بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
واسه اینکه هدف نیرو برگردوندن شیاطین نبود و تاحالا با همچین شرایطی مواجه نشده بود و فکر مبکرد با زدن اون دیمون دیگه تمومه!! خُب دانته مسلما میدونست باید چیکار کنه تا به طور کامل از شر این دیمون ها راحت شه و کارو تموم کنه...
.. خوب اگه اشتباه نکنم هنوز کاملا نیرو با خطری که اون دروازه ها و شیاطینش داشتن آگه نبوده و یه مقدارم هدفش فرق میکرد

اگه دست Nero رو Vergil یا Dante داشتند...
اوف اوف... چی میشد...
Devil.G، در مورد ترجمه ای که گفتی... من OK هستما.
عه، دست چی؟! ........... مگه قرار نیس نیرو به بلوغ برسه بشه یکی مثل دانته!!!!!!!!!! و حالت دویلش کامل بشه!؟
........................ نیرو هنوز فعلا داره از دوران جوانیش لذت میبره! ;)

.. خوب اگه اشتباه نکنم هنوز کاملا نیرو با خطری که اون دروازه ها و شیاطینش داشتن آگه نبوده و یه مقدارم هدفش فرق میکرد
Good Point...
Nero از اولش هم به خاطر دوست دختر به درد نخورش وارد جنگ لردها شد... این کاره نبودش...

عه، دست چی؟! ........... مگه قرار نیس نیرو به بلوغ برسه بشه یکی مثل دانته!!!!!!!!!! و حالت دویلش کامل بشه!؟
........................ نیرو هنوز فعلا داره از دوران جوانیش لذت میبره! ;)

نمی دونم اینو کاپکوم تو رمان شماره 4 مطرح کرده اما خب اگه یه نگاهی به دانته و ورجیل بندازیم اونو در سن بلوغشون و قبل از اون کاملا انسانی بودن
به احتمال زیاد در طی رشد نیرو یه اشکالاتی وجود داشته... شاید هم نفرین شده باشه !

نمی دونم اینو کاپکوم تو رمان شماره 4 مطرح کرده اما خب اگه یه نگاهی به دانته و ورجیل بندازیم اونو در سن بلوغشون و قبل از اون کاملا انسانی بودن
به احتمال زیاد در طی رشد نیرو یه اشکالاتی وجود داشته... شاید هم نفرین شده باشه !

یعنی ممکنه نیرو که به حالت بلوغ برسه و حالت دویلش کامل بشه......... این دست همینجوری بمونه!( خوبه تو عوض شدن حالتش اون دست بشه دست انسانی!;))
یه چیز دیگه اگه نیرو حتی به فکر خراب کردن دروازه ها میفتاد، تواناییشو داشت؟! این قدرت تو خودش میدید؟
...................
میگم این لدی مگه یه انسان کامل نیس؟ چطوری با اون ضعف های انسانی میتونه کنار دانته و تریش بمونه و با شیاطین بجنگه؟ ( حالا بگذریم که یه انبار مهمات هم داره)

یعنی ممکنه نیرو که به حالت بلوغ برسه و حالت دویلش کامل بشه......... این دست همینجوری بمونه!( خوبه تو عوض شدن حالتش اون دست بشه دست انسانی!;))
یه چیز دیگه اگه نیرو حتی به فکر خراب کردن دروازه ها میفتاد، تواناییشو داشت؟! این قدرت تو خودش میدید؟
...................
میگم این لدی مگه یه انسان کامل نیس؟ چطوری با اون ضعف های انسانی میتونه کنار دانته و تریش بمونه و با شیاطین بجنگه؟ ( حالا بگذریم که یه انبار مهمات هم داره)

لیدی یک انسان کامله چون پدر و مادرش هر دو انسان بودند ! این که همراه یک شیطان و یک نیمه شیطان زندگی می کنه و پا به پای اونا جلو میره نشون می ده چقدر انسانها قابلیت دارن که شیطونها ندارن :>

لیدی یک انسان کامله چون پدر و مادرش هر دو انسان بودند ! این که همراه یک شیطان و یک نیمه شیطان زندگی می کنه و پا به پای اونا جلو میره نشون می ده چقدر انسانها قابلیت دارن که شیطونها ندارن :>
جدا این یکی از همون موضوع هایی هس که ورجیل درکش نرده!
واقعا............ مخصوصا قابلیت یک خانوم جنگجو;)

پس چرا رنگ چشماش یکی آبی، یکی قرمز بود...؟ بعدشم که فکر نکنم Arkham یه انسان بوده... حداقلش اگر هم از ابتدا بوده... دیگه نیست...

برین تو آینه یه نگاه به چشای خودتون بندازین متوجه میشین ! اول اینکه هیچ کسی چشاش کاملا شبیه به هم نیست بعدشم بعضی ها هستن که بخاطر رمزهای ژنیتیکی چشماشون دو رنگ در میاد ! من کسی رو می شناسم که دقیقا مثله لیدی بود با این تفاوت که اون یه چشمش سبز و یه چشمش قهوه ای بود
پدرش انسان بوده ولی خوب بعد از بدست آوردن قدرت اسپاردا درست مثه سنکتوس تبدیل به شیطان شد

جدا این یکی از همون موضوع هایی هس که ورجیل درکش نرده!
ابوذر جان، Vergil به نظرم نیازی به درک کردنش نداشت... چون اصلاً خودش رو تو اون اندازه ها نمی دونست...
Vergil با غرور و با افتخار بود...
;)

---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

اول اینکه هیچ کسی چشاش کاملا شبیه به هم نیست بعدشم بعضی ها هستن که بخاطر رمزهای ژنیتیکی چشماشون دو رنگ در میاد ! من کسی رو می شناسم که دقیقا مثله لیدی بود با این تفاوت که اون یه چشمش سبز و یه چشمش قهوه ای بود
این مسئله رو من هم چیزایی در موردش شنیده بودم...
اما تو این بازی، این جور رنگ چشم به نوعی نماد بودا... نه...؟

ابوذر جان، Vergil به نظرم نیازی به درک کردنش نداشت... چون اصلاً خودش رو تو اون اندازه ها نمی دونست...
Vergil با غرور و با افتخار بود...
ورجیل با غرور و افتخار نبود ! احمق بود که درک نمی کرد انسانها چیزی دارن که شیطانها ندارن و اون همون محبت بود

اما تو این بازی، این جور رنگ چشم به نوعی نماد بودا... نه...؟
متاسفانه اطلاعاتم در این مورد کامل نیست نمی دونم آیا نماد بود یا نه ولی مطمئنم که آرخام و مادر لیدی هر دو انسان بودند

ورجیل با غرور و افتخار نبود ! احمق بود که درک نمی کرد انسانها چیزی دارن که شیطانها ندارن و اون همون محبت بود
درسته واقعا ولی کلمه احمق زیاد براش سنگین نیست؟!
ببینم اون راهی داره که کلا فرم انسانیش رو نابود کنه؟!
ابوذر جان، Vergil به نظرم نیازی به درک کردنش نداشت... چون اصلاً خودش رو تو اون اندازه ها نمی دونست
خوب دقیقا اشتباه بزرگش همینجاس . بقول بانو آتوسا انسان یه چیزایی داره لیاقت بوجود آمدن و زندگی کردن رو داشته باشه

آخرین ویرایش:
Devil... شما یه جا می گی که عشق و این جور چیزا دروغه و مزخرفه و فقط تو داستان ها و GAMEهاست، حالا داری از انسانیت و محبت توی این بازی حرف میزنی...
به نظر من همون شیاطین و Demon های اون دنیای فنتزی، می ارزید به کل این واقعیتی که شماها قبول دارید...
خوب دقیقا اشتباه بزرگش همینجاس . بقول بانو آتوسا انسان یه چیزایی داره لیاقت بوجود آمدن و زندگی کردن رو داشته باشه
بی خیال رفیق... کدوم انسان...

Devil... شما یه جا می گی که عشق و این جور چیزا دروغه و مزخرفه و فقط تو داستان ها و GAMEهاست، حالا داری از انسانیت و محبت توی این بازی حرف میزنی...
به نظر من همون شیاطین و Demon های اون دنیای فنتزی، می ارزید به کل این واقعیتی که شماها قبول دارید...

بی خیال رفیق... کدوم انسان...
وقتی دویل و شیطان وجود داره پس مقابلش خصلیت های عالیه هم باید وجود داشته باشه. وگرنه اسپاردا چی میشه؟ هدفش چی میشه؟
خود ورجیل هم هنوز به یقین نرسیده:d

اون خصایص هم اگر اطراف من نوعی نباشه دلیل بر نبودنش که نیس! (اگه بخواییم ریزتر بشیم که ما اصلا در جایگاه قضاوت درخصوص افراد نیستیم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or