دوستان الان موضوع چیست آیا؟ :d
از آرمین و تریش هم متشکر میباشم منتظر بعدیش هستیم :d
معلومه که نه. اینجا چشا فقط میدوئه دنبال دانته. یعنی اگه نظرسنجیرو عوض کنیم بذاریم اسمه بقال سر کوچتون چیه!؟ گزینه دانته رو هم بذاریم توش . کسی نگاه نمیکنه سوال چیه. همه فقط میگن: :-o بچه ها بیاین من یه گزینه به اسمه دانته اینجا پیدا کردم. بیاین اینو بزنین! خودشم میزنه!!!:dسلام بچه ها... خوبین...؟
َشرمنده که یه مدت نبودم... ولی چرا تاپیک اینقدر کم رفته جلو...؟ مثل اینکه اسپمر بزرگ (خودمو میگن... قصدم توهین به دوستای خوبم نیست) نبودش...
شوخو کردم...
جداً Missed u all
می بینم که بحث هنوز سر KING پابرجاست...
هو هو... نتیجه ی نظرسنجی رو...
فکر می کنید اگه Dante هم بود، Vergil و KING اینقدر می تونستند مانور بدن...؟
ایده بدی نیست فقط یه مشکل داره ، اونم اینه که ایوا مُردهراستی... در مورد اینکه چه کسی داستان KING SPARDA رو حکایت کنه....
به نظر من بهترین گزینه.... EVA هستش...
باور کنید...
اولاً: در خلال تعریف داستان، داستان خودش رو هم متوجه میشیم...
دوماً: حماسی تر و اسطوره ای تر و جذاب تر خواهد بود...
سوماً: همه چیز رو از سرآغار میگه... چون Vergil و Dante و Nero که از وقتی چشم باز کردند می تونن جریان رو تعریف کنن... نه از ابتدا که... و اینکه چی شد که KING به خاطر یه دختر زمینی، از دنیای خودش کَند...
WOW
هر موقع یاد این قضیه میافتم... بیشتر شیفته ی KING میشم... لعنتی یه چیز دیگه بود...
چهارماً و مهمتر از همه...: عاشقانه تر تعریف می کنه...
شوخی کردم... منظورم اینه که درام تر و تراژیک خواهد شد اگه این حکایت رو از زبان EVA بشنویم...
هِین...؟ نظرتون چیه؟
اگه ماییم... که تمام اجداد دانته بدبختو از خاک در میاریم میاریم جلو چشش!!!ایده بدی نیست فقط یه مشکل داره ، اونم اینه که ایوا مُرده![]()
ایده بدی نیست فقط یه مشکل داره ، اونم اینه که ایوا مُرده![]()
آخه یه مشکل فکر کنم هس که باید بعضی قضایا رو یکی برا نیرو اول تعریف کنه!هر چند از نیرو خوشم نمیاد ولی فکر کنم نیرو تنها کسی هست که می تونه داستان اسپاردا رو نقل کنه ! چون خودش هم عاشق شد:d
اولاً: در خلال تعریف داستان، داستان خودش رو هم متوجه میشیم...
دوماً: حماسی تر و اسطوره ای تر و جذاب تر خواهد بود...
آخه چرا؟! به نظر من اگه اون برگرده همه حواسش میره پیش عزیز دل , دانته:dچهارماً و مهمتر از همه...: عاشقانه تر تعریف می کنه
این کلوب مگه بدون دعوت نامه هم عضو میگیرهراستی من یه مبحث جدید تو Devil May Cry Fan Club گذاشتم. خوشحال میشم نظرتونو راجع بهش بشنوم
هر چند از نیرو خوشم نمیاد ولی فکر کنم نیرو تنها کسی هست که می تونه داستان اسپاردا رو نقل کنه ! چون خودش هم عاشق شد:d
هوم...؟ایده بدی نیست فقط یه مشکل داره ، اونم اینه که ایوا مُرده![]()
اینم ایده ی جالبیه... مثل PoP3...هااااااا راست میگه:d
خُب نظرتون راجع به روح Eva چیه؟!
ابوذر خدا لعنتت نکنه... تو نمیگی نمیگی وقتی هم میگی میترکونی...آخه یه مشکل فکر کنم هس که باید بعضی قضایا رو یکی برا نیرو اول تعریف کنه!
خود EVA اگه یه تن صدای رله براش انتخاب کنن خوبه ها... مثل کسی که داستان God of War رو حکایت می کرد... معرکه بود صداش... فقط یه ذره پیر بود............... ولی یه تن صدای مخملی و سنگین برا تعریف وقایع خیلی بهتره ها................ مخصوصا برا کسی که درد عشق رو خیلی سخت چشیده
نه آرمین جان، اشتباه نکن....بابا عاشق شدند بدبختا گناه نکردند!:d
توی این دنیای به ظاهر واقعی، عاشق شدن گناهه و اسمش هم عاشق شدن نیست... بچه بازیه. هر کی عاشق بشه بهش می گن "دختر 14 ساله