Leon.Fox
کاربر سایت
اگه دست Nero رو Vergil یا Dante داشتند...Exaclty and nothing more :d
اوف اوف... چی میشد...
Devil.G، در مورد ترجمه ای که گفتی... من OK هستما.
اگه دست Nero رو Vergil یا Dante داشتند...Exaclty and nothing more :d
.. خوب اگه اشتباه نکنم هنوز کاملا نیرو با خطری که اون دروازه ها و شیاطینش داشتن آگه نبوده و یه مقدارم هدفش فرق میکردواسه اینکه هدف نیرو برگردوندن شیاطین نبود و تاحالا با همچین شرایطی مواجه نشده بود و فکر مبکرد با زدن اون دیمون دیگه تمومه!! خُب دانته مسلما میدونست باید چیکار کنه تا به طور کامل از شر این دیمون ها راحت شه و کارو تموم کنه...
عه، دست چی؟! ........... مگه قرار نیس نیرو به بلوغ برسه بشه یکی مثل دانته!!!!!!!!!! و حالت دویلش کامل بشه!؟اگه دست Nero رو Vergil یا Dante داشتند...
اوف اوف... چی میشد...
Devil.G، در مورد ترجمه ای که گفتی... من OK هستما.
Good Point..... خوب اگه اشتباه نکنم هنوز کاملا نیرو با خطری که اون دروازه ها و شیاطینش داشتن آگه نبوده و یه مقدارم هدفش فرق میکرد
.. خوب اگه اشتباه نکنم هنوز کاملا نیرو با خطری که اون دروازه ها و شیاطینش داشتن آگه نبوده و یه مقدارم هدفش فرق میکرد
عه، دست چی؟! ........... مگه قرار نیس نیرو به بلوغ برسه بشه یکی مثل دانته!!!!!!!!!! و حالت دویلش کامل بشه!؟
........................ نیرو هنوز فعلا داره از دوران جوانیش لذت میبره!![]()
نمی دونم اینو کاپکوم تو رمان شماره 4 مطرح کرده اما خب اگه یه نگاهی به دانته و ورجیل بندازیم اونو در سن بلوغشون و قبل از اون کاملا انسانی بودن
به احتمال زیاد در طی رشد نیرو یه اشکالاتی وجود داشته... شاید هم نفرین شده باشه !
نه بابا... Lady کجاش کاملاً انسان بوده....؟میگم این لدی مگه یه انسان کامل نیس؟ چطوری با اون ضعف های انسانی میتونه کنار دانته و تریش بمونه و با شیاطین بجنگه؟ ( حالا بگذریم که یه انبار مهمات هم داره)
یعنی ممکنه نیرو که به حالت بلوغ برسه و حالت دویلش کامل بشه......... این دست همینجوری بمونه!( خوبه تو عوض شدن حالتش اون دست بشه دست انسانی!
یه چیز دیگه اگه نیرو حتی به فکر خراب کردن دروازه ها میفتاد، تواناییشو داشت؟! این قدرت تو خودش میدید؟
...................
میگم این لدی مگه یه انسان کامل نیس؟ چطوری با اون ضعف های انسانی میتونه کنار دانته و تریش بمونه و با شیاطین بجنگه؟ ( حالا بگذریم که یه انبار مهمات هم داره)
پس چرا رنگ چشماش یکی آبی، یکی قرمز بود...؟ بعدشم که فکر نکنم Arkham یه انسان بوده... حداقلش اگر هم از ابتدا بوده... دیگه نیست...لیدی یک انسان کامله
جدا این یکی از همون موضوع هایی هس که ورجیل درکش نرده!لیدی یک انسان کامله چون پدر و مادرش هر دو انسان بودند ! این که همراه یک شیطان و یک نیمه شیطان زندگی می کنه و پا به پای اونا جلو میره نشون می ده چقدر انسانها قابلیت دارن که شیطونها ندارن![]()
پس چرا رنگ چشماش یکی آبی، یکی قرمز بود...؟ بعدشم که فکر نکنم Arkham یه انسان بوده... حداقلش اگر هم از ابتدا بوده... دیگه نیست...
ابوذر جان، Vergil به نظرم نیازی به درک کردنش نداشت... چون اصلاً خودش رو تو اون اندازه ها نمی دونست...جدا این یکی از همون موضوع هایی هس که ورجیل درکش نرده!
این مسئله رو من هم چیزایی در موردش شنیده بودم...اول اینکه هیچ کسی چشاش کاملا شبیه به هم نیست بعدشم بعضی ها هستن که بخاطر رمزهای ژنیتیکی چشماشون دو رنگ در میاد ! من کسی رو می شناسم که دقیقا مثله لیدی بود با این تفاوت که اون یه چشمش سبز و یه چشمش قهوه ای بود
ورجیل با غرور و افتخار نبود ! احمق بود که درک نمی کرد انسانها چیزی دارن که شیطانها ندارن و اون همون محبت بودابوذر جان، Vergil به نظرم نیازی به درک کردنش نداشت... چون اصلاً خودش رو تو اون اندازه ها نمی دونست...
Vergil با غرور و با افتخار بود...
متاسفانه اطلاعاتم در این مورد کامل نیست نمی دونم آیا نماد بود یا نه ولی مطمئنم که آرخام و مادر لیدی هر دو انسان بودنداما تو این بازی، این جور رنگ چشم به نوعی نماد بودا... نه...؟
درسته واقعا ولی کلمه احمق زیاد براش سنگین نیست؟!ورجیل با غرور و افتخار نبود ! احمق بود که درک نمی کرد انسانها چیزی دارن که شیطانها ندارن و اون همون محبت بود
خوب دقیقا اشتباه بزرگش همینجاس . بقول بانو آتوسا انسان یه چیزایی داره لیاقت بوجود آمدن و زندگی کردن رو داشته باشهابوذر جان، Vergil به نظرم نیازی به درک کردنش نداشت... چون اصلاً خودش رو تو اون اندازه ها نمی دونست
Devil... شما یه جا می گی که عشق و این جور چیزا دروغه و مزخرفه و فقط تو داستان ها و GAMEهاست، حالا داری از انسانیت و محبت توی این بازی حرف میزنی...ورجیل با غرور و افتخار نبود ! احمق بود که درک نمی کرد انسانها چیزی دارن که شیطانها ندارن و اون همون محبت بود
بی خیال رفیق... کدوم انسان...خوب دقیقا اشتباه بزرگش همینجاس . بقول بانو آتوسا انسان یه چیزایی داره لیاقت بوجود آمدن و زندگی کردن رو داشته باشه
وقتی دویل و شیطان وجود داره پس مقابلش خصلیت های عالیه هم باید وجود داشته باشه. وگرنه اسپاردا چی میشه؟ هدفش چی میشه؟Devil... شما یه جا می گی که عشق و این جور چیزا دروغه و مزخرفه و فقط تو داستان ها و GAMEهاست، حالا داری از انسانیت و محبت توی این بازی حرف میزنی...
به نظر من همون شیاطین و Demon های اون دنیای فنتزی، می ارزید به کل این واقعیتی که شماها قبول دارید...
بی خیال رفیق... کدوم انسان...