بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
Devil... شما یه جا می گی که عشق و این جور چیزا دروغه و مزخرفه و فقط تو داستان ها و GAMEهاست، حالا داری از انسانیت و محبت توی این بازی حرف میزنی...
به نظر من همون شیاطین و Demon های اون دنیای فنتزی، می ارزید به کل این واقعیتی که شماها قبول دارید...

بی خیال رفیق... کدوم انسان...

واقعیت رو منو شما می سازیم ! هنوز هم می گم عشق و محبت توی افسانه و داستانه چرا چون اینجاها وقتی میگی انسان یعنی طرف واقعا انسانه ! انسانیت داره می دونه محبت چیه می دونه عشق چه معنی داره معنی تنفر رو می فهمه !!!
واقعیت رو من و تو می تونیم به همون صورتی که توی دنیای فانتزی هست بسازیم و زیباش کنیم ! هر چند برای بعضیها این حرفا مفهومی نداره ! می خوان توی خیال گم شن تا نفهمن دور و برشون چی می گذره و اینجوری شاید توی اون دنیای به اصطلاح فانتزی زنده می مونن ولی توی واقعیتی که شاید خودشون برای خودشون اینقدر سختش کردن از بین می رن !
یه نفر حرف جالبی می زد مرز میان جنون و عاقلی خیلی باریکه ! حالا من هم می گم مرز بین واقعیت و فانتزی یه خط باریکه !!! چرا نمی زاریم همون فانتزی که توش پر از انسانیت دنیای واقعی رو پر کنه !!!!
برای همینه که می گم ورجیل احمق بود چون معنای انسانیت رو نمی فهمید ، چطور عشق رو فراموش کرده بود عشقی که مادرش بهش داده بود !!!
چشامون رو ببندیم و برای یه بار هم که شده به نیمه ی پر لیوان با چشم دل نگاه کنیم انسانیت رو ببینیم همونطوری که دانته می دید توی مادرش !!! کلمه ی خیلی دور از ذهنی نیست "مادر" واژه ای که این قدرت رو به دانته بخشید از پدرش قوی تر بشه ! قدرتی که دانته بدست آورد رو ورجیل نتونست چون عشق به مادرش و عشق مادرش به اونو فراموش کرده بود
ما هم همه مثه ورجیلیم مغرور و خودخواه و دنبال قدرت ....انسانیت رو از یاد بردیم چون فکر می کنیم انسانی وجود نداره ! عشق رو فراموش کردیم چون فکر می کنیم عشقی وجود نداره ! در حالیکه گاهی اوقات عشق کنارمون توی خونه م توی قلبمون فقط باید احساسش کنیم

من شعار نمی دم ! من حرف بیخود نمی زنم ممکنه برای خیلی ها این حرفا بی ارزش باشه یا بهم بخندن یا بگن این همه مثه بقیه شعار میده !!! ولی حداقلش خودم که می فهمم درونم چی می گذره !!!

زیاد مزاحم بحث های داغ شما نمی شم فقط اگر کسی از شما ها می دونه که چطوری تو dmc3 می شه با ورجیل بازی کردبه من بگه که باید چیکار کنم تا با ورجیل بازی کنم من یه بار بازی تو حالت easyتموم کردم اما نتونستم با ورجیل بازی کنم ولان هم در حال تموم کردن حالت normalهستم اگر کسی میدنه که چجوری میشه با ورجیل بازی کرد به من بگه اخه من از دوستم شنیدم که گفت بازی رو رو حالتeasyتموم کرد تونست که با ورجیل بازیی کنه اما من نتونستم اگه نمی دونید که چجوری میشه یا اگر اصلا نمیشه پس خوهشا منو سر کار نذارین. ممنون با تشکر

زیاد مزاحم بحث های داغ شما نمی شم فقط اگر کسی از شما ها می دونه که چطوری تو dmc3 می شه با ورجیل بازی کردبه من بگه که باید چیکار کنم تا با ورجیل بازی کنم من یه بار بازی تو حالت easyتموم کردم اما نتونستم با ورجیل بازی کنم ولان هم در حال تموم کردن حالت normalهستم اگر کسی میدنه که چجوری میشه با ورجیل بازی کرد به من بگه اخه من از دوستم شنیدم که گفت بازی رو رو حالتeasyتموم کرد تونست که با ورجیل بازیی کنه اما من نتونستم اگه نمی دونید که چجوری میشه یا اگر اصلا نمیشه پس خوهشا منو سر کار نذارین. ممنون با تشکر
سلام
نه شما مراحمی دوست عزیز
والاه نمی دونم من هم روی حالت ساده که رفتم تونستم ورجیل رو باز کنم ! روی ps 2 بازی می کنی یا PC ؟!
اگر روی PC هست نمی دونم چون من روی PC بازی نکردم !
دوستان اینجا جوابتون رو می دن

سلام sub...
اگه نسخه ی Gold Edition رو داشته باشی، یک بار که بازی رو تموم کنی، Vergil باز میشه... روی PC هم همینطور... فرقی نداره...

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

اگر اصلا نمیشه پس خوهشا منو سر کار نذارین. ممنون با تشکر
;)
بابا بی خیال... اینجا کسی اصلاً اهل سر کار گذاشتن نیست... اگر هم بری سر کار که از طرف CapCom میری... نه از طرف ماها که...
برو Gold Edition رو تهیه کن... لذت ببر از بازی با Vergil...

آخرین ویرایش:
بابا بی خیال... اینجا کسی اصلاً اهل سر کار گذاشتن نیست... اگر هم بری سر کار که از طرف CapCom میری... نه از طرف ماها که...
برو Gold Edition رو تهیه کن... لذت ببر از بازی با Vergil...

میدونی من منظورم از سرکار گذاشتن این بود که ولش کن اقا شرمنده میخوای ویرایش بزنم نوشتمو عوض کنم:blushing:

بابت کمکتم متشکر سعی می کنم که حتمی گلد ادیشن:((may:devil:رو تهیه کنم بازم ممنون.

میدونی من منظورم از سرکار گذاشتن این بود که ولش کن اقا شرمنده میخوای ویرایش بزنم نوشتمو عوض کنم:blushing:
نه رفيق... نمي خواد... نشناخته قبولت دارم...

هاع... خيلي ابتكار باحالي بود....
10 امتياز + براي SUB

-----------------------------
بچه ها پس كجاييد...؟ چرا خلوته اينقدر اينجا...!!!
Dante اينقدر بيچاره شده كه خبري از فن هاش نيست...

بچه ها به نظرتون یه عنوان DMC نباید برای PSP ساخته بشه... جداً جای خالی این عنوان روی یه کنسول دستی خالیه...
حتی شایعه ای هم در مورد ساختنش نیست...؟

من بیدارش میکنم. اینهم دو قسمت بعدی:
kf39mk3a6ya5l5n2q31k.jpg

gzmwm15pwzpm3eguhfr9.jpg

من بیدارش میکنم.
من بیدارترش میکنم.........
این که همش شد وعده وعید...
من یه پیشنهاد تکراری بدم...؟
می گم بیایم بگیم کاراکتر مورد علاقمون رو به چه دلایلی دوست داریم... ولی این دفعه سعی کنیم از زوایایی که تا حالا بهش نپرداختیم، اون شخص رو بررسی کنیم...
هِین...؟ نظر...؟
البته چون خیلی کلیشه ایه... احتمالاً رد بشه...

بچه ها به نظرتون یه عنوان DMC نباید برای PSP ساخته بشه... جداً جای خالی این عنوان روی یه کنسول دستی خالیه...
حتی شایعه ای هم در مورد ساختنش نیست...؟
والا قرار بود برایش بسازند ولی اینکاری کنسل شد یه خبری نزدیک 2007 پیش بخش کرده بودند و ما هم خوشحال شده بودیم و خبرش هم گیم اسپات گذاشته بود ولی تایید نشد از سوی کپکام متاسفانه

والا قرار بود برایش بسازند ولی اینکاری کنسل شد یه خبری نزدیک 2007 پیش بخش کرده بودند و ما هم خوشحال شده بودیم و خبرش هم گیم اسپات گذاشته بود ولی تایید نشد از سوی کپکام متاسفانه
Oh God... somebody... at last
---------
جداً...؟ چه جالب، من که چیزی ازش نشنیده بودم...
Wow... فکرشو بکنید یه Dante روی PSP که همه جا بشینی باهاش اون Demon های تق و لق رو بترکونی با کومبوهای وحشی و دیوونه وار...
یا یه Lady...
بچه ها اصلاً CapCom می تونه Sparda رو با PSP به تصویر بکشه...
---------
راستش من به خود DMC 3 هم راضی هستم که پورت شه رو PSP...

پچه ها سلام...
به دلیل استقبال فوق العاده ای که از بحث جدید تو devil may cry fan club کردید من تصمیم گرفتم از این موضوع یه شعبه تو همه کلوبا ی دیگه بزنم!:| نظرتون چیه؟:-/
چیه؟ قیافم شبیه کساییه که دارن شوخی میکنن؟ ولی کاملا جدی گفتم!
دروغ 13 میدونین چیه که؟
تاپیک خوابیده بدجور... اصلا چطوره سوال بحثو همینجا مطرح کنم؟
هر کدوممون اگه جای هر کدوم از شخصیت های دویل می کرای بودیم چیکار می کردیم؟مثلا" بیاین و بگین دوست داشتین جای کدوم بودید و اگه جای اون بودید چیکار می کردید و کدوم کاری رو که اون انجام داده انجام نمی دادید. روشن بود توضیحم!؟ آخه خودم نفهمیدم چی گفتم!!!:confused:
راستی... چرا یه نفر به این تریش بدبخت رای نداده؟ من خودم میخواستم بدم. ولی دیدم احتمال حضورش تو سری جدید صفره.گفتم به اونی رای بدم که لا اقل احتمال حضورش بیشتره. بابا چرا شما اینقد با این تریش بیچاره بدید؟ به خدا اینقدرام دختر بدی نیست. من که خیلی دوسش دارم:x

آخرین ویرایش:
راستی... چرا یه نفر به این تریش بدبخت رای نداده؟ من خودم میخواستم بدم. ولی دیدم احتمال حضورش تو سری جدید صفره.گفتم به اونی رای بدم که لا اقل احتمال حضورش بیشتره.
فاشیست...!

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

هر کدوممون اگه جای هر کدوم از شخصیت های دویل می کرای بودیم چیکار می کردیم؟مثلا" بیاین و بگین دوست داشتین جای کدوم بودید و اگه جای اون بودید چیکار می کردید و کدوم کاری رو که اون انجام داده انجام نمی دادید.
SPARDA و VERGIL...
توضیح هم می خواد بچه ها...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or