بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان الان موضوع چیست آیا؟ :d

از آرمین و تریش هم متشکر میباشم منتظر بعدیش هستیم :d

موضوع همون سوال نظرسنجیه :دی

البته یه بحثی هم پیش اومد در مورد اسپاردا و اینکه ترجیح میدید چه کسی داستانش رو تعریف کنه که صفحه قبل رو بخونی نظر من و آرمین و ابوذر رو در این مورد میفهمی :دی بیا تو هم نظر بده :دی

سلام بچه ها... خوبین...؟
َشرمنده که یه مدت نبودم... ولی چرا تاپیک اینقدر کم رفته جلو...؟ مثل اینکه اسپمر بزرگ (خودمو میگن... قصدم توهین به دوستای خوبم نیست) نبودش...
;)
شوخو کردم...
جداً Missed u all
می بینم که بحث هنوز سر KING پابرجاست...
هو هو... نتیجه ی نظرسنجی رو...
فکر می کنید اگه Dante هم بود، Vergil و KING اینقدر می تونستند مانور بدن...؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها... خوبین...؟
َشرمنده که یه مدت نبودم... ولی چرا تاپیک اینقدر کم رفته جلو...؟ مثل اینکه اسپمر بزرگ (خودمو میگن... قصدم توهین به دوستای خوبم نیست) نبودش...
;)
شوخو کردم...
جداً Missed u all
می بینم که بحث هنوز سر KING پابرجاست...
هو هو... نتیجه ی نظرسنجی رو...
فکر می کنید اگه Dante هم بود، Vergil و KING اینقدر می تونستند مانور بدن...؟
معلومه که نه. اینجا چشا فقط میدوئه دنبال دانته. یعنی اگه نظرسنجیرو عوض کنیم بذاریم اسمه بقال سر کوچتون چیه!؟ گزینه دانته رو هم بذاریم توش . کسی نگاه نمیکنه سوال چیه. همه فقط میگن: :-o بچه ها بیاین من یه گزینه به اسمه دانته اینجا پیدا کردم. بیاین اینو بزنین! خودشم میزنه!!!:d

آخرین ویرایش:
راستی... در مورد اینکه چه کسی داستان KING SPARDA رو حکایت کنه....

به نظر من بهترین گزینه.... EVA هستش...
باور کنید...

اولاً: در خلال تعریف داستان، داستان خودش رو هم متوجه میشیم...

دوماً: حماسی تر و اسطوره ای تر و جذاب تر خواهد بود...

سوماً: همه چیز رو از سرآغار میگه... چون Vergil و Dante و Nero که از وقتی چشم باز کردند می تونن جریان رو تعریف کنن... نه از ابتدا که... و اینکه چی شد که KING به خاطر یه دختر زمینی، از دنیای خودش کَند...
WOW
هر موقع یاد این قضیه میافتم... بیشتر شیفته ی KING میشم... لعنتی یه چیز دیگه بود...

چهارماً و مهمتر از همه...: عاشقانه تر تعریف می کنه... :-&
;)
شوخی کردم... منظورم اینه که درام تر و تراژیک خواهد شد اگه این حکایت رو از زبان EVA بشنویم...

هِین...؟ نظرتون چیه؟

راستی... در مورد اینکه چه کسی داستان KING SPARDA رو حکایت کنه....

به نظر من بهترین گزینه.... EVA هستش...
باور کنید...

سوماً: همه چیز رو از سرآغار میگه... چون Vergil و Dante و Nero که از وقتی چشم باز کردند می تونن جریان رو تعریف کنن... نه از ابتدا که... و اینکه چی شد که KING به خاطر یه دختر زمینی، از دنیای خودش کَند...
WOW
هر موقع یاد این قضیه میافتم... بیشتر شیفته ی KING میشم... لعنتی یه چیز دیگه بود...

چهارماً و مهمتر از همه...: عاشقانه تر تعریف می کنه... :-&
;)
شوخی کردم... منظورم اینه که درام تر و تراژیک خواهد شد اگه این حکایت رو از زبان EVA بشنویم...

هِین...؟ نظرتون چیه؟
ایده بدی نیست فقط یه مشکل داره ، اونم اینه که ایوا مُرده :دی

اگه ماییم... که تمام اجداد دانته بدبختو از خاک در میاریم میاریم جلو چشش!!!/:)
راستی من یه مبحث جدید تو Devil May Cry Fan Club گذاشتم. خوشحال میشم نظرتونو راجع بهش بشنوم.;)

آخرین ویرایش:

هااااااا راست میگه :-? :d
خُب نظرتون راجع به روح Eva چیه؟! یا اینکه شاید تو یه دنیای موازی باشن! یعنی از اینور فرار کردن به اونور... اسپاردا آخرین زورشو زده که Eva رو نجات بده... که این قضیه رو تو همین DmC متوجه میشیم ولی بقیه ی داستان میره واسه شماره بعدی :-?
تعارف نکنید نظرتون رو بگید من انتقاد پذیرم خیلــــــــــــی :-j :d

هر چند از نیرو خوشم نمیاد ولی فکر کنم نیرو تنها کسی هست که می تونه داستان اسپاردا رو نقل کنه ! چون خودش هم عاشق شد :-&:d
آخه یه مشکل فکر کنم هس که باید بعضی قضایا رو یکی برا نیرو اول تعریف کنه!

چهارماً و مهمتر از همه...: عاشقانه تر تعریف می کنه
آخه چرا؟! به نظر من اگه اون برگرده همه حواسش میره پیش عزیز دل , دانته:d
............ ولی یه تن صدای مخملی و سنگین برا تعریف وقایع خیلی بهتره ها................ مخصوصا برا کسی که درد عشق رو خیلی سخت چشیده
راستی من یه مبحث جدید تو Devil May Cry Fan Club گذاشتم. خوشحال میشم نظرتونو راجع بهش بشنوم
این کلوب مگه بدون دعوت نامه هم عضو میگیره:( مارو که راه ندادن پس قهریم:(

هر چند از نیرو خوشم نمیاد ولی فکر کنم نیرو تنها کسی هست که می تونه داستان اسپاردا رو نقل کنه ! چون خودش هم عاشق شد :-&:d​

بابا عاشق شدند بدبختا گناه نکردند!:d
اگه دقت کرده باشین یه جورایی میخواستن شخصیت نیرو رو شبیه اسپاردا بسازن اما نسخه چهارم خیلی بچه بود و سازنده هم گفته بود که میخواد این شخصیت جدید(نیرو) رو در نسخه های بعدی شخصیت بزرگی براش بسازه که اینکارو نکرد.
تریش خانوم بابت کمیک ممنون. کارم رو اسون کردی
کمیک تا ساعاتی بعد قرار خواهد گرفت;)

آخرین ویرایش:
قسمتهای بعدی:
we7lc2yay0pa77ka9div.jpg

d6c5e7dlhrhwikorkqfd.jpg

qlwqzghkdzxskqkmjom9.jpg

qboir8pzem3nma0kqebm.jpg

این سفیروث چی به چی شده جان به جان آفرین گفت و رفت کی میتونه برام دعوت نامه بفرسته ؟
جایزه اش محفوظه :دی

آخرین ویرایش:
هوم...؟
خُب راستش دیشب هم ابوذر اینو بهم گفت، ولی این سازنده ها دست به زنده کردن کاراکتراشون خیلی خوبه...
;)
خُب داستان بازی می تونه یه Reboot یا یه FlashBack باشه...

---------- نوشته در 08:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 AM ارسال شده بود ----------

هااااااا راست میگه :-? :d
خُب نظرتون راجع به روح Eva چیه؟!
اینم ایده ی جالبیه... مثل PoP3...

---------- نوشته در 08:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:40 AM ارسال شده بود ----------

آخه یه مشکل فکر کنم هس که باید بعضی قضایا رو یکی برا نیرو اول تعریف کنه!
ابوذر خدا لعنتت نکنه... تو نمیگی نمیگی وقتی هم میگی میترکونی...
15 امتیاز +
:-*

---------- نوشته در 08:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 AM ارسال شده بود ----------

............ ولی یه تن صدای مخملی و سنگین برا تعریف وقایع خیلی بهتره ها................ مخصوصا برا کسی که درد عشق رو خیلی سخت چشیده
خود EVA اگه یه تن صدای رله براش انتخاب کنن خوبه ها... مثل کسی که داستان God of War رو حکایت می کرد... معرکه بود صداش... فقط یه ذره پیر بود...

---------- نوشته در 08:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 AM ارسال شده بود ----------

بابا عاشق شدند بدبختا گناه نکردند!:d
نه آرمین جان، اشتباه نکن....
توی این دنیای به ظاهر واقعی، عاشق شدن گناهه و اسمش هم عاشق شدن نیست... بچه بازیه. هر کی عاشق بشه بهش می گن "دختر 14 ساله"

توی این دنیای به ظاهر واقعی، عاشق شدن گناهه و اسمش هم عاشق شدن نیست... بچه بازیه. هر کی عاشق بشه بهش می گن "دختر 14 ساله
می دونم بحثش اینجا نیست اما عشق فقط تو قصه ها و افسانه ها اتفاق می افته چیزی که برای مثال توی دویل اتفاق افتاد ، چون ما آدما میخوایم اون عشق رو با عشق مسخره ی در واقعیت تطبیق بدیم برامون مسخره و بی مفهموم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or