بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تا حدودی موافقم... اما...
اما اگه چگونگی این عمل KING توسط خودش افشا بشه، آره... زیاد جالب نیست... اما اگه یکی دیگه حکایتش کنه... چرا که نه...!!! اون وقت قضیه فرق می کنه.
با وجود اینکه خیلی دوست دارم در مورد ورجیل بدونم و هنوز هم دوست دارم اون رو توی DmC ببینم ولی این ایده خوبیه مخصوصا اگه دانته داستان اسپاردا رو تعریف کنه

کلا از این بی تفاوتی دانته و بی احترامیش نسبت به اسپاردا خیلی بدم میاد ( فقط توی نسخه یک به اسپاردا احترام میزاشت و توی نسخه های دیگه انگار نه انگار که اسپاردا همچین فداکاری بزرگی انجام داده )

در واقع یکی از دلایلی که از ورجیل خیلی خوشم میاد همین احترامیه که برای پدرش قائله ، خیلی دوست دارم توی DmC اگه هنوز دانته به اسپاردا بی احترامی میکنه ورجیل یه درس درست و حسابی بهش بده هرچی باشه برادر بزرگشه و باید یه ذره ادبش کنه

با وجود اینکه خیلی دوست دارم در مورد ورجیل بدونم و هنوز هم دوست دارم اون رو توی DmC ببینم ولی این ایده خوبیه مخصوصا اگه دانته داستان اسپاردا رو تعریف کنه

کلا از این بی تفاوتی دانته و بی احترامیش نسبت به اسپاردا خیلی بدم میاد ( فقط توی نسخه یک به اسپاردا احترام میزاشت و توی نسخه های دیگه انگار نه انگار که اسپاردا همچین فداکاری بزرگی انجام داده )

در واقع یکی از دلایلی که از ورجیل خیلی خوشم میاد همین احترامیه که برای پدرش قائله ، خیلی دوست دارم توی DmC اگه هنوز دانته به اسپاردا بی احترامی میکنه ورجیل یه درس درست و حسابی بهش بده هرچی باشه برادر بزرگشه و باید یه ذره ادبش کنه
با این همه دلیل که آوردین بازم دوس دارین دانته تعریف کنه؟:-/

با این همه دلیل که آوردین بازم دوس دارین دانته تعریف کنه؟:-/
دوست دارم دانته به پدرش احترام بزاره ، برای همین میخوام دانته کسی باشه که داستان رو میگه ( میخوام اعتراف کنه که پدرش مرد بزرگی بوده شاید پدر خوبی نبوده اما جنگجوی با وجدان و عادلی بوده ) ، البته به نظرم ورجیل میتونه خیلی قشنگتر و با احساس تر داستان پدرش رو تعریف کنه

حالا که فکر میکنم میبینم بهتره ورجیل داستان اسپاردا رو بگه ( اگه کسی قرار باشه اینکار رو بکنه ورجیل اون کسی که لیاقت اینکار رو داره ) بعدش هم یه درس درست و حسابی به دانته بده تا دیگه به پدرش بی احترامی نکنه

منکه نظر اصلی خودم ورجیله ولی بنظرتون چطوره که نیرو روابط موجود بین دو برادر و تفکراتشون رو در مورد پدر و در آخر کسی که سر منشاء همه ایناست, تعریف کننده باشه............... به عنوان کسی که خارج از حیطه ی سه نفره باشه (البته اگر لیاقتش بیشتر بشه)

100 در صد تایید میشه:d
شاید توی مکالمه هادقت کرده باشید که همگی مطمئنم دقت کردید ورجیل که میگه من از پدرم متشکرم که هدیه ای برای من به ارث گذاشت یا همون قدرت( متاسفانه دیالوگ قشنگ یادم نیست:d) و دانته میگه پدر.......من پدر رو نمیشناسم.....فقط شبیه اونم فقط...
دوست دارم دانته به پدرش احترام بزاره ، برای همین میخوام دانته کسی باشه که داستان رو میگه ( میخوام اعتراف کنه که پدرش مرد بزرگی بوده شاید پدر خوبی نبوده اما جنگجوی با وجدان و عادلی بوده ) ، البته به نظرم ورجیل میتونه خیلی قشنگتر و با احساس تر داستان پدرش رو تعریف کنه

حالا که فکر میکنم میبینم بهتره ورجیل داستان اسپاردا رو بگه ( اگه کسی قرار باشه اینکار رو بکنه ورجیل اون کسی که لیاقت اینکار رو داره ) بعدش هم یه درس درست و حسابی به دانته بده تا دیگه به پدرش بی احترامی نکنه
یه نکته دیگه ای هم هست. به نظرم اخلاق ورجیل شبیه پدرشه. خیلی متین و خونسرد و معقوله و بیشتر اهل کتابه و به قول معروف بین دویل باز ها هر سلاحی رو مناسب برای حمله نمیدونه. بنظرم این ها شخصیت اسپاردا هست. برا همین موندوس ورجیل رو نکشت و اون رو زنده نگه داشت. چون اسپاردا رو تو وجود اون میدید. اما دانته نه بیشتر کارهاش دیوانه واره و کاراش حساب کتاب نداره اصن اهل کتاب نیست. شوخه و بعضی مواقع هم خیلی خونسرد. مثلا انیمه یعنی رفت جلوی شیطان موتوری رو گرفت و به هزار زحمت شکستش داد اما با خسارتی که به بار اورد هیچی نصیبش نشد!!!:d
این کمیک هم امشب امادس!! بسی صبر اندر صبر!!!

یه نکته دیگه ای هم هست. به نظرم اخلاق ورجیل شبیه پدرشه. خیلی متین و خونسرد و معقوله و بیشتر اهل کتابه و به قول معروف بین دویل باز ها هر سلاحی رو مناسب برای حمله نمیدونه. بنظرم این ها شخصیت اسپاردا هست. برا همین موندوس ورجیل رو نکشت و اون رو زنده نگه داشت. چون اسپاردا رو تو وجود اون میدید. اما دانته نه بیشتر کارهاش دیوانه واره و کاراش حساب کتاب نداره اصن اهل کتاب نیست. شوخه و بعضی مواقع هم خیلی خونسرد. مثلا انیمه یعنی رفت جلوی شیطان موتوری رو گرفت و به هزار زحمت شکستش داد اما با خسارتی که به بار اورد هیچی نصیبش نشد!!!:d
مگه پدرشو دیدی؟؟؟؟؟؟/اخلاقشو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟با اون همه عاشقی به ورجیل ولی این جا از دانته حمایت خودم رو اعلام می کنم که اگر اون شوخی ها نبود بازی خیلی بد بود دانته اگه بخواد جدی تر از ورجیل میشه ولی به ادم حال نمیده اون طوری من خودم از دیالوگ های دانته خیلی خوشم می اد:))
وای منتظرم..........>:d

100 در صد تایید میشه:d
شاید توی مکالمه هادقت کرده باشید که همگی مطمئنم دقت کردید ورجیل که میگه من از پدرم متشکرم که هدیه ای برای من به ارث گذاشت یا همون قدرت( متاسفانه دیالوگ قشنگ یادم نیست:d) و دانته میگه پدر.......من پدر رو نمیشناسم.....فقط شبیه اونم فقط...

فکر کنم این دیالوگ ها منظورت باشه

Vergil : Why Do You Refuse To Gain Power , The Power Of Our Father Sparda
Dante : Father ... ? I Don't Have A Father , I Just Don't Like You Thats All

ورجیل : چرا با بدست آوردن قدرت مخالفت میکنی ( نمیخوای قدرتمند بشیم ) ، قدرت پدرمون اسپاردا ؟

دانته : پدر ... ؟ من پدری ندارم ، من فقط از تو خوشم نمیاد همین

مگه پدرشو دیدی؟؟؟؟؟؟/اخلاقشو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟با اون همه عاشقی به ورجیل ولی این جا از دانته حمایت خودم رو اعلام می کنم که اگر اون شوخی ها نبود بازی خیلی بد بود دانته اگه بخواد جدی تر از ورجیل میشه ولی به ادم حال نمیده اون طوری من خودم از دیالوگ های دانته خیلی خوشم می اد:))
وای منتظرم..........
باو کی به دانته توهین کرد!:d مثلا تصور کن موندوس اون سردار سپاه منظم شوخی کنه!!!
منظورم رو بد نگیر اما دانته بیشتر اخلاق انسانی داره( احساستی شدن، خشمگین شدن، وجدان داشتن اینو بد ور ندار که بگی ورجیل میگه ذات نداره اما دل سنگ تره و حاضره برای رسدن به قدرت دست به هرکاری بزنه! و این اخلاق شیاطین بوده!)
اسپاردا هم خیلی قدرت طلب بوده که تونسته کلی سلاح بسازه و کلی هیولا شکست بده! اما بعد به خودش میاد و به انسانها کمک میکنه.
دانته هم وجود اسپاردا رو در وجود خودش داره مسلما هرکی تو هر جا بزرگ شه همون خصلت رو داره دانته بین انسانها بزرگ شد و خصلت انسانها رو داشت اما ورجیل بین شیطانها بزرگ شد و خصلت شیاطین ررو رفت یعنی همون قدرت طلبی.
Vergil : Why Do You Refuse To Gain Power , The Power Of Our Father Sparda
Dante : Father ... ? I Don't Have A Father , I Just Don't Like You Thats All

ورجیل : چرا با بدست آوردن قدرت مخالفت میکنی ( نمیخوای قدرتمند بشیم ) ، قدرت پدرمون اسپاردا ؟

دانته : پدر ... ؟ من پدری ندارم ، من فقط از تو خوشم نمیاد همین
اره منظورم همین بود اما اصن بطور دقیق یادم نبود فقط یه نکته از این تو ذهنم بود.

قسمت های بعدی کمیک:

3kzvy17h7gjhvm2yssek.jpg

yi84ut5gy7r7cjwu4vtw.jpg

sswl69bg6x5xziw5ikq3.jpg

54kwdqd9opmgbwzj0g82.jpg

آخرین ویرایش:
باو کی به دانته توهین کرد!:d مثلا تصور کن موندوس اون سردار سپاه منظم شوخی کنه!!!
منظورم رو بد نگیر اما دانته بیشتر اخلاق انسانی داره( احساستی شدن، خشمگین شدن، وجدان داشتن اینو بد ور ندار که بگی ورجیل میگه ذات نداره اما دل سنگ تره و حاضره برای رسدن به قدرت دست به هرکاری بزنه! و این اخلاق شیاطین بوده!)
اسپاردا هم خیلی قدرت طلب بوده که تونسته کلی سلاح بسازه و کلی هیولا شکست بده! اما بعد به خودش میاد و به انسانها کمک میکنه.
دانته هم وجود اسپاردا رو در وجود خودش داره مسلما هرکی تو هر جا بزرگ شه همون خصلت رو داره دانته بین انسانها بزرگ شد و خصلت انسانها رو داشت اما ورجیل بین شیطانها بزرگ شد و خصلت شیاطین ررو رفت یعنی همون قدرت طلبی.

البته این بخش از حرفت تا قبل از اومدن DMC3 درست بود ولی با اومدن DMC3 متوجه شدیم که ورجیل هم توی دنیای انسان ها بزرگ شده و بعدا اسیر موندوس میشه ( قبل از اومدن نسخه سوم همه فکر میکردن از بچگی ورجیل اسیر موندوس بوده و توی دنیای شیطونا بزرگ شده که نسخه سوم این موضوع رو رد کرد )

راستی ممنون بابت کامیک ها من از قیافه ورجیل توی صفحات بعدی خیلی خوشم میاد ( وقتی موهاش رو درست میکنه ) ، خیلی دوست دارم اگه ورجیل توی DmC حضور داشته باشه طرح نهایی مثل همین طرح توی کامیک بشه

البته این بخش از حرفت تا قبل از اومدن DMC3 درست بود ولی با اومدن DMC3 متوجه شدیم که ورجیل هم توی دنیای انسان ها بزرگ شده و بعدا اسیر موندوس میشه ( قبل از اومدن نسخه سوم همه فکر میکردن از بچگی ورجیل اسیر موندوس بوده و توی دنیای شیطونا بزرگ شده که نسخه سوم این موضوع رو رد کرد )
اهان اره یادم افتاد این مسئله رمان بود که رد شد.:d
اما اخرش اسپاردا شوخ طبع نداریم دیگه!!!
استی ممنون بابت کامیک ها من از قیافه ورجیل توی صفحات بعدی خیلی خوشم میاد ( وقتی موهاش رو درست میکنه ) ، خیلی دوست دارم اگه ورجیل توی DmC حضور داشته باشه طرح نهایی مثل همین طرح توی کامیک بشه
خواهش:)
منم همینطور و امیدوارم بتونیم بهتر بشناسیمش و با زندگیش اشنا شیم.

اره منظورم همین بود اما اصن بطور دقیق یادم نبود فقط یه نکته از این تو ذهنم بود.

قسمت های بعدی کمیک:

3kzvy17h7gjhvm2yssek.jpg

yi84ut5gy7r7cjwu4vtw.jpg

sswl69bg6x5xziw5ikq3.jpg

54kwdqd9opmgbwzj0g82.jpg
خوب حالا شما فرز کنین که ورجیل بیاد ادم خوبی بشه و دانته بد اصلا جور در نمیاد دانته تو دنیای غم و تاریکی یه نفر شوخ تب بشه به اصطلاح میگیم که اون جا رو به گند میکشه حالا ورجیل بیاد اون کاراشو تو دنیا ی ادما انجام بده البته کارای ورجیل چندان هم بد نیست خیلی بی حاله......نه با کسی حرف میزنه نه با کسی ... برا همین دیگه:dفقط یه سوال برام پیش اومد جون دانته و ورجیل مثل انسانها می گذره؟؟؟:-/چون فکر کنم دنیا ی شیاطین رو انسانها هر 1000 سال باز میشه!!!اره؟؟؟
خیلی عالیه منتظر بعدیا هستیم>:d

عزیزان به همگی سلام هرکی میگه این بازی بدرد نمیخوره واقعا بد سلیقس.
من خودم به شخصه 3و4 این بازیو 4 بار تا آخرش بازی کردم هنوز سیر نشدم. فقط حیف که تو چهارش نقشه دانته کم میشه.
ولی درکل بازیه خیلی باحالیه.
ممنون که این تاپیکو گذاشتی.

عزیزان به همگی سلام هرکی میگه این بازی بدرد نمیخوره واقعا بد سلیقس.
من خودم به شخصه 3و4 این بازیو 4 بار تا آخرش بازی کردم هنوز سیر نشدم. فقط حیف که تو چهارش نقشه دانته کم میشه.
ولی درکل بازیه خیلی باحالیه.
ممنون که این تاپیکو گذاشتی.
کی گفت بدرد نمی خوره؟:-/منم دوباره شروع کردم برا تموم کردن نسخه 3.........:dفقط کلا بازی خوبه این طور نیست که بگیم اگه دانته نباشه از باحالیه بازی کم میشه:p

سلام به همگی. من هم فکر میکنم اگه داستان از زبون دانته یا نیرو نقل بشه بهتره. به نظر من ورجیل واسه نقل این داستان یه کمی زیادی خشکه. البته این نظر منه. ولی به طور کلی من بعید میدونم اسپاردا تو این dmc باشه. من فکر میکنم با توجه به چیزایی که در مورد داستان جدید شنیذم و این که ظاهرا دانته یه نیمه شیطان نیمه فرشته بوده! احتمالا داستان چگونگی نیمه انسان شدن دانته رو میگه. احتمالا دانته یه خطای بزرگی مرتکب شده که فرشته ها اونو از درگاه خودشون روندن و دانته حالا یه نیمه انسانه!!!
اینم از ادامه کمیک:
57.jpg
58.jpg
59.jpg
60.jpg
61.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or