane comic ke aslan aval az man btd ke umadam didam ey dele ghafel shoma saehe 3 ro ghozashti! Shukhi kardam. Be del nagir. Hamkari chize khubie
Agreed Mr. Music Manموزیک زمینه فراموش نشه... خیلی مهمه!!![]()
در نهایت هم دوست دارم که توی صحنه ی خیلی غم انگیز ورجیل و اسپاردا بمیرن![]()
عه عه... چرا Vergil....؟ چرا Spardaaaaa؟وای ...وای قلبم گرفت خدا این روز رو نیاره ورجیل عزیزم بدون قدرت بشود.درمورد اسپاردا اگه برگرده باهات موافقم که خانواده را دوباره دوره هم جمع می کند ولی دانته یا ورجیل قبول می کنند؟؟
در مورد این هم بگم که ورجیل دنبال قدرته ولی ته فلبش رگه هایی از انسانیت پیدا میشه.حاضر نیست قدرت رو دست کس دیگه ای ببینه مخصوصا موندوس.......شخصی خودخواه ولی قلبا مهربان است
من با شماره 1 موافقم...1. منتظر حضور کدامیک از شخصیت های زیر در DmC هستید ؟
Sparda
Vergil
Eva
Trish
Lady
Nero
2. به نظر شما ورجیل شخصی :
کاملا شیطانی و سنگ دل است
شخصی خودخواه ولی قلبا مهربان است
بی احساس و دیوانه است
نظری ندارم !!!
یکیشون رو انتخاب کنید ( اگه خواستید توی سوال ورجیل گزینه های جدیدی اضافه کنید )
wowwwwwwwپس نظرسنجی شماره یک رو بزارم دیگه ؟
راستی علی، اون سوالی که شما جوابشو به من دادی رو... Safe عزیزم پرسیده بود....لئون جان نظرسنجی تک گزینه ایی میزارم تا معلوم بشه بعد از دانته دوستان بیشتر مشتاق دیدن کدوم شخصیت توی DmC هستن